Kæreste yogamedlemmer 💕

Yoga Treat – Mød din personlige yogalærer, Cathrine Koefoed. Og stræk dig glad, sund og i balance med dybe bindevævsstræk! 

Yoga Treat er én dag fuld af selvforkælelse, selvomsorg og selvindsigt. Tag en dag ud af kalenderen i din sommerferie og investér i DIG. I løbet af august måned kommer vi rundt i de store, danske byer for at forkæle dig med yoga og mindfulness.

1-dags Yoga Treat

Yoga Treat er for alle, og det er min klare intention, at du skal føle dig velkommen uanset dit niveau på yogamåtten. Dagen er altså både for dig, der er nybegynder og ønsker at kickstarte din yogapraksis, men også dig, der ønsker at fordybe dig yderligere i yogaens univers.

Min mission med Cathrine Yoga Universet er at skabe ro i sindet og livsglæde. Yoga er på mange måder nøglen til din inderste kerne. Yin yoga er den groundende og meditative yogapraksis, mens yang yoga er den styrkende og energifyldte. Yin yang yoga er en blanding af begge dele – og i løbet af vores dag sammen kan du se frem til en kombination af både yin og yang yogastillinger.

Sæt kryds i kalenderen: 

Programmet: 

Din investering i DIG: 

Book dig plads her →

Jeg håber, at du har lyst til at være med, og jeg glæder mig sådan til at tage varmt imod dig på vores yogatour 💜

Glade yogahilsener,

Cathrine 💕