Jule Yogakuren - 24 selvkærlige låger med yoga og meditationer

Nær dig selv i juletiden ♥️

Vær med på årets Jule Yogakur

Giv dig selv et kærlighedsboost med Jule Yogakuren – 24 selvkærlige låger med yoga og meditationer. Drag ekstra omsorg for dig selv og lær at elske dig selv, præcis som du er. Det er 4. år i træk, at jeg afholder Jule Yogakuren, og +20.000 yogavenner har allerede deltaget.  Jeg håber, du har lyst til at være med i år og mærke alle yogagevinsterne.

Jule Yogakuren består af 24 yoga-kalenderlåger. Glæd dig til yogaklasser, der både strækker kroppens bindevæv (yin yoga), styrker kroppens muskler (yang yoga) og træner sindet (meditationer). I løbet af Jule Yogakurens 24 dage lærer du at sætte tempoet ned, mens du skruer op for nærværet, stilheden og selvaccepten. Det bliver en vidunderlig opdagelsesrejse i dit indre liv.

Vi lever i et accelerationssamfund, hvor livet i overhalingsbanen er blevet det naturlige. Og hvor vi hurtigt kan komme til at glemme os selv i julens mange gøremål. Yoga er en kontrast til al dynamikken. Det er en selvkærlig praksis, som skaber direkte forbindelse mellem din krop, dit sind og din sjæl.

Glæd dig til at tage kærlige pauser til DIG i juletiden. Tiden på yogamåtten er nemlig helt din egen, hvor du husker at nære og hele dig selv. Når du lærer at elske, ære og acceptere dig selv, som du er, kan du nemlig leve livet endnu mere glædesfyldt.

Jule Yogakuren starter: 1. december

Din yogalærere på Yogakuren: Cathrine Koefoed, Katrine Suhr & Stinna Shaktiva

Jule Yogakuren - 24 selvkærlige låger med yoga og meditationer

Hvad er Jule Yogakuren?

Glæd dig til:

 • Jule Yogakuren starter 1. december og slutter 24. december. Det er 4. år i træk, at Jule Yogakuren løber af stablen.
 • 24 selvkærlige låger med yoga og meditationer for alle uanset niveau. Du modtager en ny klasse hver dag, som du kan nyde, når det passer ind i dit december-program.
 • 24 støttende e-mails i din indbakke. Hver morgen sender jeg dig en motiverende e-mail med dagens klasse og besked. Brug den som et mantra i løbet af din dag.
 • 4 nærværende live-yogaklasser i en lukket Facebookgruppe. Sammen nyder vi en herlig stund på yogamåtten. Klasserne gemmes, så de kan afspilles senere, hvis du ikke kan være med på dagen, eller du ikke har en profil på Facebook.
 • At lytte til din krop og give den skønne, selvkærlige pauser i en travl juletid ♥️
 • Din investering er blot 149 kroner (engangsbeløb). Betal nemt med MobilePay.
 • 30 dages adgang til Jule Yogakuren fra 1. december. Nyd dine favoritklasser igen og igen – og igen helt frem til nytår.
 • 100% tilfredshedsgaranti til og med dag to på Yogakuren – ellers får du dine penge tilbage. Jeg VED nemlig, at Jule Yogakuren kan gøre en forskel for dig, din krop og dit sind. 20.000+ har allerede deltaget på Yogakuren!

Årets store Yoga-julekalender er fuld af yoga-guf

Programmet dag for dag:

❤️ 1. dec. – Julemeditation (10 min.)

❤️ 2. dec. – Yin yoga for fordøjelsen (LIVE kl. 09-09:30)

❤️ 3. dec. – 3 x morgenstillinger (15 min.)

❤️ 4. dec. – Hjerteåbnende yang yoga (30 min.)

❤️ 5. dec. – Sluk tankemylderet-meditation (10 min.)

❤️ 6. dec. – Hjerteåbnende yin yoga (25 min.)

❤️ 7. dec. – Yin yang yoga for maven (25 min.)

❤️ 8. dec. – Taknemmelighedsmeditation (10 min.)

❤️ 9. dec. – Yin yoga for immunforsvaret (LIVE kl. 09-09:30)

❤️ 10. dec. – 5 x morgenstillinger (15 min.)

❤️ 11. dec. – Groundende kundalini yoga (25 min.)

❤️ 12. dec. – Kærlighedsmeditation (10 min.)

❤️ 13. dec. – Detox yin yoga (25 min.)

❤️ 14. dec. – Yin yang yoga for ryggen (25 min.)

❤️ 15. dec. – Dyb ro-meditation (15 min.)

❤️ 16. dec. – Yin yoga for udrensning (LIVE kl. 09-09:30)

❤️ 17. dec. – Selvkærlig morgen-yin yoga (30 min.)

❤️ 18. dec. – Power yang yoga (20 min.)

❤️ 19. dec. – Detox meditation (10 min.)

❤️ 20. dec. – Groundende yin yoga (25 min.)

❤️ 21. dec. – Yin yoga for dit hjerte (LIVE kl. 17-17:30)

❤️ 22. dec. – Hjertemeditation (10 min.)

❤️ 23. dec. – Yin yang yoga for skuldrene (25 min.)

❤️ 24. dec. – Yin yoga for fordøjelsen (30 min.)

Jule Yogakuren - 24 selvkærlige låger med yoga og meditationer

Mød dine personlige yogalærere på Jule Yogakuren

Sig hej til yogalærerne i Cathrine Yoga-familien

💗 Cathrine Koefoed er kvinden bag Cathrineyoga.dk og Cathrine Yoga app’en – Danmarks største yogaunivers, som inspirerer over 100.000 månedlige læsere. Hun står også bag Cathrine Yoga Academy og Cathrine Yoga Travel.

💗 Katrine Suhr er en hjertevarm, passioneret og dedikeret yogalærer med +7 års erfaring som yogalærer samt mange tusinde timers praksis og selvstudie bag sig. Hun er certificeret yogalærer i både hatha og vinyasa yoga fra Simon Krohn og i yin yoga og mindfulness meditation fra Cathrine Koefoed. I Cathrine Yoga Universet kan du også møde Katrine Suhr på de skønneste yoga-retreats i Cathrine Yoga Travel.

💗 Stinna Shaktiva er en alsidig yogalærer med +20 års undervisningserfaring. Hun er uddannet inden for kundalini yoga, hatha, vinyasa, yin yoga og yoga nidra. Og så har hun været professionel danser og koreograf. Stinna er yogalærer på flere fantastiske yoga-retreats i  Cathrine Yoga Travel, og så er hun fast medunderviser i Cathrine Yoga Academy.

Få svar på alle dine spørgsmål om Jule Yogakuren:

Flere spørgsmål? Du kan altid skrive til mig på [email protected] ♥️

Hvad er Jule Yogakuren?

Yogakuren består af 24 selvkærlige låger, hvor du lærer (og mærker) en lang række yogastillinger, øvelser og teknikker hen over julens 24 dage. Yoga betyder "forening" på yogasprog. Når du dyrker yoga, skaber du den dejligste forbindelse imellem krop og sind.

Jeg er nybegynder. Kan jeg være med?

Selvfølgelig! Alle kan deltage i yogaklasserne – uanset niveau, alder og køn. Yogakuren består af styrkende yang yoga, groundende yin yoga og meditationer for alle.

Hvad siger yogaeleverne?

“Jeg har helt sikkert fundet ud af, at yin yoga er lige mig. Jeg har fået en god morgenrutine med at starte dagen med yoga. Har faktisk indrettet et rum til det. Tusind tak for 24 fantastiske dage og en kærlig indføring til yin yang yoga.”

Jeg er stiv som et bræt. Kan jeg praktisere yogaøvelserne?

Ja! Så er Jule Yogakuren et godt sted at starte. Yogastillingerne er for alle, og du vil opleve, at du bliver stærkere og mere smidig i din krop i løbet af kurens 24 dage. Det er så skønt at mærke alle yoga-gevinsterne på krop, sind og sjæl.

Hvor lange er yogaklasserne?

Klasserne varer typisk fra 10-30 minutter (se yogaprogrammet).

Hvad skal jeg bruge af udstyr?

Du skal bruge en yogamåtte, en yogapølle, en yogablok og et tæppe. Har du ikke det, så kan du sagtens bruge et sammenrullet tæppe som yogapølle og en tyk bog som yogablok.

Hvor og hvornår får jeg adgang til Yogakuren?

Når du har tilmeldt dig Jule Yogakuren, modtager du et personligt login til cathrineyoga.dk. Her får du adgang til dagens klasse - dag for dag i løbet af Yogakurens 24 dage. Alle live yogaklasserne foregår i en lukket Facebookgruppe og bliver gemt, så du kan nyde dem senere, hvis du ikke kan være med live. Når du deltager på Jule Yogakuren, har du adgang til de 24 kalenderlåge i 30 dage fra 1. december. Jeg anbefaler, at du downloader Cathrine Yoga app'en (gratis). Her kan du logge direkte ind og se yogaklasserne dag for dag.

Jeg er ikke på Facebook. Kan jeg stadig være med?

Ja! Det er kun alle live-yogaklasser, der foregår på Facebook. Har du ikke en Facebookprofil, bliver alle live-yogaklasser gemt i Cathrine Yoga Online, så du kan nyde dem på et andet tidspunkt.

Kan jeg se live yogaklasserne senere?

Ja! Alle live yogaklasser bliver gemt i Cathrine Yoga Online, så du kan praktisere og nyde dem lige, når det passer dig. Husk at downloade Cathrine Yoga app'en - den giver dig et nemt og godt overblik over Yogakurens 24 yoga-kalenderlåger.

Er der tale om et medlemskab?

Nej, der er ikke tale om et medlemskab, men om et engangsbeløb og et køb af Jule Yogakuren. Du har 30 dages adgang til Yogakuren fra startdatoen. Jeg giver også 100% tilfredshedsgaranti til og med dag to på Yogakuren - ellers får du dine penge tilbage. Jeg ved nemlig, hvor stor en forskel yoga og mindfulness kan gøre for krop, sind og sjæl.

Hvad er yin yoga?

Yin yoga er en groundende og meditativ yogapraksis, som består af lange, dybe og blide bindevævsstræk, hvor stillingerne holdes i 3-10 minutter. Yin yogastillingerne er kendetegnet ved at være liggende eller siddende og er ofte støttet med yogaudstyr. Du vil opleve, at stillingerne har en beroligende effekt på dit nervesystem og virker genopladende og afstressende. Det er en opdagelsesrejse i dit indre liv, hvor du sætter tempoet ned og skruer op for nærværet, stilheden og nuets kraft.

Hvad er yang yoga?

Yang yoga er en dynamisk, styrkende og energifuld yogapraksis. Yang yoga er som en bevægende meditation, hvor du glider fra stilling til stilling i et skønt flow. De dynamiske yogastillinger skaber varme, puls og styrke i kroppen, og de hjælper dig med at finde din indre power, energi, klarhed og viljestyrke. Du vil undervejs øge din kropsbevidsthed, koncentration og balanceevne.

Hvad er mindfulness meditation?

Mindfulness meditation er en metode til at stilne sindet gennem fokus, koncentration og opmærksomhed. Når vi træner sindet, lærer vi at være til stede i nuet og at give slip på tankemylder og alt det, der forstyrrer sindet. Det er en træning i at være i stilheden, blive bevidst og komme ind i en tilstand af væren. Når vi bliver mere mindfulde, bliver vi også bevidste om, hvad der tapper os for energi – og hvad der giver os energi. På den måde rykker vores meditationspraksis også ind i vores virkelige liv, hvor vi begynder at handle mindfuldt og tage mindfulde, selvkærlige beslutninger.

Flere spørgsmål?

Du kan altid kontakte mig på [email protected], hvis du har flere spørgsmål, eller hvis du har brug for støtte undervejs! ♥️

Laptop med Cathrine Yoga Online i lyserød sofa

Giv dig selv en kærlig julegave ♥️

10 gode grunde til at være med på Jule Yogakuren:

 1. Styrk dit åndedræt, immunforsvar og fordøjelse
 2. Styrk dit selvværd
 3. Balancér dit nervesystem
 4. Smidiggør dine muskler og dit bindevæv (yin yoga)
 5. Styrk dine muskler, sener og led (yin yang yoga)
 6. Giv slip på smerter og spændinger
 7. Giv slip på angst, vrede, tristhed, uro og tankemylder
 8. Åbn op for mere selvkærlighed og selvaccept
 9. Skab mere plads til sindsro, sjælefred og velvære
 10. Nyd at dyrke yoga, meditation og mindfulness – alle kan være med! ❤️

Anmeldelser

Hvad yogaeleverne siger:

“Jeg følte mig både inspireret, afspændt dybt ind i cellerne og i trygge hænder. Flere teknikker blev gentaget hen over dagene – både i den klassiske udgave og i forskellige variationer ~ og jeg føler virkelig, at jeg også har rigtig meget med hjem, som jeg kan tilføje til mine daglige åndedræts- og meditationsritualer.”

- Anja Smed

“Det har været fuldstændig fantastisk! De 21 dage har givet mig en masse energi, overskud, indre ro og ikke mindst glæde i en svær tid. Alle klasser har været virkelig gode. Jeg vil helt sikkert gøre yoga til en fast del af mit liv fremadrettet (og spare op til en af dine yogarejser). Tusind tak, Cathrine! ❤️”

- Katrine Fredskov

“Det har været super godt med alsidigheden i yogakuren. Jeg har hver morgen glædet mig til at sætte dagens intention og brugt mantraet i løbet af dagen.”

- Susanne Lindegaard

“Det er en sand fornøjelse at være i Cathrines hænder og guidance – Cathrine er indlevende, rummelig, nuanceret, følsom og meget groundet. Noget der smitter af når hun underviser, hun underviser med hjertet. Tak for det! Namasté ❤️”

- Maria Stoltz

”Yogakuren har givet mig en fast yogarutine og har fundet ud af at yin yogastillinger er mest mig. Jeg elsker den rolige guidning og meditationerne, men også den ro det giver mig. Jeg bliver ikke så nemt stresset mere, TAK!”

- Lene Seersholm

“Jeg har helt sikkert fundet ud af, at yin yoga er lige mig. Jeg har fået en god morgen rutine med at starte dagen med yoga. Har faktisk indrettet et rum til det. Tusind tak for 3 fantastiske uger og en kærlig indføring til yin yang yoga.”

- Pernille Kaas