Go Back
Udskriv
Recipe Image
Udskriv
Pin
Sund æblegrød med havregrød og toppings
Opskrift på sund morgenmad
Ret
Sund morgenmad
Køkken
Glutenfri
Keyword
Antiinflammatorisk
Forb. tid
10
minutter
Tilb. tid
10
minutter
Samlet tid
20
minutter
Antal
2
personer
Forfatter
Cathrine Yoga
Ingredienser
Æblegrød
6
æbler
1
spsk
kokossukker
1
tsk
kanelpulver
½
citron
KUN saften og skallen
2
dl
vand
½
tsk
vaniljepulver
Havregrød
2
dl
havregryn
almindelig eller glutenfri
2
dl
plantemælk
1
dl
vand
Havsalt
Topping
2
æbler
1
tsk
peanutbutter
mørk chokolade
Sådan gør du
Skræl de seks æbler, skær dem ud i store tern, og læg dem i en gryde sammen med vand, citron, kanel, kokossukker og eventuelt en smule vaniljesukker.
Lad det koge op og derefter simre, til æblerne er møre.
Blend det hele med en stavblender, så æblegrøden bliver jævn.
Servér for eksempel æblegrøden sammen med lidt havregrød, og top den med peanutbutter, hakket chokolade og æbletern.
Gem æblegrøden på glas eller i en plastbøtte i køleskabet - den kan sagtens holde sig i et par dage.