VIETNAM #6 - Ho Chi Minh City & Mekong Delta

LUXUS nøddebrud a la granola – opskrift

{ Glutenfri & laktosefri }

– inspiration til sund og nærende morgenmad! Som studerende har jeg typisk rolige morgener, og jeg har derfor tid til at gøre lidt “ekstra” ud af morgenmaden, hvis jeg lyster. Jeg lavede LUXUS nøddebruddet torsdag aften, så det var klar til fredag morgen. Du skal blot bruge  økologiske mandler og tilsætte kokosolie, vand, kokossukker, kanel og havsalt. Kokossukker er en naturlig form for sukker, der smager mere karamelagtigt!

Min morgenmad er altid sund og nærende, da jeg gerne vil give min krop de bedste forudsætninger for en god start på dagen ♥♥♥ Jeg er samlet flere af mine morgenmads-opskrifter i 10 sunde og nærende morgenmads-opskrifter.

LUXUS nøddebrud a la granola

Ingredienser

Rist de finthakkede mandler gyldne på en pande med middelvarme. Tilsæt kokosolie, vand, kokossukker, kanel og havsalt og skrue op for høj varm (pas på!). Sørg for, at kokossukkeret er smeltet godt, og massen er karamelagtig. Hæld massen over på bagepapir, og lad det er køle af.

Brug LUXUS nøddebruddet som topping ovenpå syrligt produkt – enten soyayoghurt, vaniljeskyr eller den nye laktosefrie Kefir (yoghurt), der alle kan købes i Kvickly, Superbrugsen, Fakta og Irma.

Nøddebruddet kan opbevares i en lufttætbeholder i maks én uge.

Tilmeld dig hjertens gerne nyhedsbrevet for Cathrineyoga.dk (TILMELD DIG HER) - modtag hver søndag én mail sprængfyldt med sunde opskrifter, helse, yoga og overraskelser.

Namasté, 

Cathrine (Yoga)

Facebook • Instagram • Pinterest • Bloglovin' 


   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIETNAM #6 - Ho Chi Minh City & Mekong Delta