Bliv den BEDSTE version af dig selv - selvudvikling

KONKURRENCE // Vind en skøn rejse til Island

Skønne læsere – det er konkurrence-tid igen. Denne gang er der sat en rejse til Island for 2 personer på højkant. Det er med stor glæde, at jeg nu kan give én af jer muligheden for at vinde en SKØN rejse.

Du skal blot følge bloggen via Bloglovin’ lige her.

Præmien lyder således: En rejse til Island for 2 personer inklusiv: Fly tur/retur, 3 nætter på 4-stjernet hotel, tur i Den blå lagune samt én valgfri udflugt – se f.eks. Nordlys.

IMG_6556

Rejsefeber

Det var med sommerfugle i maven, at min kæreste og jeg tog ud på vores livs rejse. Hele vores tre-ugers Asientur var udelukkende planlagt ud fra de bookede hoteller samt færge og fly. Fem skønne destinationer over tre uger – vi startede i Singapore, kørte i tog til Kuala Lumpur i Malaysia, sejlede til  Langkawi, sejlede til Penang, videre til Phuket, hvor vi opholdte os i flest dage i træk og fløj til slut tilbage til Singapore.

Ferie betyder for mig fordybelse, oplevelser og nydelse. Følelsen af at være ude af tid og sted er helt fantastisk – den oplever jeg kun i yogalokalet, og når jeg er ude at rejse. Jeg vil derfor hjertens gerne give en af jer søde læsere samme mulighed.

 

   

10 kommentarer

 • Sabrina

  FEEEEED KONKURRENCE

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Wow for en konkurrence!! Jeg håber så meget at jeg vinder! Jeg er kvart islændinge, men har aldrig været der, og det er en af mine store drømme at opleve øen :-) så jeg krydser absolut alt der kan krydses

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Rasmussen

  Sikke en super lækker konkurrence, kunne så godt tænkte mig at opleve Island!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten

  Wauw en lækker konkurrence! Fingers crossed :)!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Lige det jeg har brug for! Håber heldet er med mig ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Ville være en kæmpe oplevelse!!! Jeg håber heldet er med mig ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine C

  Tak for en god blog :-) Uh ja, synes altid man har rejselyst! Jeg har for mange år siden været på Island men det har min mand ikke – det ville være så fedt at overraske ham med en tur og få børnene passet, så vi kan få tid bare ham og mig:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Ville være en så vild oplevelse! Har aldrig været der (har i det hele taget aldrig været uden for DK) men har hørt at Island skulle være helt fantastisk. Derudover står det at se nordlyset på min liste over ting, som jeg skal opleve, så det kunne ikke blive bedre:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bliv den BEDSTE version af dig selv - selvudvikling