Veganske Chiavafler med chiafrø - opskrift

Proteinvafler med vanilje – opskrift

Protein Vafler med mango Cathrineyoga 2

Disse proteinvafler er lavet på vegetarisk vis. I opskriften bruger jeg ét økologisk æg, der gør dem ekstra sprøde og crunchy udenpå i forhold til de veganske chiavafler, hvor jeg brugte “chia-æg”. Jeg har desuden tilsat lidt proteinpulver, der gør dem mere mættende og særdeles gode som et morgenmads-måltid ♥

Jeg har altid gerne ville have fingrene i et vaffeljern, og det er nu endelig sket. Mit nye vaffeljern er et Wilfa BELL vaffeljern, der har vundet flere “Bedst i Test”. Jeg bagte vaflerne i kokosolie, og de var nemme at “løsne” fra jernet :-)

Proteinvafler med vanilje

Én vaffel

*Vegansk variant: 2 “chiafrø-æg” – bland 2 spsk. chiafrø + 4 spsk. vand, rør rundt og lad det stå i ca. 10 minutter.

Pist alle ingredienserne sammen, herunder æg, most banan, mandelmel, proteinpulver, vaniljepulver og havsalt. Tænd dit vaffeljern (niveau 6), smør jernet med kokosolie på begge sider (!!), luk jernet og vent, indtil det er helt varmt. Hæld hele vaffel-massen ned i jernet, brug en ske til at udjævne massen i alle kanter og luk. Bages i ca. 5-10 minutter.

Jeg toppede vaflen med Chuck & Cherrys glutenfrie mangois, frisk mango og gojibær. Mmmm! ♥♥♥

chokoladevafler • proteinvafler • veganske chiavafler }

Tilmeld dig gerne nyhedsbrevet for Cathrineyoga.dk lige her. Modtag hver måned én mail sprængfyldt med sunde opskrifter samt helse-, yoga- og rejsetips ♥ Du kan også følge med på de sociale medier. På bloggens Facebookside deles dagens blogindlæg med 15.000+ følgere, på Instagram (@cathrineyoga) vil du blive inspireret ‘behind the scene‘, og på Bloglovin’ får du dagens blogindlæg direkte! Tøv ikke med at kommentere eller stille spørgsmål i kommentarfeltet ♥

Namasté, 

Cathrine 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Veganske Chiavafler med chiafrø - opskrift