Go Back
Udskriv
Recipe Image
Udskriv
Pin
5
fra
1
stemme
Persillepesto
Opskrift på hjemmelavet pesto med persille og pinjekerner
Ret
Tilbehør
Køkken
Glutenfri
Keyword
Vegetarisk
Forb. tid
10
minutter
Tilb. tid
20
minutter
Samlet tid
30
minutter
Antal
4
personer
Forfatter
Cathrine Yoga
Ingredienser
4
håndfuld
spinatblade
1
bundt
persille
1
håndfuld
pinjekerner
2
dl
olivenolie
2
fed
hvidløg
1
tsk
citronsaft
½
tsk
havsalt og peber
½
dl
parmesanost
, revet (valgfrit)
Sådan gør du
Alle ingredienser blendes sammen i en foodprocessor.
Blend og rør ned fra kanterne, blend og rør rundt flere gange, indtil pestoen er gennemrørt.
Noter
Stil din pesto på køl og nyd den i salater, til aftensmaden, til stegning, som dip!