Cathrine Yoga Academy

Yin Yoga-uddannelsen

Yin Yoga-uddannelsen vil klæde dig på, så du kan undervise dine egne yogaklasser. Du vil blive certificeret 100-timers yogalærer med speciale i yin yoga og mindfulness meditation. Som yogalærer er det din fornemmeste opgave at skabe et trygt og kærligt rum for dine yogaelever – og at guide og inspirere dem, så de kan finde indre ro og styrke.

Hvad er yin yoga?

Yin yoga er en groundende og meditativ yogapraksis. Yin yoga består af lange, dybe og blide bindevævsstræk, hvor stillingerne holdes i 3-10 minutter. Klassisk yin yoga handler blandt andet om blidhed, langsomhed, at give slip, energiflow, nærvær og selvaccept. Det er en opdagelsesrejse i dit indre, hvor du sætter tempoet ned og skruer op for nærværet, stilheden og nuets kraft. Yin yoga hjælper dig med at give slip på fysiske, energetiske og mentale spændinger og blokeringer og virker beroligende på krop og sind. For at bringe blidhed ind i stillingerne er det vigtigt, at du selv mærker efter og placerer dig i stillingerne, så det føles rart for dig.

Yin yoga bygger nemlig på den funktionelle tilgang, som handler om, at vi alle er sammensat forskelligt anatomisk, fysiologisk og psykologisk. Derfor skal stillingerne også tilpasses til vores unikke krop og sind. Der er nemlig intet facit i yin yoga. Så længe du mærker strækket i fokusområdet, og det føles rart og blidt, ja så ligger du korrekt på din unikke måde.

Tilmeldingen er ÅBEN! Scroll ned for at tilmelde dig 💕

Spring ud i et liv som yogalærer

- med speciale i yin yoga og mindfulness meditation

Yin Yogauddannelsen er udviklet af Cathrine Koefoed – grundlægger af Cathrine Yoga Academy, uddannelsesleder samt hovedunderviser. Uddannelsen bygger på den ultimative 200-siders Yin Yogamanual med beskrivelser, illustrationer og en hel masse yogabilleder. Heri vil du få et dybdegående, teoretisk kendskab til yogaens univers, lige som du på uddannelsen vil fordybe dig yderligere i din egen yogapraksis. Sammen med de øvrige deltagere på holdet vil vi skabe et trygt og kærligt rum, hvor vi kan støtte hinanden og skabe plads til fordybelse, så du kan finde din unikke stemme som yogalærer.

Indhold – dét består uddannelsen af:

 • Yin yogaens grundstillinger
 • Grundlæggende funktionel anatomi og fysiologi
 • Grundlæggende kinesisk medicin – yin yang teori, meridianlære og chi
 • Grundlæggende indisk filosofi – chakraer og prana
 • Unikke elementer til din undervisning – udvalgte yin yogastillinger, åndedrætsøvelser, mindfulness meditation og yogafilosofi
 • Sekvensering og tematisering – mindful yin yoga, meridian yin yoga og chakra yin yoga
 • Rollen som yogalærer – find din stemme, hold et rum og den autentiske underviser
 • Yoga som forretning.

Moduler – sådan er uddannelsen bygget op:

 • Modul 1: Den fysiske krop
 • Modul 2: Den energetiske krop
 • Modul 3: Den mentale krop + certificering

Tilmeld dig

Alt det praktiske

Yin Yogauddannelsen består af 12 x fysiske uddannelsesdage fra kl. 10-15 i enten Aarhus eller København. Herforuden online yin yoga samt fordybende hjemmeopgaver.

Udsolgt! Aarhus C hos LYNfabrikken – Start: 17. jan. 2022

Udsolgt! Kbh NV hos Nordic Health House – Start: 31. jan. 2022

Nyhed! Kbh NV hos Nordic Health House – Start: 8. dec. 2022:

 • Modul 1: 08/12/22-11/12/22
 • Modul 2: 02/01/23-05/01/23
 • Modul 3: 26/01/23-29/01/23

Flere spørgsmål? Kontakt Cathrine på [email protected] ♥️

Din investering

DKK 18.000,- (betales i rater)

Du får:

 • 12 x dybdegående uddannelsesdage
 • Den ultimative 200-siders Yin Yogamanual
 • 1 års adgang til Cathrine Yoga Online – gå på opdagelse i de 100+ online yogaklasser og mindfulness meditationer
 • Certificering (praktisk eksamen)
 • Sunde snacks, te og kaffe

Eksklusiv – dét skal du selv stå for:

 • Eventuelle overnatninger og frokost

Betingelser:

Yogauddannelsen er grundlæggende for alle. Den er skabt til dig, som drømmer om at blive yogalærer, og dig, der ønsker yderligere yogafordybelse i din egen praksis. Tilmeldingen er bindende.

Certificering er valgfri. Certificering kræver 100% deltagelse. Bliver du syg, kan du få en skriftlig opgave (ved maksimalt 20% fravær). Certificering kræver, at du består en praktisk eksamen. Reeksamen kan tilkøbes for DKK 1.000, –

Overbygning: 

Drømmer du om at dykke endnu længere ned i yogaens univers og specialisere dig yderligere som yogalærer? Tag overbygningen og bliv 200-timers certificeret yogalærer. Du kan nemlig vælge at tilmelde dig både 100 timers Yin Yoga-uddannelsen OG 100-timers Yang Yoga-uddannelsen. Så kan du kalde dig yogalærer i både yin og yang yoga, og dermed også undervise i begge yogagrene. Dét synes jeg giver rigtig god mening, og det giver en vidunderlig synergi.

Tilmelder du dig også Yang Yoga-uddannelsen i Danmark sparer du kr. 3.000. Kontakt Cathrine på [email protected], hvis det lyder som den rette vej for dig.

Cathrine Koefoed

Cathrine Koefoed

Din personlige yogalærer og hovedunderviser

Mit navn er Cathrine Koefoed – og jeg er din yogalærer. Min mission er, at det skal føles godt at være dig. Jeg ønsker at hjælpe dig med at finde ro i sindet, selvaccept og kernestyrke – og så ønsker jeg at hjælpe dig med at formidle yogaens magiske univers til dine egne yogaelever.

Jeg er kvinden bag Cathrineyoga.dk – Danmarks største yogaunivers, som inspirerer over 100.000 månedlige læsere. Jeg er uddannet inden for yin, yang, gravid, hatha og vinyasa yoga samt mindfulness og meditation. Og så har jeg en HA(psyk.) fra CBS oven i hatten.

Jeg har skabt Cathrine Yoga Online – en selvkærlig medlemsklub med et evigt voksende yogabibliotek bestående af yogavideoer og meditationer. Sammen med min partner, Tommy er jeg medejer af rejsebureauet, Cathrine Yoga Travel – et personligt rejsebureau, der arrangerer anmelderroste yogarejser til Bali, Zanzibar, Sri Lanka, Spanien og Danmark.

Det er hovedsageligt mig, der vil føre dig igennem yogauddannelsen, men undervejs får vi besøg af udvalgte gæstelærere, som brænder for deres unikke speciale, og som glæder sig til at lære fra sig.

Namasté

Cathrine 💕

Du skal ikke kun høre det fra mig

Sådan siger de tidligere yogaelever:

“Det har været helt fantastisk på Yogauddannelsen hos Cathrine. Cathrine har en helt særlig evne til at få alle til at føle sig godt tilpas. Hun er god til at skabe en dejlig og afslappet stemning. En superprofessionel, dygtig og nærværende lærer, med meget, meget stor viden og en stor passion. Ydermere har vi fået den vildeste yogamanual, og jeg føler mig rigtig godt klædt på som yogalærer. Hvis du går med tanker om at blive yogalærer, vil jeg af hele mit hjerte anbefale Cathrine. Jeg sidder tilbage med en masse glæde og taknemmelighed i kroppen.”

- Amanda Villumsen

“Det er det bedste, jeg har gjort, og jeg er kun lige startet min rejse. Jeg er blevet åben og nysgerrig på så meget mere viden. Jeg har lært så meget om yoga, om mig selv, filosofien bag yoga, måder at undervise på, åndedrættet, chakraer og så meget mere. Jeg kan varmt anbefale at tage yogauddannelsen hos Cathrine ❤️”

- Anita Ramberg

“Cathrine er en af de dygtigste yogalærere jeg har mødt, hun er inspirerende og i sin undervisning deler hun gavmildt ud af sin viden og passion. Hun formår at skabe nogle trygge rammer, hvor man kan være 100% sig selv og hvor der er plads til alle. Der er ingen forventninger til at man skal være på en bestemt måde, her er der plads til at være DIG.”

- Annette Møller

“Yogauddannelsen hos Cathrine har på alle måder været så givende og inspirerende. Cathrine er så dygtig, sød og professionel, så alting bare spiller, og man føler sig tryg og set hele vejen. Uddannelsen var en god blanding af faglig og praktisk læren, som gav en rigtig god variation og kunne kædes så fint sammen. Samtidig var det et dejligt friskt pust, at der var gæste-undervisere med på uddannelsen. Den del gav nogle andre fordybende vinkler, og hver underviser brænder så meget for deres fag, at man kan mærke deres gode energi helt ind i hjertet. Tak for en skøn og lærerig og oplevelse ❤️”

- Karina Wøhler

“Fantastisk yogauddannelse! Jeg har deltaget på Yin Yogauddannelsen i foråret 2021 i Kolding. Jeg havde store forventninger til uddannelsen, og jeg kan kun sige, at de alle blev indfriet til fulde – og mere til. Jeg havde ikke den store erfaring med yoga, og jeg var derfor spændt på, hvordan det ville blive. Cathrines Yogauddannelse er opbygget på en professionel og ambitiøs måde, og jeg følte mig tryg hele vejen igennem. Jeg føler mig rigtig godt klædt på til at undervise. Til uddannelsen medfølger en meget flot og veludført manual, som jeg allerede har stor glæde af. Med Cathrines kærlige væsen ”sætter” hun, sammen med dygtige medundervisere, en god og tryg stemning på hele holdet. Jeg videregiver hermed de varmeste anbefalinger. Det bliver HELT sikkert ikke det sidste jeg kommer til at deltage på hos Cathrine.”

- Lykke Thomsen