Cathrine laver yogaøvelse i vinterlandskab på yogaferie i Sverige

Vinter-retreat

Yoga-retreat i Sverige

For 10. gang byder vi velkommen til vores eventyrlige yoga-retreats i Sverige, der består af styrkende yang yoga, groundende yin yoga, guidede meditationer, vinterbadning med saunagus, hygge ved brændeovnen og sunde, plantebaserede måltider.

Retreatet er for dig, der drømmer om at gøre noget ekstra godt for dig selv og din krop. Vi bor på Skoven Kalder, som ligger 2,5 timers kørsel fra København (ca. 7 km fra Ryd). Skoven Kalder ligger i ét med skovens træer og søer, og her er simpelthen så magisk og billedligt skønt. Særligt når sneen daler, ligner omgivelserne et sandt vinterparadis.

Vi spiser og hygger i hovedhuset, dyrker yoga i skovsalen og sover i hytter. Hvis du skal på det lille hus eller i bad, foregår dette i hovedhuset.

Alle kan deltage uanset erfaring med yoga, og alle aktiviteter er valgfri.

Sæt kryds i kalenderen:

  • Nytårskur: 10.-12. jan. 2025 (Cathrine Koefoed)
  • Nytårskur: 17.-19. jan. 2025 (Katrine Suhr)

Scroll ned for at reservere din plads!

Ved booking betales et lille depositum på 500 kroner, og restbeløbet trækkes først 90 dage før afholdelse. Lige nu tilbyder vi desuden en FORÅRSRABAT på 500 kroner indtil den 1. juni 2024 🤎

Beskrivelse af yogaopholdet

På vores retreat er alle aktiviteter naturligvis valgfrie, så du kan deltage i det, der føles rigtigt for dig. Vores yogagæster inkluderer både erfarne yogier og nybegyndere, og vores undervisning tilpasses et roligt tempo og en funktionel tilgang til yoga – præcis som du kender det fra Cathrine Yoga-universet. Vores yogaundervisning er baseret på indisk og kinesisk medicin, og du vil få en spændende indsigt i dette undervejs ♥

Glæd dig til en forlænget weekend fuld af yoga, som på mange måder er nøglen til din inderste kerne. Og nyd at mærke yogaens gavnlige effekter både fysisk og mentalt. Yin yoga er den groundende og meditative yogapraksis, mens yang yoga er den styrkende og energifyldte!

Vores funktionelle tilgang fokuserer ikke på æstetik, men derimod på at du finder dine unikke måder at udføre stillingerne, så det føles behageligt for dig. Vær opmærksom på, at vores retreats ikke er egnede for gæster med begrænset bevægelighed eller nedsat mobilitet, og de forudsætter et godt og normalt helbred. Vi ønsker, at alle vores gæster føler sig velkomne og får en fantastisk oplevelse sammen med os ♥

Dag 1

12:00-13:00: Ankomst

13:00-14:00: Velkomst og frokost

15:00-16:30: Yin yoga for dit immunforsvar

18:00-19:30: Aftensmad

19:30-20:00: Yoga nidra sovemeditation.

OBS! Det er ikke muligt at ankomme før kl. 12. Gå en tur til badesøen, hvis du ankommer i god tid.

Dag 2

08:00-09:00: Detox yang yoga

09:00-10:00: Morgenmad

10:30-12:00: Saunagus med æteriske olier og dyp i badesøen (MAGISK!)

13:00-14:00: Frokost

15:00-16:30: De-stress yin yoga

18:00-19:30: Aftensmad

19:30-20:00: Yoga nidra sovemeditation.

Dag 3

08:00-09:00: Hjerteåbnende yang yoga

09:00-10:00: Morgenmad

10:00-11:00: Afrejse. Tak for nu og på glædeligt gensyn!

Vis mere
Vis mindre
Udsigt til snelandsskab fra værelse på yoga retreat i Sverige

Booking og priser

Adresse: Skoven Kalder, Ryd, Blekinge, Sverige

Forårsrabat: Lige nu tilbyder vi en forårsrabat på 500 kroner indtil den 1. juni 2024 🤎

Priser:

  • Enkeltværelse: 5.499,- per person (NU 4.999,-)
  • Delt værelse: 4.999,- per person (NU 4.499,-)
  • 3-mandsværelse i hovedhus: 4.799,- per person (NU 4.299,-)

Nytårsretreat fra d. 10.-12. jan. 2024 (Yogalærer: Cathrine Koefoed): 


Nytårsretreat fra d. 17.-19. jan. 2025 (Yogalærer: Katrine Suhr):


Alt dét er inkluderet: 

Prisen er inklusiv indkvartering og fuld forplejning under hele opholdet. Du får serveret sunde, vegetariske måltider – herunder morgenmad, frokost, aftensmad, urtete og kaffe. Derudover modtager du daglig yogaundervisning (2 x morgenklasser á 60 minutter & 2 x eftermiddagsklasser á 90 minutter) samt vores populære yogahæfte med billeder af yogastillinger og -programmer. Der er yogamåtter samt yogaudstyr til alle, så det skal du ikke medbringe hjemmefra. Der er desuden inkluderet håndklæde og sengelinned. Bemærk, at toiletter og badeværelser er placeret i hovedhusene.

Prisen er eksklusiv transport til og fra opholdet. Der er cirka 2,5 timers bilkørsel fra København. Alternativt kan du tage et direkte tog fra København H til Mörrum. Der er mulighed for at arrangere transport til og fra stationen efter aftale.

Hvis du ønsker at reservere til to eller tre personer, bedes du bare notere hinandens navne under “Værelsesmakker”.

Tilmeldingen er bindende. Der tages forbehold for ændringer i dagsprogrammet. I tilfælde af aflysning får du alle dine pengene refunderet.

Hvis du har yderligere spørgsmål, så skriv til os på [email protected].

Mød din yogalærer

Cathrine Koefoed

“Min mission er, at det skal føles godt at være dig. Jeg ønsker at hjælpe dig med at finde ro i sindet, selvaccept og kernestyrke.”

Mit navn er Cathrine Koefoed – og jeg er din personlige yogalærer. Jeg er kvinden bag Cathrineyoga.dk – Danmarks største yogaunivers og Cathrine Yoga app’en, som inspirerer over 100.000 månedlige læsere, og så er jeg forfatter til Yin Yogabogen – Stræk dig i balance og Yang Yogabogen – Sund og stærk med yoga.

Sammen med min partner, Tommy driver vi Cathrine Yoga Travel, som arrangerer anmelderroste yoga-retreats til nogen af verdens skønneste lande fra Bali, Zanzibar og Sri Lanka til Spanien, Sverige og skønne Danmark.

Jeg er uddannet inden for yin, yang, gravid, hatha og vinyasa yoga (siden 2013) samt mindfulness og meditation. Oven i dét har jeg en HA(psyk.) fra CBS. Jeg uddanner også nye yogalærere i både yin yoga og yang yoga i Cathrine Yoga Academy

Mød din yogalærer

Katrine Suhr

“For mig handler yoga om at give slip – give slip på alle de mange tanker, forestillinger og forventninger vi har til os selv – og bare være som vi er. For vi er alle gode nok, PRÆCIS som vi er!”

Katrine Suhr er en hjertevarm, passioneret og dedikeret yogalærer, som har masser af glæde og yogaerfaring at dele ud af. Katrine arbejder til daglig som selvstændig yogalærer og er bl.a. ansat som yogalærer i Nordic Health House i København.

Katrine har +7 års erfaring med yoga samt mange tusinde timers praksis og selvstudie bag sig. Hun er certificeret yogalærer i både hatha og vinyasa yoga fra Simon Krohn og i yin yoga og mindfulness meditation fra Cathrine Koefoed.

Katrine Suhr har et stort kendskab til hele Cathrine Yoga-universet og er selv uddannet via Cathrine Yoga Academy. Katrine har selv deltaget på vores yoga-retreats på Bali, Sri Lanka og Møn samt i Sverige og ved Vesterhavet. Hun har gennemgået vores yogakurser, og så har hun deltaget på flere af vores yogaevents. Hun er desuden yogaelev på en række onlinevideoer i yogabiblioteket og er fast underviser på vores yoga-retreats i ind- og udland. Vores yogagæster er vilde med Katrine – og dét kan vi godt forstå!

Sådan siger yogaeleverne

“Jeg følte mig både inspireret, afspændt dybt ind i cellerne og i trygge hænder. Flere teknikker blev gentaget hen over dagene – både i den klassiske udgave og i forskellige variationer ~ og jeg føler virkelig, at jeg også har rigtig meget med hjem, som jeg kan tilføje til mine daglige åndedræts- og meditationsritualer.”

- Anja Smed

“Cathrine er en af de dygtigste yogalærere jeg har mødt, hun er inspirerende og i sin undervisning deler hun gavmildt ud af sin viden og passion. Hun formår at skabe nogle trygge rammer, hvor man kan være 100% sig selv og hvor der er plads til alle. Der er ingen forventninger til at man skal være på en bestemt måde, her er der plads til at være DIG.”

- Annette Møller

“Jeg har kendt til Cathrine yoga i nogle år og elsker simpelthen alt, hvad den kvinde og hendes yogavirksomhed kommer frem med. Jeg har både været på yogarejser, yogaretreats og yogakurser med hende, og det er altid en fantastisk oplevelse, at dyrke yoga med Cathrine og opleve den unikke stemning, som der er på en yogarejse eller et retreat. Hele virksomheden arbejder super professionelt og der er altid hjælp at hente, hvis man har spørgsmål. Hendes online yoga univers er også virkelig godt og der er en god variation i både yin yang yoga, yin yoga, mindfullness og (sove)meditationer. Så der er alle muligheder for at komme helt ned i kroppen. Cathrine yoga har mine varmeste anbefalinger. Og mere autentisk og professionel yogalærer,- og ikke mindst virksomhed, finder du næppe.”

- Christina Haagensen

“Cathrine er en virkelig hjertevarm, kærlig og dejlig person, derudover er hun også en fantastisk yoga lærer som formår at tilpasse alle øvelserne til samtlige niveauer.”

- Katrine Bach

“Det har været en rejse ind i mig selv, og jeg tager så meget med derfra. Jeg har fundet en måde at skabe ro og balance i min hverdag og det er helt sikkert Cathrines fortjeneste. Tak for dig. ❤️”

- Lesley Honoré

“Tiden fløj afsted i Cathrines selskab. Krop og sind føltes dejlig let og afslappet bagefter. Kan klart anbefale andre at prøve en yoga time, klasse, eller dag med Cathrine.”

- Lisbeth Skafte

“Jeg har både deltaget i Cathrines yogatimer, yogaevents og Yoga Retreat på Bali. Det kan klart anbefales, Cathrines rolige og varme sind er smittende, og skaber trygge rammer, så man nemt kan give sig hen i Cathrines fantastiske yogaunivers, prøv det, det er stærkt vanedannende.

- Lise Schmidt Lauritzen

“Det er en sand fornøjelse at være i Cathrines hænder og guidance – Cathrine er indlevende, rummelig, nuanceret, følsom og meget groundet. Noget der smitter af når hun underviser, hun underviser med hjertet. Tak for det! Namasté ❤️”

- Maria Stoltz