Sunde chokolademuffins ♥ Denne opskrift på chokolademuffins er en sikker vinder. Vi kalder dem alt fra chokoladebomber, chokoladedrømme til chokolademuffins. Er du også vild med chokolade, der smelter på tungen? Du bestemmer selv, at de skal toppes med mørk, lys eller hvid chokolade. Jeg toppede dem med groft kokosmel og mørk chokolade for at få en ekstra kraftig smag af chokolade. Jeg har bagt dem over 50 gange, så de er næsten berømte herhjemme ♥
Online Yoga Retreat ❤️🧘🏼♀️❤️ Tilmeld dig et transformenrede Online Yoga Retreat, som sætter fokus på GROUNDING, FLOW, DETOX, DE-STRESS, LOVE & BREATH ♥ Bliv medlem her >>
Sunde chokolademuffins
6 stk.
Ingredienser
- 3 overmodne bananer
- 150 g dadler uden sten
- 100 g mandelmel
- 75 g mørk chokolade*
- 3 økologiske æg “chia-æg“**
- 2 spsk. kokosolie
- Lidt havsalt
- Topping: Groft kokosmel og chokolade*
*Chokolade – brug enten ISIS sukkerfri eller Ichok Almond/Orange (vegansk)
**I stedet for æg bruges “chia-æg”: 3 spsk. chiafrø iblødsættes i ca. 10 min. med vand.
Ovnen tændes til 160 grader.
Blend dadler og bananer til mos.
Tilsæt daddelmasse, mandelmel, æg, kokosolie og havsalt.
Hak chokoladen groft og vend rundt i.
Fordel dejen i muffinsforme og top dem med kokosmel og ckokoladeresterne.
Bages dem i ca. 40-50 minutter, indtil de er lysebrune.
Stil dine muffins på køl, indtil de skal nydes.
3 kommentarer
Hold da magle de er gode!! Nu har jeg lavet en del af dine søde opskrifter, denne er klart min farvorit.
Det ser jo super lækkert ud! Måske burde jeg selv prøve at lave det 😛
Hej
Jeg har lige lavet dine muffins. De smager bare super godt, uhm…
Det bliver en af mine favoritter, tak Cathrine for opskriften. Kh Karin