Yogaelever laver yoga i den smukke yogasal med udsigt på Yoga Retreat i Spanien

Glæd dig til din yogarejse!

Dit yoga-retreat i Spanien

Vores fantastiske yogarejse i Spanien består af otte dage med et mix af styrkende og groundende yoga, mindfulness meditationer, spanske delikatesser, natur og velvære. Santillan Retreat Center ligger i rolige og naturskønne omgivelser blot 30 minutter fra Malaga. Resortet er bygget ind i en bjergside med en betagende udsigt til havet. Her kan du komme helt ned i gear og give slip på hverdagens mange gøremål. Nyd din yogarejse ved saltvandspoolen med en god bog, få en afstressende massage, eller tag på en strand- eller bytur – enten alene eller med andre fra gruppen.

Inden din yogarejse starter, vil vi bede dig læse en masse praktiske informationer igennem, så du er helt klar til afrejse. Vi har gjort det nemt for dig og har samlet alt, der er relevant og rart for dig at vide, inden du hopper på flyveren mod Sydspanien 💜

Ganesh med smuk blomsterkrans på hotellet på Yoga Retreat i Spanien

Praktiske informationer

Alt dét, du skal vide:

Pas, visum og indrejseregler

Dit pas skal være gyldigt under hele opholdets varighed. Det er samtidig dit ansvar at holde dig opdateret på Udenrigsministeriets hjemmeside i forhold til indrejse og COVID-19 samt overholder gældende retningslinjer.

Ankomst til lufthavnen – Københavns Lufthavn (CPH)

Vi anbefaler, at du er i lufthavnen 2-3 timer før afrejse. Når du ankommer til Københavns Lufthavn (CPH), går du direkte til indtjekningsskranken. Personalet sørger for at tjekke dig ind og printer dit boardingpas. Herefter kan du gå direkte til sikkerhedskontrollen og ind i selve lufthavnen. Bemærk, at du ikke må tjekke ind online, da det er en gruppebillet, du rejser med.

Hold øje med info-skærmene, hvor fly-informationerne løbende bliver opdateret. Hold øje med din gate, og hvornår du skal boarde. Vær altid i god tid! Mange flyselskaber boarder én time før afgang.

Bagage

Du må max have 20 kg bagage med i kufferten. Din kuffert må maksimalt måle 158 cm.  (længde, bredde og højde alt inklusive). Derudover må du medbringe ét styks håndbagage – for eksempel en rygsæk, som max må veje 8 kg og måle 55 x 40 x 23 cm. Sørg for at veje og måle din bagage før afrejse, så du ikke risikerer at skulle betale for eventuel overvægt. Vi anbefaler, at du har en almindelig rygsæk som håndbagage, da den kan være god at have med på selve rejsen.

OBS! Hver enkel væske i håndbagagen må max indeholde 100 ml – og alle væsker skal kunne være i én pose på samlet max én liter. Du finder poser ved sikkerhedskontrollen i lufthavnen.

Ankomst til Malaga

Når du ankommer til Malaga Lufthavn, skal du finde bagagebåndet, hente din bagage og derefter søge mod udgangen. Vores chauffør vil stå klar med et stort skilt, hvorpå der står Cathrine Yoga Travel. Når alle fra gruppen er samlet, så kører I cirka 30 minutter mod øst til det smukke Santillan Resort, hvor vi skal bo.

Valuta og kontanter

Valutaen i Spanien er euro (EUR). Du kan bruge Visa, MasterCard, Diners og American Express som betalingskort næsten overalt i Spanien. I de større byer er der hæveautomater, hvor du kan hæve kontanter. Vi anbefaler dog, at du har hævet lidt euro inden afrejse.

Drikkepenge

Det er god skik at give drikkepenge i Spanien. Vi anbefaler, at I samler sammen og giver drikkepenge i slutningen af opholdet.

Elektricitet

Spanien bruger samme antal volt og stik som i Danmark, så du har ikke brug for en adapter.

Måltider

Maden er primært vegetarisk og bliver tilberedt af resortets lokale kok – og du kan godt begynde at glæde dig! Bemærk, at den nærmeste indkøbsmulighed eller kiosk ligger 5 kilometer fra vores resort. Har du behov for specifikke madvarer eller snacks, så er det derfor en god idé at medbringe hjemmefra.

Drikkevand

Der er fri adgang til filtreret vand, te og kaffe på resortet. Husk at medbringe en drikkedunk. Det er muligt at tilkøbe ekstra drikkevarer så som øl og vin.

Dit retreat center

Santillan, Ctra Macharaviaya Km 3, Andalusien, Málaga, 29730, Rincón de la Victoria

Dit rejsebureau

Cathrine Yoga Travel, Hejrevej 30, 3. 2400 København NV, Denmark. Vi kan kontaktes på [email protected] eller i nødsituationer på +45 53268502.

Himmelseng og værelse med udsigt på Yoga Retreat i Spanien

Pakkeliste

Dét skal du medbringe:

De vigtigste ting i din håndbagage:

 • Pas, euro og dine rejsedokumenter
 • Telefon og høretelefoner
 • En varm trøje, hvis det bliver køligt i flyet
 • Tandbørste og tandpasta
 • En god bog
 • Solbriller
 • Medicin, håndsprit og håndcreme.

Tip! Det er altid en god idé at have et sæt sommertøj med i håndbagagen, hvis din kuffert skulle blive forsinket.

De vigtigste ting i kufferten:

Tøj:

 • Bluser og t-shirts
 • Shorts og nederdele
 • Lange bukser eller kjoler
 • Undertøj
 • Badetøj
 • Sokker
 • Lange yogabukser
 • Lange yogatrøjer
 • Gode sko til trekking

Tip! Det kan være køligt fra om morgenen og om aftenen, så medbring ekstra varmt yogatøj og aftentøj til middagene.

I toilettasken:

 • Tandbørste og tandpasta
 • Shampoo og balsam
 • Hårbørste
 • Solcreme og aftersun

Yogaudstyr:

Du behøver ikke at medbringe dit eget yogaudstyr. Der er yogamåtter, blokke og tæpper til alle på resortet. Har du det bedst med at bruge dit eget udstyr, så er du selvfølgelig meget velkommen til at tage det med 💜