Jule Yogakuren - 24 selvkærlige låger med yoga og meditationer

Din selvkærlige julekalender ♥️

Jule Yogakuren

Giv dig selv et kærlighedsboost med Jule Yogakuren – 24 selvkærlige låger med yoga og meditationer. Drag ekstra omsorg for dig selv og lær at elske dig selv, præcis som du er. Det er 3. år, at jeg afholder Jule Yogakuren, og +15.000 yogavenner har allerede deltaget.

Jule Yogakuren består af 24 yoga-kalenderlåger. Glæd dig til yogaklasser, der både strækker kroppens bindevæv (yin yoga), styrker kroppens muskler (yang yoga) og træner sindet (meditationer). I løbet af Jule Yogakurens 24 dage lærer du at sætte tempoet ned samtidig med, at du skruer op for nærværet, stilheden og selvaccepten. Det bliver en opdagelsesrejse i dit indre liv.

Vi lever i et accelerationssamfund, hvor livet i overhalingsbanen er blevet det naturlige. Og hvor vi hurtigt kan komme til at glemme os selv i julens mange gøremål. Yoga er en kontrast til al dynamikken. Det er en selvkærlig praksis, som skaber direkte forbindelse mellem din krop, dit sind og din sjæl. Glæd dig til at tage kærlige pauser til DIG i juletiden. Tiden på yogamåtten er nemlig helt din egen, hvor du husker at nære og hele dig selv. Når du lærer at elske, ære og acceptere dig selv, som du er, kan du nemlig leve livet endnu mere glædesfyldt.

Jule Yogakuren starter: 1. december 2022

Din yogalærer på Yogakuren: Cathrine Koefoed

Jule Yogakuren - 24 selvkærlige låger med yoga og meditationer

Hvad er Jule Yogakuren?

Glæd dig til:

 • Jule Yogakuren starter d. 1. december og slutter d. 24. december. Det er 3. år i træk, at Jule Yogakuren løber af stablen.
 • 24 selvkærlige låger med yoga og meditationer for alle uanset niveau. Du modtager en ny klasse hver dag, som du kan nyde!
 • 24 støttende e-mails i din indbakke. Hver morgen sender jeg dig en motiverende e-mail med dagens klasse og besked.
 • 4 nærværende liveklasser i en lukket Facebookgruppe. Vi dyrker yoga sammen, men hver for sig. Klasserne gemmes, så de kan afspilles senere, hvis du ikke kan være med på dagen.
 • At lytte til din krop og give den skønne, selvkærlige pauser i en travl juletid ♥️
 • Din investering er blot 149 kroner (engangsbeløb). Betal nemt med MobilePay.
 • 30 dages adgang til Jule Yogakuren fra 1. december.
 • 100% tilfredshedsgaranti til og med dag to på kuren – ellers får du dine penge tilbage. Jeg VED nemlig, at Jule Yogakuren kan gøre en forskel for dig, din krop og dit sind. 15.000+ har allerede deltaget på yogakuren!

Er du medlem af Yogaklubben? Så deltager du selvfølgelig gratis på alle mine yogakure, herunder også Jule Yogakuren ♥️

Drømmer du om at blive medlem af Cathrine Yoga Online? Bliv medlem her →

Årets store Yoga-julekalender

Programmet

 

〰️ 1. dec. – Hjerteåbnende yin yoga (LIVE kl. 17-17:45)

〰️ 2. dec. – Kærlighedsmeditation (10 min.)

〰️ 3. dec. – Morgenyoga for ryggen (30 min.)

〰️ 4. dec. – Kærlig kropsscanning (15 min.)

〰️ 5. dec. – Hundeflow (10 min.)

〰️ 6. dec. – After work yoga (15 min.)

〰️ 7. dec. – 3 x morgenstillinger (15 min.)

〰️ 8. dec. – Hjerteåbnende yang yoga (LIVE kl. 17-17:45)

〰️ 9. dec. – Taknemmelighedsmeditation (10 min.)

〰️ 10. dec. – Styrk din balance (25 min.)

〰️ 11. dec. – Dyb ro sovemeditation (15 min.)

〰️ 12. dec. – Plankeflow (10 min.)

〰️ 13. dec. – Støttende yin yoga (15 min.)

〰️ 14. dec. – 3 x natstillinger (15 min.)

〰️ 15. dec. – Detox yin yoga (LIVE kl. 17-17:45)

〰️ 16. dec. – Slip bekymringerne (10 min.)

〰️ 17. dec. – Twistende morgenyoga (30 min.)

〰️ 18. dec. – Detox meditation (15 min.)

〰️ 19. dec. – Krigerflow (10 min.)

〰️ 20. dec. – Selvkærlig kontoryoga (10 min.)

〰️ 21. dec. – Månehilsen (15 min.)

〰️ 22. dec. – Detox yang yoga (LIVE kl. 17-17:45)

〰️ 23. dec. – Styrkemeditation (10 min.)

〰️ 24. dec. – Energifuld morgenyoga (30 min.)

Jule Yogakuren - 24 selvkærlige låger med yoga og meditationer

Cathrine Koefoed

Din personlige yogalærer:

Mit navn er Cathrine Koefoed – og jeg er din personlige yogalærer. Jeg er kvinden bag Cathrineyoga.dk – Danmarks største yogaunivers og Cathrine Yoga app’en, som inspirerer over 100.000 månedlige læsere. Og så er jeg forfatter til Yin Yogabogen – Stræk dig i balance og Yang Yogabogen – Sund og stærk med yoga. Sammen med min partner, Tommy driver vi Cathrine Yoga Travel, som arrangerer anmelderroste yoga-retreats til nogen af verdens skønneste lande.

Jeg er uddannet inden for yin, yang, gravid, hatha og vinyasa yoga samt mindfulness og meditation. Oven i dét har jeg en HA(psyk.) fra CBS. Jeg uddanner også nye yogalærere i både yin yoga og yang yoga via Cathrine Yoga Academy.

Min mission er, at det skal føles godt at være dig. Jeg ønsker at hjælpe dig med at finde ro i sindet, selvaccept og kernestyrke. Derfor er jeg så utrolig glad for, at du har truffet et bevidst og selvkærligt valg om at prioritere DIG ved at skabe små åndehuller i din hverdag, så du kan mærke ind i din kerne i løbet af december.

Namasté
Cathrine 💕

Hvad yogaeleverne siger:

”Jeg har fulgt dig siden coronaen kom til Danmark, og jeg er superglad for mit yogamedlemskab. Jeg elsker både yin og yang yogaklasserne. Jeg mærker efter hvilket tidspunkt på dagen og vælger efter behov og humør. Glæder mig altid til den næste yogakur.”

- Pia Broberg

“Alle meditationerne har været helt fantastiske og har hørt en hver dag. Nemt, hurtigt, overskueligt og utroligt givende. Har startet hver eneste morgen med et af dine mantraer og er sikker på, at det har haft indflydelse på min dag. Yin yogaen er også lige mig. Tak for 21 dejlige dage.”

- Lena Nybro

Få svar på alle dine spørgsmål:

Flere spørgsmål? Du kan altid skrive til mig på [email protected] ♥️

Hvad er Jule Yogakuren?

Yogakuren består af 24 selvkærlige låger, hvor du lærer (og mærker) en lang række yogastillinger, øvelser og teknikker. Yoga betyder "forening" på yogasprog. Når du dyrker yoga, skaber du forbindelse imellem krop og sind.

Jeg er nybegynder. Kan jeg være med?

Selvfølgelig! Alle kan deltage i mine yogaklasser – uanset niveau, alder og køn. Yogakuren består af styrkende yang yoga, groundende yin yoga og meditationer for alle.

Hvad siger yogaeleverne?

“Jeg har helt sikkert fundet ud af, at yin yoga er lige mig. Jeg har fået en god morgen rutine med at starte dagen med yoga. Har faktisk indrettet et rum til det. Tusind tak for 24 fantastiske dage og en kærlig indføring til yin yang yoga.”

Jeg er stiv som et bræt. Kan jeg praktisere yogaøvelserne?

Ja! Så er Jule Yogakuren et godt sted at starte. Yogastillingerne er for alle, og du vil opleve, at du bliver stærkere og mere smidig i din krop i løbet af kurens 24 dage.

Hvor lange er yogaklasserne?

Klasserne varer typisk fra 10-45 minutter (se yogaprogrammet).

Hvad skal jeg bruge?

Du skal bruge en yogamåtte, en yogapølle, en yogablok og et tæppe. Har du ikke det, så kan du sagtens bruge et sammenrullet tæppe som yogapølle og en tyk bog som yogablok.

Hvor og hvornår får jeg adgang til Yogakuren?

Når du har tilmeldt dig Jule Yogakuren, modtager du et personligt login til cathrineyoga.dk. Her får du adgang til dagens klasse - dag for dag i løbet af Yogakurens 24 dage. Alle live yogaklasserne foregår i en lukket Facebookgruppe og bliver gemt, så du kan nyde dem senere, hvis du ikke kan være med live. Når du deltager på Jule Yogakuren, har du adgang til de 24 kalenderlåge i 30 dage fra 1. december. Jeg anbefaler, at du downloader Cathrine Yoga appen (gratis). Her kan du logge direkte ind og se yogaklasserne dag for dag.

Jeg er ikke på Facebook. Kan jeg stadig være med?

Ja! Det er kun alle live-yogaklasserne, der foregår på Facebook. Alle liveklasser bliver gemt i Cathrine Yoga Online, så kan du nyde dem på et andet tidspunkt, også selvom du ikke er på Facebook.

Kan jeg se live yogaklasserne senere?

Ja! Alle live yogaklasser bliver gemt i Cathrine Yoga Online, så du kan praktisere og nyde dem lige, når det passer dig. Husk at downloade Cathrine Yoga app'en - den giver dig et heldigt

Er der tale om et medlemskab?

Nej, der er ikke tale om et medlemskab, men om et engangsbeløb og et køb af Jule Yogakuren. Du har 30 dages adgang til Yogakuren fra startdatoen. Jeg giver også 100% tilfredshedsgaranti til og med dag to på Yogakuren - ellers får du dine penge tilbage. Jeg ved nemlig, hvor stor en forskel yoga og mindfulness kan gøre for krop, sind og sjæl.

Hvad er yin yoga?

Yin yoga er en groundende og meditativ yogapraksis, som består af lange, dybe og blide bindevævsstræk, hvor stillingerne holdes i 3-10 minutter. Yin yogastillingerne er kendetegnet ved at være liggende eller siddende og er ofte støttet med yogaudstyr. Du vil opleve, at stillingerne har en beroligende effekt på dit nervesystem og virker genopladende og afstressende. Det er en opdagelsesrejse i dit indre liv, hvor du sætter tempoet ned og skruer op for nærværet, stilheden og nuets kraft.

Hvad er yang yoga?

Yang yoga er en dynamisk, styrkende og energifuld yogapraksis. Yang yoga er som en bevægende meditation, hvor du glider fra stilling til stilling i et skønt flow. De dynamiske yogastillinger skaber varme, puls og styrke i kroppen, og de hjælper dig med at finde din indre power, energi, klarhed og viljestyrke. Du vil undervejs øge din kropsbevidsthed, koncentration og balanceevne.Yang yoga er en dynamisk, styrkende og energifuld yogapraksis. Yang yoga er som en bevægende meditation, hvor du glider fra stilling til stilling i et skønt flow. De dynamiske yogastillinger skaber varme, puls og styrke i kroppen, og de hjælper dig med at finde din indre power, energi, klarhed og viljestyrke. Du vil undervejs øge din kropsbevidsthed, koncentration og balanceevne.

Hvad er mindfulness meditation?

Mindfulness meditation er en metode til at stilne sindet gennem fokus, koncentration og opmærksomhed. Når vi træner sindet, lærer vi at være til stede i nuet og at give slip på tankemylder og alt det, der forstyrrer sindet. Det er en træning i at være i stilheden, blive bevidst og komme ind i en tilstand af væren. Når vi bliver mere mindfulde, bliver vi også bevidste om, hvad der tapper os for energi – og hvad der giver os energi. På den måde rykker vores meditationspraksis også ind i vores virkelige liv, hvor vi begynder at handle mindfuldt og tage mindfulde, selvkærlige beslutninger.

Flere spørgsmål?

Du kan altid kontakte mig på [email protected], hvis du har flere spørgsmål, eller hvis du har brug for støtte undervejs! ♥️

Laptop med Cathrine Yoga Online i lyserød sofa

Giv dig selv en kærlig julegave ♥️

10 gode grunde til at være med på Jule Yogakuren:

 1. Styrk åndedrættet, immunforsvaret og fordøjelsen!
 2. Styrk dit selvværd
 3. Balancér nervesystemet
 4. Smidiggør muskler og bindevæv (yin yoga)
 5. Styrk muskler, sener og led (yin yang yoga)
 6. Giv slip på smerter og spændinger
 7. Giv slip på angst, vrede,tristhed og tankemylder
 8. Skab mere plads til selvkærlighed og selvaccept
 9. Skab mere plads til sindsro, sjælefred og velvære
 10. Yoga, meditation og mindfulness for alle ❤️

Anmeldelser

Hvad yogaeleverne siger:

“Jeg følte mig både inspireret, afspændt dybt ind i cellerne og i trygge hænder. Flere teknikker blev gentaget hen over dagene – både i den klassiske udgave og i forskellige variationer ~ og jeg føler virkelig, at jeg også har rigtig meget med hjem, som jeg kan tilføje til mine daglige åndedræts- og meditationsritualer.”

- Anja Smed

“Det har været fuldstændig fantastisk! De 21 dage har givet mig en masse energi, overskud, indre ro og ikke mindst glæde i en svær tid. Alle klasser har været virkelig gode. Jeg vil helt sikkert gøre yoga til en fast del af mit liv fremadrettet (og spare op til en af dine yogarejser). Tusind tak, Cathrine! ❤️”

- Katrine Fredskov

“Det har været super godt med alsidigheden i yogakuren. Jeg har hver morgen glædet mig til at sætte dagens intention og brugt mantraet i løbet af dagen.”

- Susanne Lindegaard

“Det er en sand fornøjelse at være i Cathrines hænder og guidance – Cathrine er indlevende, rummelig, nuanceret, følsom og meget groundet. Noget der smitter af når hun underviser, hun underviser med hjertet. Tak for det! Namasté ❤️”

- Maria Stoltz

”Yogakuren har givet mig en fast yogarutine og har fundet ud af at yin yogastillinger er mest mig. Jeg elsker den rolige guidning og meditationerne, men også den ro det giver mig. Jeg bliver ikke så nemt stresset mere, TAK!”

- Lene Seersholm

“Jeg har helt sikkert fundet ud af, at yin yoga er lige mig. Jeg har fået en god morgen rutine med at starte dagen med yoga. Har faktisk indrettet et rum til det. Tusind tak for 3 fantastiske uger og en kærlig indføring til yin yang yoga.”

- Pernille Kaas