Go Back
Udskriv
Recipe Image
Udskriv
Pin
Portobello burger
Opskrift på verdens lækreste vegetarburger - Glutenfri
Ret
Sund aftensmad
Køkken
Glutenfri
Keyword
Antiinflammatorisk
Forb. tid
10
minutter
Tilb. tid
20
minutter
Samlet tid
30
minutter
Antal
1
person
Forfatter
Cathrine Yoga
Ingredienser
2
portobellosvampe
og olivenolie
1
vegetarbøf*
1
håndfuld
spinatblade
3
tomatskiver
3
agurkskiver
1
tsk
grøn pesto
2
stegte løgringe
1
skive
ost
Sådan gør du
Tænd ovnen på 175 graders varmluft.
Vask dine to portobellosvampe og fjern stokkene. Bag dine "burgerboller" med lidt olivenolie i ca. 15 minutter.
Byg burgeren op: Burgerbolle, spinatblade, tomatskiver, vegetarbøf, tomatskiver, pesto, stegte løgringe, ost og burgerbolle.