Smilende Cathrine med sit yogaudstyr

Cathrine Yoga Academy

Yang Yoga-uddannelsen

Yang Yoga-uddannelsen vil klæde dig på til at undervise dine egne yogaklasser. Du vil blive certificeret 100-timers yogalærer med speciale i yang yoga (hatha) og mindfulness meditation. Som yogalærer er det din fornemmeste opgave at skabe et trygt og kærligt rum for dine yogaelever – og at guide og inspirere dem, så de kan finde indre ro og styrke.

Yoga er nemlig et helende system, som hjælper os med at skabe forbindelse til vores indre, til hinanden og til alt i livet. Derfor er yoga på mange måder nøglen til vores inderste kerne. Yang yoga er den dynamiske, styrkende og energifulde yogapraksis. Du vil blandt andet blive trænet i at praktisere samt undervise solhilsner samt dynamiske flow. Yang yoga består af en række yogastillinger, som vi kender fra den traditionelle hatha yoga. De dynamiske yogastillinger skaber varme, puls og styrke i kroppen og hjælper dig med at finde din indre power, energi, klarhed og viljestyrke. Du vil også naturligt øge din kropsbevidsthed, koncentration og balanceevne.


Vær opmærksom på, at prisen stiger til 19.995 kroner den 1. juli 2024. Book din plads i dag og spar 2.000 kroner på uddannelsen, inden prisen hæves permanent. Grib chancen nu og invester i din fremtid ♥

Yang Yogamanual - bog til deltagere på yang yogauddannelse

Spring ud i et liv som yogalærer

- med speciale i yang yoga (hatha) og mindfulness meditation

Yang Yogauddannelsen er udviklet af Cathrine Koefoed – grundlægger af Cathrine Yoga Academy, uddannelsesleder samt hovedunderviser. Uddannelsen bygger på den ultimative 200-siders Yang Yogamanual med beskrivelser, illustrationer og yogabilleder. Heri vil du få et dybdegående, teoretisk kendskab til yogaens univers, lige som du på uddannelsen vil fordybe dig yderligere i din egen yogapraksis. Sammen med de øvrige deltagere på holdet vil vi skabe et trygt og kærligt rum, hvor vi kan støtte hinanden og skabe plads til fordybelse, så du kan finde din unikke stemme som yogalærer.

Indhold – dét består uddannelsen af:

 • Yang yogaens grundstillinger
 • Grundlæggende funktionel anatomi og fysiologi
 • Grundlæggende kinesisk medicin – yin- og yang-teori, meridianlære og chi
 • Grundlæggende indisk filosofi – chakraer og prana
 • Unikke elementer til din undervisning – udvalgte yin yogastillinger, åndedrætsøvelser, mindfulness meditation og yogafilosofi
 • Sekvensering og tematisering – klassiske yang yogaklasser (hatha), meridian yang yoga og chakra yang yoga
 • Rollen som yogalærer – find din stemme, hold et rum og den autentiske underviser
 • Yoga som forretning.

Moduler – sådan er uddannelsen bygget op:

 • Modul 1: Den fysiske krop
 • Modul 2: Den energetiske krop
 • Modul 3: Den mentale krop + certificering
Cathrine laver yang yoga stilling i smuk yogasal

Tilmeld dig

Al det praktiske

Yang Yoga-uddannelsen består af 12 x fysiske uddannelsesdage fra kl. 09-15. Herforuden online yang yoga samt fordybende hjemmeopgaver.

Tidligere hold på uddannelsen: 

 • Kbh – Start: 30. maj 2022
 • Aarhus – Start: 25. aug. 2022
 • Bali – Start: 10. mar. 2023
 • Vejle – Start: 26. aug. 2023

Kommende hold: 

Bali, Jannata Spa & Resort (Pakkerejse) –  Start: 27. feb. 2025


København NV, NOR: Nordic Health House – Start: 10. apr. 2025

 • Modul 1: 10.-13. april 2025
 • Modul 2: 01.-04. maj 2025
 • Modul 3: 12.-15. juni 2025

Cathrine Koefoed er holdleder på alle uddannelserne, men vi får undervejs besøg af gæsteundervisere, som også glæder sig til at inspirere og oplyse dig, så du er klædt bedst muligt på til at undervise dine egne yogaklasser.

Yin Yogauddannelsen hos Cathrine Yoga Academy

Din investering

DKK 18.000,- (betales i rater)

Vær opmærksom på, at prisen stiger til 19.995 kroner den 1. juli 2024. Book din plads i dag og spar 2.000 kroner på uddannelsen, inden prisen hæves permanent. Grib chancen nu og invester i din fremtid ♥

Du får:

 • 12 x dybdegående uddannelsesdage
 • Den ultimative 200-siders Yang Yogamanual
 • 6 måneders adgang til Cathrine Yoga Online – Danmarks mest selvkærlige yogaklub. Glæd dig til at gå på opdagelse i de 200+ online yogaklasser og mindfulness meditationer
 • Certificering (praktisk eksamen)
 • Sunde snacks og urtete.

Eksklusiv – dét skal du selv stå for:

 • Eventuelle overnatninger og frokost.

Betingelser:

Betalingen opdeles automatisk i rater (se bookinglink). Har du brug for en personlig betalingsløsning? Kontakt Cathrine på [email protected].

Yang Yoga-uddannelsen er grundlæggende for alle. Den er både skabt til dig, som drømmer om at blive yogalærer og dig, der måske allerede har taget springet og udlever yogalærerdrømmen, men som ønsker at fylde endnu flere yogadiscipliner til din praksis.

Uddannelsen er også for dig, der ikke nærer en umiddelbar drøm om at blive yogalærer, men som ønsker yderligere yogafordybelse i din egen praksis. På uddannelsen får du nemlig endnu mere teori og forklaring på, end du gør på yoga-retreats.

Derfor er den afsluttende certificering også valgfri. Certificering kræver dog 100% deltagelse. Bliver du syg, kan du få en skriftlig opgave (ved maksimalt 20% fravær). Certificering kræver, at du består en praktisk eksamen. Reeksamen kan tilkøbes for DKK 1.000,-

Bemærk, at tilmeldingen til uddannelsen er bindende.

Overbygning: 

Drømmer du om at dykke endnu længere ned i yogaens univers og specialisere dig yderligere som yogalærer? Tag overbygningen og bliv 200-timers certificeret yogalærer. Du kan nemlig vælge at tilmelde dig både 100 timers Yin Yoga-uddannelsen OG 100-timers Yang Yoga-uddannelsen via Cathrine Yoga Academy. Så kan du herefter kalde dig yogalærer i både yin og yang yoga, og dermed også undervise i begge yogagrene. Dét synes jeg giver rigtig god mening, og det giver en vidunderlig synergi på yogamåtten. Se vores kommende hold her →

Tilmelder du dig også Yin Yoga-uddannelsen i Danmark, så sparer du DKK 6.000,- Kontakt Cathrine på [email protected], hvis dét lyder som den rette vej for dig.

Sommer Yogakuren

Cathrine Koefoed

Din personlige yogalærer

Mit navn er Cathrine Koefoed – og jeg er din personlige yogalærer. Jeg er kvinden bag Cathrineyoga.dk – Danmarks største yogaunivers og Cathrine Yoga app’en, som inspirerer over 100.000 månedlige læsere, og så er jeg forfatter til Yin Yogabogen – Stræk dig i balance og Yang Yogabogen – Sund og stærk med yoga.

Sammen med min partner, Tommy driver vi Cathrine Yoga Travel, som arrangerer anmelderroste yoga-retreats til nogen af verdens skønneste lande fra Bali, Zanzibar og Sri Lanka til Spanien, Sverige og skønne Danmark.

Jeg er uddannet inden for yin, yang, gravid, hatha og vinyasa yoga (siden 2013) samt mindfulness og meditation. Oven i dét har jeg en HA(psyk.) fra CBS. Jeg uddanner også nye yogalærere i både yin yoga og yang yoga i Cathrine Yoga Academy.

Min mission er, at det skal føles godt at være dig. Jeg ønsker at hjælpe dig med at finde ro i sindet, selvaccept og kernestyrke.

Derfor er jeg så utrolig glad for, at du har truffet et bevidst og selvkærligt valg om at prioritere dig selv ved at skabe små åndehuller i din hverdag og mærke ind i din kerne.

Du kan altid fange mig på [email protected]

Namasté
Cathrine 💜

Du skal ikke kun høre det fra mig

Sådan siger de tidligere yogaelever:

Det har været helt fantastisk på yogauddannelsen hos Cathrine, som har en helt særlig evne til at få alle til at føle sig godt tilpas. Hun er god til at skabe en dejlig og afslappet stemning. En superprofessionel, dygtig og nærværende lærer med meget, meget stor viden og en stor yoga-passion. Ydermere har vi fået den vildeste yogamanual, og jeg føler mig godt klædt på som yogalærer. Hvis du går med tanker om at blive yogalærer, vil jeg af hele mit hjerte anbefale Cathrine. Jeg sidder tilbage med en masse glæde og taknemmelighed i kroppen.

- Amanda Villumsen

“Cathrine er en af de dygtigste yogalærere jeg har mødt, hun er inspirerende og i sin undervisning deler hun gavmildt ud af sin viden og passion. Hun formår at skabe nogle trygge rammer, hvor man kan være 100% sig selv og hvor der er plads til alle. Der er ingen forventninger til at man skal være på en bestemt måde, her er der plads til at være DIG.”

- Annette Møller

Min yogauddannelsen hos Cathrine Yoga Academy er det bedste, jeg har gjort, og jeg er kun lige begyndt på min rejse. Jeg er blevet åben og nysgerrig på så meget mere viden. Jeg har lært så meget om yoga, mig selv, filosofien bag yoga, måder at undervise på, åndedrættet, chakraer og meget mere. Jeg kan varmt anbefale at tage yogauddannelsen hos Cathrine ❤️

- Anita Ramberg

Det har været en transformerende yogauddannelse med Cathrine Yoga Academy på Bali! Jeg har fulgt Cathrine i flere år – i hendes fantastiske, alsidige online yogaunivers samt været på nogle af hendes hjertevarme og skønne events i Danmark. Lige nu er jeg på Bali, hvor jeg i går, afsluttede min eksamen som yogalærer på Cathrines yogalæreruddannelse. Oplevelserne på Bali har været unikke. Vores yogasal ligger med udsigt udover junglen og er åben, så alle lyde, dufte, sommerfugle og liv er omkring dig, imens du dyrker yoga og har undervisning. Hotellet er smukt, værelserne har udsigt til junglen, og personalet er SÅ søde og vil gøre alt for, at du har det godt. På Bali har du mulighed for at besøge forskellige yogasteder inde i byen Ubud og få endnu flere skønne “yoga vibes”. Du kan se templer, vandre op ad en vulkan, snorkle mv. – mulighederne er mange. Uddannelsen har været super professionel. Der har været styr på tingene, og jeg har altid kunnet få svar på mine spørgsmål. Uddannelsens opbygning har været en tilpas vekslen mellem teori, yogapraksis, studieture og egen-tid. Jeg er hele vejen igennem blevet klogere – både på yoga og mig selv. Jeg er blevet udfordret og har samtidig følt mig holdt i hånden. Både Cathrine og Stinna (medunderviser og yogi) er dedikerede, nærværende og dygtige formidlere. Jeg vil til en hver tid tage yogauddannelsen hos Cathrine – igen og igen! 😊

- Sophie Wetke (Yogauddannelse på Bali)

Jeg har her i efteråret haft den store fornøjelse at deltage på Cathrines yogauddannelse i Kolding. Cathrine har med sin store erfaring og fantastiske yin-“bibel” på kyndig vis hjulpet mig til et endnu bedre kendskab til yin yogaens verden. Ud over, at jeg nu føler mig virkelig godt klædt på “yin-fagligt”, så har jeg nydt hvert eneste minut i Cathrines behagelige selskab. Cathrine er 100 procent nede på jorden og har sig selv med hele vejen – dét elsker jeg ❤️

- Mette Bjoerck

Fantastisk yogauddannelse hos Cathrine! Jeg har deltaget på Yin Yogauddannelsen i foråret 2021 i Kolding. Jeg havde store forventninger til uddannelsen, og jeg kan kun sige, at de alle blev indfriet til fulde – og mere til. Jeg havde ikke den store erfaring med yoga forinden, og jeg var derfor spændt på, hvordan det ville blive at komme i gang. Cathrines yogauddannelse er opbygget på en professionel og ambitiøs måde, og jeg følte mig tryg hele vejen igennem. Jeg føler mig rigtig godt klædt på til at undervise. Til uddannelsen medfølger en meget flot og veludført manual, som jeg allerede har stor glæde af. Med Cathrines kærlige væsen sætter hun, sammen med dygtige medundervisere, en god og tryg stemning på hele holdet. Jeg videregiver hermed de varmeste anbefalinger til Cathrine. Det bliver HELT sikkert ikke det sidste, jeg kommer til at deltage på i Cathrine Yoga-universet.

- Lykke Thomsen

En helt fantastisk yogarejse er nu slut på Bali, hvor jeg netop har gennemført yogauddannelsen hos Cathrine Yoga Academy. En fuldstændig magisk rejse på flere planer – både fysisk, men også mentalt. Jeg er blevet mindet om tillid, håb og kærlighed, og jeg er dybt taknemmelig 🧡 Der har været plads til glæde, gråd og grin – det hele er blevet budt velkommen. En stor tak til Cathrine og Stinna for at give al jeres viden videre og skabe et trygt rum for os alle sammen. Namasté 🙏🏻

- Michaela Møller (Yogauddannelse på Bali)