Lakridsmandler

Lakridsmandler - Opskrift på ristede og sunde mandler med lakrids
Lakridsmandler er en sand fryd for ganen! Saltede mandler (med lakrids) er den nemmeste og sprødeste snack. Jeg elsker saltmandler med det engelske maldon Salt. Kender du det fantastiske lakridspulver fra Urtekram, der er både økologisk og VILDT LÆKKERT? Lakridsmandler er nemlig lavet på rå lakridspulver, saltflager, vand – og selvfølgelig mandler.

 

Fordelene ved mandler

Mandler indeholder blandt andet høje mængder af E-vitaminer (antioxidanter) og kan give dig en pænere hud samt en sundere fordøjelse grundet fiberniveauet. Derudover er mandler rige på proteiner, calcium og magnesium. Selvom energitætheden er høj, får du nogle dejlige fedtstoffer, der holder dit blodsukker stabilt 🌱 Den perfekt velkomstsnack til gæster.

Antiinflammatorisk kost – spis dig glad, sund og rask

Hvis du har prøvet nogle af mine opskrifter, ved du også, at jeg ELSKER antiinflammatoriske ingredienser og krydderier, som holder mig sygdomsfri, stabiliserer mit blodsukker, giver mig energi og masser af SMAG. Især i de kolde og mørke vintermåneder kan jeg mærke, at mit sind bliver lysere, og mit immunforsvar bliver stærkere, når jeg spiser antiinflammatorisk.

Du kan også prøve min lækre opskrift på brændte mandler. God fornøjelse 💛

Lakridsmandler - Opskrift på ristede og sunde mandler med lakrids
5 baseret på 1 anmeldelser

Lakridsmandler - Opskrift med ristede og sunde mandler med lakrids

Ingredienser

Lakridsmandler

  • 200 g mandler
  • 1,5 spsk. havsalt (maldon salt)
  • 1 spsk. lakridspulver
  • 2-3 dl vand

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 180 graders varmluft.
  • Hæld mandler, havsalt, lakridspulver samt tildækkende vand på en pande.
  • Lad mandlerne koge i ca. 10 minutter, indtil vandet er helt fordampet.
  • Fordel mandlerne på en bageplade med bagepapir. Drys med ekstra havsalt og lakridspulver.
  • Bag dine lakridsmandler i ca. 15 minutter, indtil de er tørre og sprøde.