Yin Yogakuren

Yogaklubben er dit selvkærlige pusterum 💕

Alt det, du får som medlem:

Kom i gang med at dyrke yoga i dine egne, trygge omgivelser, og når det passer dig. Styrk dine muskler, stræk dit bindevæv, og få ro på tankerne. Glæd dig til at blive guidet ind i de forskellige yogagrene, og nyd en skøn stund med dig selv på yogamåtten!

Bliv en del af Danmarks største online yogaklub med et evigt voksende yogabibliotek inden for både yin yoga, yang yoga, yin yang yoga og guidede meditationer.

Glæd dig til:

🌸 Få adgang til +200 yogaklasser og meditationer – og der kommer nye klasser til hver uge!

🌸 Deltag gratis på alle yogakure – også de tidsløse af slagsen. Dem finder du pt. 11 af – lige fra Smidighedskuren til Mindfulnesskuren og Begynder Yogakuren.

🌸 Vær med, når vi dyrker liveyoga sammen i min lukkede Facebook-gruppe – kun for medlemmer. Dét sker oftest om mandagen, og kan du ikke være med live, så kan du nyde klassen senere inde i Yogaklubben.

🌸 Få adgang til alle funktioner i Cathrine Yoga app’en, som lige er blevet endnu bedre.

I Cathrine Yoga app’en kan du som medlem nu:

💫 se et kalenderoverblik over kommende liveklasser i Facebookgruppen.

💫 se nye videobånd, hvor jeg deler mine favorit-yogaklasser til årstiden.

💫 få et indblik i de top-10 mest populære yogaklasser blandt medlemmerne – til inspiration, så du kan prøve de andre medlemmers favoritvideoer.

💫 se et nyt overblik over alle yogakure, så du nemmere kan finde den helt rigtige yogakur til dig!

GRATIS! Hent appen

Danmarks mest populære yoga-app

Download Cathrine Yoga appen - dit selvkærlige redskab med +200 yoga- og meditationsvideoer, yogakure, sunde opskrifter og meget mere! Over +40.000 downloads og +1.000 anmeldelser ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Cathrine Yoga appen