Cathrine Yoga Academy

Yin Yoga Uddannelse

Denne unikke Yin Yoga Uddannelse vil klæde dig på til at kunne undervise dine egne yogaklasser. Du vil blive certificeret 100-timers yogalærer med speciale i yin yoga og mindfulness meditation. Yogalærerens rolle er at skabe et trygt og kærligt rum og at guide og inspirere yogaeleven til at finde indre ro og styrke.

Yin yoga er en groundende og meditativ yogapraksis. Yin yoga består af lange, dybe og blide bindevævsstræk, hvor stillingerne holdes i 3-10 minutter. Klassisk yin yoga handler blandt andet om blidhed, langsomhed, at give slip, energiflow, nærvær og selvaccept. Det er en opdagelsesrejse i dit indre liv, hvor du sætter tempoet ned og skruer op for nærværet, stilheden og nuets kraft.

Yin yoga hjælper dig med at give slip på fysiske, energetiske og mentale spændinger og blokeringer og virker beroligende på krop og sind. Når du dyrker yin yoga, aktiveres det parasympatiske nervesystem, som er kroppens naturlige ”bremse”. For at bringe blidhed og blødhed ind i stillingerne er det vigtigt, at du selv mærker efter og placerer dig i stillingerne, så det føles rart for dig.

Yin yoga bygger på den funktionelle tilgang, og fordi vi alle er sammensat forskelligt anatomisk, fysiologisk og psykologisk, skal stillingerne også tilpasses til vores unikke kroppe og sind. Der er intet facit i yin yoga. Så længe du mærker strækket i fokusområdet, og det føles rart og blidt, ligger du korrekt på din unikke måde i stillingen.

Yin Yoga Uddannelse - Bliv uddannet yogalærer med speciale i yin yoga

Cathrine Yoga Academy

Bliv uddannet yogalærer med speciale i yin yoga og mindfulness meditation

Yin Yogauddannelsen bygger på en 200-siders Yin Yogamanual. Du vil få et dybdegående kendskab til yin yogaens univers – og du vil fordybe din egen yogapraksis. Sammen vil vi skabe et trygt og kærligt rum, hvor vi kan støtte og skabe plads til fordybelse. Dette vil skabe fundamentet til at finde din unikke stemme.

Indhold:

 • Yin yogaens grundstillinger
 • Grundlæggende funktionel anatomi og fysiologi
 • Grundlæggende kinesisk medicin – yin yang teori, meridianlære og chi balancering
 • Grundlæggende indisk filosofi – chakraer og prana balancering
 • Unikke elementer til din undervisning – åndedrætsøvelser, mindfulness meditation og yogafilosofi
 • Sekvensering og tematisering – mindful yin yoga, meridian yin yoga og chakra yin yoga
 • Rollen som yogalærer – find din stemme, at holde et rum og at undervise autentisk
 • Yogabusiness

Modulopbygning:

 • Modul 1: Den fysiske krop
 • Modul 2: Den energetiske krop
 • Modul 3: Den mentale krop + certificering

Ledige hold

Tilmelding

Yin Yogauddannelsen består af 12 x uddannelsesdage i dagstimerne, online yin yoga samt fordybende hjemmeopgaver.

1 plads! Aarhus C – Start: 17. jan. 2022 – Tilmeld dig (Depositum) →

 • Modul 1: 17/01/22-20/01/22
 • Modul 2: 21/02/22-24/02/22
 • Modul 3: 21/03/22-24/03/22

2 pladser! KBH – Start: 31. jan. 2022 – Tilmeld dig (Depositum) →

 • Modul 1: 31/01/22-03/02/22
 • Modul 2: 07/03/22-10/03/22
 • Modul 3: 19/04/22-22/04/22

Flere spørgsmål? Kontakt Cathrine på [email protected] ♥️

Din investering

DKK 18.000,- (Ratebetaling)

Inklusiv:

 • 12 x dybdegående uddannelsesdage
 • Den ultimative 200-siders Yin Yogamanual
 • 1 års adgang til Cathrine Yoga Online – 100+ online yogaklasser og mindfulness meditationer
 • Certificering (Praktisk eksamen)
 • Sunde snacks, te og kaffe

Eksklusiv:

 • Overnatninger og frokost

Betingelser: 

 • Yin Yogauddannelsen er for alle. For dig, som ønsker yin yogafordybelse – men også dig, som drømmer om at blive yin yogalærer.
 • Tilmeldingen er bindende.
 • Certificering er valgfri. Certificering kræver 100 % deltagelse. Bliver du syg, kan du få en skriftlig opgave (maksimalt 20 % fravær). Certificering kræver beståelse af praktisk eksamen. Reeksamen kan tilkøbes for DKK 1.000,-

Overbygning: 

 • Drømmer du om at blive 200 timers certificeret yogalærer? Du kan vælge at tilmelde dig både 100 timers Yin og Yang Yogauddannelsen – og spare 3.000,- i alt. Kontakt Cathrine på [email protected], hvis du ønsker dette.
Cathrine Koefoed

Cathrine Koefoed

Din personlige yogalærer

Mit navn er Cathrine Koefoed – og jeg er din yogalærer. Min mission er, at det skal føles godt at være dig. Jeg ønsker at hjælpe dig med at finde ro i sindet, selvaccept og kernestyrke.

Jeg er kvinden bag Cathrineyoga.dk – Danmarks største yogaunivers, som inspirerer over 100.000 månedlige læsere. Jeg er uddannet inden for yin, yang, gravid, hatha & vinyasa yoga (siden 2013) samt mindfulness- og meditationslærer og er uddannet HA(psyk.) fra CBS.

Jeg har skabt Cathrine Yoga Online – en selvkærlig medlemsklub med et evigt voksende yogabibliotek bestående af yogavideoer. meditationer. Sammen med min partner, Tommy, er jeg medejer af rejsebureauet, Cathrine Yoga Travel – et personligt rejsebureau, der arrangerer anmelderroste yogarejser til Bali, Zanzibar, Sri Lanka, Spanien og Danmark.

På yogauddannelserne vil du også blive præsenteret for udvalgte gæstelærere, som brænder for deres unikke speciale.

Kærlig hilsen,
Cathrine

Hvad yogaeleverne siger

“Det har været helt fantastisk på Yin Yogauddannelsen hos Cathrine. Cathrine har en helt særlig evne til at få en til at føle sig godt tilpas. Hun er god til at skabe en dejlig og afslappet stemning. En super professionel, dygtig og nærværende lærer, med meget meget stor viden og passion. Ydermere har vi fået den vildeste yoga manual, og jeg føler mig rigtig godt klædt på som yogalærer. Hvis du går med tankerne om at blive yogalærer, vil jeg af hele mit hjerte anbefale Cathrine – eller måske du trænger til ro og tid til dig selv, så er hendes onlineunivers det helt rigtige sted. Jeg sidder med en masse glæde og taknemmelighed i kroppen.”

- Amanda Villumsen (Yin Yogauddannelsen, 2020)

“Det er det bedste, jeg har gjort, og jeg er kun lige startet min rejse. Jeg er blevet åben og nysgerrig på så meget mere viden. Jeg har lært så meget om yoga, mig selv, filosofien bag yoga, måder at undervise på, åndedrættet, chakraer og så meget mere. Jeg kan varmt anbefale at tage yogauddannelsen hos Cathrine ❤️”

- Anita Ramberg (Yin Yogauddannelsen, 2021)

“Hvor har det været en vidunderlig rejse på din yogauddannelse! Du har samlet et hold af fantastiske undervisere, og din og deres tilgang til yogaen, filosofien og kroppen har været utroligt inspirerende. Det har åbnet nye interesseområder hos mig, og gjort mig klogere og dygtigere indenfor felter jeg allerede har nørdet længe. Jeg er så imponerende over hvilket univers du har skabt, og er taknemmelig for at være blevet en del af så fint et fællesskab 🙏 Jeg har gået rundt i en glædesrus siden i går. Måske var det al den hjerteåbnende yoga – jeg har i hvert fald fældet en hel del lykketårer siden certificeringen! Af hjertet tak for et inspirerende forløb. Jeg kan næsten ikke tro hvor meget der er sket i denne tid. Noget er faldet på plads hos mig, efter lang tids limbo, og andet er spiret frem, helt uventet og hjerteligt velkomment.”

- Iris Gutt (Yin Yogauddannelsen, 2021)

“Yin Yogauddannelsen hos Cathrine har på alle måder været så givende og inspirerende. Cathrine er så dygtig, sød og professionel, så alting bare spiller, og man føler sig tryg og set hele vejen. Uddannelsen var en god blanding af faglig og praktisk læren, som gav en rigtig god variation og kunne kædes så fint sammen. Samtidig var det et dejligt friskt pust, at der var gæste-undervisere med på uddannelsen. Den del gav nogle andre fordybende vinkler, og hver underviser brænder så meget for deres fag, at man kan mærke deres gode energi helt ind i hjertet. Tak for en skøn og lærerig og oplevelse ❤️”

- Karina Wøhler (Yin Yogauddannelsen, 2021)

“Fantastisk Yin Yogauddannelse! Jeg har deltaget på Yin Yogauddannelsen foråret 2021 i Kolding. Jeg havde store forventninger til uddannelsen, og kan kun sige at de blev indfriet til fulde og mere til. Jeg havde ikke den store erfaring, og var derfor spændt på hvordan det ville blive. Cathrines Yin Yogauddannelse, er opbygget på en professionel og ambitiøs måde, samtidig med at jeg følte mig tryg og ”taget ved hånden” hele vejen igennem. Jeg føler mig rigtig godt klædt på til at undervise, og i uddannelsen medfølger en meget flot og veludført manual, som jeg allerede har stor glæde af. Med Cathrines kærlige væsen, ”sætter” hun, sammen med dygtige medundervisere, en god og tryg stemning på hele holdet. Jeg videregiver hermed de varmeste anbefalinger, det bliver HELT sikkert ikke det sidste jeg kommer til at deltage på.”

- Lykke Thomsen (Yin Yogauddannelsen, 2021)

“Jeg har her i efteråret haft den store fornøjelse at deltage på Cathrines yin yoga uddannelse i Kolding. Cathrine har med hendes store erfaring og fantastiske yin “bibel” på kyndig vis hjulpet mig til et endnu bedre kendskab til yin yogaens verden. Udover at jeg nu føler mig virkelig godt klædt på “yin-fagligt”, har jeg nydt hvert et minut i Cathrines behagelige selskab. Cathrine er 100% nede på jorden og har sig selv med hele vejen – det elsker jeg ❤️”

- Mette Bjoerck (Yin Yogauddannelsen, 2020)