OM AT GIFTE SIG MED SIG SELV - rørende yogainterview

Hjemmelavet citrus-bodyscrub – opskrift

DIY #2 - homemade bodyscrubDIY #2 - homemade bodyscrub 1

En skøn, lille “gør-det-selv”-guide til en hjemmelavet citrus-bodyscrub, der er lavet på økologisk citrussaft, kokossukker og en god, koldpresset olie. Bodyscrub’en er i sin reneste og naturligste version, hvilket jeg synes er ret lækkert 💚

Læs også: 20 gode grunde til at bruge kokosolie – og hverdagsting, du kan bruge kokosolie til

Mit budskab til dig er: Gør noget godt for dig selv. Det er så vigtigt, at vi plejer og passer på os selv – det handler om selvkærlighed, opmærksomhed og “stoppen-op” :-) Vi skal huske at stoppe op og spørge os selv, hvordan vi virkelig går og har det. En hjemmelavet, økologiske bodyscrub er et fint sted at starte, når vi taler selvkærlighed og selvforkælelse. 
DIY #2 - homemade bodyscrub 2

 Hjemmelavet citrus-bodyscrub

Citrusfrugter virker stykende og helende på kroppen, da de er rige på C-vitaminer samt antioxidanter. Jeg drikker f.eks. også et glas vand med en halv, presset øko-citrus for at booste mit immunforsvar og derved forebygge sygdom. Prøv f.eks. en frisk og syrlig lemonadedrik, der styrker kroppen indefra.

Rent kosmetisk virker citrusfrugten bakteriedræbende og er specielt god mod uren hud – såvel også almindelig hud, som min egen. Hudens collagen, der holder sammen på alle hudcellerne, har et stort behov for C-vitamin. Danner huden collage optimalt, vil huden virke mere elastisk og lækker – og yngre 💚 Når jeg bruger scrub’en selv, kan jeg mærke hvordan, den sviger lidt og opstrammer huden ret kraftigt.

SÅDAN GØR DU

Bland 1) 2 spsk. citrussaft fra en økologisk citron, 2) 125 g kokossukker eller rørsukker & 3) 1 spsk. koldpresset olie – enten flydende kokosolie eller Jomfru olivenolie.

OBS: Husk at bruge økologiske ingredienser, da scrub’en påføres direkte på huden. 

Brug bodyscrub’en på huden EFTER, du har vasket dig, mens huden stadig er våd. Massér den godt ind i huden på hele kroppen, og lad sidde og virke i to minutter efterfølgende. Jeg bruger også scrub’en i ansigtet efter ansigtsrens – dog med mildere, cirkulerende pres.

Efter bodyscruben er der ikke behov for at bruge andre cremer, da huden vil føles blød 💚

Prøv også veganske kokosbarer, der styrker kroppen indefra 💚

veganske-kokosbarer-sund-snack-cathrineyoga-dk-3

   

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OM AT GIFTE SIG MED SIG SELV - rørende yogainterview