Chiagrød med mandelmælk

Chiagrød med mandelmælk, cashewnødder, tørret frugt og granatæble
Chiagrød med mandelmælk og avocado smager simpelthen bare så lækkert, cremet og eksotisk. Inspirationen kommer direkte fra New York, hvor jeg fik den dejligste “Avocado Chia Pudding”, en gulerodsjuice og grøn cappuccino. Spis dig glad, sund og rask med nærende og mættende måltider.

 

Antiinflammatorisk kost

Hvis du har prøvet nogle af mine opskrifter, ved du også, at jeg ELSKER antiinflammatoriske ingredienser og krydderier, som holder mig sygdomsfri, stabiliserer mit blodsukker, giver mig energi og masser af SMAG. Især i de kolde og mørke vintermåneder kan jeg mærke, at mit sind bliver lysere, og mit immunforsvar bliver stærkere, når jeg spiser antiinflammatorisk.

Du kan også prøve min lækre opskrift på sund æblegrød med havregrød og toppings. God fornøjelse 💛

Chiagrød med mandelmælk, cashewnødder, tørret frugt og granatæble

Chiagrød med mandelmælk - Opskrift på morgengrød med chiafrø og avocado

Ingredienser

Chiagrød med mandelmælk

  • 2 dl mandelmælk
  • 3 spsk. chiafrø
  • 0,5 tsk. agavesirup
  • 1 stk. avokado (most)

Sådan gør du

  • Bland alle ingredienserne sammen og lad det trække i min. 20 min. på køkkenbordet.
  • Rør grøden rundt og servér i en skål.