De bedste glutenfrie kammerjunker - opskrift

Otte filosofiske yogabøger, du vil elske at læse i ferien

Mangler du en god bog til ferien? Her er otte filosofiske yogabøger , der virkelig går i dybden med yogaen.

Jeg elsker at fordybe mig i yogafilosofiske bøger, der vender op og ned på sindets automatiske tankemønstre, der ubevidst er “kodet” ind i hjernen. Det kan være automatiske tanker eller handlemåder, man gør på rutinen uden at stoppe op og overveje, om det egentlig er smart eller hensigtsmæssigt. Det kan også være, når du f.eks. kigger på dig selv i spejlet – hvad er den allerførste tanke, der dukker op? Typisk er dén tanke en automatisk tanke, der går igen. Den største erkendelse, jeg har gjort mig, er, at jeg ikke kan stoppe en tanke fra at komme, men jeg kan være bevidst om den, acceptere den og lade den flyde ud af hovedet igen :-)

Alle disse 8 yogabøger har jeg personligt selv læst, studeret og/eller filosoferet over. Derfor vil jeg gerne give dem videre til jer i dag ♥♥♥ Hvis I har spørgsmål til de enkelte bøger, er disse hjertens velkomne.

8 filosofiske yogabøger

8 FILOSOFISKE YOGABØGER

 1. Nærmere noget – Filosofien bag yoga af Simon Krohn
 2. Begynderyogabogen af Karen Pallisgaard
 3. Fri af stress med yoga af Louise Bruun
 4. Jivamukti Yoga af Sharon Gannon
 5. Light on Yoga af B.K.S. Iyengar
 6. Mindful Malebog af Emma Farrarons
 7. Yoga Girl af Rachel Brathen (@Yogagirl)
 8. The Psychology of Yoga af Georg Feuerstein

Mine to absolutte yndlingsbøger er Simon Krohns og B.K.S Iyengars. Derudover er jeg begyndt på “mindful maling“, hvor min opmærksomhed kun er rettet mod dét at male indenfor stregerne :-) Byd gerne ind med flere gode yogabøger. Jeg elsker ny inspiration!

Tilmeld dig også hjertens gerne nyhedsbrevet for Cathrineyoga.dk (TILMELD DIG HER) – modtag hver søndag én mail sprængfyldt med sunde opskrifter, helse, yoga og overraskelser.

Namasté, 

Cathrine

Facebook • Instagram • Bloglovin’ 


   

2 kommentarer

 • Simone Panton

  Jeg kan klart anbefale Yogananda Paramahansas selvbiografi. Derudover bøger, som ikke er direkte relateret til yoga men med lignende filosofiske træk er Paulo Coelhos Alkymisten.
  Tak for en fed side! Du gør præcis det, jeg håber at kunne gøre en dag :)
  Kærlig hilsen Simone//atmayogacph

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kære Simone. Dejligt <3 Tusind tak for anbefalingen. Jeg har lige fået fire nye yogabøger hjem, som jeg skal bruge på min kommende udvidet yogalæreruddannelse i Indien, så det må blive næste sending ;) Kh C

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De bedste glutenfrie kammerjunker - opskrift