Disse Rocky Road knaser i munden og er både sunde og lækre ❤️ De er så nemme at lave og smukke at servere for dine gæster 🙏🏼 Denne udgave er uden tilsat sukker, men smager så sødt og lækkert af peanutbutter, chokolade og appelsin, og de får den lækreste konsistens med bløde, sukkerfri skumfiduser, knasende, sunde pistacienødder og poppet quinoa. Poppet quinoa er fyldt med vigtige næringsstoffer og gør dine snacks til en “superfood”. Prøv også mine lækre proteinkugler med kakao og poppet quinoa >>
Se også:
Yin Yogauddannelse i København & Kolding >>
Yogakuren (Januar 2021) – 21 selvkærlige dage med yoga, meditation og mindfulness >>
Rocky Road – Opskrift på Rocky Road med skumfiduser og pistacienødder
Rocky Road
Ingredienser
- 200 g mørk chokolade
- 1-2 håndfulde skumfiduser sukkerfri
- 3 spsk peanutbutter
- 1 økologisk appelsin KUN skallen
- 50 g pistacienødder
- 50 g hasselnødder
- 4 spsk poppet quinoa
- 25-50 g frysetørret hindbær
Sådan gør du
- Hak pistacie- og hasselnødder, klip skumfiduser i mindre stykker, og riv skallen af en halv appelsin.
- Kom nødder, skumfiduser, poppet quinoa, revet appelsinskal og frysetørret hindbær i hver sin skål.
- Smelt chokoladen i et vandbad eller i mikroovnen.
- Vend først peanutbutter i chokoladen, da varmen fra chokoladen hjælper peanutbutteren med at smelte. Vend derefter resten af ingredienserne i chokoladen - Men gem lidt af hver topping som pynt.
- Hæld chokolademassen ud på en plade med bagepapir i et tykt lag.
- Pak bagepladen ind i en pose, eller læg den i en boks, så chokoladen ikke bliver våd, og sæt den i fryseren.
- Tag pladen ud af fryseren, når chokoladen er stivnet, og skær den i stykker.
- Servér dine Rocky Road med det samme, mens de er kolde, og opbevar dem i en bøtte i køleskabet.
Noter
TIP! Hvis du ikke har plads i fryseren, kan du også køle chokolademassen af i køleskabet i lidt længere tid. Dine Rocky Roads bliver dog lidt blødere, da peanutbutteren har svært ved at stivne i køleskabet.
Prøv flere lækre juleopskrifter – Julebag, julemad og julehygge >>
At bage julesmåkager er MINDFULNESS for mig i julemånederne. Jeg har samlet mine bedste opskrifter på glutenfri julesmåkager – Især mine lækre vaniljekranse er et HIT hjemme hos os. Jeg hygger mig virkelig med at bage med julemusik i baggrunden, og jeg elsker at kunne byde mine gæster mindfulde og lækre julesmåkager, som både er glutenfri og sunde – uden tilsat sukker! Du kan sagtens lave lækre julesmåkager med masser af sødme og smag uden at bruge sukker. Jeg har sødet mine med kokossukker og agavesirup eller honning og en masse dejlige julekrydderier. Julebag med glutenfri meltyper giver også den helt perfekte sprøde konsistens til kagerne, så de knaser i munden. Glædelig jul og godt nytår! ♥