Kære yogafølgere 

Jeg glæder mig til at afholde mit sidste Yin Yogaevent i samarbejde med DGI Nordsjælland, inden jeg holder ét års yogapause. Jeg håber sådan, at vi ses på yogamåtten!

Hjerteåbnende yoga flow (live)

SELVKÆRLIGT YIN YOGAEVENT 

HVORNÅR: 16. sep 2023 kl. 10:00 til 13:00

HVOR: Grydemosehallen, Grydemosevej 2, 3060 Espergærde

TILMELDING: Tilmeld dig lige her →

Nyd et kærligt startskud til at invitere mere yoga, selvkærlighed og nærvær ind i dit liv med selvkærlig yin yoga.

Yogaeventet består af klassiske yin yogastillinger som en introduktion til grundprincipperne i yin yoga. Glæd dig til at mærke de gavnlige effekter af yin yogaens lange, dybe og blide bindevævsstræk. Yin yoga øger smidigheden, sænker stressniveauet, forbedrer kropsholdningen og øger blodcirkulationen.

I yin yoga er der fokus på at skabe balance mellem yin og yang. Når dén balance opstår, vil der være frit flow gennem kroppens meridianbaner og livet vil herved føles mere balanceret, kroppen vil være sund, og sindet vil føles frit.

Alle kan være med – uanset om du er ny eller øvet på yogamåtten.

Cathrine Koefoed

Forfatter til Yin Yogabogen – Stræk dig i balance og Yang Yogabogen – Sund og stærk med yoga.  Kvinden bag Cathrineyoga.dk og Cathrine Yoga app’en – Danmarks største yogaunivers, som inspirerer over 100.000 månedlige læsere. Med 60.000 følgere på SoMe og +35.000, som allerede har downloadet den gratis og anmelderroste app, er der ingen tvivl om, at Cathrine Koefoed er Danmarks største og mest anerkendte yogalærer. Hun er uddannet inden for yin, yang, gravid, hatha og vinyasa yoga samt mindfulness og meditation, og så uddanner hun nye yogalærere i Cathrine Yoga Academy.  Cathrine er også skaberen af Cathrine Yoga Online – en selvkærlig medlemsklub med et evigt voksende yogabibliotek af yogavideoer og meditationer – samt af Cathrine Yoga Travel – et personligt rejsebureau, der arrangerer anmelderroste yogarejser i hele verden.