Udsigt over infinity pool og jungle fra altan på yoga retreat til Bali

Balsam for sjælen

Yoga-retreat på Bali

Vores yoga-retreat på Bali er den ultimative selvforkælelse for krop og sind! Vi starter og slutter dagene i den smukke yogasal med bambustag. Glæd dig til styrkende yang yoga, udrensende yin yoga, meditationer og mindfulness til tonerne af eksotiske junglelyde. Lyder det som noget for dig? Så tag med Cathrine Yoga Travel på vores populære yogarejse til magiske Bali. Alt dette kan du se frem til:

  • 🌺 To daglige yogaklasser i tropiske omgivelser
  • 🪷 Luksuriøs indkvartering med jungleudsigt
  • 🥗 Sund og nærende mad – fisk eller vegetarisk
  • 🏞️ Kulturelle oplevelser og udflugter til templer og rismarker
  • 🏊‍♂️ Mulighed for afslapning ved infinitypoolen
  • 💆‍♀️ Massage og wellness-behandlinger
  • 🌅 Betagende solnedgange hver aften
  • 🚐 Gratis shuttle bus to gange dagligt til centrum af Ubud
  • 🍵 Gratis balinesisk eftermiddagste og kage hver dag
  • 🧘‍♀️ Yogakursusbevis for deltagelse

Jannata Resort & Spa ligger tæt på den spirituelle by, Ubud, midt i junglelandskabet. Siden 2017 har vi afholdt fantastiske yoga-retreats på dette unikke hotel med et hav af tilfredse yogagæster – og dét forstår vi godt. Værelserne er eksklusive, maden er i særklasse, yogasalen ligger midt i junglen i de skønneste omgivelser, og den unikke spa indbyder til velvære og selvforkælelse! Lad batterierne op og fordyb dig i en selvkærlig rejse. Det er den smukkeste investering i DIG.


Scroll ned og book din plads nu!

Vi har kun få ledige pladser tilbage til vores fantastiske retreat fra 19.-29. oktober 2024 (pt. 3 pladser). Lige nu tilbyder vi også en early bird-rabat på de to rejser til foråret 2025 🧘‍♀️

Tryghedsgaranti

Rejs trygt med Cathrine Yoga Travel 💚 Vi er medlem af Rejsegarantifonden og følger rejsevejledningerne. Med vores tryghedsgaranti får du altid refunderet din rejse, hvis din destination farves orange eller rød af Udenrigsministeriet. Book din yogarejse i dag og se frem til et uforglemmeligt retreat! 🧘‍♀️ Se vores rejsekalender her →

Yoga-retreat på Bali 2024 - Den ultimative yogarejse på Bali

Den ultimative yogarejse med Cathrine Yoga Travel

Booking og priser

Din investering – DKK 22.995,- 

Ved booking betales et depositum på DKK 6.000,-

Restbeløbet trækkes 90 dage før afrejse.

Pakkerejsen inkluderer fly, transfer, 8 overnatninger i delt dobbeltværelse, 2 daglige måltider (morgenmad og 3-retters vegetarisk aftensmad), eftermiddagste samt 2 daglige yogaklasser. Enkeltmandsværelse kan tilkøbes for DKK 4.000,-


UDSOLGT! Afrejse d. 14. mar. 2024 (Qatar Airways) – Yogalærer: Stinna Shaktiva


UDSOLGT! Afrejse d. 24. mar. 2024 (Turkish Airlines) – Yogalærer: Stinna Shaktiva


3 PLADSER TILBAGE! Afrejse d. 19. okt. 2024 (Qatar Airways) – Yogalærer: Stinna Shaktiva


Afrejse d. 17. feb. 2025 (Singapore Airlines) – Yogalærer: Cathrine Koefoed

EALRY BIRD RABAT – Spar DKK 1.000,- inden d. 1. juli 2024.


Afrejse d. 07. mar. 2025 (Singapore Airlines) – Yogalærer: Stinna Shaktiva

EALRY BIRD RABAT – Spar DKK 1.000,- inden d. 1. juli 2024.


Ønsker du at booke rejsen med CVR-nummer? Har du behov for en skræddersyet flyrejse, eller ønsker du at booke uden flyrejse? Tøv ikke med at kontakte os på [email protected] 🙏

Beskrivelse af yogarejsen - dét kan du glæde dig til

Dag 1 - I dag starter din yogarejse fra Københavns Lufthavn (CPH)

Mærk rejse-sommerfuglene baske. Vi flyver fra Københavns Lufthavn og afsted på yoga-eventyr.

Dag 2 - I dag lander du på smukke Bali

Når du er ankommet til lufthavnen i Bali, bliver du transporteret til resortet, Jannata Resort & spa. Her skal du bo i løbet af vores vidunderlige yoga-retreat. Når alle er ankommet, holder din yogalærer et informationsmøde. Herefter nyder vi i fællesskab den første, lokale middag, som hotellets dygtige kokke har forberedt til os.

Dag 3 - I dag starter din yogarejse officielt! Vi har fokus på grounding - Rodchakraet

Dagen starter kl. 7:30 med groundende yin yang yoga. Fokus er på grounding – på at lande på denne eksotiske ø og på et resort midt i junglelandskabet. Efter yogaklassen nyder vi et skønt morgenmåltid. I løbet af dagen kan du slappe af  ved poolen eller forkæle dig selv med en massage eller spabehandling. Resortet har nemlig sin helt egen spa-afdeling – og den kan varmt anbefales! Vi mødes igen til yin yoga kl. 16:30, hvor du vil mærke en følelse af indre ro og velvære. Dagen rundes af med et balinesisk måltid kl. 19:00.

Dag 4 - I dag har vi fokus på velvære og nydelse - Harachakraet

Vi står op til nydelsesfuld yin yang yoga kl. 7:30, hvor vi mærker ind i vores fysiske krop, så energien kan flyde frit, og vi mærker velvære i krop og sind. Bagefter spiser vi en fælles morgenmad i skyggen. Brug dagen på virkelig at NYDE de eksotiske omgivelser enten ved hotellets lækre pool eller på opdagelsestur til den spirituelle by, Ubud. Der er gratis shuttlebus til og fra Ubud flere gange dagligt fra resortet. Vi mødes igen til yin yoga kl. 16:30, inden vi afslutter dagen med en lækker middag kl. 19.

Dag 5 - Tag på en magisk tempel- og trekkingtur. Slut dagen af med yin yoga for Solar Plexus Chakraet

Tag med på den smukkeste tempel- og trekkingtur med din yogalærer og resten af yogagruppen, hvor du vil opleve Balis guddommelige kultur. Vi spiser tidlig morgenmad og kører fra hotellet kl. 08:00. Vi starter med at besøge Tirta Empul Holy Water Temple, hvor du kan se frem til en mindeværdig oplevelse for livet, nemlig et balinesisk renselsesritual i det hellige vand. Det er sådan en smuk, smuk oplevelse! Herefter går turen videre til de ikoniske risterasser,  Tegallalang, hvor du kan nyde den fascinerende udsigt fra en bænk, eller du kan tage på en lille trekkingtur i rismarkerne. Vi er tilbage på hotellet omkring frokosttid. Resten af gruppen kan nyde de rolige omgivelser på resortet og bruge tiden på egen hånd. Der er ingen morgenyoga denne dag af hensyn til turen. Vi mødes alle kl. 16:30 til twistende yin yoga, som styrker fordøjelsen, men også din viljestyrke og selvsikkerhed. Aftenen rundes af med en fælles middag.

Dag 6 - I dag har vi fokus på selvkærlighed og healing - Hjertechakraet

Vi vågner til hjerteåbnende yin yang yoga kl. 7:30, som styrker hjertet og blodcirkulationen og heler dit Hjertechakra. Efter morgenmaden kan du nyde resten af dagen, som du lyster. Nyd, at du har al tid i verden til DIG. Vi mødes igen til yin yoga for hjertet kl. 16:30, hvor vi skaber balance og flow i hjerteenergien. Vi slutter dagen med en lækker middag i den lune aftenbrise.

Dag 7 - I dag har vi fokus på kommunikation og klarhed - Halschakraet

Vi vågner til styrkende yin yang yoga og åndedrætsøvelser kl. 7:30. Vi mødes efterfølgende til et lækkert morgenmåltid med udsigt til junglen. Herefter har du hele dagen til at udforske Bali – enten på egen hånd eller med flere af de andre fra yogagruppen. Vi mødes igen til yin yoga kl. 16:30, der styrker dine lunger og dit immunforsvar. Sammen nyder vi efterfølgende et fælles aftensmad i restauranten.

Dag 8 - I dag har vi fokus på selvudvikling og visualiseringer - Pandechakraet

Start dagen med styrkende yin yang yoga kl. 7:30, der styrker din indre visdom. Du kan bruge resten af dagen på at nyde resortets vidunderlige omgivelser, fordybe dig i en god bog eller tage på byvandring i Ubud. Du kan faktisk gå ind til Ubud fra hotellet, hvis du har lyst til det. Der er en smuk rute hele vejen, der bestemt er værd at opleve. Vi mødes alle til afstressende yin yoga kl. 16:30, hvor vi har fokus på mindfulness og meditation. Dagen rundes af med endnu et lækkert, vegetarisk måltid i resortets restaurant.

Dag 9 - I dag har vi fokus på intuition og livsenergi - Kronechakraet

Din yogalærer byder dig velkommen på yogamåtten med chakra yin yang yoga i yogasalen kl. 7.30. Bagefter mødes vi til et lækkert morgenmåltid. Slap af i hotellets luksuriøse omgivelser, inden vi mødes til rejsens sidste yogaklasse med chakra yin yoga kl. 16:30. Vi spiser den sidste middag sammen og skåler oven på en fantastisk yogarejse.

Dag 10 - I dag er det din sidste dag på Bali

I dag er det din sidste dag, hvor du kan sove længe. Du kan spise morgenmad, når det passer dig, og du skal blot checke ud af dit værelse inden kl. 12:00. Senere på eftermiddagen går turen mod Bali Lufthavn (DPS), hvor vi krammer hinanden farvel og siger på gensyn.

Dag 11 - Hjemkomst

Fra mellemlandingen flyver vi mod Københavns Lufthavn.

Vi glæder os sådan til at have dig med på et magisk og uforglemmeligt yoga-retreat. Og vi lover, at vi vil gøre alt for, at du får den mest mindeværdige yogarejse 🙏

OBS! Vi tager forbehold for ændringer i dagsprogrammet.

Vis mere
Vis mindre

Spørgsmål og svar

Du er selvfølgelig altid meget velkommen til at kontakte os på [email protected]

Hvad er inkluderet?

Prisen er inkl. fly, mad ombord på flyet (ikke vegetarisk), transfer, 8 overnatninger i delt dobbeltværelse eller i enkeltmandsværelse (tilkøbes for + DKK 4.000), 2 daglige måltider på resortet samt 2 daglige yogaklasser med din personlige yogalærer fra Cathrine Yoga Travel (2 x 75 minutter).

Hvad er ikke inkluderet?

Prisen er ekskl. rejseforsikring, visum ved ankomst, turistskat ved afrejse, frokost, sodavand, øl, vin, drikkepenge, udflugter samt morgenyoga på udflugtsdagen.

Hvad koster tempel- og trekkingturen?

Du har mulighed for at tage på den smukkeste tempel- og trekkingtur med din yogalærer og resten af yogagruppen, hvor du vil opleve Balis guddommelige kultur. Vi spiser tidlig morgenmad og kører fra hotellet cirka kl. 08. Vi starter med at besøge Tirta Empul Holy Water Temple, hvor du kan se frem til en mindeværdig oplevelse for livet, nemlig et balinesisk renselsesritual i det hellige vand. Det er sådan en smuk, smuk oplevelse! Herefter går turen videre til de ikoniske risterasser med navnet Tegallalang, hvor du kan nyde den fascinerende udsigt fra en bænk, eller du kan tage på en lille trekkingtur i rismarkerne. Vi er tilbage på hotellet omkring frokosttid. Prisen er 375 kroner.

Kan jeg betale i flere rater?

Ved booking betales et depositum på DKK 6.000, - pr. person. Restbeløbet trækkes automatisk fra din konto 90 dage før afrejse.

Hvem er denne rejse for?

Alle er velkomne på dette retreat – og selvfølgelig er alle aktiviteter valgfri. Vores yogagæster er typisk mellem 30-60 år. Nogen af yogagæsterne er vant til at dyrke yoga, mens andre er helt nye på yogamåtten. Vi stræber efter at skabe den bedste yogaoplevelse for vores gæster. Det er vigtigt at bemærke, at vores yoga-retreats ikke er egnet for gæster med begrænset bevægelighed eller nedsat mobilitet, og at vores retreats forudsætter et godt og normalt helbred. Vi ønsker alle vores gæster at føle sig velkomne og har en god oplevelse med os!

Kan mænd deltage?

Ja! Yoga er både for mænd og kvinder i alle aldre. Yogarejsen er en god blanding af sund kost, natur, indre ro og styrke. Og dét appellerer til alle køn. En yogarejse er en investering i DIG.

Kan jeg rejse afsted alene?

Ja! Mange vælger at rejse "alene" - og altså uden at kende de øvrige på holdet. Rejsen er som udgangspunkt med et delt dobbeltværelse, hvor vi sætter jer sammen efter køn, men du kan tilkøbe et enkeltmandsværelse, hvis du har mere lyst til det. Inden afrejse bliver du en del af vores lukkede Facebookgruppe for yogarejsende, hvor du kan præsentere dig selv kort, lige som du kan få indsigt i, hvem du skal dele yogaoplevelsen med.

Skal jeg selv medbringe eget yogaudstyr?

Der er yogaudstyr på resortet, som vi bruger. Er du mest komfortabel med dit eget yogaudstyr, så er du meget velkommen til at medbringe det.

Andet?

Du er altid velkommen til at kontakte os på [email protected].

Cathrine Koefoed

Mød din yogalærer

Cathrine Koefoed

“Min mission er, at det skal føles godt at være dig. Jeg ønsker at hjælpe dig med at finde ro i sindet, selvaccept og kernestyrke.”

Mit navn er Cathrine Koefoed – og jeg er din personlige yogalærer. Jeg er kvinden bag Cathrineyoga.dk – Danmarks største yogaunivers og Cathrine Yoga app’en, som inspirerer over 100.000 månedlige læsere, og så er jeg forfatter til Yin Yogabogen – Stræk dig i balance og Yang Yogabogen – Sund og stærk med yoga.

Sammen med min partner, Tommy driver vi Cathrine Yoga Travel, som arrangerer anmelderroste yoga-retreats til nogen af verdens skønneste lande fra Bali, Zanzibar og Sri Lanka til Spanien, Sverige og skønne Danmark.

Jeg er uddannet inden for yin, yang, gravid, hatha og vinyasa yoga (siden 2013) samt mindfulness og meditation. Oven i dét har jeg en HA(psyk.) fra CBS. Jeg uddanner også nye yogalærere i både yin yoga og yang yoga i Cathrine Yoga Academy.

Stinna Shaktiva

Mød din yogalærer

Stinna Shaktiva

“Jeg holder sådan af at se mennesker finde hjem til sig selv – både i krop og i sind. Derfor er der altid plads til, at du kan være DIG – med alt du er – i min yogaundervisning.” 

Stinna er en alsidig og dedikeret yogalærer med +20 års undervisningserfaring – og så er hun Cathrines egen yoga-læremester. Hun er en meget kærlig, passioneret og erfaren yogalærer, der underviser med masser af nærvær og glæde. Til dagligt underviser hun i både Nordic Health House og Rört, lige som Stinna er tilknyttet yoga-undervisningen på flere høj- og efterskoler.

Stinna er uddannet inden for kundalini yoga, hatha, vinyasa, yin yoga og yoga nidra. Hun er tidligere professionel danser og koreograf, og har rejst og turneret verden rundt med DGI’s verdenshold som gymnast og instruktør. Og så har hun en overbygning i Dans og formidling fra Den Danske Scenekunstskole og er certificeret i Rolfing Strukturel Integration. Derfor bærer Stinnas undervisningsstil på skønneste vis præg af hendes sammensatte bevægelsesbaggrund og erfaring.

For Stinna er det vigtigt at skabe et trygt og kærligt rum i yogaundervisningen, hvor der er plads til, at du kan være præcis, som du er. Hun er utrolig dygtig til at tilpasse undervisningen efter elevernes behov, og så har hun en særlig evne til at lytte til kroppen og energien i rummet. Stinna skaber med det samme et trygt og fortroligt yoga-rum, hvori du som yogaelev kan genfinde glæde, balance og fornyet energi.

Vi er så glade for, at Stinna er en del af Cathrine Yoga-familien!

Glæd dig til at skabe balance i dine chakraer med Stinna. Vi gennemgår ét chakra hver dag og starter selvfølgelig ved Rodchakraet på vores første dag med yoga. På vores sidste dag sammen får du et flot kursusbevis i chakraerne fra Cathrine Yoga Academy, som du kan tage med dig hjem.

Yang Yogauddannelse på Bali

Rejs til Bali med Stinna Shaktiva

Sådan siger de tidligere yogaelever

💗 “Jeg er netop hjemvendt efter det mest fantastiske yogaretreat på Bali (oktober 2023) med Stinna som yogalærer. Det er uden tvivl den bedste investering, jeg nogensinde har gjort i mig selv. Omgivelserne er helt fantastisk smukke, personalet på hotellet har en helt fantastisk service, høflighed og er bare så imødekommende og hjælpsomme. Hver morgen blev jeg gang på gang overvældet af den fantastisk smukke udsigt til junglen fra mit værelse. Stinna er den dygtigste, mest empatiske og nærværende yogaunderviser, jeg nogensinde har mødt. Hendes yogatimer gav mig altid ro i sjælen og kroppen. Tre timers yoga om dagen med lyden af junglen som baggrundsmusik gør bare oplevelsen helt fantastisk i sig selv. At man så oven i købet deler oplevelsen med en masse andre glade, omsorgsfulde og skønne yogagæster gør bare oplevelsen endnu mere fantastisk. Du vil ikke fortryde at tage afsted med Cathrine Yoga Travel. Det er en oplevelse, jeg aldrig vil glemme, og noget som jeg vil se tilbage på og tage med mig resten af livet 💜” – Rebekka Marcus

💗 “Efter en yogaklasse med Stinna er der ro i mit nervesystem, varme i hjertet og sang i sjælen.” – Marianne Nielsen

💗 ”Stinna er en super dygtig og erfaren yogalærer. Hun har en helt igennem fantastisk måde at videreformidle yogaen og yogafilosofien på. Derforuden er hun et nærværende og kærligt menneske, der er dejlig at være sammen med.” – Sophie Vile Wetke

💗 ”Stinna er utrolig sød, opmærksom og nærværende i hendes tilstedeværelse. Hun har en virkelig dejlig energi.” – Jeanne Illemann

💗 ”Stinna er nærværende, hun har en dejlig ro og en meget fin energi. Hun er bare megadygtig både til det teoretiske, det spirituelle og det kropslige.” – Tania Biil Petersen

Cathrine og Tommy som rejseledere i Cathrine Yoga Travel

Vi er medlem af Rejsegarantifonden

Rejs med Cathrine Yoga Travel

Vores anmelderroste yoga-retreats i både ind- og udland består af styrkende og groundende yoga, mindfulness-meditationer samt nærende måltider og unikke rejseoplevelser 💚

Bag Cathrine Yoga Travel står Cathrine og Tommy. Vi er begge yogaglade, passionerede og eventyrlystne, og så elsker vi at skabe mindeværdige, selvkærlige oplevelser for DIG.

Vores rejsemål er nøje udvalgt med fokus på eksklusivitet, velvære og harmoniske omgivelser – både i og uden for yogasalen. Vi har samlet et hold af dygtige yogalærere, der vil guide dig gennem en magisk yogapraksis.

Har du spørgsmål til vores yogarejser? Du kan altid kontakte os på [email protected].

Vi ser frem til at byde dig varmt velkommen!

Namasté,
Tommy og Cathrine

Se vores store rejsekalender

Drømmer du om at tage på et uforglemmelig yoga-retreat på Bali?

Sådan siger de tidligere yogagæster

“Jeg meldte mig til Cathrines yogaretreat med håbet om at lære lidt om, hvordan jeg kan gestalte min hverdag lidt mindre stressfyldt… Jeg var ikke forberedt på, at få så meget mere end det ❤️ Jeg er netop kommet hjem fra vores Bali retreat, og jeg kan stadig ikke få armene ned igen over, at jeg jeg har givet mig selv lov til at opleve denne tur. Med hendes fantastiske væsen og blid stemme formår Cathrine at skabe rum til man kan åbne ens stressede hjerte og begynde at mærke sige selv igen. Cathrine er en særdeles dygtig yogalærer og jeg føler mig beæret over at have startet min personlig grounding/yogarejse med hende. En stor tak tilhører også vores fantastiske yogagruppe, jeg har grint og grædt sammen med venner som jeg er blevet så glad for, eller som Cathrine selv havde skrevet “19 smukke, smukke sjæle”, og jeg er 100% enig. Bali er et skønt sted at starte sin personlige yogarejse på. Klimaet, folkets åbenhed og kulturen inviterer til man for en kort stund kan glemme alle ting derhjemme, og starte med at leve i nuet. Jeg kan alle anbefale at give sig den “Me Time” med Cathrine. Namaste herfra ❤️🧘‍♀️”

- Anne Sauer

“Jeg er netop hjemvendt fra vidunderlige Bali. Jeg er fyldt med begejstring og taknemmelighed over at have været en del af det skønneste yogaretreat. Et yogaretreat der åbnede hjerter og et yogaretreat med den dejligste yoga og dejligste yogalærer ❤️ Jeg er dybt taknemmelig for al den gode energi, som jeg oplevede på Bali og også har fået med hjem efter yoga med nærværende og søde Cathrine. Jeg har nydt at lave yoga med Cathrine som yogalærer. Hendes stemme er SÅ beroligende og utrolig rar at lytte til. Jeg har nydt at opleve Balis kultur + natur og nydt at møde en masse fantastiske og skønne mennesker. Jeg har fundet glæden ved at lave yinyoga takket være Cathrine. Det giver den dejligste ro, og denne ro og yoga er taget med hjem 🙏🏻 Cathrines retreats kan varmt anbefales! Det har været over al forventning, og jeg er mere end klar til at tage afsted igen. Af hjertet TAK for nogle helt vildt givende dage – på alle niveauer. Det har været helt igennem fantastisk 😍”

- Christina Cecilia Holfort

“Jeg er lige landet hjemme igen fra et fantastisk Yoga Retreat på Bali. Jeg kendte ikke noget til Cathrine’s yoga uden det, jeg havde læst om hende. Hun levede fuldstændigt op til mine forventninger -også mere end det. Hendes måde at guide os i yoga sekvenserne var bare balsam for både krop, sjæl og sind! Jeg tog afsted alene. En tur til selvforkælese og tid til mig. Vi blev forkælet på alle områder. Der manglede ikke noget. Jeg skal i hvert fald med igen til Bali – eller et andet sted med Cathrine.

- Heibrith Jakobsen

“Er lige landet efter 12 ubeskriveligt, fantastiske dage på Cathrines yoga-retreat. Og hold nu op! Sikke en oplevelse! Hendes hjertevarme, rummelighed, visdom og kærlighed, får en til at føle sig helt tryg! Cathrines undervisning fik mig til at glemme tid og sted, og jeg er nu blevet helt afhængig af hendes yin yang yoga! Jeg giver hende min allervarmeste anbefaling, og jeg skal helt klart på yogaretreat med Cathrine igen – og vil anbefale alle at gøre det samme.

- Josefine Dalsgaard

“For en uges tid siden kom jeg hjem fra Cathrines yoga retreat på Bali. Det har været en helt fantastisk oplevelse! Cathrine er meget professionel i sin tilgang til yin yoga. Som gruppe er vi blevet guidet på mest nænsomme vis igennem yin yogaens univers. Samtidig har Cathrine formået at få en hel gruppe, som ikke på forhånd kendte hinanden, til at åbne op og vise en mere sårbar side frem. Cathrine har efterfølgende beskrevet Bali 2019 gruppen som værende den mest grinende og grædende gruppe – det giver det helt perfekte billede af gruppen! ☺️ Bali er desuden et virkelig fantastisk sted – jeg elsker alt, hvad Bali har at byde på! Jeg kan varmt anbefale Cathrines yoga retreat ❤️”

- Stine Nielsen

“Jeg er netop kommet hjem efter mit livs rejse til gudeskønne Bali. Det har været 13 helt igennem fantastiske dage med masser af yoga, selvforkælelse og velvære. Det var mit første møde med Cathrine – men bestemt ikke mit sidste! Cathrine er ikke blot ekstremt dygtig til sig fag og til at undervise i yoga, men hun er også hjertevarm og kærlig. Og så skaber hun nogle meget trygge og rolige rammer, hvor man tør give slip – vinke farvel til en hekstisk hverdag derhjemme – og bare være tilstede i nuet. På den måde får man tid til at mærke sig selv og til at nyde sig selv – og det er faktisk slet ikke så dårligt, som man går og tror! Selvaccept og selvkærlighed er nogle af de største og vigtigste ting, som jeg har taget med mig hjem i bagagen. Derudover har rejsen givet mig mod på at rejse mere alene og blod på tanden til at få oplevet flere fantastiske steder. Jeg vil anbefale alle, der går med en lille drøm om at udforske sig selv og yogaen, til at rejse med Cathrine. Jeg har i hvert fald allerede tilmeldt mig Cathrines nytårsevent – og mon ikke, vi kommer til at mødes igen på en rejse eller to?

- Katrine Suhr

“Mit første møde med Cathrine var på Bali i oktober i år, hvor hun var yogainstruktør. Jeg har fulgt Cathrines blog de sidste 3-4 år og havde en klar forestilling om, hvordan hendes yoga ville være, og den levede til fulde op til mine forventninger. Cathrines yin yang yoga er hård, udfordrende og meget givende – både fysisk og mentalt. Cathrine instruerer og lærer fra sig på sin egen rolige måde. Cathrine står for mig som en utrolig vidende, rummelig og kærlig instruktør og får mine varmeste anbefalinger.”

- Lonerosa Siv Legaard

“Er netop hjemkommet fra et fantastisk yoga-retreat på Bali, hvor jeg for første, men bestemt ikke sidste gang, stiftede bekendtskab med Cathrine. Cathrine formår at sætte nogle uhøjtidelige rammer, men med et højt fagligt niveau, med respekt for de enkelte deltageres formåen. Hendes undervisning er særdeles alsidig, og hun formår at motivere, via hendes dedikerede og smittende tilgang. Hun ramte mig lige dér, hvor jeg ikke havde været i mange mange år. Jeg er dybt taknemmelig for at have lært Cathrine at kende, og jeg skylder hende en stor tak.

- Ole Storgaard

“Jeg har været på Yoga Retreat med Cathrine på Bali. En vidunderlig rejse i krop og sind. Cathrine formår at skabe et kærligt rum, hvor jeg føler mig set og veltilpas. Yoga var relativt nyt for mig, men programmet var så fint afstemt til os.”

- Palle Thomsen

“Nu er det næsten en uge siden jeg er hjemvendt fra Cathrines yoga retreat på Bali og jeg har stadig den mest fantastiske følelse i kroppen. Dette yoga retreat har været den største gave til mig selv og jeg kunne slet ikke drømme om hvor meget jeg har fået ud af det. Som det første, er Bali en drømme destination og dertil er Cathrine den mest fantastiske lærer og guide i yogaen som vi fik lov at nyde to gange om dagen. Cathrine formår at være meget mere end vores yoga lære. Hun har en evne til at skabe den fineste dynamik i en gruppe af mennesker der ikke kender hinanden og får en til at åbne op for ting man ikke vidste der lå der. Jeg er hjemvendt med en kærlighed for Yin Yoga, en helt anden bevidsthed om min krop og sind og venskaber for livet. Tak til dig Cathrine – jeg kan ikke andet end at anbefale alle om at tage denne tid ud til retreat med dig. Tak ❤️

- Thea Thunbo

Cathrine Yoga Travel
Hejrevej 30, 2400 KBH NV
CVR: 40873546

Kontakt
E-mail: [email protected]

Rejs sikkert og godt
| Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3226