Yoga-retreat på Færøerne - Yogarejse med Cathrine Yoga Travel

Yoga-retreat på Færøerne

Velkommen til en yogarejse fuld af ro, wellness og betagende natur!

Vi er utroligt begejstrede for også at kunne sætte Færøerne på Cathrine Yoga-rejsekortet og præsentere vores helt nye og eksklusive yoga-retreat på netop Færøerne. Glæd dig til en berigende oplevelse fyldt med styrkende og udrensende yin og yang yoga, wellness, vandreture og nærende måltider i smukke rammer i den rå, færøske natur.

I Cathrine Yoga Travel har vi længe ønsket at udforske de nordiske destinationer, og nu har vi endelig muligheden for at dele dette magiske og eksklusive sted med dig! Vi har forelsket os i Hotel Føroyar, som ligger på toppen af Torshavn, og som byder på en betagende udsigt over både byen og havet. Du kan se frem til at opleve solopgangen, der kan nydes både fra alle værelser og fra restauranten. Hotellet har også to vandrestier lige uden for døren, hvoraf den ene fører dig ned til byens centrum på blot 15 minutter, mens den anden byder på en smuk gåtur i bjerglandskabet, der kan tilbagelægges på cirka 1-2 timer.


Efter kun 48 timer er vores første retreat på Færøerne nu UDSOLGT.

Skriv dig op på vores venteliste og modtag en særlig ventelisterabat, når vi åbner op for nye datoer på dette eksklusive retreat! Du vil sammen med andre yogavenner på ventelisten få muligheden for at foretage din reservation inden for 48 timer, inden vi giver alle andre adgang til retreatet. Dette er din mulighed for at sikre dig en af de eksklusive pladser på dette unikke eventyr på Færøerne med Cathrine Yoga Travel.

Yoga-retreat på Færøerne - Yogarejse med Cathrine Yoga Travel

Yoga-retreat på Færøerne

Alt dét kan du se frem til:

 • Flyrejse til og fra Færøerne (retreatet kan også bestilles uden flyrejse).
 • 4 overnatninger på Hotel Føroyar.
 • Morgenmadsbuffet og lækre 3-retters middagsmenuer med lokale råvarer (vælg mellem vegetarisk eller med fisk).
 • To daglige yogaklasser med din personlige yogalærer fra Cathrine Yoga Travel. Du vil blive ført godt, grundigt og kærligt gennem retreatets Yin & Yang Yogakursus, og du modtager et smukt kursusbevis ved retreatets afslutning.
 • En mindeværdig og betagende to-timers vandretur med vores lokale guide.
 • 2 x to-timers spa-adgang i den spritnye spa.
 • Mulighed for ekstra tilkøb såsom frokost, massage, ekstra spa-tid og flere spændende oplevelsesture på Færøerne.

Skriv dig op på vores venteliste og modtag en særlig ventelisterabat, når vi åbner op for nye datoer på dette eksklusive retreat! Du vil sammen med andre yogavenner på ventelisten få muligheden for at foretage din reservation inden for 48 timer, inden vi giver alle andre adgang til retreatet. Dette er din mulighed for at sikre dig en af de eksklusive pladser på dette unikke eventyr på Færøerne med Cathrine Yoga Travel.

Yoga-retreat på Færøerne - Yogarejse med Cathrine Yoga Travel

Rejs med Cathrine Yoga Travel

Booking og priser

Din investering – DKK 12.995,-

Ved booking betales et depositum på DKK 3.000,-

Pakkerejsen inkluderer fly, transfer, 4 overnatninger, 2 daglige måltider (morgenmadsbuffet og 3-retters aftenmenu inkl. vand med/uden brus), 2 daglige yogaklasser á 75 minutters varighed (Yin & Yang Yogakursus inkl. kursusbevis), vandretur samt 2 spa-adgange á 2 timer. Enkeltmandsværelse kan tilkøbes for DKK 1.500,-.


UDSOLGT! Afrejse 13. november 2024 (Atlantic Airways) – Yogalærer: Cathrine Koefoed


ÅBNER SNART! Afrejse 20. november 2024 (Atlantic Airways) – Yogalærer: Katrine Suhr

 • 20. nov. 2024: CPH-FAE 12:25-13:40
 • 24. nov. 2024: FAE-CPH 14:30-17:35
 • Book delt dobbeltværelse →
 • Book enkeltmandsværelse →

Ønsker du at booke rejsen med CVR-nummer? Ønsker du at booke uden flyrejse og transfer, eller har du opklarende spørgsmål? Tøv ikke med at kontakte os på [email protected] 🙏

Vejledende rejseprogram

Onsdag

12:25: Dit retreat starter: Flyrejse fra Københavns Lufthavn

14:30: Transfer (cirka 30 min.)

15:00: Indtjekning

16:00: Eftermiddagsyoga: Detox yin yoga (udrensning)

18:00: 3-retters aftenmenu.

Torsdag

07:30: Morgenyoga: Styrkende yin yang yoga (immunforsvar)

09:00: Morgenmad

10:00: Fantastisk vandretur på Færøerne (cirka 6 km.)

16:00: Eftermiddagsyoga: Pranayama yin yoga (immunforsvar)

18:00: 3-retters aftenmenu.

Fredag

07:30: Morgenyoga: Styrkende yin yang yoga (fordøjelse)

09:00: Morgenmad

16:00: Eftermiddagsyoga: Groundende yin yoga (fordøjelse)

18:00: 3-retters aftenmenu.

I dag har du mulighed for at booke én af dine to inkluderede spa-adgange eller booke en ekstra oplevelsestur på Færøerne! 

Lørdag

07:30: Morgenyoga: Styrkende yin yang yoga (afgiftning)

09:00: Morgenmad

16:00: Eftermiddagsyoga: De-stress yin yoga (afgiftning)

18:00: 3-retters aftenmenu.

I dag har du mulighed for at booke én af dine to inkluderede spa-adgange eller booke en ekstra oplevelsestur på Færøerne! 

Søndag

07:30: Morgenyoga: Styrkende yin yang yoga (blodcirkulation)

09:00: Morgenmad

11:00: Udtjekning – vi krammer farvel og på gensyn!

12:00: Transfer til lufthavnen.

14:30: Flyrejse fra Færøerne – snuderne vendes mod Københavns Lufthavn.

Vis mere
Vis mindre
Cathrine Koefoed

Mød din yogalærer

Cathrine Koefoed

“Min mission er, at det skal føles godt at være dig. Jeg ønsker at hjælpe dig med at finde ro i sindet, selvaccept og kernestyrke.”

Mit navn er Cathrine Koefoed – og jeg er din personlige yogalærer. Jeg er kvinden bag Cathrineyoga.dk – Danmarks største yogaunivers og Cathrine Yoga app’en, som inspirerer over 100.000 månedlige læsere, og så er jeg forfatter til Yin Yogabogen – Stræk dig i balance og Yang Yogabogen – Sund og stærk med yoga.

Sammen med min partner, Tommy driver vi Cathrine Yoga Travel, som arrangerer anmelderroste yoga-retreats til nogen af verdens skønneste lande fra Bali, Zanzibar og Sri Lanka til Spanien, Sverige og skønne Danmark.

Jeg er uddannet inden for yin, yang, gravid, hatha og vinyasa yoga (siden 2013) samt mindfulness og meditation. Oven i dét har jeg en HA(psyk.) fra CBS. Jeg uddanner også nye yogalærere i både yin yoga og yang yoga i Cathrine Yoga Academy

Mød din yogalærer

Katrine Suhr

“For mig handler yoga om at give slip – give slip på alle de mange tanker, forestillinger og forventninger vi har til os selv – og bare være som vi er. For vi er alle gode nok, PRÆCIS som vi er!”

Katrine Suhr er en hjertevarm, passioneret og dedikeret yogalærer, som har masser af glæde og yogaerfaring at dele ud af. Katrine arbejder til daglig som selvstændig yogalærer og er bl.a. ansat som yogalærer i Nordic Health House i København.

Katrine har +7 års erfaring med yoga samt mange tusinde timers praksis og selvstudie bag sig. Hun er certificeret yogalærer i både hatha og vinyasa yoga fra Simon Krohn og i yin yoga og mindfulness meditation fra Cathrine Koefoed.

Katrine Suhr har et stort kendskab til hele Cathrine Yoga-universet og er selv uddannet via Cathrine Yoga Academy. Katrine har selv deltaget på vores yoga-retreats på Bali, Sri Lanka og Møn samt i Sverige og ved Vesterhavet. Hun har gennemgået vores yogakurser, og så har hun deltaget på flere af vores yogaevents. Hun er desuden yogaelev på en række onlinevideoer i yogabiblioteket og er fast underviser på vores yoga-retreats i ind- og udland. Vores yogagæster er vilde med Katrine – og dét kan vi godt forstå!

Spørgsmål og svar

Du er selvfølgelig altid meget velkommen til at kontakte os på [email protected]

Hvad er inkluderet?

Pakkerejsen inkluderer flyrejse, transfer, 4 overnatninger, 2 daglige måltider (morgenmadsbuffet og 3-retters aftenmenu inkl. vand med/uden brus), 2 daglige yogaklasser á 75 minutters varighed (Yin & Yang Yogakursus inkl. kursusbevis), vandretur samt 2 spa-adgange á 2 timer. Enkeltværelse kan tilkøbes for DKK 1.500,-.

Hvad er ikke inkluderet?

Prisen er ekskl. rejseforsikring, frokost, sodavand, øl, vin, drikkepenge, massage, behandlinger samt ekstra udflugter på Færøerne.

Kan jeg betale yogarejsen i flere rater?

Ved booking betales et depositum på DKK 3.000, - pr. person. Restbeløbet trækkes automatisk fra din konto 90 dage før afrejse.

Hvem er denne rejse for?

Alle er velkomne på dette retreat – og selvfølgelig er alle aktiviteter valgfri. Vores yogagæster er typisk mellem 30-60 år. Nogen af yogagæsterne er vant til at dyrke yoga, mens andre er helt nye på yogamåtten. Vi stræber efter at skabe den bedste yogaoplevelse for vores gæster. Det er vigtigt at bemærke, at vores yoga-retreats ikke er egnet for gæster med begrænset bevægelighed eller nedsat mobilitet, og at vores retreats forudsætter et godt og normalt helbred. Vi ønsker alle vores gæster at føle sig velkomne og har en god oplevelse med os!

Kan mænd også deltage?

Ja! Yoga er både for mænd og kvinder i alle aldre. Yogarejsen er en god blanding af sund kost, natur, indre ro og styrke. Og dét appellerer til alle køn. En yogarejse er en investering i DIG.

Kan jeg deltage "alene"?

Ja! Mange vælger at rejse "alene" - og altså uden at kende de øvrige på holdet. Rejsen er som udgangspunkt med et delt dobbeltværelse, hvor vi sætter jer sammen efter køn, men du kan tilkøbe et enkeltmandsværelse, hvis du har mere lyst til det. Inden afrejse bliver du en del af vores lukkede Facebookgruppe for yogarejsende, hvor du kan præsentere dig selv kort, lige som du kan få indsigt i, hvem du skal dele yogaoplevelsen med.

Skal jeg selv medbringe eget yogaudstyr?

Nej! Der er lækkert yogaudstyr på hotellet, som vi bruger. Er du mest komfortabel med dit eget yogaudstyr, så er du meget velkommen til at medbringe det.

Andet?

Du er altid velkommen til at kontakte os på [email protected].

Drømmer du om at tage på en uforglemmelig yogarejse?

Hør, hvad de tidligere yogarejsende siger

“Jeg følte mig både inspireret, afspændt dybt ind i cellerne og i trygge hænder. Flere teknikker blev gentaget hen over dagene – både i den klassiske udgave og i forskellige variationer ~ og jeg føler virkelig, at jeg også har rigtig meget med hjem, som jeg kan tilføje til mine daglige åndedræts- og meditationsritualer.”

- Anja Smed

“Jeg har kendt til Cathrine yoga i nogle år og elsker simpelthen alt, hvad den kvinde og hendes yogavirksomhed kommer frem med. Jeg har både været på yogarejser, yogaretreats og yogakurser med hende, og det er altid en fantastisk oplevelse, at dyrke yoga med Cathrine og opleve den unikke stemning, som der er på en yogarejse eller et retreat. Hele virksomheden arbejder super professionelt og der er altid hjælp at hente, hvis man har spørgsmål. Hendes online yoga univers er også virkelig godt og der er en god variation i både yin yang yoga, yin yoga, mindfullness og (sove)meditationer. Så der er alle muligheder for at komme helt ned i kroppen. Cathrine yoga har mine varmeste anbefalinger. Og mere autentisk og professionel yogalærer,- og ikke mindst virksomhed, finder du næppe.”

- Christina Haagensen

“Cathrine er en virkelig hjertevarm, kærlig og dejlig person, derudover er hun også en fantastisk yoga lærer som formår at tilpasse alle øvelserne til samtlige niveauer.”

- Katrine Bach

“Det har været en rejse ind i mig selv, og jeg tager så meget med derfra. Jeg har fundet en måde at skabe ro og balance i min hverdag og det er helt sikkert Cathrines fortjeneste. Tak for dig. ❤️”

- Lesley Honoré

“Tiden fløj afsted i Cathrines selskab. Krop og sind føltes dejlig let og afslappet bagefter. Kan klart anbefale andre at prøve en yoga time, klasse, eller dag med Cathrine.”

- Lisbeth Skafte

“Jeg har både deltaget i Cathrines yogatimer, yogaevents og Yoga Retreat på Bali. Det kan klart anbefales, Cathrines rolige og varme sind er smittende, og skaber trygge rammer, så man nemt kan give sig hen i Cathrines fantastiske yogaunivers, prøv det, det er stærkt vanedannende.

- Lise Schmidt Lauritzen

“Cathrine er et fantastisk dejligt menneske og hun er meget dygtig til at lære fra sig. Hun har en meget rolig stemmeføring og man føler velkommen i hendes selskab. Man kan være sig selv 100% og hun er god til at fortælle og uddybe tingene. God til at dele ud af sin viden.”

- Mette Beyer

Cathrine Yoga Travel
Hejrevej 30, 2400 KBH NV
CVR: 40873546

Kontakt
E-mail: [email protected]

Rejs sikkert og godt
| Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3226