Kære søde dig 💕

Jeg har kastet mig ud i noget helt nyt…

Jeg er SÅ ovenud glad for at kunne fortælle dig, at jeg har skrevet min allerførste bog, Yin Yogabogen – stræk dig i balance 🧘

Yin Yogabogen

Drømmer du om mere egenomsorg og tid til DIG? Skab selvkærlige åndehuller i en travl hverdag med Yin Yogabogen. Tag på en indre opdagelsesrejse i krop og sind, og stræk dig glad og i balance. Bogen er et kærligt værktøj til dig, der ønsker at dyrke yoga i dine egne, trygge omgivelser og i dit eget tempo. Alle kan være med – uanset om du er ny eller øvet på yogamåtten.

Glæd dig til at mærke de gavnlige effekter af yin yogaens lange, dybe og blide bindevævsstræk. Yin yoga øger smidigheden, sænker stressniveauet, forbedrer kropsholdningen og øger blodcirkulationen. Bliv fri for fysiske og mentale spændinger, rygsmerter, hovedpiner, ubalancer og meget, meget mere.

Bliv klogere på yogateorien, fordyb dig i de 24 yin yogastillinger, og nyd bogens 20+ yin yogaprogrammer. Yogaprogrammerne er visualiseret med billeder af de enkelte yogastillinger, så de er lette at komme i gang med, og så du kan sammensætte sekvenser med dine yndlingsstillinger.

Udgivelsesdato: 10. januar 2022

Vejledende udsalgspris: 299 kr.

Jeg håber, at du vil tage rigtig godt imod Yin Yogabogen 😍

Bestil Yin Yogabogen her →

Glade yogahilsener,

Cathrine 💕