Tunsalat med dåsetun

Tunsalat med dåsetun, creme fraiche og krydderurter

Denne tunsalat med creme fraiche, rødløg og friske krydderurter har en cremet, rig og frisk smag.

Tunsalat – spiser du fisk hver uge?

Fisk er generelt godt for vores sundhed, og det anbefales jævnfør de danske kostråd, at vi spiser 350 gram fisk om ugen, og at vi varierer mellem de typer af fisk, vi indtager.

Ideer til variationer

Hvis du ønsker at peppe din salat op, kan du komme alt lige fra majs, peberfrugt, grønne asparges til kapers, syltede agurk eller sennep i, mulighederne er mange. Rigtig god fornøjelse.

Mangler du inspiration til flere fiskeopskrifter, kan jeg også anbefale min lækre hjemmelavede laksemousse 😋

Tunsalat med dåsetun, creme fraiche og krydderurter
5 baseret på 1 anmeldelser

Tunsalat med dåsetun - opskrift på en let og lækker pålægssalat med tun, creme fraiche og friske krydderurter

Ingredienser

Tunsalat

  • 2 dåser tun i vand (145 g x 2 stk.)
  • 1 dl creme fraiche (9 %)
  • 1½ spsk. finthakket rødløg
  • 2 tsk finthakket purløg
  • 2 tsk. finthakket dild
  • salt og peber

Sådan gør du

  • Hæld vandet fra tunen, og kom den op i en skål.
  • Rør tunen sammen med creme fraiche, finthakket rødløg, purløg og dild.
  • Smag tunsalaten til med salt og peber.