6 skønne nytårssalater og tilbehør

Grøn pesto med skønne urter – opskrift

Pesto 3

Mmmm, en frisk og cremet pesto lavet på friske krydderurter, sprøde pinjekerner og en god olivenolie. Pesto’en er skøn som salattilbehør og kan således peppe almindelig hverdagsmad op. Du kan f.eks. prøve en af de 6 skønne nytårssalater og tilbehør hertil.

Jeg håber, I er kommer godt ind i det nyt år. Herhjemme vil min kæreste og jeg blot fortsætte den sunde livsstil, mens vi tæller ned til vores Vietnam-tur. Der er blot 10 dage til afgang!! ♥♥♥ Vi skal på en intensiv 15-dages luksus backpackertur, hvor alt er planlagt :-) Du kan læse meget mere om den pakkerejse, vi har købt lige her.

Pesto 7
Pesto 2

Grøn pesto med skønne urter

Ingredienser

  • 4 håndfulde friske spinatblade
  • 2 håndfulde frisk basilikum
  • 1 håndfuld ristede pinjekerner
  • 2 dl olie – enten koldpresset kokosolie (flydende) eller ekstra jomfru olivenolie
  • 2-3 fed pressede hvidløg
  • 1 tsk. citronsaft
  • 0,5 tsk. stødt peber
  • Valgfrit: 0,5 dl fintrevet parmesanost eller vegansk ost

Alle ingredienser blendes sammen i en foodprocessor. Blend og rør ned fra kanterne, blend og rør rundt flere gange, indtil pestoen er gennemrørt. Stil pestoen på køl og nyd den i salater, til aftensmaden, til stegning, ovenpå en rugbrødsmad eller en på en glutenfri chiabolle.

Pesto 5
   

2 kommentarer

  • heidi

    hej for en lækker sag, kan man bruge andre nødder tænker du?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Heidi ☺️ Ja – du kan bruge solsikkekerner, mandler, cashewnødder, etc. Jeg har prøvet med alle tre nævnte med skønne resultater ☺️ Kh Cathrine

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 skønne nytårssalater og tilbehør