30 Day Yoga Challenge

10 SKØNNE YOGATING

Yoga handler for mig om fordybelse, indre ro, taknemmelighed og ydmyghed! Yoga er “noget”, der skal prøves, mærkes og ikke mindst udleves. Der skulle ikke mere end få yogatimer til, før jeg i sin tid blev yogahøj ♥♥♥ Yoga giver mig en følelse i brystet, der er så dejlig, at jeg slet ikke kan beskrive den. En følelse, der følelses som taknemmelighed. Dén følelse forsøger jeg at genskabe til dets fulde i min “30 Day Yoga Challenge“. Jeg er utrolig nysgerrig på, hvilken følelse yoga giver jer? :-) Det er nemlig vidt individuelt, hvordan yoga beskrives.

I dag har jeg (endnu en gang) listet 10 skønne yogating til inspiration op. Jeg er f.eks. vild med farverigt yogatøj, malaer i træperler, yogabøger fra danske yogalærere og urte fra Yogi Tea. Lige nu udlodder jeg desuden tre eksemplarer af Louise Bruuns nye yogabog (DELTAG HER). 

Juleønsker Cathrineyoga

10 SKØNNE YOGATING

// 1. Drop Of Mindfulness, Freja-print, Sports-bh

// 2. Begynderyogabogen af Karen Pallisgaard: En virkelig anbefalingsværdig begynderbog, læs et yogainterview med Karen lige her

// 3. HVISK halvmåne-øreringe (forgyldt sølv eller rhodineret sterling sølv): Uh, jeg er vild med disse halvmåne-øreringe. Jeg ønsker mig et personligt smykke fra min kæreste i år :-) Krydser fingre…

// 4. Drop Of Mindfulness, Freja-print, Yogaleggings: Jeg elsker farverigt yogatøj :-)

// 5. Kari Traa Louise Yogatights

// 6. YAMA HOT YOGAMÅTTE: Yamas hot yogamåtte er (sjovt nok) god til hotyoga, da den har et “håndklæde”-agtig lag på toppen og er skridsikker. 

// 7. Under Armour Studio Pink Tights

// 8. Yogi Women’s Tea: Én af mine yndlings ayurveda til kvinder. 

// 9. SMUKKE MALAER: Personligt har jeg tre malaer, der hver især har stor betydning for mig. Læs mere om malaer lige her

// 10. Zafu Meditationspude med boghvedeskaller (rund): Jeg har selv denne meditationspude i beige – den er et must! :-)

Tilføj endelig ting, så vi kan inspirere hinanden :-)

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

30 Day Yoga Challenge