Smilende Cathrine med sit yogaudstyr

Cathrine Yoga Academy

Yang Yoga-uddannelsen

Yang Yoga-uddannelsen er opløftende, powerfuld og styrkende af både krop og sind. Uddannelsen vil klæde dig på til at kunne undervise dine egne yogaklasser. Du vil blive certificeret 100-timers yogalærer med speciale i yang yoga og mindfulness meditation.

Yogalærerens rolle er at skabe et trygt og kærligt rum og at guide og inspirere yogaeleven til at finde indre ro og styrke. På uddannelsen lærer du, hvordan du skaber – og holder – netop dette rum, hvor der er plads til alle; Plads til at være med alt, man er.

Yang yoga (hatha) er en dynamisk, styrkende og energifuld yogapraksis. Yang yoga er som en bevægende meditation, hvor du glider fra stilling til stilling. Mens yin er det stabile, beroligende og afstressende, er yang i højere grad det aktive, bevægende og styrkende. Yang yoga består af en række yogastillinger, som vi kender fra den traditionelle hatha yoga. De klassiske yogastillinger udføres med opmærksomhed på kroppen og åndedrættet i et roligt tempo. Hatha yoga er et udtryk for det maskuline over for det feminine. For varme over for kulde. For styrke over for afspænding.  Solen overt for månen og dagen over for natten. Hatha yoga er en blanding af begge energier, og derfor vil nogen hatha-stillinger være mere krævende end andre. Bagoverbøjninger er for eksempel ofte mere krævende og vil frembringe varme, styrke og opløftende energi (yang), mens foroverbøjninger er mere kølende, indadvendte og beroligende (yin).

De dynamiske yogastillinger skaber varme, puls og styrke i kroppen og hjælper dig med at finde din indre power, energi, klarhed og viljestyrke. Yang yogastillingerne holdes ofte i flere dybe vejrtrækninger, hvor kroppens store og små muskelgrupper bliver aktiveret. Yang yoga vil samtidig, og ganske naturligt, øge din kropsbevidsthed, koncentration og balanceevne.

Yang Yogamanual - bog til deltagere på yang yogauddannelse

Spring ud i et liv som yogalærer

- med speciale i yang yoga (hatha) og mindfulness meditation

Yang Yogauddannelsen er udviklet af Cathrine Koefoed – grundlægger af Cathrine Yoga Academy, uddannelsesleder samt hovedunderviser. Uddannelsen bygger på den ultimative 200-siders Yang Yogamanual med beskrivelser, illustrationer og yogabilleder. Heri vil du få et dybdegående, teoretisk kendskab til yogaens univers, lige som du på uddannelsen vil fordybe dig yderligere i din egen yogapraksis. Sammen med de øvrige deltagere på holdet vil vi skabe et trygt og kærligt rum, hvor vi kan støtte hinanden og skabe plads til fordybelse, så du kan finde din unikke stemme som yogalærer.

Indhold – dét består uddannelsen af:

 • Yang yogaens grundstillinger
 • Grundlæggende funktionel anatomi og fysiologi
 • Grundlæggende kinesisk medicin – yin yang teori, meridianlære og chi
 • Grundlæggende indisk filosofi – chakraer og prana
 • Unikke elementer til din undervisning – udvalgte yin yogastillinger, åndedrætsøvelser, mindfulness meditation og yogafilosofi
 • Sekvensering og tematisering – klassiske yang yogaklasser (hatha), mindful yang yoga, meridian yang yoga og chakra yang yoga
 • Rollen som yogalærer – find din stemme, hold et rum og den autentiske underviser
 • Yoga som forretning.

Moduler – sådan er uddannelsen bygget op:

 • Modul 1: Den fysiske krop
 • Modul 2: Den energetiske krop
 • Modul 3: Den mentale krop + certificering
Cathrine laver yang yoga stilling i smuk yogasal

Tilmeld dig

Al det praktiske

Yang Yogauddannelsen består af 12 x fysiske uddannelsesdage fra kl. 10-15, online yoga samt fordybende hjemmeopgaver.

Udsolgt! København – Start: 30. maj 2022:

 • Modul 1: 30/05/22-02/06/22
 • Modul 2: 20/06/22-23/06/22
 • Modul 3: 30/06/22-03/07/22

Udsolgt! Aarhus – Start: 25. august 2022:

 • Modul 1: 25/08/22-28/08/22
 • Modul 2: 29/09/22-02/10/22
 • Modul 3: 03/11/22-06/11/22

Spørgsmål? Kontakt Cathrine på [email protected], hvis du har spørgsmål eller ønsker at komme på ventelisten ♥️

Yang Yoga Uddannelse Manual

Din investering

DKK 18.000,- (betales i rater)

Du får:

 • 12 x dybdegående uddannelsesdage
 • Den ultimative 200-siders Yang Yogamanual
 • 1 års adgang til Cathrine Yoga Online – gå på opdagelse i de 100+ online yogaklasser og mindfulness meditationer
 • Certificering (praktisk eksamen)

Eksklusiv – dét skal du selv stå for:

 • Eventuelle overnatninger og frokost

Betingelser:

Yogauddannelsen er grundlæggende for alle. Den er skabt til dig, som drømmer om at blive yogalærer, og dig, der ønsker yderligere yogafordybelse i din egen praksis. Tilmeldingen er bindende.

Certificering er valgfri. Certificering kræver 100% deltagelse. Bliver du syg, kan du få en skriftlig opgave (ved maksimalt 20% fravær). Certificering kræver, at du består en praktisk eksamen. Reeksamen kan tilkøbes for DKK 1.000, –

Overbygning: 

Drømmer du om at dykke endnu længere ned i yogaens univers og specialisere dig yderligere som yogalærer? Tag overbygningen og bliv 200-timers certificeret yogalærer. Du kan nemlig vælge at tilmelde dig både 100 timers Yang Yoga-uddannelsen OG 100-timers Yin Yoga-uddannelsen. Så kan du kalde dig yogalærer i både yin og yang yoga, og dermed også undervise i begge yogagrene. Dét synes jeg giver rigtig god mening, og det giver en vidunderlig synergi.

Tilmelder du dig også Yin Yoga-uddannelsen i Danmark sparer du kr. 3.000. Kontakt Cathrine på [email protected], hvis det lyder som den rette vej for dig.

Cathrine viser et stående yogatwist fra Yang Yogakuren

Cathrine Koefoed

Din personlige yogalærer og hovedunderviser

Mit navn er Cathrine Koefoed – og jeg er din yogalærer. Min mission er, at det skal føles godt at være dig. Jeg ønsker at hjælpe dig med at finde ro i sindet, selvaccept og kernestyrke – og så ønsker jeg at hjælpe dig med at formidle yogaens magiske univers til dine egne yogaelever.

Jeg er kvinden bag Cathrineyoga.dk – Danmarks største yogaunivers, som inspirerer over 100.000 månedlige læsere. Jeg er uddannet inden for yin, yang, gravid, hatha og vinyasa yoga samt mindfulness og meditation. Og så har jeg en HA(psyk.) fra CBS oven i hatten.

Jeg har skabt Cathrine Yoga Online – en selvkærlig medlemsklub med et evigt voksende yogabibliotek bestående af yogavideoer og meditationer. Sammen med min partner, Tommy er jeg medejer af rejsebureauet, Cathrine Yoga Travel – et personligt rejsebureau, der arrangerer anmelderroste yogarejser til Bali, Zanzibar, Sri Lanka, Spanien og Danmark.

Det er hovedsageligt mig, der vil føre dig igennem yogauddannelsen, men undervejs får vi besøg af udvalgte gæstelærere, som brænder for deres unikke speciale, og som glæder sig til at lære fra sig.

Namasté

Cathrine 💕

Du skal ikke kun høre det fra mig

Sådan siger de tidligere yogaelever:

Det har været helt fantastisk på yogauddannelsen hos Cathrine, som har en helt særlig evne til at få alle til at føle sig godt tilpas. Hun er god til at skabe en dejlig og afslappet stemning. En superprofessionel, dygtig og nærværende lærer med meget, meget stor viden og en stor passion. Ydermere har vi fået den vildeste yogamanual, og jeg føler mig rigtig godt klædt på som yogalærer. Hvis du går med tanker om at blive yogalærer, vil jeg af hele mit hjerte anbefale Cathrine. Jeg sidder tilbage med en masse glæde og taknemmelighed i kroppen.

- Amanda Villumsen

“Cathrine er en af de dygtigste yogalærere jeg har mødt, hun er inspirerende og i sin undervisning deler hun gavmildt ud af sin viden og passion. Hun formår at skabe nogle trygge rammer, hvor man kan være 100% sig selv og hvor der er plads til alle. Der er ingen forventninger til at man skal være på en bestemt måde, her er der plads til at være DIG.”

- Annette Møller

Det er det bedste, jeg har gjort, og jeg er kun lige begyndt på min rejse. Jeg er blevet åben og nysgerrig på så meget mere viden. Jeg har lært så meget om yoga, om mig selv, filosofien bag yoga, måder at undervise på, åndedrættet, chakraer og så meget mere. Jeg kan varmt anbefale at tage yogauddannelsen hos Cathrine ❤️

- Anita Ramberg

Jeg har her i efteråret haft den store fornøjelse at deltage på Cathrines yogauddannelse i Kolding. Cathrine har med sin store erfaring og fantastiske yin-“bibel” på kyndig vis hjulpet mig til et endnu bedre kendskab til yin yogaens verden. Ud over at jeg nu føler mig virkelig godt klædt på “yin-fagligt”, har jeg nydt hvert eneste minut i Cathrines behagelige selskab. Cathrine er 100 procent nede på jorden og har sig selv med hele vejen – det elsker jeg ❤️

- Mette Bjoerck

Fantastisk yogauddannelse! Jeg har deltaget på Yin Yogauddannelsen i foråret 2021 i Kolding. Jeg havde store forventninger til uddannelsen, og jeg kan kun sige, at de alle blev indfriet til fulde – og mere til. Jeg havde ikke den store erfaring med yoga, og jeg var derfor spændt på, hvordan det ville blive. Cathrines yogauddannelse er opbygget på en professionel og ambitiøs måde, og jeg følte mig tryg hele vejen igennem. Jeg føler mig rigtig godt klædt på til at undervise. Til uddannelsen medfølger en meget flot og veludført manual, som jeg allerede har stor glæde af. Med Cathrines kærlige væsen ”sætter” hun, sammen med dygtige medundervisere, en god og tryg stemning på hele holdet. Jeg videregiver hermed de varmeste anbefalinger. Det bliver HELT sikkert ikke det sidste, jeg kommer til at deltage på hos Cathrine.

- Lykke Thomsen