Cathrine underviser hundestræk på Jule Yin Yogaevent i gymnastiksal

Julen er hjerternes fest ♥️

Årets Jule Yin Yogaevent

Det er med hjertens stor glæde, at jeg inviterer dig til Årets Jule Yin Yogaevent. Du bestemmer selv, om du vil tilmelde dig formiddag med dynamisk yin yang yoga, eftermiddag med groundende yin yoga eller hele dagen 🌱

Til dette hjerteåbnende Jule Yin Yang Yogaevent har vi alle sammen en særlig ting til fælles – nemlig yogaen. Yoga har ingen alder. Jeg elsker, hvordan yoga bygger stærke hjerte-connections i og imellem os – og den oplevelse vil jeg gerne dele med dig. Vi har særligt fokus på at styrke din hjerte-chi med yogastillinger, der tager udgangspunkt i den kinesiske medicin. Udover, at du smidiggør kroppens bindevæv og beroliger dit nervesystem, vil du blive introduceret til følelsesmæssig healing gennem psykologien i den kinesiske medicin. Det handler om at mærke, føle og nyde. Følelses- og tankerelease. Afsluttes med en guidet yoga nidra sovemeditation, der foregår liggende med lukkede øjne.

Programmet:

  • 09:00 – Hjerteåbnende yin yang yoga
  • 11:30 – Julefrokost
  • 12:30 – Hjertehealende yin yoga og yoga nidra sovemeditation
  • 15:00 – Julelækkerier
  • 16:00 – Farvel og god jul!

GRATIS! Hent appen

Danmarks mest populære yoga-app

Download Cathrine Yoga appen - dit selvkærlige redskab med +200 yoga- og meditationsvideoer, yogakure, sunde opskrifter og meget mere! Over +40.000 downloads og +1.000 anmeldelser ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Cathrine Yoga appen

Det siger yogagæsterne

“Jeg følte mig både inspireret, afspændt dybt ind i cellerne og i trygge hænder. Flere teknikker blev gentaget hen over dagene – både i den klassiske udgave og i forskellige variationer ~ og jeg føler virkelig, at jeg også har rigtig meget med hjem, som jeg kan tilføje til mine daglige åndedræts- og meditationsritualer.”

- Anja Smed

“Cathrine er en af de dygtigste yogalærere jeg har mødt, hun er inspirerende og i sin undervisning deler hun gavmildt ud af sin viden og passion. Hun formår at skabe nogle trygge rammer, hvor man kan være 100% sig selv og hvor der er plads til alle. Der er ingen forventninger til at man skal være på en bestemt måde, her er der plads til at være DIG.”

- Annette Møller

“Jeg har kendt til Cathrine yoga i nogle år og elsker simpelthen alt, hvad den kvinde og hendes yogavirksomhed kommer frem med. Jeg har både været på yogarejser, yogaretreats og yogakurser med hende, og det er altid en fantastisk oplevelse, at dyrke yoga med Cathrine og opleve den unikke stemning, som der er på en yogarejse eller et retreat. Hele virksomheden arbejder super professionelt og der er altid hjælp at hente, hvis man har spørgsmål. Hendes online yoga univers er også virkelig godt og der er en god variation i både yin yang yoga, yin yoga, mindfullness og (sove)meditationer. Så der er alle muligheder for at komme helt ned i kroppen. Cathrine yoga har mine varmeste anbefalinger. Og mere autentisk og professionel yogalærer,- og ikke mindst virksomhed, finder du næppe.”

- Christina Haagensen

“Cathrine formår at sætte nogle uhøjtidelige rammer, men med et højt fagligt niveau, med respekt for de enkelte deltageres formåen. Hendes undervisning er særdeles alsidig, og hun formår at motivere, via hendes dedikerede og smittende tilgang. Hun ramte mig lige der, hvor jeg ikke havde været i mange mange år – Jeg er dybt taknemmelig for at have lært Cathrine at kende, og jeg skylder hende en stor tak ❤️”

- Ole Storgaard

“Cathrine er et fantastisk dejligt menneske og hun er meget dygtig til at lære fra sig. Hun har en meget rolig stemmeføring og man føler velkommen i hendes selskab. Man kan være sig selv 100% og hun er god til at fortælle og uddybe tingene. God til at dele ud af sin viden.”

- Mette Beyer

“Det er en sand fornøjelse at være i Cathrines hænder og guidance – Cathrine er indlevende, rummelig, nuanceret, følsom og meget groundet. Noget der smitter af når hun underviser, hun underviser med hjertet. Tak for det! Namasté ❤️”

- Maria Stoltz

“Jeg er SÅ glad for at jeg som nybegynder blev introduceret til Cathrine sidste år. Det har bare været den ene gode yoga oplevelse efter den anden. Magiske yin yoga og yoganidra workshops på yogacentralen og et skønt retreat (og vildt lækker mad!) i smukke, smukke omgivelser på Samsø! Det kan klart anbefales. Jeg glæder mig nu til at prøve hendes fredags pop-up yoga sessions ❤️”

- Anna Patricia Dencker