Yin Yogakursus hos Cathrine Yoga Academy

Cathrine Yoga Academy

Yin Yogakursus

Grundkurset er udviklet af Cathrine Koefoed fra Cathrineyoga.dk – Danmarks største Yogaunivers

Det er 8. gang, at Cathrine Koefoed inviterer inden for til det populære 2-dages Yin Yogakursus – og dét sker rundt i hele landet. Grundkurset er for alle – nye yogaelever, yogalærere eller andre yogainteresserede, som drømmer om at fordybe sig yderligere i yin yogaens vidunderlige univers. Du kan også bruge Yin Yogakurset som et springbræt til at uddanne dig til yogalærer – dét er nemlig en god måde at mærke efter i maven og blive helt sikker i din drøm.

Yin yoga er en selvkærlig praksis, som skaber direkte forbindelse mellem krop, sind og sjæl. Vi lever i et accelerationssamfund, hvor livet i overhalingsbanen desværre er blevet det naturlige for de fleste af os. Yin yoga er en kontrast til dynamikken. Når vi dyrker yin yoga, åbner vi op for at kigge indad og tage mindfulde pauser i hverdagen. Dét er vigtigt for at skabe balance i krop og sind.

Yin Yogakursus hos Cathrine Yoga Academy

Din investering

DKK 2.999,-

Sæt kryds i kalenderen:

 • 05.-06. aug. 2024 kl. 10-15 (Nordic Health House, København NV)
 • 15.-16. aug. 2024 kl. 10-15 (Mejlgade, Aarhus C)
 • 04.-05. nov. 2024 kl. 10-15 (Nordic Health House, København NV)
 • 06.-07. jan. 2025 kl. 10-15 (Laden Yoga & Pilates, Vejle)

Alt dét får du:

 • Kursusbevis: 2-dages Yin Yogakursus i yin yoga, kinesisk medicin og mindfulness
 • Kursusmateriale: Yin yogaens grundstillinger og de seks yogasekvenser visualiseret med en masse billeder
 • Forplejning: Lækker frokostsalat, snacks og urtete på begge kursusdage.

Eksklusiv:

 • Overnatning.

Betingelser:

 • Kursusbevis kræver 100% deltagelse.
 • Tilmeldingen er bindende. I tilfælde af aflysning får du alle dine penge refunderet.
 • Betalingen er opdelt i to rater.
 • Yogakurset for alle yogainteresserede, og du kan bruge kurset som ny inspiration til yogastillinger og sekvenser.
 • Kurset er ikke en yogauddannelse, og du kan derfor ikke undervise dine egne yogaklasser på baggrund af kurset. Se det i stedet som en smagsprøve for dig, der overvejer at uddanne dig til yogalærer. Så drømmer du i stedet om at blive uddannet yogalærer? Se alle vores yogauddannelser →
Yin yoga for hofterne (live)

Selvomsorg og selvværd

Yin Yogakurset vil give dig et dybdegående kendskab til yin yogaens univers med en kombination af teorifordybelse og yogaundervisning.

Yin yoga er en groundende og meditativ yogapraksis. Yin yoga består af lange, dybe og blide bindevævsstræk, hvor stillingerne holdes i 3-10 minutter. Klassisk yin yoga handler blandt andet om blidhed, langsomhed, at give slip, energiflow, nærvær og selvaccept. Det er en opdagelsesrejse i dit indre liv, hvor du sætter tempoet ned og skruer op for nærværet, stilheden og nuets kraft.

Yin Yogakurset består af 6 fordybende Yin Yoga Masterclasses, som alle er baseret på kinesisk medicin:

 1. De-stress: Yin for lever og galdeblære
 2. Åbn dit hjerte: Yin for et stærk hjerte
 3. Grounding: Yin for en sund fordøjelse
 4. Giv slip: Yin for et stærkt immunforsvar
 5. Detox: Yin for en naturlig udrensning
 6. Hormon yin: Yin for hormoner i balance.

Sådan ser vores dage ud

Yin Yogakursus - program

Dag 1:

 • 10:00-11:00: Yin Yoga Masterclass (1) kombineret med yang yogasekvens
 • 11:00-12:00: Yin Yoga Masterclass (2)
 • 12:00-13:00: Frokostpause
 • 13:00-15:00: Yin Yoga Masterclass (3) kombineret med mindfulness meditation

Dag 2:

 • 10:00-11:00: Yin Yoga Masterclass (4) kombineret med yang yogasekvens
 • 11:00-12:00: Yin Yoga Masterclass (5)
 • 12:00-13:00: Frokostpause
 • 13:00-15:00: Yin Yoga Masterclass (6) kombineret med mindfulness meditation.
Cathrine Koefoed

Cathrine Koefoed

Din personlige yogalærer

Mit navn er Cathrine Koefoed – og jeg er din personlige yogalærer. Jeg er kvinden bag Cathrineyoga.dk – Danmarks største yogaunivers og Cathrine Yoga app’en, som inspirerer over 100.000 månedlige læsere, og så er jeg forfatter til Yin Yogabogen – Stræk dig i balance og Yang Yogabogen – Sund og stærk med yoga.

Sammen med min partner, Tommy driver vi Cathrine Yoga Travel, som arrangerer anmelderroste yoga-retreats til nogen af verdens skønneste lande fra Bali, Zanzibar og Sri Lanka til Spanien, Sverige og skønne Danmark.

Jeg er uddannet inden for yin, yang, gravid, hatha og vinyasa yoga (siden 2013) samt mindfulness og meditation. Oven i dét har jeg en HA(psyk.) fra CBS. Jeg uddanner også nye yogalærere i både yin yoga og yang yoga i Cathrine Yoga Academy.

Min mission er, at det skal føles godt at være dig. Jeg ønsker at hjælpe dig med at finde ro i sindet, selvaccept og kernestyrke.

Derfor er jeg så utrolig glad for, at du har truffet et bevidst og selvkærligt valg om at prioritere dig selv ved at skabe små åndehuller i din hverdag og mærke ind i din kerne.

Du kan altid fange mig på [email protected]

Namasté
Cathrine 💜

Hvad yogaeleverne siger

“Jeg følte mig både inspireret, afspændt dybt ind i cellerne og i trygge hænder. Flere teknikker blev gentaget hen over dagene – både i den klassiske udgave og i forskellige variationer ~ og jeg føler virkelig, at jeg også har rigtig meget med hjem, som jeg kan tilføje til mine daglige åndedræts- og meditationsritualer.”

- Anja Smed

“Jeg har kendt til Cathrine yoga i nogle år og elsker simpelthen alt, hvad den kvinde og hendes yogavirksomhed kommer frem med. Jeg har både været på yogarejser, yogaretreats og yogakurser med hende, og det er altid en fantastisk oplevelse, at dyrke yoga med Cathrine og opleve den unikke stemning, som der er på en yogarejse eller et retreat. Hele virksomheden arbejder super professionelt og der er altid hjælp at hente, hvis man har spørgsmål. Hendes online yoga univers er også virkelig godt og der er en god variation i både yin yang yoga, yin yoga, mindfullness og (sove)meditationer. Så der er alle muligheder for at komme helt ned i kroppen. Cathrine yoga har mine varmeste anbefalinger. Og mere autentisk og professionel yogalærer,- og ikke mindst virksomhed, finder du næppe.”

- Christina Haagensen

“Det er det bedste, jeg har gjort, og jeg er kun lige startet min rejse. Jeg er blevet åben og nysgerrig på så meget mere viden. Jeg har lært så meget om yoga, mig selv, filosofien bag yoga, måder at undervise på, åndedrættet, chakraer og så meget mere. Jeg kan varmt anbefale at tage yogauddannelsen hos Cathrine ❤️”

- Anita Ramberg (Yin Yogauddannelsen, 2021)

“Fantastisk Yin Yogauddannelse! Jeg har deltaget på Yin Yogauddannelsen foråret 2021 i Kolding. Jeg havde store forventninger til uddannelsen, og kan kun sige at de blev indfriet til fulde og mere til. Jeg havde ikke den store erfaring, og var derfor spændt på hvordan det ville blive. Cathrines Yin Yogauddannelse, er opbygget på en professionel og ambitiøs måde, samtidig med at jeg følte mig tryg og ”taget ved hånden” hele vejen igennem. Jeg føler mig rigtig godt klædt på til at undervise, og i uddannelsen medfølger en meget flot og veludført manual, som jeg allerede har stor glæde af. Med Cathrines kærlige væsen, ”sætter” hun, sammen med dygtige medundervisere, en god og tryg stemning på hele holdet. Jeg videregiver hermed de varmeste anbefalinger, det bliver HELT sikkert ikke det sidste jeg kommer til at deltage på.”

- Lykke Thomsen (Yin Yogauddannelsen, 2021)

“Det har været helt fantastisk på Yin Yogauddannelsen hos Cathrine. Cathrine har en helt særlig evne til at få en til at føle sig godt tilpas. Hun er god til at skabe en dejlig og afslappet stemning. En super professionel, dygtig og nærværende lærer, med meget meget stor viden og passion. Ydermere har vi fået den vildeste yoga manual, og jeg føler mig rigtig godt klædt på som yogalærer. Hvis du går med tankerne om at blive yogalærer, vil jeg af hele mit hjerte anbefale Cathrine – eller måske du trænger til ro og tid til dig selv, så er hendes onlineunivers det helt rigtige sted. Jeg sidder med en masse glæde og taknemmelighed i kroppen.”

- Amanda Villumsen (Yin Yogauddannelsen, 2020)

“Jeg har her i efteråret haft den store fornøjelse at deltage på Cathrines yin yoga uddannelse i Kolding. Cathrine har med hendes store erfaring og fantastiske yin “bibel” på kyndig vis hjulpet mig til et endnu bedre kendskab til yin yogaens verden. Udover at jeg nu føler mig virkelig godt klædt på “yin-fagligt”, har jeg nydt hvert et minut i Cathrines behagelige selskab. Cathrine er 100% nede på jorden og har sig selv med hele vejen – det elsker jeg ❤️”

- Mette Bjoerck (Yin Yogauddannelsen, 2020)

“Hvor har det været en vidunderlig rejse på din yogauddannelse! Du har samlet et hold af fantastiske undervisere, og din og deres tilgang til yogaen, filosofien og kroppen har været utroligt inspirerende. Det har åbnet nye interesseområder hos mig, og gjort mig klogere og dygtigere indenfor felter jeg allerede har nørdet længe. Jeg er så imponerende over hvilket univers du har skabt, og er taknemmelig for at være blevet en del af så fint et fællesskab 🙏 Jeg har gået rundt i en glædesrus siden i går. Måske var det al den hjerteåbnende yoga – jeg har i hvert fald fældet en hel del lykketårer siden certificeringen! Af hjertet tak for et inspirerende forløb. Jeg kan næsten ikke tro hvor meget der er sket i denne tid. Noget er faldet på plads hos mig, efter lang tids limbo, og andet er spiret frem, helt uventet og hjerteligt velkomment.”

- Iris Gutt (Yin Yogauddannelsen, 2021)