Kære yogavenner

Vil du opleve yogamagien i Skagen? 🌟🌸 🌊⁠

NYHED! Vores nærende, selvkærlige og eksklusive yoga-retreat har sat kurs mod en ny destination, nemlig underskønne Skagen – og dét vil du ikke gå glip af 🧘‍♀️⁠

Yoga-retreat i Skagen

Tag med på vores eksklusive yoga-retreat i Skagen, der tilbyder en selvkærlig kombination af styrkende yin yang yoga, beroligende yin yoga, meditationer, næringsrige gourmetmåltider og en uforglemmelig vandretur til Råbjerg Mile.

Retreatet er skabt til at give dig mulighed for at pleje både din krop og dit sind. Vi har valgt den smukke beliggenhed ved Kandestederne i Skagen, hvor det idylliske Hjorths Badehotel danner rammen om vores ophold midt i den uspolerede natur. Det er første gang, vi afholder yoga-retreat i Skagen, og derfor glæder vi os ekstra meget!

Uanset, om du er nybegynder eller erfaren inden for yoga, kan du være med på vores retreat. Du bliver guidet undervejs, så stillingerne føles rare for dig.

Alle aktiviteter under opholdet er frivillige, så du kan skabe netop den forlængede weekend, du ønsker dig og har brug for.

Sæt kryds i kalenderen: 

Book yogaopholdet her →

Stort smil,

Cathrine 💕