Hæld nødder og kiks i en foodprocessor, og blend dem sammen til en fin masse med bid i – ikke så fin, at den bliver til mel.
Opvarm kokosolien, og vend den sammen med nødde- og kiksemassen.
Kom det hele i en rund kageform med bagepapir i bunden, og pres massen flad og ensartet, så den dækker hele bunden.
Sæt bunden i fryseren.
Ostecreme
Pisk æggehvider luftige i en skål.
Varm fløden op i en kasserolle sammen med 2 tsk. agar-agar. Fløden skal koge, men må ikke brænde på eller blive for tyk. Tilsæt lidt mere fløde, hvis massen bliver for tyk. Tag gryden af varmen, lige så snart fløden har været i kog.
Lad fløden køle af, og hæld den derefter i en skål med mascarpone og vaniljepulver.
Varm de frosne hindbær sammen med 1 dl vand, saften og revet skal fra 1 citron, 2 tsk. agar-agar og agavesirup. Lad det koge let op og derefter køle af.
Rør den afkølede hindbærmasse sammen med mascarponemassen, til den er jævn og fri for klumper.
Vend æggehviderne sammen med ostecremen lidt efter lidt, og smag den til med agavesirup, citronsaft og salt.
Fordel ostecremen på kiksebunden, og sæt kagen på køl i et døgn eller i fryseren i 3-4 timer, så den får en fast konsistens.
Pynt kagen med hindbærstøv, hakkede mandler, hakket chokolade og friske hindbær.