Cathrine med Yin Yogabogen

Cathrine Yoga Academy

Yin Yoga-uddannelsen

Yin Yoga-uddannelsen vil klæde dig på til at undervise dine egne yogaklasser. Du vil blive certificeret 100-timers yogalærer med speciale i yin yoga og mindfulness meditation. Som yogalærer er det din fornemmeste opgave at skabe et trygt og kærligt rum for dine yogaelever – og at guide og inspirere dem, så de kan finde indre ro og styrke.

Hvad er yin yoga?

Yin yoga er en groundende og meditativ yogapraksis. Yin yoga består af lange, dybe og blide bindevævsstræk, hvor stillingerne holdes i 3-10 minutter. Klassisk yin yoga handler om blidhed, langsomhed, at give slip, energiflow, nærvær og selvaccept. Det er en opdagelsesrejse i dit indre, hvor du sætter tempoet ned og skruer op for nærværet, stilheden og nuets kraft. Yin yoga hjælper dig med at give slip på fysiske, energetiske og mentale spændinger og blokeringer. Yogaformen virker beroligende på krop og sind.

For at bringe blidhed ind i stillingerne er det vigtigt, at du selv mærker efter og placerer dig i stillingerne, så det føles rart for dig. Yin yoga bygger nemlig på den funktionelle tilgang, som handler om, at vi alle er sammensat forskelligt anatomisk, fysiologisk og psykologisk. Derfor skal stillingerne også tilpasses til vores unikke krop og sind. Der er nemlig intet facit i yin yoga. Så længe du mærker strækket i fokusområdet, og det føles rart og blidt, ja så ligger du korrekt på din unikke måde.

🤎 FORÅRSRABAT 🤎 Spar 1.000 kroner ved booking inden d. 14. april 2024. Scroll ned på siden og book din plads!

Manual til yin yogauddannelsen

Spring ud i et liv som yogalærer

- med speciale i yin yoga og mindfulness meditation

Yin Yoga-uddannelsen er udviklet af Cathrine Koefoed – grundlægger af Cathrine Yoga Academy, uddannelsesleder samt hovedunderviser. Uddannelsen bygger på den ultimative 200-siders yin yoga-manual med beskrivelser, illustrationer og en hel masse yogabilleder. Heri vil du få et dybdegående, teoretisk kendskab til yogaens univers, lige som du på uddannelsen vil fordybe dig yderligere i din egen yogapraksis. Sammen med de øvrige deltagere på holdet vil vi skabe et trygt og kærligt rum, hvor vi kan støtte hinanden og skabe plads til fordybelse, så du kan finde din unikke stemme som yogalærer.

Indhold – dét består uddannelsen af:

 • Yin yogaens grundstillinger
 • Grundlæggende funktionel anatomi og fysiologi
 • Grundlæggende kinesisk medicin – yin- og yang-teori, meridianlære og chi
 • Grundlæggende indisk filosofi – chakraer og prana
 • Unikke elementer til din undervisning – udvalgte yin yogastillinger, åndedrætsøvelser, mindfulness meditationer og yogafilosofi
 • Sekvensering og tematisering – mindful yin yoga, meridian yin yoga og chakra yin yoga
 • Rollen som yogalærer – find din stemme, hold et rum og den autentiske underviser
 • Yoga som forretning.

Moduler – sådan er uddannelsen bygget op:

 • Modul 1: Den fysiske krop
 • Modul 2: Den energetiske krop
 • Modul 3: Den mentale krop + certificering

🤎 FORÅRSRABAT 🤎 Spar 1.000 kroner ved booking inden d. 14. april 2024. Scroll ned på siden og book din plads!

Manual til yin yogauddannelsen

Tilmeld dig

Alt det praktiske

Yin Yoga-uddannelsen består af 12 x fysiske uddannelsesdage fra kl. 09-15. Herforuden online yin yoga samt fordybende hjemmeopgaver.

Tidligere hold på uddannelsen:

 • Kolding – Start: 9. november 2020
 • Kbh – Start: 1. marts 2021
 • Kbh – Start: 17. maj 2021
 • Kolding – Start: 24. maj 2021
 • Aarhus – Start: 17. januar 2022
 • Kbh – Start: 31. januar 2022
 • Kbh – Start: 8. december 2022
 • Kbh – Start: 6. april 2023
 • Vejle – Start: 13. april 2023

Kommende hold: 

3 pladser tilbage ♥️ København NV, NOR: Nordic Health House – Start: 12. sep. 2024:

 • Modul 1: 12.-15. sep. 2024
 • Modul 2: 31. okt.-3. nov. 2024
 • Modul 3: 28. nov.-1. dec. 2024

2 pladser tilbage ♥️ Aarhus C, Mejlgade – Start 07. nov. 2024: 

 • Modul 1: 07.-10. nov. 2024
 • Modul 2: 12.-15. dec. 2024
 • Modul 3: 16.-19. jan. 2025

5 pladser tilbage ♥️ Vejle, Laden Yoga & Pilates – Start: 03. apr. 2025:

 • Modul 1: 03.-06. apr. 2025
 • Modul 2: 08.-11. maj 2025
 • Modul 3: 12.-15. jun. 2025

Cathrine Koefoed er holdleder på alle uddannelserne, men vi får undervejs besøg af gæsteundervisere, som også glæder sig til at inspirere og oplyse dig, så du er klædt bedst muligt på til at undervise dine egne yin yogaklasser.

Yin Yogauddannelsen hos Cathrine Yoga Academy

Din investering

DKK 18.000,- (betales i rater)

🤎 FORÅRSRABAT 🤎 Spar 1.000 kroner ved booking inden d. 14. april 2024.

Du får:

 • 12 x dybdegående uddannelsesdage
 • Den ultimative 200-siders Yin Yoga-manual
 • 6 måneders adgang til Cathrine Yoga Online – Danmarks mest selvkærlige yogaklub. Glæd dig til at gå på opdagelse i de 200+ online yogaklasser og mindfulness meditationer
 • Certificering (praktisk eksamen)
 • Sunde snacks og urtete.

Eksklusiv – dét skal du selv stå for:

 • Eventuelle overnatninger og frokost.

Betingelser:

Betalingen deles automatisk op i rater (se bookinglink).

Yin Yoga-uddannelsen er grundlæggende for alle. Den er både skabt til dig, som drømmer om at blive yogalærer og dig, der måske allerede har taget springet og udlever yogalærerdrømmen, men som ønsker at fylde endnu flere yogadiscipliner til din praksis.

Uddannelsen er også for dig, der ikke nærer en umiddelbar drøm om at blive yogalærer, men som ønsker yderligere yogafordybelse i din egen praksis. På uddannelsen får du nemlig endnu mere teori og forklaring på, end du gør på yoga-retreats.

Derfor er den afsluttende certificering også valgfri. Certificering kræver dog 100% deltagelse. Bliver du syg, kan du få en skriftlig opgave (ved maksimalt 20% fravær). Certificering kræver, at du består en praktisk eksamen. Reeksamen kan tilkøbes for DKK 1.000,-

Bemærk, at tilmeldingen til uddannelsen er bindende.

Overbygning: 

Drømmer du om at dykke endnu længere ned i yogaens univers og specialisere dig yderligere som yogalærer? Tag overbygningen og bliv 200-timers certificeret yogalærer. Du kan nemlig vælge at tilmelde dig både 100 timers Yin Yoga-uddannelsen OG 100-timers Yang Yoga-uddannelsen via Cathrine Yoga Academy. Så kan du herefter kalde dig yogalærer i både yin og yang yoga, og dermed også undervise i begge yogagrene. Dét synes jeg giver rigtig god mening, og det giver en vidunderlig synergi på yogamåtten. Se vores kommende hold her →

Tilmelder du dig også Yang Yoga-uddannelsen i Danmark, så sparer du DKK 3.000,- Kontakt Cathrine på [email protected], hvis dét lyder som den rette vej for dig.

Cathrine Koefoed

Cathrine Koefoed

Din personlige yogalærer

Mit navn er Cathrine Koefoed – og jeg er din personlige yogalærer. Jeg er kvinden bag Cathrineyoga.dk – Danmarks største yogaunivers og Cathrine Yoga app’en, som inspirerer over 100.000 månedlige læsere, og så er jeg forfatter til Yin Yogabogen – Stræk dig i balance og Yang Yogabogen – Sund og stærk med yoga.

Sammen med min partner, Tommy driver vi Cathrine Yoga Travel, som arrangerer anmelderroste yoga-retreats til nogen af verdens skønneste lande fra Bali, Zanzibar og Sri Lanka til Spanien, Sverige og skønne Danmark.

Jeg er uddannet inden for yin, yang, gravid, hatha og vinyasa yoga (siden 2013) samt mindfulness og meditation. Oven i dét har jeg en HA(psyk.) fra CBS. Jeg uddanner også nye yogalærere i både yin yoga og yang yoga i Cathrine Yoga Academy.

Min mission er, at det skal føles godt at være dig. Jeg ønsker at hjælpe dig med at finde ro i sindet, selvaccept og kernestyrke.

Derfor er jeg så utrolig glad for, at du har truffet et bevidst og selvkærligt valg om at prioritere dig selv ved at skabe små åndehuller i din hverdag og mærke ind i din kerne.

Du kan altid fange mig på [email protected]

Namasté
Cathrine 💜

Du skal ikke kun høre det fra mig

Sådan siger de tidligere yogaelever:

Det har været helt fantastisk på yogauddannelsen hos Cathrine, som har en helt særlig evne til at få alle til at føle sig godt tilpas. Hun er god til at skabe en dejlig og afslappet stemning. En superprofessionel, dygtig og nærværende lærer med meget, meget stor viden og en stor yoga-passion. Ydermere har vi fået den vildeste yogamanual, og jeg føler mig godt klædt på som yogalærer. Hvis du går med tanker om at blive yogalærer, vil jeg af hele mit hjerte anbefale Cathrine. Jeg sidder tilbage med en masse glæde og taknemmelighed i kroppen.

- Amanda Villumsen

Min yogauddannelsen hos Cathrine Yoga Academy er det bedste, jeg har gjort, og jeg er kun lige begyndt på min rejse. Jeg er blevet åben og nysgerrig på så meget mere viden. Jeg har lært så meget om yoga, mig selv, filosofien bag yoga, måder at undervise på, åndedrættet, chakraer og meget mere. Jeg kan varmt anbefale at tage yogauddannelsen hos Cathrine ❤️

- Anita Ramberg

“Yin Yogauddannelsen hos Cathrine har på alle måder været så givende og inspirerende. Cathrine er så dygtig, sød og professionel, så alting bare spiller, og man føler sig tryg og set hele vejen. Uddannelsen var en god blanding af faglig og praktisk læren, som gav en rigtig god variation og kunne kædes så fint sammen. Samtidig var det et dejligt friskt pust, at der var gæste-undervisere med på uddannelsen. Den del gav nogle andre fordybende vinkler, og hver underviser brænder så meget for deres fag, at man kan mærke deres gode energi helt ind i hjertet. Tak for en skøn og lærerig og oplevelse ❤️”

- Karina Wøhler (Yin Yogauddannelsen, 2021)

“Jeg har her i efteråret haft den store fornøjelse at deltage på Cathrines yin yoga uddannelse i Kolding. Cathrine har med hendes store erfaring og fantastiske yin “bibel” på kyndig vis hjulpet mig til et endnu bedre kendskab til yin yogaens verden. Udover at jeg nu føler mig virkelig godt klædt på “yin-fagligt”, har jeg nydt hvert et minut i Cathrines behagelige selskab. Cathrine er 100% nede på jorden og har sig selv med hele vejen – det elsker jeg ❤️”

- Mette Bjoerck (Yin Yogauddannelsen, 2020)

“Cathrine er en af de dygtigste yogalærere jeg har mødt, hun er inspirerende og i sin undervisning deler hun gavmildt ud af sin viden og passion. Hun formår at skabe nogle trygge rammer, hvor man kan være 100% sig selv og hvor der er plads til alle. Der er ingen forventninger til at man skal være på en bestemt måde, her er der plads til at være DIG.”

- Annette Møller

Fantastisk yogauddannelse hos Cathrine! Jeg har deltaget på Yin Yogauddannelsen i foråret 2021 i Kolding. Jeg havde store forventninger til uddannelsen, og jeg kan kun sige, at de alle blev indfriet til fulde – og mere til. Jeg havde ikke den store erfaring med yoga forinden, og jeg var derfor spændt på, hvordan det ville blive at komme i gang. Cathrines yogauddannelse er opbygget på en professionel og ambitiøs måde, og jeg følte mig tryg hele vejen igennem. Jeg føler mig rigtig godt klædt på til at undervise. Til uddannelsen medfølger en meget flot og veludført manual, som jeg allerede har stor glæde af. Med Cathrines kærlige væsen sætter hun, sammen med dygtige medundervisere, en god og tryg stemning på hele holdet. Jeg videregiver hermed de varmeste anbefalinger til Cathrine. Det bliver HELT sikkert ikke det sidste, jeg kommer til at deltage på i Cathrine Yoga-universet.

- Lykke Thomsen

“Hvor har det været en vidunderlig rejse på din yogauddannelse! Du har samlet et hold af fantastiske undervisere, og din og deres tilgang til yogaen, filosofien og kroppen har været utroligt inspirerende. Det har åbnet nye interesseområder hos mig, og gjort mig klogere og dygtigere indenfor felter jeg allerede har nørdet længe. Jeg er så imponerende over hvilket univers du har skabt, og er taknemmelig for at være blevet en del af så fint et fællesskab 🙏 Jeg har gået rundt i en glædesrus siden i går. Måske var det al den hjerteåbnende yoga – jeg har i hvert fald fældet en hel del lykketårer siden certificeringen! Af hjertet tak for et inspirerende forløb. Jeg kan næsten ikke tro hvor meget der er sket i denne tid. Noget er faldet på plads hos mig, efter lang tids limbo, og andet er spiret frem, helt uventet og hjerteligt velkomment.”

- Iris Gutt (Yin Yogauddannelsen, 2021)