VIETNAM #7 - fra nord til syd

YOGAINSPIRATION #2

I dag deler jeg to nye yogabrands (+ rabatkode), som jeg indtil fornyeligt er blevet helt vild med. Det ene er lavet af 95% økologisk bomuld og er i rolige nuancer – det andet er sort, smart og lidt “hipt” :-) Egentlig to totalt modsatrettede yogabrands i forhold til bæredygtighed, udtryk og form. Jeg kan godt lide at mikse mellem de forskellige brands. Du kan tjekke “10 SKØNNE YOGATING” ud for mere inspiration ♥♥♥

pawpawyogawear

pawpawyogawear er et svensk yogabrand. De designer bæredygtigt yogatøj lavet af 95 % økologisk bomuld og 5 % lycra. Jeg faldt første gang over brandet på Instagram (@pawpawyogawear) og blev bidt af de naturlige mørke- og lyseblå nuancer. Jeg kan godt lide løstsiddende yoga-tøj til Hatha Yoga, Yin Yoga og Restorativ Yoga.

238726-cffdd3dc53654e18a25a82b1d92a3d35

{ pawpawyogawear – mountain top }

238726-e0b4563aca264c2b8e02b866de0e58f8

pawpawyogawear – bubble pants }

Daiquini

Daiquini Hot Yoga & Activewear er “hipt” nyt brand, hvis du spørger mig. De designer primært sort, tætsiddende samt elastisk yoga- og fitnesstøj. Jeg kan godt lide tætsiddende yoga-tøj til Hot Yoga-sessions, Flow Yoga og Astanga Yoga.

Hos Fitnesspigen.dk får du 20 % rabat på alle full prices-styles og 10 % på alle nedsatte varer med rabatkoden, “1020” (Gælder t.o.m. 17/3). Se hele den nye Daiquini-kollektion hos Fitnesspigen.dk lige her

3 nye yogabrands

{ Daiquini Hot Yoga & Activewear }

Hvilket yogabrand er dit yndlings? :-)

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIETNAM #7 - fra nord til syd