Sunde kokostoppe

Sunde kokostoppe med marcipan og appelsin - Opskrift uden sukker
Sunde kokostoppe uden sukker ♥ Jeg elsker snaskede kokostoppe, og denne opskrift bliver lidt ekstra julet med smagen af appelsin og marcipan. Du kan sagtens lave lækre, smagfulde juledesserter uden sukker – Jeg synes faktisk, det smager bedre, når jeg søder mine kager med honning og kokossukker! Jeg har brugt en marcipan uden tilsat sukker – du kan også vælge at lave din egen sukkerfri marcipan.

 

Antiinflammatorisk kost – spis dig glad, sund og rask

Hvis du har prøvet nogle af mine opskrifter, ved du også, at jeg ELSKER antiinflammatoriske ingredienser og krydderier, som holder mig sygdomsfri, stabiliserer mit blodsukker, giver mig energi og masser af SMAG. Især i de kolde og mørke vintermåneder kan jeg mærke, at mit sind bliver lysere, og mit immunforsvar bliver stærkere, når jeg spiser antiinflammatorisk.

Du kan også prøve mine lækre opskrifter på sunde romkugler eller sunde vafler . God fornøjelse 💛

Sunde kokostoppe med marcipan og appelsin - Opskrift uden sukker
5 baseret på 1 anmeldelser

Sunde kokostoppe - Opskrift på sprøde kokostoppe med marcipan

Ingredienser

Sunde kokostoppe

  • 100-150 g kokosmel
  • 1 stk. æg
  • 20 g revet marcipan
  • 3 spsk. kokossukker
  • ½ stk. appelsin
  • 1-2 spsk. agavesirup
  • 70-100 g mørk chokolade
  • 1 håndfuld pistacienødder
  • 2-3 spsk. frysetørret hindbær

Sådan gør du

  • Hæld kokosmel i en skål, riv marcipan i, og bland det sammen.
  • Tilsæt æg, kokossukker, 2-3 spsk. saft fra en appelsin og lidt honning.
  • Bland det hele godt sammen, til massen er fugtig, men ikke så våd, at den ikke kan samles og formes.
  • Hvis massen er meget våd, kan du tilføje lidt mere kokosmel.
  • Tænd ovnen på 200 graders varmluft.
  • Form kokostoppene, og læg dem på en bageplade. Bag kokostoppene i cirka 10 minutter, til de er gyldne.
  • Lad kokostoppene køle helt af, så de er helt kolde, før du pynter dem.
  • Hak pistacienødder og frysetørret hindbær, og hæld dem i to forskellige skåle.
  • Smelt chokolade i et vandbad eller i mikroovnen.
  • Dyp bunden af kokostoppene i chokolade, og dyp derefter halvdelen i pistacienødder og halvdelen i hindbær.
  • Lad kokostoppene tørre med bunden opad på et fad.