Go Back
Udskriv
Recipe Image
Udskriv
Pin
5
fra
3
stemmer
Kikærtepizza
- Opskrift på kikærtepizza med glutenfri pizzabund
Ret
Sund aftensmad
Køkken
Glutenfri
Keyword
Antiinflammatorisk
Forb. tid
15
minutter
Tilb. tid
30
minutter
Samlet tid
45
minutter
Antal
2
personer
Forfatter
Cathrine Yoga
Ingredienser
Pizzabund
200
g
fuldkornsrismel
100
g
kikærtemel
3
spsk
loppefrøskaller
Ikke pulveriserede
Havsalt
1
tsk
olivenolie
4
dl
vand
Pizzafyld
1
dåse
tomatpuré
Skiver
af rød peberfrugt og forårsløg
Pizzaost
Grøn pesto
Glas
Friske spinatblade
Sådan gør du
Bland alle ingredienserne til bunden grundigt. Dejen skal være luftig.
Form 1 stor eller flere mini-pizzaer på et stykke bagepapir.
Tip: Du kan bruge en bagering, hvis du ønsker at udstikke runde mini-pizzaer
Bag bundene i 10-15 minutter ved 175 graders varmluft.
Tilsæt tomatpuré (smøres ovenpå), skiver af rød peberfrugt og forårsløg, pizzaost samt fordel lidt grøn pesto.
Bages videre i ca. 10 minutter.
Serveres med friske spinatblade.