Cathrine viser en siddende yogastilling fra Yang Yogakuren

Bliv stærk på 21 dage!

Yang Yogakuren

Kom i form med Yang Yogakuren – 21 selvkærlige dage med yoga og meditationer. Giv dig selv et kærligt energiboost, få sved på panden og styrk din krops muskler, funktionalitet og smidighed.

Yoga er en effektiv træningsform, hvor du arbejder aktivt med din egen kropsvægt til at tone, styrke og stabilisere kroppen. Yoga er derfor den perfekte træningsform til dig, der ønsker en stærk, sund og stabil krop samt mere energi og velvære i hverdagen.

Yang Yogakuren er designet til at skabe mere flow, bevægelighed og frihed – både i din krop og i dit sind. Yogakuren består af en række, skønne yogaklasser, der styrker kroppens muskler, sener og led (yang yoga), men som samtidig strækker kroppens bindevæv (yin yoga). Når vi balancerer yin og yang, vil det smitte af på dit sind, som vil føles mere afbalanceret.

Glæd dig til at øge din kropsbevidsthed, din koncentration og balanceevne. Du vil føle dig smidigere, gladere og stærkere i løbet af de 21 dage, vi har sammen.

Uanset, om du er helt ny til yoga, eller om du har holdt en pause fra yogamåtten, vil du få en tryg og sikker introduktion til yang yogaens verden på Yang Yogakuren.

Jeg glæder mig til at se dig på yogamåtten!

Start: Mandag d. 14. feb. 2022

Yogalærer: Cathrine Koefoed

Cathrine viser et stående yogatwist fra Yang Yogakuren

Hvad er Yang Yogakuren?

Glæd dig til:

 • Yang Yogakuren starter d. 14. feb. 2022.
 • 21 selvkærlige dage med styrkende yoga og meditationer for alle uanset niveau. Du modtager en ny klasse hver dag, som du kan nyde og praktisere, når det passer dig!
 • 21 støttende e-mails i din indbakke. Hver morgen sender jeg dig en styrkende e-mail med dagens klasse og besked.
 • 6 LIVE yogaklasser i en lukket Facebookgruppe. Mærk fællesskabet, når vi dyrker yang yoga sammen. Klasserne gemmes, så de kan afspilles senere.
 • 10.000+ har allerede deltaget på yogakuren! Skal du også være med?
 • 30 dages adgang fra 14. feb. 2022.
 • Meld dig ind i yogaklubben og deltage gratis på alle yogakurene via Cathrine Yoga app’en ♥️

Programmet - Start: 14. feb. 2022

Uge 1 - Styrk din krop

 • Dag 1: Hundeflow – Styrk din overkrop (10 min.)
 • Dag 2: Solhilsen for begyndere (10 min.)
 • Dag 3: Dit fundament – Yoga for fødder og ben (LIVE kl. 17-17:45)
 • Dag 4: Dyb afspænding (10 min.)
 • Dag 5: Styrk din bækkenbund (10 min.)
 • Dag 6: Morgenyoga for ryggen (30 min.)
 • Dag 7: Din indre power – Yoga for hofterne (LIVE kl. 09-09:45)

Uge 2 - Styrk dit sind

 • Dag 8: Plankeflow – Styrk din core (10 min.)
 • Dag 9: Godmorgen yoga flow (15 min.)
 • Dag 10: Din livskraft – Yoga for ryggen (LIVE kl. 17-17:45)
 • Dag 11: Åndedrætsmeditation (10 min.)
 • Dag 12: Styrk din balance (25 min.)
 • Dag 13: Dit følelsescenter – Yoga for maven (LIVE kl. 09-09:45)
 • Dag 14: Twistende morgenyoga (30 min.)

Uge 3 - Styrk din sjæl

 • Dag 15: Krigerflow – Styrk dine ben (10 min.)
 • Dag 16: After work yoga (15 min.)
 • Dag 17: Lethed & frihed – Yoga for skuldre og nakke (LIVE kl. 17-17:45)
 • Dag 18: Vipassana meditation (15 min.)
 • Dag 19: Fyr op for din core (20 min.)
 • Dag 20: Energifuld morgenyoga (30 min.)
 • Dag 21: Mental klarhed – Yoga for hovedet (LIVE kl. 09-09:45)

VIGTIGT: Alle live-klasser gemmes, så du kan lave dem senere, hvis du ikke har mulighed for at være med på dagen ♥️

Cathrine laver yang yoga udenfor

Cathrine Koefoed

Din personlige yogalærer:

Mit navn er Cathrine Koefoed – og jeg er din personlige yogalærer. Jeg er kvinden bag Cathrineyoga.dk – Danmarks største yogaunivers, som inspirerer over 100.000 månedlige læsere, og så er jeg forfatter til Yin Yogabogen – Stræk dig i balance. Sammen med min partner, Tommy driver vi Cathrine Yoga Travel, som arrangerer anmelderroste yoga-retreats til nogen af verdens skønneste lande.

Jeg er uddannet inden for yin, yang, gravid, hatha og vinyasa yoga (siden 2013) samt mindfulness og meditation. Oven i dét har jeg en HA(psyk.) fra CBS. Jeg uddanner også nye yogalærere i både yin yoga og yang yoga via Cathrine Yoga Academy.

Min mission er, at det skal føles godt at være dig. Jeg ønsker at hjælpe dig med at finde ro i sindet, selvaccept og kernestyrke. Derfor er jeg så utrolig glad for, at du har truffet et bevidst og selvkærligt valg om at prioritere dig selv ved at skabe små åndehuller i din hverdag og mærke ind i din kerne.

Namasté
Cathrine 💕

Hvad yogaeleverne siger:

”Jeg har fulgt dig siden coronaen kom til Danmark, og jeg er superglad for mit yogamedlemskab. Jeg elsker både yin og yang yogaklasserne. Jeg mærker efter hvilket tidspunkt på dagen og vælger efter behov og humør. Glæder mig altid til den næste yogakur.”

- Pia Broberg

“Alle meditationerne har været helt fantastiske og har hørt en hver dag. Nemt, hurtigt, overskueligt og utroligt givende. Har startet hver eneste morgen med et af dine mantraer og er sikker på, at det har haft indflydelse på min dag. Yin yogaen er også lige mig. Tak for 21 dejlige dage.”

- Lena Nybro

Få svar på alle dine spørgsmål:

Flere spørgsmål? Du kan altid skrive til mig på [email protected] ♥️

Hvad er Yogakuren?

Yogakuren består af 21 selvkærlige dage, hvor du lærer, fordyber dig i og mærker en lang række yogastillinger, øvelser og teknikker. Yoga betyder "forening" på yogasprog, og når du dyrker yoga, skaber du altså forbindelse mellem krop og sind.

Jeg er nybegynder. Kan jeg være med?

Selvfølgelig! Alle kan deltage i mine yogaklasser – uanset niveau, alder og køn. Yang Yogakuren består af styrkende yang yoga og meditationer for alle.

Hvad siger yogaeleverne?

Selvfølgelig! Alle kan deltage i mine yogaklasser – uanset niveau, alder og køn. Yang Yogakuren består af styrkende yang yoga og meditationer for alle.

Jeg er stiv som et bræt. Kan jeg lave yogaøvelserne?

Ja! Så er Yogakuren et godt sted at starte. Yogastillingerne er for alle, og du vil opleve, at du bliver stærkere og mere smidig i din krop.

Hvor lange er yogaklasserne?

Klasserne varer typisk fra 10-45 minutter (se yogaprogrammet).

Hvad skal jeg bruge?

Du skal bruge en yogamåtte, en yogapølle, en yogablok og et tæppe. Har du ikke der,k så kan du sagtens bruge et sammenrullet tæppe som yogapølle og tyk bog som yogablok.

Hvor og hvornår får jeg adgang?

Når du har tilmeldt dig Yogakuren, modtager du et personligt login til cathrineyoga.dk. Her får du adgang til dagens klasse - dag for dag i løbet af Yogakurens 21 dage. Alle live yogaklasserne foregår i en lukket Facebookgruppe og bliver gemt, så du kan lave dem senere, hvis du ikke kan være med live. Når du deltager på Yogakuren, har du adgang i 30 dage.

Kan jeg se live yogaklasserne senere?

Ja! Alle live yogaklasser bliver gemt, så du kan lave dem lige, når det passer dig.

Er der tale om et medlemskab?

Nej, der er ikke tale om et medlemskab, men om et engangsbeløb og et køb af Yogakuren. Du har 30 dages adgang til Yogakuren fra startdatoen.

Hvad er yang yoga?

Yang yoga er en dynamisk, styrkende og energifuld yogapraksis. Yang yoga er som en bevægende meditation, hvor du glider fra stilling til stilling i et skønt flow. De dynamiske yogastillinger skaber varme, puls og styrke i kroppen, og de hjælper dig med at finde din indre power, energi, klarhed og viljestyrke. Du vil undervejs øge din kropsbevidsthed, koncentration og balanceevne.

Flere spørgsmål?

Du kan altid kontakte mig på [email protected], hvis du har flere spørgsmål, eller hvis du har brug for støtte undervejs! ♥️

Laptop med billede af Cathrine der laver yang yoga

Kom i form med yoga! 💪

Yang yoga hjælper dig med at:

 1. at styrke din krops muskler, funktionalitet og smidighed.
 2. at skabe mere flow, bevægelighed og frihed i krop og sind.
 3. at øge din kropsbevidsthed, koncentration og balanceevne.
 4. at få mere energi og velvære i din hverdag.
 5. at finde din indre power, klarhed og viljestyrke!

Anmeldelser

Hvad yogaeleverne siger:

“Jeg følte mig både inspireret, afspændt dybt ind i cellerne og i trygge hænder. Flere teknikker blev gentaget hen over dagene – både i den klassiske udgave og i forskellige variationer ~ og jeg føler virkelig, at jeg også har rigtig meget med hjem, som jeg kan tilføje til mine daglige åndedræts- og meditationsritualer.”

- Anja Smed

“Det har været fuldstændig fantastisk! De 21 dage har givet mig en masse energi, overskud, indre ro og ikke mindst glæde i en svær tid. Alle klasser har været virkelig gode. Jeg vil helt sikkert gøre yoga til en fast del af mit liv fremadrettet (og spare op til en af dine yogarejser). Tusind tak, Cathrine! ❤️”

- Katrine Fredskov

“Det har været super godt med alsidigheden i yogakuren. Jeg har hver morgen glædet mig til at sætte dagens intention og brugt mantraet i løbet af dagen.”

- Susanne Lindegaard

“Cathrine er et fantastisk dejligt menneske og hun er meget dygtig til at lære fra sig. Hun har en meget rolig stemmeføring og man føler velkommen i hendes selskab. Man kan være sig selv 100% og hun er god til at fortælle og uddybe tingene. God til at dele ud af sin viden.”

- Mette Beyer

“Det er en sand fornøjelse at være i Cathrines hænder og guidance – Cathrine er indlevende, rummelig, nuanceret, følsom og meget groundet. Noget der smitter af når hun underviser, hun underviser med hjertet. Tak for det! Namasté ❤️”

- Maria Stoltz

”Yogakuren har givet mig en fast yogarutine og har fundet ud af at yin yogastillinger er mest mig. Jeg elsker den rolige guidning og meditationerne, men også den ro det giver mig. Jeg bliver ikke så nemt stresset mere, TAK!”

- Lene Seersholm

“Jeg har helt sikkert fundet ud af, at yin yoga er lige mig. Jeg har fået en god morgen rutine med at starte dagen med yoga. Har faktisk indrettet et rum til det. Tusind tak for 3 fantastiske uger og en kærlig indføring til yin yang yoga.”

- Pernille Kaas

“Jeg har både deltaget i Cathrines yogatimer, yogaevents og Yoga Retreat på Bali. Det kan klart anbefales, Cathrines rolige og varme sind er smittende, og skaber trygge rammer, så man nemt kan give sig hen i Cathrines fantastiske yogaunivers, prøv det, det er stærkt vanedannende.

- Lise Schmidt Lauritzen