Kæreste dig, der læser med 💕

Vi har netop åbnet op for booking af endnu et fantastisk yoga-retreat med Cathrine Yoga Travel til skønne, solrige Sydspanien, da retreatet i april allerede er udsolgt.

Vores yogarejse starter 8. oktober 2022 🧘

Yoga Retreat i Spanien - Cathrine Yoga Travel 2

Yoga Retreat i Spanien

Glæd dig til otte dage, hvor du investerer i DIG. Dagene byder på to daglige yogaklasser, som er et mix af styrkende og groundende yoga samt mindfulness meditationer. Derudover kan du se frem til vegetariske og veltilberedte, spanske delikatesser tre gange dagligt og til at komme helt tæt på den smukke, sydeuropæiske natur. Dét er velvære for krop og sjæl 💕

Santillan Retreat Center ligger i rolige og naturskønne omgivelser blot 30 minutter fra Malaga. Resortet er bygget ind i en bjergside med en betagende udsigt til havet. Her kan du komme helt ned i gear. Nyd din yogarejse ved saltvandspoolen med en god bog, få en afstressende massage, eller tag på en strand- eller bytur – enten alene eller med andre fra gruppen. Du har fri adgang til resortets skønne faciliteter.

Jeg, Cathrine Koefoed, er din personlige yogalærer på rejsen. Sammen med Tommy glæder jeg mig til at tage dig med på et magisk yoga-eventyr under varmere himmelstrøg.

Book yogarejsen her →

Glade yogahilsener,

Cathrine 💕

Yoga Retreat i Spanien - Cathrine Yoga Travel 12