Go Back
Udskriv
Recipe Image
Udskriv
Pin
5
fra
1
stemme
Æggesalat med hytteost, krydderurter og antiinflammatoriske krydderier
Opskrift på hjemmelavet æggesalat
Ret
Sund frokost
Køkken
Glutenfri
Keyword
Antiinflammatorisk
Forb. tid
10
minutter
Tilb. tid
10
minutter
Samlet tid
20
minutter
Antal
4
personer
Forfatter
Cathrine Yoga
Ingredienser
4
æg
4
spsk
hytteost
5
spsk
creme fraiche
18%
1
bundt
frisk persille
1
bundt
purløg
2-3
tsk
dijonsennep
1
tsk
gurkemeje
1-2
tsk
karry
1
citron
1
rødløg
havsalt og peber
Sådan gør du
Kog fire æg i cirka 7-9 minutter, til de er hårdkogte.
Læg æggene i en skål med koldt vand, så de ikke koger videre.
Bland hytteost, creme fraiche, gurkemeje, karry og sennep sammen i en skål.
Riv skallen fra en økologisk citron ned i skålen.
Hak rødløg, purløg og persille fint, og kom det i skålen. Gem lidt purløg og persille til pynt.
Smag det hele til med salt og peber, og eventuelt lidt mere dijonsennep.
Pil æggene, og hak tre af dem i mindre tern. Vend dem i skålen.
Skær det sidste æg i skiver, og pynt æggesalaten med æggeskiverne persille og purløg.
Servér æggesalaten med det samme på ristet rugbrød.