Yoga-retreat på Møn - Tag på en selvkærlig yogaferie på Møn

Yoga-retreat på Møn

Vores naturskønne yoga-retreat på Møn Retreat er tilbage! 💙

Retreatet består af styrkende yin yang yoga, groundende yin yoga, guidede meditationer, vandretur til havet, sunde, vegetariske måltider samt tid til ro og fordybelse. Retreatet er for dig, som gerne vil gøre noget ekstra godt for dig selv og din krop.

Møn Retreat er netop blevet gennemrenoveret med kærlighed og sans for æstetik, og vi glæder os helt vildt til at vende tilbage til denne vidunderlige lokation. Værelserne er hyggelige og stemningsfulde, og fællesområderne indbyder til at sænke tempoet og komme helt ned i gear. Derudover forkæler Møn Retreats køkken os med deres egen unikke retreat-menu, som understøtter kroppens fordøjelse. Og husk, at Møn Retreat ligger blot fem kvarters kørsel fra København!

Alle kan deltage på retreatet, uanset tidligere erfaring med yoga, og alle aktiviteter er valgfri.

Sæt kryds i kalenderen:

  • NYHED! 28.-30. marts 2025 (Cathrine Koefoed)

Scroll ned for at reservere din plads! Ved booking betales et lille depositum på 500 kroner, og restbeløbet trækkes først 90 dage før afholdelse 💙

Beskrivelse af yogaopholdet - dét kan du se frem til

På vores retreat er alle aktiviteter naturligvis valgfrie, så du kan deltage i det, der føles rigtigt for dig. Vores yogagæster inkluderer både erfarne yogier og nybegyndere, og vores undervisning tilpasses et roligt tempo og en funktionel tilgang til yoga – præcis som du kender det fra Cathrine Yoga-universet. Vores yogaundervisning er baseret på indisk og kinesisk medicin, og du vil få en spændende indsigt i dette undervejs 💙

Glæd dig til en weekend fuld af yoga, som på mange måder er nøglen til din inderste kerne. Og nyd at mærke yogaens gavnlige effekter både fysisk og mentalt. Yin yoga er den groundende og meditative yogapraksis, mens yang yoga er den styrkende og energifyldte!

Vores funktionelle tilgang fokuserer ikke på æstetik, men derimod på at du finder dine unikke måder at udføre stillingerne, så det føles behageligt for dig. Vær opmærksom på, at vores retreats ikke er egnede for gæster med begrænset bevægelighed eller nedsat mobilitet, og de forudsætter et godt og normalt helbred. Vi ønsker, at alle vores gæster føler sig velkomne og får en fantastisk oplevelse sammen med os 💙

Dag 1

14:00-15:00: Ankomst, værelsesfordeling og velkomstsnack

15:00-16:30: Yin yoga for dit immunforsvar

18:00-20:00: Aftensmad og dessert

20:00-20:30: Yoga nidra sovemeditation.

OBS! Det er ikke muligt at ankomme før kl. 14. Vi anbefaler, at du går en lille tur, hvis du kommer i god tid.

Dag 2

07:30-09:00: Detox yin yang yoga

09:00-10:00: Morgenmad

10:30-13:00: Vandretur til havet (cirka 7 km.)

13:00-14:00: Frokost

15:00-16:30: De-stress yin yoga

16:30-17:00: Eftermiddagssnack

18:00-20:00: Aftensmad og dessert

20:00-20:30: Chakra nidra sovemeditation.

Dag 3

07:30-09:00: Hjerteåbnende yin yang yoga

09:00-10:00: Morgenmad

10:00-11:00: Afrejse. Tak for nu og på glædeligt gensyn!

Vis mere
Vis mindre
Yoga-retreat på Møn

Booking og priser

Adresse: Møn Retreat Center, Vollerupgade 2a, 4792 Askeby, Møn

Priser:

  • Enkeltværelse: 5.199,- per person
  • Delt værelse: 4.999,- per person

NYHED! Forårsretreat fra d. 28.-30. marts 2025 (Yogalærer: Cathrine Koefoed)


Alt dét er inkluderet: 

Prisen inkluderer indkvartering og fuld forplejning under hele opholdet. Du får serveret sunde, plantebaserede måltider – herunder morgenmad, frokost, aftensmad med dessert, urtete og kaffe. Derudover får du daglig yogaundervisning samt vores populære yogahæfte med billeder af yogastillinger og -programmer. Der er desuden inkluderet sengelinned samt lån af yogaudstyr. Bemærk, at badeværelserne er på gangen, og de er placeret rundt i hele kursusstedet.

Prisen er eksklusiv transport til og fra kursusstedet, så du skal selv finde din vej til og fra Møn. Du kan vælge at booke et enkeltværelse, eller du kan booke et delt dobbeltværelse – vi sammensætter værelserne efter køn. Rejser du sammen med en yogaven eller partner, så orientér os blot herom, så får I selvfølgelig værelse sammen.

Tilmeldingen er bindende. Der tages forbehold for ændringer i dagsprogrammet. I tilfælde af aflysning får du alle dine pengene refunderet. Hvis du har yderligere spørgsmål, så skriv til os på [email protected].

Cathrine Koefoed

Cathrine Koefoed

Din personlige yogalærer

Mit navn er Cathrine Koefoed – og jeg er din personlige yogalærer. Jeg er kvinden bag Cathrineyoga.dk – Danmarks største yogaunivers og Cathrine Yoga app’en, som inspirerer over 100.000 månedlige læsere, og så er jeg forfatter til Yin Yogabogen – Stræk dig i balance og Yang Yogabogen – Sund og stærk med yoga.

Sammen med min partner, Tommy driver vi Cathrine Yoga Travel, som arrangerer anmelderroste yoga-retreats til nogen af verdens skønneste lande fra Bali, Zanzibar og Sri Lanka til Spanien, Sverige og skønne Danmark.

Jeg er uddannet inden for yin, yang, gravid, hatha og vinyasa yoga (siden 2013) samt mindfulness og meditation. Oven i dét har jeg en HA(psyk.) fra CBS. Jeg uddanner også nye yogalærere i både yin yoga og yang yoga i Cathrine Yoga Academy.

Min mission er, at det skal føles godt at være dig. Jeg ønsker at hjælpe dig med at finde ro i sindet, selvaccept og kernestyrke.

Derfor er jeg så utrolig glad for, at du har truffet et bevidst og selvkærligt valg om at prioritere dig selv ved at skabe små åndehuller i din hverdag og mærke ind i din kerne.

Du kan altid fange mig på [email protected]

Namasté
Cathrine 💜

Anmeldelser

Det siger yogagæsterne

“Jeg følte mig både inspireret, afspændt dybt ind i cellerne og i trygge hænder. Flere teknikker blev gentaget hen over dagene – både i den klassiske udgave og i forskellige variationer ~ og jeg føler virkelig, at jeg også har rigtig meget med hjem, som jeg kan tilføje til mine daglige åndedræts- og meditationsritualer.”

- Anja Smed

“Cathrine er en af de dygtigste yogalærere jeg har mødt, hun er inspirerende og i sin undervisning deler hun gavmildt ud af sin viden og passion. Hun formår at skabe nogle trygge rammer, hvor man kan være 100% sig selv og hvor der er plads til alle. Der er ingen forventninger til at man skal være på en bestemt måde, her er der plads til at være DIG.”

- Annette Møller

“Jeg har kendt til Cathrine yoga i nogle år og elsker simpelthen alt, hvad den kvinde og hendes yogavirksomhed kommer frem med. Jeg har både været på yogarejser, yogaretreats og yogakurser med hende, og det er altid en fantastisk oplevelse, at dyrke yoga med Cathrine og opleve den unikke stemning, som der er på en yogarejse eller et retreat. Hele virksomheden arbejder super professionelt og der er altid hjælp at hente, hvis man har spørgsmål. Hendes online yoga univers er også virkelig godt og der er en god variation i både yin yang yoga, yin yoga, mindfullness og (sove)meditationer. Så der er alle muligheder for at komme helt ned i kroppen. Cathrine yoga har mine varmeste anbefalinger. Og mere autentisk og professionel yogalærer,- og ikke mindst virksomhed, finder du næppe.”

- Christina Haagensen

“Cathrine er en virkelig hjertevarm, kærlig og dejlig person, derudover er hun også en fantastisk yoga lærer som formår at tilpasse alle øvelserne til samtlige niveauer.”

- Katrine Bach

“Det har været en rejse ind i mig selv, og jeg tager så meget med derfra. Jeg har fundet en måde at skabe ro og balance i min hverdag og det er helt sikkert Cathrines fortjeneste. Tak for dig. ❤️”

- Lesley Honoré

“Tiden fløj afsted i Cathrines selskab. Krop og sind føltes dejlig let og afslappet bagefter. Kan klart anbefale andre at prøve en yoga time, klasse, eller dag med Cathrine.”

- Lisbeth Skafte

“Jeg har både deltaget i Cathrines yogatimer, yogaevents og Yoga Retreat på Bali. Det kan klart anbefales, Cathrines rolige og varme sind er smittende, og skaber trygge rammer, så man nemt kan give sig hen i Cathrines fantastiske yogaunivers, prøv det, det er stærkt vanedannende.

- Lise Schmidt Lauritzen

“Cathrine formår at sætte nogle uhøjtidelige rammer, men med et højt fagligt niveau, med respekt for de enkelte deltageres formåen. Hendes undervisning er særdeles alsidig, og hun formår at motivere, via hendes dedikerede og smittende tilgang. Hun ramte mig lige der, hvor jeg ikke havde været i mange mange år – Jeg er dybt taknemmelig for at have lært Cathrine at kende, og jeg skylder hende en stor tak ❤️”

- Ole Storgaard