Hjemmelavede bananchips

Hjemmelavede bananchips

Hjemmelavede bananchips med syrligt twist

Jeg har tryllet lidt med disse lækre, søde og hjemmelavede bananchips samt givet dem et syrligt twist. Jeg har tilsat syrligt appelsinsaft og godt med kanel! De skal bages i lang tid så de er ret tidskrævende. Jeg anbefaler, at du laver to bageplader i første hug!

Tip!

Dine bananchips vil forblive bløde, mens de er inde i ovnen. Prøv at tage en enkelt æblechips ud af ovnen, lad den køle af – og mærk, om den er sprød. Opbevares i en lufttætbeholder. Bananchips kan maksimalt holde sig i en uge.

Du kan også prøve min lækre opskrift på rødbedechips i ovn, æblechips eller grønkålschips 💛

Hjemmelavede bananchips

Hjemmelavede bananchips - Opskrift på nem og sund banan snack

Ingredienser

Bananchips

  • 2 stk. bananer
  • 2 tsk. kanelpulver
  • 1 dl appelsinsaft

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 120 graders varmluft.
  • Skær bananerne i ultra-tynde skiver. Skær dem gerne på skrå, så skiverne bliver bredere. Bananskiverne fordeles på bagepapir, pensles med appelsinsaft og drysses med kanel.
  • Bages i ovnen ved 120 graders varmluft i ca. 90 minutter, ind de er tørre og helt sprøde.
  • Opbevares i en lufttætbeholder. De kan maksimalt holde sig i én uge.