Online Yin Yang Yogaforløb

Kære yogavenner

Drømmer du om at mærke og acceptere dig selv, præcis som du er? Jeg har sammensat et hjertevarmt Online Yin Yang Yogaforløb bestående af 5 x mandage i november måned 🍁🧡

Yin yang yoga er en fantastisk kombination, hvor du både strækker kroppens bindevæv (yin yoga) og styrker kroppens muskler, sener og led (yang yoga). Vi tager udgangspunkt i den kinesiske medicin. Yogastillingerne vil give dig opløftende energi. Mærk dit fundament, mens du styrker fordøjelse og immunforsvar. Du vil desuden øge din blodcirkulation og iltoptagelse samt skabe et healende flow gennem kroppens meridianbaner.

Er du medlem af yogaklubben? Så deltager du selvfølgelig gratis på alle mine liveklasser! Hop over på forsiden af Cathrine Yoga appen og find alle fem mandage i kalenderen 🥰

Overvejer du at melde dig ind? Bliv medlem af yogaklubben og se alle fordelene her →

Cathrine Yoga appen

Online Yin Yang Yogaforløb

Velkommen til efterårs Yin Yang Yogaforløb, som består af 5 selvkærlige mandagen fra kl. 17-17:30. Alle liveklasserne gemmes, så du kan praktisere og nyde dem senere ❤️

⭐️ Man. d. 30. okt. kl. 17: De-stress yin yang yoga for lever- og galdeblæremeridianerne

Dette er den første af 5 liveklasser. Styrk kroppens naturlige afgiftningsprocesser og skab plads til mere glæde i din hverdag. Yogaklassen består af en række styrkende afstressende yin yang yogastillinger, der stimulerer Lever- og Galdeblæremeridianerne, der flyder langs ydersiden af kroppen og indersiden af benene. Yogastillingerne styrker kroppens naturlige afgiftningsprocesser og balancerer hormoner og nattesøvn.


⭐️ Man. d. 06. nov. kl. 17: Hjerteåbnende yin yang yoga for hjerte- og tyndtarmsmeridianerne

Dette er den anden af 5 liveklasser. Åben dit hjerte og mærk kærligheden til dig selv vokse. Yogaklassen består af en række styrkende og afspændende yin yang yogastillinger, der stimulerer Hjerte- og Tyndtarmsmeridianerne, der flyder langs armene, skuldrene og nakken. Yogastillingerne vil gøre dig mere blid, kærlig og tilgivende. Skab plads til at rumme dine følelser, mens du balancerer dit nervesystem, din blodcirkulation og din nattesøvn.


⭐️ Man. d. 13. nov. kl. 17: Groundende yin yang yoga for mave- og miltmeridianerne

Dette er den tredje af 5 liveklasser. Mærk dit fundament og giv slip på tankemylder og bekymringer. Yogaklassen består af en række styrkende og groundende yin yang yogastillinger, der stimulerer Mave- og Miltmeridianerne, der flyder langs forsiden af kroppen, benene og fødderne. Yogastillingerne styrker kroppens naturlige fordøjelsesprocesser og skaber indre ro, tryghed og jordforbindelse.


⭐️ Man. d. 20. nov. kl. 17: Giv slip yin yang yoga for lunge- og tyktarmsmeridianerne

Dette er den fjerde af 5 liveklasser. Træk vejret helt nede i maven og kom ned i gear. Yogaklassen består af en række åndedrætsstyrkende yin yang yogastillinger, der stimulerer Lunge- og Tyktarmsmeridianerne, som flyder langs armene og ved skulderbladene. Yogaklassen har fokus på pranayama, som betyder åndedrætskontrol eller -udvidelse. Mærk en dyb kærlighed til dig selv, mens du styrker dit immunforsvar og din vejrtrækning.


⭐️ Man. d. 27. nov. kl. 17: Detox yin yang yoga for nyrer- og blæremeridianerne

Dette er den femte – og sidste – af 5 liveklasser. Giv slip på dagens mange indtryk og styrk kroppens naturlige udrensningsprocesser. Yogaklassen består af en række udrensende yin yang yogastillinger, der stimulerer Nyrer- & Blæremeridianerne, der flyder langs bagsiden af kroppen samt forsiden og indersiden af benene. Yogastillingerne kan hjælpe dig med at styrke kroppens naturlige udrensningsprocesser og give dig en følelse af mere selvværd, selvaccept og viljestyrke.

Er du medlem af yogaklubben? Så deltager du selvfølgelig gratis på alle mine liveklasser! Hop over på forsiden af Cathrine Yoga appen og find alle fem mandage i kalenderen 🥰

Overvejer du at melde dig ind? Bliv medlem af yogaklubben og se alle fordelene her →

Online Yin Yang Yogaforløb