Cathrine Yoga Academy

Yang Yoga Uddannelse

Denne opløftende Yang Yoga Uddannelse vil klæde dig på til at kunne undervise dine egne yogaklasser. Du vil blive certificeret 100-timers yogalærer med speciale i yang yoga og mindfulness meditation. Yogalærerens rolle er at skabe et trygt og kærligt rum og at guide og inspirere yogaeleven til at finde indre ro og styrke.

Yang yoga er en dynamisk, styrkende og energifuld yogapraksis. Yang yoga er som en bevægende meditation, hvor du glider fra stilling til stilling i et meditativt, langsomt flow. Mens yin er det stabile, beroligende og afstressende, er yang i højere grad det aktive, bevægende og styrkende.

Yang yoga består af en række yogastillinger, som vi kender fra den traditionelle hatha yoga. De klassiske yogastillinger udføres med opmærksomhed på kroppen og åndedrættet i et roligt tempo. Hatha yoga er et udtryk for det maskuline og det feminine, varme og kulde, styrke og afspænding, sol og måne eller dag og nat. Hatha yoga er en blanding af begge energier, og derfor vil nogle hatha-stillinger være mere krævende end andre. Bagoverbøjninger er ofte mere krævende og vil frembringe varme, styrke og opløftende energi (yang), mens foroverbøjninger er mere kølende, indadvendte og beroligende (yin).

De dynamiske yogastillinger skaber varme, puls og styrke i kroppen og hjælper dig med at finde din indre power, energi, klarhed og viljestyrke. Stillingerne holdes ofte i flere dybe vejrtrækninger, hvor kroppens store og små muskelgrupper bliver aktiveret. Du vil også naturligt øge din kropsbevidsthed, koncentration og balanceevne.

Cathrine Yoga Academy

Bliv uddannet yogalærer med speciale i hatha yoga og mindfulness meditation

Yang Yogauddannelsen bygger på en 200-siders Yang Yogamanual. Du vil få et dybdegående kendskab til yogaens univers. Du vil også fordybe din egen yogapraksis. Sammen vil vi skabe et trygt og kærligt rum, hvor vi kan støtte og skabe plads til fordybelse. Dette vil skabe fundamentet til at finde din unikke stemme.

Indhold: 

 • Yang yogaens grundstillinger
 • Grundlæggende funktionel anatomi og fysiologi
 • Grundlæggende kinesisk medicin – yin yang teori, meridianlære og chi balancering
 • Grundlæggende indisk filosofi – chakraer og prana balancering
 • Unikke elementer til din undervisning – udvalgte yin yogastillinger, åndedrætsøvelser, mindfulness meditation og yogafilosofi
 • Sekvensering og tematisering – klassiske yang yogaklasser (hatha), mindful yang yoga, meridian yang yoga og chakra yang yoga
 • Rollen som yogalærer – find din stemme, at holde et rum og at undervise autentisk
 • Yogabusiness

Modulopbygning: 

 • Modul 1: Den fysiske krop
 • Modul 2: Den energetiske krop
 • Modul 3: Den mentale krop + certificering
Yogabibliotek - Bliv medlem af yogaklubben med 100+ online yogavideoer

Cathrine Yoga Academy

Tilmelding

Yang Yogauddannelsen består af 12 x uddannelsesdage i dagstimerne, online yoga samt fordybende hjemmeopgaver.

4 pladser! KBH – Start: 30. maj 2022 – Tilmeld dig →

 • Modul 1: 30/05/22-02/06/22
 • Modul 2: 20/06/22-23/06/22
 • Modul 3: 30/06/22-03/07/22

7 pladser! Aarhus – Start: 25. august 2022 – Tilmeld dig →

 • Modul 1: 25/08/22-28/08/22
 • Modul 2: 29/09/22-02/10/22
 • Modul 3: 03/11/22-06/11/22

Spørgsmål? Kontakt Cathrine på [email protected] ♥️

Din investering

DKK 18.000,- (Ratebetaling)

*Spar 1.000 kroner inden d. 1. december 2021.

Inklusiv:

 • 12 x dybdegående uddannelsesdage
 • Den ultimative 200-siders Yang Yogamanual
 • 1 års adgang til Cathrine Yoga Online – 100+ online yogaklasser og mindfulness meditationer
 • Certificering (Praktisk eksamen)
 • Sunde snacks, te og kaffe

Eksklusiv:

 • Overnatninger og frokost

Betingelser: 

 • Yang Yogauddannelsen er for alle. For dig, som ønsker yogafordybelse – men også dig, som drømmer om at blive yogalærer.
 • Tilmeldingen er bindende.
 • Certificering er valgfri. Certificering kræver 100 % deltagelse. Bliver du syg, kan du få en skriftlig opgave (maksimalt 20 % fravær). Certificering kræver beståelse af praktisk eksamen. Reeksamen kan tilkøbes for DKK 1.000,-

Overbygning: 

 • Drømmer du om at blive 200 timers certificeret yogalærer? Du kan vælge at tilmelde dig både 100 timers Yin og Yang Yogauddannelsen – og spare 3.000,- i alt. Kontakt Cathrine på [email protected], hvis du ønsker dette.

Cathrine Koefoed

Din personlige yogalærer

Mit navn er Cathrine Koefoed – og jeg er din yogalærer. Min mission er, at det skal føles godt at være dig. Jeg ønsker at hjælpe dig med at finde ro i sindet, selvaccept og kernestyrke.

Jeg er kvinden bag Cathrineyoga.dk – Danmarks største yogaunivers, som inspirerer over 100.000 månedlige læsere. Jeg er uddannet inden for yin, yang, gravid, hatha & vinyasa yoga (siden 2013) samt mindfulness- og meditationslærer og er uddannet HA(psyk.) fra CBS.

Jeg har skabt Cathrine Yoga Online – en selvkærlig medlemsklub med et evigt voksende yogabibliotek bestående af yogavideoer. meditationer. Sammen med min partner, Tommy, er jeg medejer af rejsebureauet, Cathrine Yoga Travel – et personligt rejsebureau, der arrangerer anmelderroste yogarejser til Bali, Zanzibar, Sri Lanka, Spanien og Danmark.

På yogauddannelserne vil du også blive præsenteret for udvalgte gæstelærere, som brænder for deres unikke speciale.

Kærlig hilsen,
Cathrine

Hvad yogaeleverne siger

“Jeg følte mig både inspireret, afspændt dybt ind i cellerne og i trygge hænder. Flere teknikker blev gentaget hen over dagene – både i den klassiske udgave og i forskellige variationer ~ og jeg føler virkelig, at jeg også har rigtig meget med hjem, som jeg kan tilføje til mine daglige åndedræts- og meditationsritualer.”

- Anja Smed

“Cathrine er en af de dygtigste yogalærere jeg har mødt, hun er inspirerende og i sin undervisning deler hun gavmildt ud af sin viden og passion. Hun formår at skabe nogle trygge rammer, hvor man kan være 100% sig selv og hvor der er plads til alle. Der er ingen forventninger til at man skal være på en bestemt måde, her er der plads til at være DIG.”

- Annette Møller

“Det har været helt fantastisk på Yin Yogauddannelsen hos Cathrine. Cathrine har en helt særlig evne til at få en til at føle sig godt tilpas. Hun er god til at skabe en dejlig og afslappet stemning. En super professionel, dygtig og nærværende lærer, med meget meget stor viden og passion. Ydermere har vi fået den vildeste yoga manual, og jeg føler mig rigtig godt klædt på som yogalærer. Hvis du går med tankerne om at blive yogalærer, vil jeg af hele mit hjerte anbefale Cathrine – eller måske du trænger til ro og tid til dig selv, så er hendes onlineunivers det helt rigtige sted. Jeg sidder med en masse glæde og taknemmelighed i kroppen.”

- Amanda Villumsen (Yin Yogauddannelsen, 2020)

“Det er det bedste, jeg har gjort, og jeg er kun lige startet min rejse. Jeg er blevet åben og nysgerrig på så meget mere viden. Jeg har lært så meget om yoga, mig selv, filosofien bag yoga, måder at undervise på, åndedrættet, chakraer og så meget mere. Jeg kan varmt anbefale at tage yogauddannelsen hos Cathrine ❤️”

- Anita Ramberg (Yin Yogauddannelsen, 2021)

“Jeg har her i efteråret haft den store fornøjelse at deltage på Cathrines yin yoga uddannelse i Kolding. Cathrine har med hendes store erfaring og fantastiske yin “bibel” på kyndig vis hjulpet mig til et endnu bedre kendskab til yin yogaens verden. Udover at jeg nu føler mig virkelig godt klædt på “yin-fagligt”, har jeg nydt hvert et minut i Cathrines behagelige selskab. Cathrine er 100% nede på jorden og har sig selv med hele vejen – det elsker jeg ❤️”

- Mette Bjoerck (Yin Yogauddannelsen, 2020)

“Fantastisk Yin Yogauddannelse! Jeg har deltaget på Yin Yogauddannelsen foråret 2021 i Kolding. Jeg havde store forventninger til uddannelsen, og kan kun sige at de blev indfriet til fulde og mere til. Jeg havde ikke den store erfaring, og var derfor spændt på hvordan det ville blive. Cathrines Yin Yogauddannelse, er opbygget på en professionel og ambitiøs måde, samtidig med at jeg følte mig tryg og ”taget ved hånden” hele vejen igennem. Jeg føler mig rigtig godt klædt på til at undervise, og i uddannelsen medfølger en meget flot og veludført manual, som jeg allerede har stor glæde af. Med Cathrines kærlige væsen, ”sætter” hun, sammen med dygtige medundervisere, en god og tryg stemning på hele holdet. Jeg videregiver hermed de varmeste anbefalinger, det bliver HELT sikkert ikke det sidste jeg kommer til at deltage på.”

- Lykke Thomsen (Yin Yogauddannelsen, 2021)