7 SUNDE SNACKS

VIETNAM #3 – Halong Bay

En lille update fra det vietnamesiske. Min kæreste og jeg er på en 15-dages luksus-backpackertur i Vietnam, fra nord til syd. Vi har købt en komplet pakkerejse hos Yaneeda.com, som har stået for al planlægning. Rejsens højdepunkter er Hanoi, Halong Bay, Sapa, Hue & Hoi An, Ho Chi Minh City og Mekong Delta, som jeg vil dele rejseminder fra undervejs ♥♥♥ Se hele vores rejseprogram lige her.

Rejsen tredje og fjerde døgn foregik på havet ved Halong Bay! Vi havde præcist ét døgn på  The Garden Bay Cruiser – et smukt og ikke mindst stort skib, hvor vi havde vores egen kahyt med bad og udsigt til havet fra dobbeltsengen :-) Temperaturen på havet var ml. 20-23 grader, men føltes en smule koldere end inde i Hanoi. Der var desværre overskyet under turen. Guiderne sagde dog, at det meget sjældent var klart vejr.

IMG_5155

{Halong Bay – på toppen af en af øerne}

{Halong Bay – Garden Bay Cruiser, vores skib}

Dag 3 – Halong Bay

Vi blev hentet fra hotellet i Hanoi kl. 8.30 og kørt ud til Halong Bay-området. En fire times lang køretur. Vi blev modtaget ved havnen, Bai Chay Wharf og ledt ned til en lille båd, der skulle sejle os ud til Garden Bay Cruiser, vores skib. Da vi ankom fik vi en ingefær-kanel-te-velkomst-drink, mens vi blev informeret om skibet “regler”. Vi fik nøglen til kahytten og blev meget positivt overrasket over det smukke værelse med tilhørende bad og toilet samt udsigt til havet. Vi fik frokost, sejlede forbi Bat Cave Area og blev roet rundt i en times tid af lokale vietnameser, hvor vi så hvordan, de levede på havet :-)

Senere på aftenen fik vi aftensmad, egenbragt kaffe (vietnamesisk kaffe er virkelig, virkelig ringe – og med sukker i!), så en film om Vietnam, prøvede at nat-fiske blæksprutter (!!), hvorefter vi gik til køjs. Ingen af os blev heldigvis søsyge eller havde behov for søsyge-tabletter, som man jo bliver enorm træt af :-) Der var dog heller ingen bølger.

IMG_5059

{Garden Bay Cruiser – vores kahyt}

IMG_5109

{Halong Bay – rotur af en lokal vietnameser}

IMG_0066

{Halong Bay – redningsvest og sommerjakke!}

Dag 4 – Halong Bay

Morgenen efter vågnede vi til den smukke udsigt fra sengen, spiste let morgenmad og blev sejlet hen til Surprise Cave Area, hvor vi gik i land på en af de øerne :-)

Senere fik vi frokost og dasede ellers bare på terrassen ovenpå skibet. Det var lidt ærgerligt, at det var overskyet – og relativt koldt, så vi fik hverken badet, snorkelet eller lavet hovedspring fra skibet (øv, øv!). Til gengæld var der ingen bølger, vi fik “cooking-classes” på skibet, hvor vi bl.a. lærte at lave vietnamesiske Spring Rolls, og vi kunne hygge os på terrassen! Det skulle nemlig blive regnvejr dagen efter.

Om eftermiddagen blev vi kørt tilbage til Hanoi, fik aftensmad i byen, senere kørt til togstationen, hvorefter vi blev ledt hen til vores plads. Vores “kahyt” var et to personers værelse med to fine senge og lås til døren, så vi ikke blev røvet – jeg var lidt nervøs… Kl. 6 om morgenen ankom vi til Sapa (Nord Vietnam) – det smukkeste sted med grønne rismarker. Jeg deler billeder samt oplevelser snarest! ♥♥♥

IMG_5019

{Halong Bay – på vej ud til Surprise Cave Area}

IMG_0073

{Halong Bay – i den lille båd, som vi blev sejlet rundt i, når vi skulle hen til øerne}

Tommylækker - 1

{Halong Bay – min flotte kæreste ovenpå skibet}

Tilmeld dig gerne nyhedsbrevet for Cathrineyoga.dk lige her. Modtag hver måned én mail sprængfyldt med sunde opskrifter samt helse-, yoga- og rejsetips ♥ Du kan også følge med på de sociale medier. På bloggens Facebookside deles dagens blogindlæg med 15.000+ følgere, på Instagram (@cathrineyoga) vil du blive inspireret ‘behind the scene‘, og på Bloglovin’ får du dagens blogindlæg direkte! Tøv ikke med at kommentere eller stille spørgsmål i kommentarfeltet ♥

Namasté, 

Cathrine 

   

2 kommentarer

 • heidi

  ej en masse dejlige billeder – bliver helt misundelig. lyder som en spændende tur i er på, dejligt at vi må være med :) er helt vild med din flotte jakke – er den fra kari tra. og hvor ser din kæreste bare rar ud ( og pæ) :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Heidi,
   Jeg beklager mit sene svar. Af hjertet tak for din søde besked. Det var en helt fantastisk tur! Og du har helt ret – min jakke er fra Kari Traa (Bybutterfly.dk) fra efterårskollektionen.
   Jeg skal sige til min kæreste, at han “ser rar ud og pæn”. Det vil han blive glad for ;-)
   Kh Cathrine

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

7 SUNDE SNACKS