Tryghedsgaranti

Vi er medlem af Rejsegarantifonden, og vi følger gældende rejsevejledninger. Du vil altid kunne få refunderet din rejse i situationer, hvor pakkerejsen måtte blive aflyst, fx hvis Udenrigsministeriet farver din destination orange eller rød. Du kan derfor trygt – og med ro i maven – booke din yogarejse hos os! Vi glæder os til at byde dig velkommen på et af vores skønne retreats.

Udsigt over infinity pool og jungle fra altan på yoga retreat til Bali

Balsam for sjælen

Yoga-retreat på Bali

Den ultimative selvforkælelse for krop og sind! Vi starter og slutter dagene i den smukke yogasal med bambustag. Glæd dig til styrkende yang yoga, udrensende yin yoga, meditationer og mindfulness til tonerne af eksotiske junglelyde.

Jannata Resort & Spa ligger tæt på den spirituelle by, Ubud midt i junglelandskabet. Siden 2017 har vi afholdt fantastiske yoga-retreats på dette unikke hotel med et hav af tilfredse yogagæster – og dét forstår vi godt. Værelserne er eksklusive, maden er i særklasse, yogasalen ligger midt i junglen i de roligste, skønneste omgivelser, og den unikke spa indbyder til velvære og selvforkælelse!

Som yogagæst har du fri adgang til alle resortets skønne faciliteter:

  • Yogasal med bambustag
  • Infinitypool med liggestole
  • Frodig have med palmer og blomster
  • Fælles spiseområder og hyggekroge
  • Gratis shuttlebil til og fra Ubud
  • Massage og trekkingtur i rismarkerne (tilkøb).

Lad batterierne op og fordyb dig i en selvkærlig rejse. Det er den smukkeste investering i DIG.

Scroll ned for at booke rejsen!

Cathrine og Tommy med blå yogamåtter på yogarejse til Bali

Den ultimative yogarejse med Cathrine Yoga Travel

Booking og priser

Din investering – DKK 22.995,- 

Ved booking betales et depositum på DKK 6.000,-

Pakkerejsen inkluderer fly, transfer, 8 overnatninger i delt dobbeltværelse, 2 daglige måltider (morgenmad og 3-retters vegetarisk aftensmad), eftermiddagste samt 2 daglige yogaklasser. Enkeltmandsværelse kan tilkøbes for DKK 4.000,-

Afrejse d. 02. marts 2023 (Qatar Airways) – Yogalærer: Cathrine Koefoed

Afrejse d. 22. marts 2023 (Singapore Airlines) – Yogalærer: Cathrine Koefoed

Afrejse d. 02. september 2023 (Singapore Airlines) – Yogalærer: Cathrine Koefoed


En kærlig reminder til dig, der driver en virksomhed og som arbejder med mennesker. Vidste du, at du faktisk kan trække din yogarejse fra i din virksomhed? Send os en mail på [email protected], hvis det lyder interessant for dig ❤️

Beskrivelse af yogarejsen - dét kan du glæde dig til

Dag 1 - I dag starter din yogarejse fra Københavns Lufthavn (CPH)

I dag starter din yogarejse. Vi flyver fra Københavns Lufthavn.

Dag 2 - I dag lander du på smukke Bali

Når du er ankommet til lufthavnen i Bali, bliver du transporteret til resortet, Jannata Resort & spa. Her skal du bo i løbet af vores vidunderlige yoga-retreat. Når alle er ankommet, holder vi et informationsmøde. Herefter nyder vi i fællesskab den første, lokale middag, som hotellets dygtige kokke har forberedt til os.

Dag 3 - I dag starter din yogarejse officielt! Vi har fokus på grounding

Dagen starter kl. 7:30 med dejlig yin yang yoga efterfulgt af et skønt morgenmåltid. I løbet af dagen kan du nyde hotellets lækre faciliteter eller forkæle dig selv med en massage eller spabehandling. Resortet har nemlig sin helt egen spa-afdeling. Vi mødes igen til groundende yin yoga kl. 17:00, hvor du vil mærke en følelse af indre ro og velvære. Vi runder dagen af med et balinesisk måltid kl. 19:30. .

Dag 4 - I dag har vi fokus på udrensning og detox

Vi står op til udrensende yin yang yoga kl. 7:30 efterfulgt af en fælles morgenmad. Brug dagen i de eksotiske omgivelser, som du har lyst – enten ved hotellets lækre pool eller på opdagelse i den spirituelle by, Ubud. Der er gratis shuttlebus til og fra Ubud flere gange dagligt fra hotellet. Vi mødes til detox yin yoga kl. 17:00, inden vi afslutter dagen med en lækker middag kl. 19:30.

Dag 5 - Tag på en magisk tempel- og trekkingtur

Du har mulighed for at tage på den smukkeste tempel- og trekkingtur med Cathrine og resten af yogagruppen, hvor du vil opleve Balis guddommelige kultur. Vi spiser tidlig morgenmad og kører fra hotellet kl. 07:30. Vi starter med at besøge Tirta Empul Holy Water Temple, hvor du kan se frem til en mindeværdig oplevelse for livet, nemlig et balinesisk renselsesritual i det hellige vand. Det er sådan en smuk, smuk oplevelse! Herefter går turen videre til de ikoniske risterasser med navnet Tegallalang, hvor du kan nyde den fascinerende udsigt fra en bænk, eller du kan tage på en lille trekkingtur i rismarkerne. Vi er tilbage på hotellet inden frokosttid. Resten af gruppen kan nyde de rolige omgivelser på resortet og bruge tiden på egen hånd. Der er ingen morgenyoga denne dag af hensyn til turen. Vi mødes alle igen kl. 17:30 til twistende yin yoga efterfulgt af en fælles middag.

Dag 6 - I dag har vi fokus på selvkærlighed

Vi vågner til hjerteåbnende yin yang yoga kl. 7:30, som styrker hjertet og blodcirkulationen. Efter morgenmaden kan du nyde resten af dagen, som du lyster. Vi mødes igen til yin yoga for hjertet kl. 17:00 efterfulgt af en lækker middag i den lune aftenbrise.

Dag 7 - I dag har vi fokus på åndedrættet

Vi vågner til styrkende yin yang yoga kl. 7:30, som styrker dine lunger og dit immunforsvar. Du vil mærke en følelse af både fysisk og psykisk ro og styrke. Vi mødes efterfølgende til et lækkert morgenmåltid med udsigt til junglen. Herefter har du hele dagen til at udforske Bali – enten på egen hånd eller med flere af de andre fra yogagruppen. Vi mødes igen til yin yoga kl. 17:00 efterfulgt af fælles aftensmad.

Dag 8 - I dag har vi fokus på selvudvikling

Start dagen med styrkende yin yang yoga og åndedrætsøvelser kl. 7:30. Du kan bruge resten af dagen på at nyde de vidunderlige omgivelser og fordybe dig i en god bog eller tage på byvandring i Ubud. Du kan faktisk gå ind til Ubud, hvis du har lyst til det. Vi mødes alle til de-stress yin yoga kl. 17:00, og vi slutter dagen af med endnu et lækkert, vegetarisk måltid.

Dag 9 - I dag har vi fokus på livsenergi

Din yogalærer, Cathrine Koefoed byder dig velkommen med chakra yin yang yoga i yogasalen kl. 7.30, og bagefter mødes vi til et lækkert morgenmåltid. Nyd din sidste, hele dag på Bali; Slap af i hotellets luksuriøse omgivelser, inden vi mødes til chakra yin yoga kl. 17:00. Vi spiser den sidste middag sammen og skåler i et glas vin, øl eller lemonade oven på en fantastisk yogarejse.

Dag 10 - I dag er det din sidste dag på Bali

Vi mødes til den afsluttende yogaklasse kl. 07:30. Herefter spiser vi fælles morgenmad og checker ud af værelserne kl. 12:00. Senere på aftenen går turen mod Bali Lufthavn (DPS), hvor vi krammer hinanden farvel og siger på gensyn.

Dag 11 - Hjemkomst

Fra mellemlandingen flyver vi mod Københavns Lufthavn.

Vi glæder os sådan til at have dig med på et magisk og uforglemmeligt yoga-retreat! Og vi lover, at vi vil gøre alt for, at du får den mest mindeværdige yogarejse!

OBS! Vi tager forbehold for ændringer i dagsprogrammerne.

Vis mere

Spørgsmål og svar

Du er selvfølgelig altid meget velkommen til at kontakte os på [email protected]

Hvad er inkluderet?

Prisen er inkl. fly, mad ombord på flyet (ikke vegetarisk), transfer, 8 overnatninger i delt dobbeltværelse eller i enkeltmandsværelse (tilkøbes for + DKK 4.000), 2 daglige måltider på resortet samt 2 daglige yogaklasser med din personlige yogalærer fra Cathrine Yoga Travel (2 x 75 minutter).

Hvad er ikke inkluderet?

Prisen er ekskl. rejseforsikring, visum ved ankomst, turistskat ved afrejse, frokost, sodavand, øl, vin, drikkepenge, udflugter samt morgenyoga på udflugtsdagen.

Hvad koster tempel- og trekkingturen?

Du har mulighed for at tage på den smukkeste tempel- og trekkingtur med Cathrine og resten af yogagruppen, hvor du vil opleve Balis guddommelige kultur. Vi spiser tidlig morgenmad og kører fra hotellet kl. 07:30. Vi starter med at besøge Tirta Empul Holy Water Temple, hvor du kan se frem til en mindeværdig oplevelse for livet, nemlig et balinesisk renselsesritual i det hellige vand. Det er sådan en smuk, smuk oplevelse! Herefter går turen videre til de ikoniske risterasser med navnet Tegallalang, hvor du kan nyde den fascinerende udsigt fra en bænk, eller du kan tage på en lille trekkingtur i rismarkerne. Vi er tilbage på hotellet inden frokosttid. Prisen er 375 kroner.

Kan jeg betale i flere rater?

Ved booking betales et depositum på DKK 6.000, - pr. person. Restbeløbet trækkes automatisk fra din konto 90 dage før afrejse.

Hvem kan deltage?

Alle kan deltage på vores yoga-retreats! Vores yogarejsende er typisk mellem 25-55 år. Yogaklasserne består af styrkende yin yang yoga (morgen), groundende yin yoga (aften) og meditationer for alle. Nogen af yogagæsterne er vant til at dyrke yoga, mens andre er helt nye på yogamåtten.

Kan mænd deltage?

Ja! Yoga er både for mænd og kvinder i alle aldre. Yogarejsen er en god blanding af sund kost, natur, indre ro og styrke. Og dét appellerer til alle køn. En yogarejse er en investering i DIG <3

Kan jeg rejse afsted alene?

Ja! Mange vælger at rejse "alene" - og altså uden at kende de øvrige på holdet. Rejsen er som udgangspunkt med et delt dobbeltværelse, hvor vi sætter jer sammen efter køn, men du kan tilkøbe et enkeltmandsværelse, hvis du har mere lyst til det. Inden afrejse bliver du en del af vores lukkede Facebookgruppe for yogarejsende, hvor du kan præsentere dig selv kort, lige som du kan få indsigt i, hvem du skal dele yogaoplevelsen med.

Skal jeg selv medbringe eget yogaudstyr?

Der er yogaudstyr på resortet, som vi bruger, men vi anbefaler, at du medbringer din egen yogamåtte. Er du mest komfortabel med dit eget yogaudstyr (så som bolde og blokke), så er du meget velkommen til at medbringe det.

Andet?

Du er altid velkommen til at kontakte os på [email protected]

Cathrine og Tommy som rejseledere i Cathrine Yoga Travel

Mød Cathrine & Tommy

Dine rejseledere på yogarejsen

Cathrine Yoga Travel er et dansk rejsebureau, som er en del af Cathrineyoga.dk – Danmarks største yogaunivers. Vores anmelderroste yoga-retreats består af styrkende og groundende yoga, mindfulness meditationer samt sunde måltider, velvære og eksotiske rejseoplevelser.

Bag Cathrine Yoga Travel står Cathrine Koefoed og Tommy Pedersen. Vi er begge yogaglade, passionerede og eventyrlystne, og så elsker vi at skabe mindeværdige, selvkærlige oplevelser for dig. Cathrine elsker alt, hvad der rimer på yoga, mens Tommy er vild med sport, styrke og power.

Har du nogen spørgsmål til din yogarejse, så kan du skrive til os på [email protected].

Tak, fordi du har booket en yogarejse hos Cathrine Yoga Travel. Vi glæder os til at tage dig på et uforglemmeligt yoga-retreat!

Namasté,

Tommy og Cathrine 🌴

Se alle yogarejser

Drømmer du om at tage på en uforglemmelig yogarejse?

Sådan siger de tidligere yogagæster

“Jeg meldte mig til Cathrines yogaretreat med håbet om at lære lidt om, hvordan jeg kan gestalte min hverdag lidt mindre stressfyldt… Jeg var ikke forberedt på, at få så meget mere end det ❤️ Jeg er netop kommet hjem fra vores Bali retreat, og jeg kan stadig ikke få armene ned igen over, at jeg jeg har givet mig selv lov til at opleve denne tur. Med hendes fantastiske væsen og blid stemme formår Cathrine at skabe rum til man kan åbne ens stressede hjerte og begynde at mærke sige selv igen. Cathrine er en særdeles dygtig yogalærer og jeg føler mig beæret over at have startet min personlig grounding/yogarejse med hende. En stor tak tilhører også vores fantastiske yogagruppe, jeg har grint og grædt sammen med venner som jeg er blevet så glad for, eller som Cathrine selv havde skrevet “19 smukke, smukke sjæle”, og jeg er 100% enig. Bali er et skønt sted at starte sin personlige yogarejse på. Klimaet, folkets åbenhed og kulturen inviterer til man for en kort stund kan glemme alle ting derhjemme, og starte med at leve i nuet. Jeg kan alle anbefale at give sig den “Me Time” med Cathrine. Namaste herfra ❤️🧘‍♀️”

- Anne Sauer

“Jeg er netop hjemvendt fra vidunderlige Bali. Jeg er fyldt med begejstring og taknemmelighed over at have været en del af det skønneste yogaretreat. Et yogaretreat der åbnede hjerter og et yogaretreat med den dejligste yoga og dejligste yogalærer ❤️ Jeg er dybt taknemmelig for al den gode energi, som jeg oplevede på Bali og også har fået med hjem efter yoga med nærværende og søde Cathrine. Jeg har nydt at lave yoga med Cathrine som yogalærer. Hendes stemme er SÅ beroligende og utrolig rar at lytte til. Jeg har nydt at opleve Balis kultur + natur og nydt at møde en masse fantastiske og skønne mennesker. Jeg har fundet glæden ved at lave yinyoga takket være Cathrine. Det giver den dejligste ro, og denne ro og yoga er taget med hjem 🙏🏻 Cathrines retreats kan varmt anbefales! Det har været over al forventning, og jeg er mere end klar til at tage afsted igen. Af hjertet TAK for nogle helt vildt givende dage – på alle niveauer. Det har været helt igennem fantastisk 😍”

- Christina Cecilia Holfort

“Jeg er lige landet hjemme igen fra et fantastisk Yoga Retreat på Bali. Jeg kendte ikke noget til Cathrine’s yoga uden det, jeg havde læst om hende. Hun levede fuldstændigt op til mine forventninger -også mere end det. Hendes måde at guide os i yoga sekvenserne var bare balsam for både krop, sjæl og sind! Jeg tog afsted alene. En tur til selvforkælese og tid til mig. Vi blev forkælet på alle områder. Der manglede ikke noget. Jeg skal i hvert fald med igen til Bali – eller et andet sted med Cathrine.

- Heibrith Jakobsen

“Er lige landet efter 12 ubeskriveligt, fantastiske dage på Cathrines yoga-retreat. Og hold nu op! Sikke en oplevelse! Hendes hjertevarme, rummelighed, visdom og kærlighed, får en til at føle sig helt tryg! Cathrines undervisning fik mig til at glemme tid og sted, og jeg er nu blevet helt afhængig af hendes yin yang yoga! Jeg giver hende min allervarmeste anbefaling, og jeg skal helt klart på yogaretreat med Cathrine igen – og vil anbefale alle at gøre det samme.

- Josefine Dalsgaard

“For en uges tid siden kom jeg hjem fra Cathrines yoga retreat på Bali. Det har været en helt fantastisk oplevelse! Cathrine er meget professionel i sin tilgang til yin yoga. Som gruppe er vi blevet guidet på mest nænsomme vis igennem yin yogaens univers. Samtidig har Cathrine formået at få en hel gruppe, som ikke på forhånd kendte hinanden, til at åbne op og vise en mere sårbar side frem. Cathrine har efterfølgende beskrevet Bali 2019 gruppen som værende den mest grinende og grædende gruppe – det giver det helt perfekte billede af gruppen! ☺️ Bali er desuden et virkelig fantastisk sted – jeg elsker alt, hvad Bali har at byde på! Jeg kan varmt anbefale Cathrines yoga retreat ❤️”

- Stine Nielsen

“Jeg er netop kommet hjem efter mit livs rejse til gudeskønne Bali. Det har været 13 helt igennem fantastiske dage med masser af yoga, selvforkælelse og velvære. Det var mit første møde med Cathrine – men bestemt ikke mit sidste! Cathrine er ikke blot ekstremt dygtig til sig fag og til at undervise i yoga, men hun er også hjertevarm og kærlig. Og så skaber hun nogle meget trygge og rolige rammer, hvor man tør give slip – vinke farvel til en hekstisk hverdag derhjemme – og bare være tilstede i nuet. På den måde får man tid til at mærke sig selv og til at nyde sig selv – og det er faktisk slet ikke så dårligt, som man går og tror! Selvaccept og selvkærlighed er nogle af de største og vigtigste ting, som jeg har taget med mig hjem i bagagen. Derudover har rejsen givet mig mod på at rejse mere alene og blod på tanden til at få oplevet flere fantastiske steder. Jeg vil anbefale alle, der går med en lille drøm om at udforske sig selv og yogaen, til at rejse med Cathrine. Jeg har i hvert fald allerede tilmeldt mig Cathrines nytårsevent – og mon ikke, vi kommer til at mødes igen på en rejse eller to?

- Katrine Suhr

“Mit første møde med Cathrine var på Bali i oktober i år, hvor hun var yogainstruktør. Jeg har fulgt Cathrines blog de sidste 3-4 år og havde en klar forestilling om, hvordan hendes yoga ville være, og den levede til fulde op til mine forventninger. Cathrines yin yang yoga er hård, udfordrende og meget givende – både fysisk og mentalt. Cathrine instruerer og lærer fra sig på sin egen rolige måde. Cathrine står for mig som en utrolig vidende, rummelig og kærlig instruktør og får mine varmeste anbefalinger.”

- Lonerosa Siv Legaard

“Er netop hjemkommet fra et fantastisk yoga-retreat på Bali, hvor jeg for første, men bestemt ikke sidste gang, stiftede bekendtskab med Cathrine. Cathrine formår at sætte nogle uhøjtidelige rammer, men med et højt fagligt niveau, med respekt for de enkelte deltageres formåen. Hendes undervisning er særdeles alsidig, og hun formår at motivere, via hendes dedikerede og smittende tilgang. Hun ramte mig lige dér, hvor jeg ikke havde været i mange mange år. Jeg er dybt taknemmelig for at have lært Cathrine at kende, og jeg skylder hende en stor tak.

- Ole Storgaard

“Jeg har været på Yoga Retreat med Cathrine på Bali. En vidunderlig rejse i krop og sind. Cathrine formår at skabe et kærligt rum, hvor jeg føler mig set og veltilpas. Yoga var relativt nyt for mig, men programmet var så fint afstemt til os.”

- Palle Thomsen

“For akkurat 2 uger siden kom jeg hjem fra skønne skønne Bali efter 12 dage i helt fantastisk selskab med Cathrine og nye dejlige bekendtskaber. Cathrine guidede mig (os) igennem 2 timers daglig yin yoga, der siden min hjemkomst har været svært at undvære. Cathrine har givet mig rummet for at kunne falde helt pladask for denne yoga form og ikke mindst hvordan den virker bedst for mig. Dette er en evne hun besidder i stor stil. Hendes blide og utrolig behagelig stemme, der gennem yogatimerne, guider en til at slippe hverdagen omkring en og finde plads til at være tilstede i øjeblikket. For en über rastløs person som jeg, er det noget af en succes når jeg Cathrines rolige og behagelige stemme, kan guide mig til mental ro og total afslappethed, via brugen af vejrtrækning og yin yoga langs floden ved vores yoga spot på hotellet. Jeg er SÅ MEGT FAN!! Det har været en helt fantastisk og uforglemmelig oplevelse at være på Bali. Jeg tog afsted med en kollega og forventede ikke det store sociale med de resterende Yoga deltagende. Dette blev dog helt modsat. Heldigvis blev min yoga rejse beriget med en masse skønne mennesker, masser af grin ved poolen, udflugter med dejlige mennesker og nye skønne venskaber. Jeg har ikke været på en af Cathrines Yoga Retreats for sidste gang. Jeg skal uden tvivl afsted igen, og gerne hurtigst muligt. Jeg kan kun anbefale andre at tage afsted. Imellemtiden glæder jeg mig til Yoga gensyn med mit hold fra Bali og får altid et lille smil på læben, når en af mine nye bekendskabet dukker op i min hverdag.”

- Søs Anja Larsen

“Nu er det næsten en uge siden jeg er hjemvendt fra Cathrines yoga retreat på Bali og jeg har stadig den mest fantastiske følelse i kroppen. Dette yoga retreat har været den største gave til mig selv og jeg kunne slet ikke drømme om hvor meget jeg har fået ud af det. Som det første, er Bali en drømme destination og dertil er Cathrine den mest fantastiske lærer og guide i yogaen som vi fik lov at nyde to gange om dagen. Cathrine formår at være meget mere end vores yoga lære. Hun har en evne til at skabe den fineste dynamik i en gruppe af mennesker der ikke kender hinanden og får en til at åbne op for ting man ikke vidste der lå der. Jeg er hjemvendt med en kærlighed for Yin Yoga, en helt anden bevidsthed om min krop og sind og venskaber for livet. Tak til dig Cathrine – jeg kan ikke andet end at anbefale alle om at tage denne tid ud til retreat med dig. Tak ❤️

- Thea Thunbo