Cathrine laver yogaøvelse i vinterlandskab på yogaferie i Sverige

Vinter-retreat

Yoga-retreat i Sverige

Vores eventyrlige yoga-retreats i Sverige består af styrkende yang yoga, groundende yin yoga, meditationer, vinterbadning med sauna, hygge ved brændeovnen og sunde måltider.

Retreatet er for dig, der drømmer om at gøre noget ekstra godt for dig selv og din krop. Vi bor på Skoven Kalder, som ligger 2,5 timers kørsel fra København (ca. 7 km fra Ryd). Skoven Kalder ligger i ét med skovens træer og søer, og her er simpelthen så magisk og billedligt skønt. Særligt, når sneen daler, ligner omgivelserne et sandt vinterparadis.

Vi spiser og hygger i hovedhuset, dyrker yoga i skovsalen og sover i hytter. Hvis du skal på det lille hus eller i bad, foregår dette i hovedhuset.

Alle kan deltage uanset erfaring med yoga, og alle aktiviteter er valgfri.

Sæt kryds i kalenderen:

  • Jule-retreat: 08.-10. dec. 2023 (Katrine Suhr)
  • Nytårs-retreat: 19.-21. jan. 2024 (Katrine Suhr)
  • Nytårs-retreat: 10.-12. dec. 2025 (Cathrine Koefoed) – Åbner snart
  • Nytårs-retreat: 17.-19. dec. 2025 (Katrine Suhr) – Åbner snart

Beskrivelse af yogaopholdet

På vores retreat er alle aktiviteter naturligvis valgfrie, så du kan deltage i det, der føles rigtigt for dig. Vores yogagæster inkluderer både erfarne yogier og nybegyndere, og vores undervisning tilpasses et roligt tempo og en funktionel tilgang til yoga – præcis som du kender det fra Cathrine Yoga-universet. Vores yogaundervisning er baseret på indisk og kinesisk medicin, og du vil få en spændende indsigt i dette undervejs ♥

Glæd dig til en forlænget weekend fuld af yoga, som på mange måder er nøglen til din inderste kerne. Og nyd at mærke yogaens gavnlige effekter både fysisk og mentalt. Yin yoga er den groundende og meditative yogapraksis, mens yang yoga er den styrkende og energifyldte!

Vores funktionelle tilgang fokuserer ikke på æstetik, men derimod på at du finder dine unikke måder at udføre stillingerne, så det føles behageligt for dig. Vær opmærksom på, at vores retreats ikke er egnede for gæster med begrænset bevægelighed eller nedsat mobilitet, og de forudsætter et godt og normalt helbred. Vi ønsker, at alle vores gæster føler sig velkomne og får en fantastisk oplevelse sammen med os ♥

Dag 1

12:00-13:00: Ankomst

13:00-14:00: Velkomst og frokost

15:00-17:30: Yin yoga for dit immunforsvar

18:30-20:00: Aftensmad

20:00-20:30: Yoga nidra sovemeditation.

OBS! Det er ikke muligt at ankomme før kl. 12. Gå en tur til badesøen, hvis du ankommer i god tid.

Dag 2

08:00-09:00: Detox yang yoga

09:00-10:00: Morgenmad

10:00-12:00: Saunagus og dyp i badesøen

13:00-14:00: Frokost

15:00-17:30: De-stress yin yoga

18:30-20:00: Aftensmad

20:00-20:30: Chakra nidra sovemeditation

Dag 3

08:00-09:00: Hjerteåbnende yang yoga

09:00-10:00: Morgenmad

10:00-11:00: Afrejse og gensyn!

Vis mere
Vis mindre
Udsigt til snelandsskab fra værelse på yoga retreat i Sverige

Praktiske informationer

Adresse: Skoven Kalder, Ryd, Blekinge, Sverige

Priser:

  • 5.299,- per person (enkeltværelse)
  • 4.799,- per person (delt værelse)
  • 4.699,- per person (3-mandsværelse i hovedhus)

Prisen inkluderer indkvartering og fuld forplejning. Du får serveret sunde, vegetariske måltider lavet af Skoven Kalder – morgenmad, frokost, aftensmad, urtete og kaffe. Derudover får du daglig yogaundervisning, lån af yogaudstyr samt Cathrine Yogas populære yogahæfte med billeder af yogastillinger og -programmer. Der er desuden inkludere håndklæde og sengelinned. Bemærk, at toiletter og badeværelser er placeret i hovedhusene.

Prisen er eksklusiv transport til og fra kursusstedet. Der er 2,5 timers bilkørsel fra København. Alternativt kan du tage et direkte tog fra København H til Mörrum. Der er mulighed for at arrangere transport til og fra stationen efter aftale.

Tilmeldingen er bindende. Der tages forbehold for ændringer i dagsprogrammet. I tilfælde af aflysning får du alle dine pengene refunderet. Hvis du har yderligere spørgsmål, så skriv til os på [email protected].

En kærlig reminder til dig, der driver en virksomhed og som arbejder med mennesker. Vidste du, at du faktisk kan trække din yogarejse fra i din virksomhed? Send os en mail på [email protected], hvis det lyder interessant for dig ❤️

Yoga-retreat i Sverige - Tag på yogaferie i Sverige (Skoven Kalder)

Mød din yogalærer

Cathrine Koefoed

“Min mission er, at det skal føles godt at være dig. Jeg ønsker at hjælpe dig med at finde ro i sindet, selvaccept og kernestyrke.”

Mit navn er Cathrine Koefoed – og jeg er din personlige yogalærer. Jeg er kvinden bag Cathrineyoga.dk – Danmarks største yogaunivers og Cathrine Yoga app’en, som inspirerer over 100.000 månedlige læsere, og så er jeg forfatter til Yin Yogabogen – Stræk dig i balance og Yang Yogabogen – Sund og stærk med yoga.

Sammen med min partner, Tommy driver vi Cathrine Yoga Travel, som arrangerer anmelderroste yoga-retreats til nogen af verdens skønneste lande fra Bali, Zanzibar og Sri Lanka til Spanien, Sverige og skønne Danmark.

Jeg er uddannet inden for yin, yang, gravid, hatha og vinyasa yoga (siden 2013) samt mindfulness og meditation. Oven i dét har jeg en HA(psyk.) fra CBS. Jeg uddanner også nye yogalærere i både yin yoga og yang yoga i Cathrine Yoga Academy

Mød din yogalærer

Katrine Suhr

“For mig handler yoga om at give slip – give slip på alle de mange tanker, forestillinger og forventninger vi har til os selv – og bare være som vi er. For vi er alle gode nok, PRÆCIS som vi er!”

Katrine Suhr er en hjertevarm, passioneret og dedikeret yogalærer, som har masser af glæde og yogaerfaring at dele ud af. Katrine arbejder til daglig som selvstændig yogalærer og er bl.a. ansat som yogalærer i Nordic Health House i København.

Katrine har +7 års erfaring med yoga samt mange tusinde timers praksis og selvstudie bag sig. Hun er certificeret yogalærer i både hatha og vinyasa yoga fra Simon Krohn og i yin yoga og mindfulness meditation fra Cathrine Koefoed.

Katrine Suhr har et stort kendskab til hele Cathrine Yoga-universet og er selv uddannet via Cathrine Yoga Academy. Katrine har selv deltaget på vores yoga-retreats på Bali, Sri Lanka og Møn samt i Sverige og ved Vesterhavet. Hun har gennemgået vores yogakurser, og så har hun deltaget på flere af vores yogaevents. Hun er desuden yogaelev på en række onlinevideoer i yogabiblioteket og er fast underviser på vores yoga-retreats i ind- og udland. Vores yogagæster er vilde med Katrine – og dét kan vi godt forstå!