Krigeren (Krigeren) - Cathrine Yoga Online

Kære skønne dig 💕

Har du hørt om Cathrine Yoga Online? Min selvkærlige yogaklub for alle, der ønsker at dyrke onlineyoga i egne omgivelser, og når det passer dig.

Bliv en del af yogaklubben og spar 22 % på medlemskabet med et kvartalsmedlemskab. Din investering er blot 349 kroner hver 3. måned.

JA TAK 🧘‍♀️ →

Kom i gang med at dyrke yoga i dine egne, trygge omgivelser, og når det passer dig. Styrk dine muskler, stræk dit bindevæv, og få ro på tankerne. Glæd dig til at blive guidet ind i de forskellige yogagrene, og nyd en skøn stund med dig selv på yogamåtten!

Gør som+2.000 andre, glade yogaelever, og bliv en del af Danmarks største online yogaklub med et evigt voksende yogabibliotek inden for både yin yoga, yang yoga, yin yang yoga og meditationer. Der kommer nyt yoga-indhold til hver evig eneste uge.

I Cathrine Yoga Online er der ingen binding – det er nemlig vigtigt for os, at du er her, fordi det giver mening for dig.

Jeg glæder mig til at have dig med på yogamåtten! Bliv medlem af Cathrine Yoga online allerede i dag. Du modtager dit personlige login straks efter, at du har tilmeldt dig 😍

Namasté

Cathrine – din personlige yogalærer i yogaklubben 💕

Yogaklubben er dit selvkærlige pusterum

Her kan du skabe små åndehuller i din hverdag og tage tid ud til DIG. Som yogamedlem får du adgang til det store yogabibliotek med +170 yoga- og meditationsvideoer – og yoga-biblioteket vokser med nyt indhold hver evig eneste uge. Alle kan være med i Yogaklubben – uanset kropsform, køn, niveau og alder i øvrigt. I yoga er der intet “rigtigt” eller “forkert”. Det handler tværtimod om, at du mærker ind i din krop – dér, hvor det føles rart for dig.

Mærk derfor efter, hvad du har brug for i din yogapraksis i dag. Du kan bruge søgefunktionen og på den måde filtrere på alt fra varighed, niveau og yogastil til yogatema, kropsdele og yogaudstyr. På den måde kan du altid finde frem til din perfekte yogaklasse. Gem dine favoritprogrammer, så du hurtigt kan finde dem frem igen inde i dit medlemskab.

Du kan også deltage i nye yogakure, som jeg løbende kører over et særligt yogaemne. Som medlem af yogaklubben deltager du gratis i alle yogakure, og du tilmelder dig nemt via din medlemsside. Som medlem har du desuden, helt eksklusivt, adgang til alle LIVE yogaklasser i vores lukkede Facebookgruppe, hvor vi dyrker yoga sammen, men hver for sig. Glæd dig til at blive en del af et støttende yogafælleskab, hvor vi har glæden for yoga, mindfulness og meditation tilfælles.

Jeg glæder mig til at have dig med på yogamåtten! Bliv medlem af Cathrine Yoga Online allerede i dag. Du modtager dit personlige login straks efter, at du har tilmeldt dig 😍

JA TAK – SPAR 22 % 🧘‍♀️ →

Alt det, du kan med Cathrine Yoga App’en, når du er medlem

👌 Logge direkte ind i dit medlemskab
👌 Tilgå alle klasser i det enorme yogabibliotek samt alle meditationer
👌 Søge i det store yogabibliotek – og filtrere i din søgning
👌 Se en oversigt over samtlige yogastillinger
👌 Se, hvilke klasser den enkelte yogastilling indgår i
👌 Gemme dine favoritklasser
👌 Gemme dine yndlingsstillinger
👌 Tilgå dine tilmeldte yogakure – dag for dag
👌 Downloade 5 yogaklasser til offline streaming
👌 Caste yogaklasserne direkte op til dit TV
👌 Dele dagens mantrakort.

JA TAK – SPAR 22 % 🧘‍♀️ →