VIETNAM #6 - Ho Chi Minh City & Mekong Delta

30 Day Yoga Challenge

Vil du være med? Min marts-måned er sat i yogaens tegn, og jeg vil for alvor søge at få en god og kontinuerlig yogarutine integreret i min hverdag. Man plejer at sige, at det tager én måned at få en ny vane godt ind under vingerne, og derfor er en “30 Day Yoga Challenge” ideel for mig, hvor jeg forpligter mig selv i 30 dage. Det er vigtigt at understrege, at jeg gør det for mig selv og ingen andre. Min motivation kommer udelukkende indefra, og derfor føler jeg mig endnu mere motiveret ♥♥♥

Jeg starter tirsdag d. 1. marts. Tilmeld dig Facebookeventet: 30 Day Yoga Challenge // cathrineyoga.dk, hvor jeg løbende opstarter skønne konkurrencer og deler yogainspiration.

“This practice becomes firmly rooted when it is cultivated skillfully and continuously for a long time.”The Yoga Sutra af Patanjali

YOGA ONZIE 1

Onzie Sun Ray Bra Top }

30 Day Yoga Challenge

Hjertet i min kommende “30 Day Yoga Challenge” er engagement. Det betyder, at jeg lover mig selv – som et fuldendt løfte – at dyrke yoga hver dag fra 1. marts til 30. marts i min. 30 minutter dagligt. Min “Challenge” er dermed rent faktisk at dyrke yoga min. 30 minutter dagligt, herunder gennem yogaklasser, online yogaklasser på et nyt og spændende yoga-site, egne yogatimer og dybe yogastræk efter styrketræning. Jeg glæder mig meget til at dele mine konkrete yoga-practices samt de dybereliggende tanker, der måtte opstå undervejs :-)

Det er vigtigt ikke at sætte baren for højt eller at love sig selv noget, man ikke kan holde. Det er f.eks. bedre at sige, at “jeg lover mig selv at dyrke yoga hver 2. dag” eller “jeg lover mig selv at dyrke yoga hver dag i min. 15 minutter dagligt“. Uanset hvad man forpligter sig til, skal det overholdes i 30 dage, og derved skaber man muligheden for at vende sin yogapraksis ind i en ny og positiv vane.

Læs f.eks. et yogainterview med skønne Karen Pallisgaard eller Susanne Lidang, der beskriver deres allerførste møde med yogaen.

Vil du være med? ♥♥♥

Jeg starter tirsdag d. 1. marts! Tilmeld dig Facebookeventet: 30 Day Yoga Challenge // cathrineyoga.dk, hvor jeg løbende opstarter skønne konkurrencer og deler yogainspiration.

I kan også følge med via Instagram (@cathrineyoga) bloggens Facebookside (cathrineyoga.dk) og evt. Snapchat (cathrineyoga).

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIETNAM #6 - Ho Chi Minh City & Mekong Delta