VIETNAM #6 - Ho Chi Minh City & Mekong Delta

8 GRØNNE KOGEBØGER

I dag har jeg samlet 8 grønne kogebøger, der alle indeholder grønne hverdagsretter. Er du også hoppet med på “vegetar-bølgen“? Jeg er vild med de vegetariske (og til dels veganske) tendenser samt øget vegetarisk mediefokus, der er opslået indenfor de seneste par måneder. Vegetarisk mad kan nemlig være drønlækkert, smagfuldt og sundt – det er hverken kedeligt eller et “ufærdigt” måltid ♥♥♥ Du kan finde flere sunde og nærende opskrifter i kategorierne for hhv. kun VEGANSK eller ALLE OPSKRIFTER, der alle er fri for gluten, laktose og raffineret sukker :-)

Husk at deltage i bloggens grønne konkurrence: Vind 500 DKK til 42Raw // 100 % plantebaseret mad ♥♥♥

Der bliver udgivet et hav af nye kogebøger i øjeblikket, hvor grønsagerne er i fokus. Flere af de “8 GRØNNE KOGEBØGER” har jeg selv, mens andre er nogle, jeg tiltænker at investere i! :-) Særligt som yogalærer vil jeg gerne være med til at fremme vegetarisme – og selvfølgelig økologi samt hjælpe til i “madspilds-kampen” med bl.a. fleksible opskrifter på bloggen. Der er mange gode grunde til at droppe kødet hel eller delvist; Både af sundhedsmæssige årsager i forhold til bl.a. fordøjelsesystemet – men også af etiske samt moralske årsager i forhold til bl.a. dyrevelfærd, miljø og klima. Personligt er jeg ikke-dømmende, og jeg synes f.eks., at “kødfri-mandag” er et fantastisk koncept, hvor man én dag spiser vegetarisk. Det er meget individuelt fra person til person, fra familie til familie hvilken madkultur, man spiser “i” eller “efter“. Hvilken madkultur er I drevet af? :-)

8 GRØNNE KOGEBØGER

8 GRØNNE KOGEKØGER

1. Mit grønne køkken af Ditte Ingemann – med grønsagerne som hovedingrediens.

2. Green kitchen stories af Luise Vindahl & David Frenkiel – lækker og sund vegetarmad til alle ugens dage.

3. My new roots af Sarah Britton – 100 uimodståelige sunde og vegetariske retter til alle årstider.

4. Geniale Grønsager fra Vanløse Blues af Maria Engbjerg – dejlige grøntsagsretter, hvor grøntsagerne har hovedrollen i et måltidet og kødet er tilbehør.

5. Køkkenterapi af Anne-Sophie Lahme – smækfyldt med enkle, smagfulde og ofte grønne retter. Find tre af opskrifterne i 3 skønne hverdagsretter fra østen.

6. Sunde grønne retter af Anne Hjernøe

7. Vidunderlig vegetar af Susanne Engelstoft Rasmusssen – en grøn kogebog.

8. I [love] nem vegetarisk af Katrine Klinken – fokus på at dække kroppens behov for proteiner og hvorfor, de enkle opskrifter gør det nemt at være vegetar i en travl hverdag.

Byd hjertens gerne ind med flere grønne kogebøger!

Namasté, 

Cathrine (Yoga)

Facebook • Instagram • Pinterest • Bloglovin' 

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIETNAM #6 - Ho Chi Minh City & Mekong Delta