Cathrine laver yogaøvelsen komulearme i klitterne i Vestjylland

Yoga-retreat ved Vesterhavet

Vores anmelderroste yoga-retreat ved Vesterhavet består af styrkende yin yang yoga, groundende yin yoga, meditationer, havbadning, jacuzzi under åben himmel, sauna, damp og sunde, vegetariske måltider.

Retreatet er for dig, som gerne vil gøre noget ekstra godt for dig selv og din krop. Vi har et helt badehotel for os selv, nemlig Badehotel Klitgaarden, som ligger blot 10 minutters gang fra stranden og midt i det hyggelige ferieområde ved Henne Strand. Det er et sandt ferieparadis fuld af nostalgi, wellness, ro og nydelse. Alle kan deltage på retreatet uanset tidligere erfaring med yoga, og alle aktiviteter er valgfri.

Udsolgte datoer:

 • 02.-05. maj 2022 – Udsolgt
 • 06.-08. maj 2022 – Udsolgt
 • 13.-15. juni 2022 – Udsolgt
 • 11.-14. juli 2022 – Udsolgt
 • 15.-17. juli 2022 – Udsolgt
 • 01.-03. aug. 2022 – Udsolgt
 • 13.-16. april 2023 – Udsolgt

Åbne datoer: 

 • 06.-09. juli 2023 (Cathrine Koefoed)
 • 17.-20. juli 2023 (Cathrine Koefoed)
 • 31. aug.-03. sep. 2023 (Katrine Suhr)

Beskrivelse af yogaopholdet - dét kan du se frem til

Yogaundervisningen

Alle kan deltage i yogaundervisningen uanset tidligere erfaring med yoga. Du vil blive undervist i et roligt tempo og ud fra den funktionelle tilgang til yoga – præcis som du kender det fra Cathrine Yoga Universet og Yogaklubben. Her handler det ikke om æstetik, men om, at du skal placere dig i stillingerne på din unikke måde, og så det føles rart for dig. Yogaundervisningen er baseret på indisk og kinesisk medicin. Yoga er nøglen til din inderste kerne, så glæd dig til at mærke yogaens gavnlige effekter. Yin yoga er den groundende og meditative yogapraksis, mens yang yoga er den styrkende og energifyldte. Yin yang yoga er en blanding af begge dele – det rolige og det energiske, hvor yin- og yang-yogastillinger kombineres til en selvkærlig praksis. Du vil blive klogere på kroppens fem bevidsthedsstadier, hvor vi styrker musklerne, strækker bindevævet og stimulerer meridianbanerne.

Dag 1

12:00-13:00: Ankomst

13:00-14:00: Velkomst og fælles frokost

15:00-16:30: Groundende yin yoga

18:30-19:30: Aftensmad

20:00-20:30: Yoga nidra sovemeditation.

OBS! Det er ikke muligt at ankomme før klokken 12. Vi anbefaler, at du går en tur til havet, hvis du ankommer i god tid.

Dag 2

07:30-09:00: Styrkende yin yang yoga

09:00-10:00: Morgenmad

10:00-12:00: Vandretur langs det smukke Vesterhav (cirka 7 kilometer)

13:00-14:00: Frokost

14:00-16:00: Jacuzzi, sauna og damp

16:00-17:30: De-stress yin yoga

18:30-20:00: Aftensmad, rawkage og hygge.

Dag 3

07:30-09:00: Detox yin yang yoga

09:00-10:00: Morgenmad

13:00-14:00: Frokost

16:00-17:30: Detox yin yoga

18:30-20:00: Aftensmad og hygge.

Dag 4

07:30-09:00: Hjerteåbnende yin yang yoga

09:00-10:00: Morgenmad

10:00-11:00: Afrejse, tak for nu og på glædeligt gensyn!

Vis mere
Vis mindre
Cathrine laver yin yoga og mindfulness i klitterne på yogaferie ved Vesterhavet

Praktiske informationer

Adresse: Badehotel Klitgaarden, Porsevej 19B, 6854 Henne.

Priser:

 • 6.499,- per person (enkeltmandsværelse)
 • 5.999,- per person (delt dobbeltværelse).

Prisen inkluderer indkvartering og fuld forplejning under hele opholdet. Du får serveret sunde, vegetariske måltider – herunder morgenmad, frokost, aftensmad, dessert, urtete og kaffe. Derudover får du daglig yogaundervisning samt vores populære yogahæfte med billeder af yogastillinger og -programmer. Der er desuden inkluderet badekåbe, håndklæde og sengelinned. Bemærk, at badeværelserne er på gangen, og de er placeret rundt på hele Badehotellet. Prisen er eksklusiv transport til og fra kursusstedet, så du skal selv finde din vej til og fra Henne Strand. Du kan vælge at booke et enkeltværelse, eller du kan booke et delt dobbeltværelse – vi sammensætter værelserne efter køn. Rejser du sammen med en yogaven eller partner, så orientér os blot herom, så får I selvfølgelig værelse sammen.

Tilmeldingen er bindende. Der tages forbehold for ændringer i dagsprogrammet. I tilfælde af aflysning får du alle dine pengene refunderet. Hvis du har yderligere spørgsmål, så skriv til os på [email protected].

En kærlig reminder til dig, der driver en virksomhed og som arbejder med mennesker. Vidste du, at du faktisk kan trække din yogarejse fra i din virksomhed? Send os en mail på [email protected], hvis det lyder interessant for dig ❤️

Cathrine Yoga byder velkommen til Danmarks største yogaunivers

Mød din yogalærer

Cathrine Koefoed

Mit navn er Cathrine Koefoed – og jeg er din yogalærer. Min mission er, at det skal føles godt at være dig. Jeg ønsker at hjælpe dig med at finde ro i sindet, selvaccept og kernestyrke.

Jeg er kvinden bag Cathrineyoga.dk – Danmarks største yogaunivers, som inspirerer over 100.000 månedlige læsere. Jeg er uddannet inden for yin, yang, gravid, hatha og vinyasa yoga samt mindfulness og meditation. Oven i hatten har jeg en HA(psyk.) fra CBS.

Jeg har skabt Cathrine Yoga Online – en selvkærlig medlemsklub med et evigt voksende yogabibliotek bestående af yogavideoer og meditationer. Sammen med min partner, Tommy, er jeg medejer af rejsebureauet, Cathrine Yoga Travel – et personligt rejsebureau, der arrangerer anmelderroste yogarejser til Bali, Zanzibar, Sri Lanka, Spanien og Danmark.

Jeg er din personlige yogalærer på følgende retreats:

 • 06.-09. juli 2023 (Cathrine Koefoed)
 • 17.-20. juli 2023 (Cathrine Koefoed)
Katrine Suhr Yoga

Mød din yogalærer

Katrine Suhr

“For mig handler yoga om at give slip – give slip på alle de mange tanker, forestillinger og forventninger vi har til os selv – og bare være som vi er. For vi er alle gode nok, PRÆCIS som vi er!” – Katrine Suhr

Byd Katrine Suhr hjertelig velkommen til Cathrine Yoga-familien!

Katrine Suhr er en hjertevarm, passioneret og dedikeret yogalærer, som har masser af glæde og yogaerfaring at dele ud af. Katrine arbejder til daglig som selvstændig yogalærer og er bl.a. ansat som yogalærer i Nordic Health House i København.

Katrine har +7 års erfaring med yoga samt mange tusinde timers praksis og selvstudie bag sig. Hun er certificeret yogalærer i både hatha og vinyasa yoga fra Simon Krohn og i yin yoga og mindfulness meditation fra Cathrine Koefoed.

Katrine Suhr har et stort kendskab til hele Cathrine Yoga-universet og er selv uddannet via Cathrine Yoga Academy. Katrine har selv deltaget på vores yoga-retreats på Bali, Sri Lanka og Møn samt i Sverige og ved Vesterhavet. Hun har gennemgået vores 2-dages Yin Yogakursus, og så har hun deltaget på flere af vores yogaevents. Hun er desuden yogaelev på en række onlinevideoer i yogabiblioteket og er fast underviser på vores yoga-retreats. Vores yogagæster er vilde med Katrine – og dét kan vi godt forstå!

Katrine Suhr er din personlige yogalærer på følgende retreats:

 • 13.-16. april 2023 (Katrine Suhr)
 • 31. aug.-03. sep. 2023 (Katrine Suhr)

Anmeldelser

Det siger yogagæsterne

“Jeg har fulgt Cathrine i snart et år – og ingen er som Cathrine. Hun passer perfekt til mig og mine ønsker, og jeg føler mig hjemme. Hendes stemme er dejlig blid, hun er meget professionel og hendes materialer er helt unikke. Jeg har lige været på retreat ved Vesterhavet og drømmer mig bare tilbage. Det er HELT sikkert ikke sidste gang, at jeg skal give mig selv det i gave. Tak Cathrine og Tommy og hele teamet bag for nogle dejlige dage ❤️”

- Ane Nielsen (Vesterhavet)

“Jeg er netop kommet hjem fra Yoga Retreat ved Vesterhavet. Cathrine er den eneste yogalærer, som kan få mig til at slappe helt af på måtten. Jeg føler mig fyldt med ny energi! Tusind tak for et skønt yogaophold ved Henne Strand 😍”

- Frederikke Simone (Vesterhavet)

“Jeg har netop været på Yoga Retreat ved Vesterhavet med Cathrine Yoga. Det er Yoga Retreat, man ikke vil hjem fra. Det er forkælelse på højt niveau – både hvad angår Cathrines yogaklasser og den fantastiske mad, der bliver serveret af Lea, som pirrer alle sanser. Omgivelserne ved Henne strand gør det bestemt ikke dårligere. Det var anden gang, jeg har været med Cathrine og bestemt ikke sidste gang. Tak for dig Cathrine.”

- Helle Strunge (Vesterhavet)

“Jeg har været på Yoga Retreat ved Henne Strand over en weekend og kan klart anbefale det. Cathrines yogaundervisning er rolig, nærværende og guidende, så man føler, at man kan være med, som den, man er. Maden og omgivelserne er også nogle dejlige rammer, og jeg kom hjem med god tyngde i kroppen og ro i hovedet, tak.”

- Katrine Fagerli (Vesterhavet)

“Jeg er netop hjemvendt fra et fantastisk Yoga Retreats ved Henne Strand. Det er nogle vidunderlige omgivelser på det gamle badehotel – selv de knirkende gulve blev en charme. Yogaundervisningen var perfekt – og maden bliver svært at undvære i morgen! Der fortjener alt muligt ros.”

- Nanna Krarup (Vesterhavet)

Netop hjemvendt efter det skønneste yogaretreat ved Vesterhavet. Skønt sted, fantastisk mad og en masse vidunderlig yoga formidlet af altid professionelle og nærværende Cathrine 🙏🏼 Vi var en broget forsamling – unge, ældre, mænd, kvinder, øvede og nybegyndere – og Cathrine nåede ud til os alle. Hun er synlig under hele opholdet og får alle til at føle sig trygge og godt tilpas. Variationen af aktiviteter er perfekt afstemt, så man også kan sætte sig med en bog og nyde blot at være på retreat. Jeg skal helt sikkert på yoga-retreat med Cathrine igen ❤️

- Birgitte Tånnquist Eskildsen (Vesterhavet)

Jeg vendte hjem med masser af energi efter at have været med på et fantastisk yoga-retreat ved Vesterhavet 🙏 Cathrine er sød, meget dygtig og imødekommende, og hun har en positiv og nærværende undervisningsstil i et naturligt flow. Alle kunne fint følge med, og vi fik individuel vejledning efter behov. Det var dejligt, at man kunne være i sit eget space og følge sin egen rytme. Efter at have været medlem af Cathrines online yogaklub længe var det så dejligt at opleve hende live. Den vegetariske mad, som Lea og Martin tilberedte til os, var meget lækker og inspirerende. Jeg kommer helt sikkert igen en anden gang ❤️

- Hanne Østerby Knudsen (Vesterhavet)