Yoga Retreat på Zanzibar 2023 - Den ultimative yogarejse på Zanzibar

Yoga-retreat på Zanzibar

Vi gentager succesen! Stå op til solopgangen, der farver det azurblå Indiske Ocean i de smukkeste røde og orange nuancer. Start morgenen i den betagende yogasal med styrkende yang yoga til lyden af bølgernes brusen. Afslut dagen med groundende yin yoga og mindfulness samt lokale gourmetanretninger i restauranten. Lyder det som noget for dig? Så tag med Cathrine Yoga Travel på vores populære yogarejse til den eksotiske, afrikanske ø, Zanzibar.

Zanzibar Queen Hotel er placeret lige ved havet. Siden 2018 har vi afholdt fantastiske yoga-retreats på dette unikke hotel. Resortet er omringet af den flotteste have med palmetræer og farverige blomster. Vi spiser alle de velsmagende og nærende måltider i restauranten til lyden af havet og bølgerne, der blidt bruser op på stranden. Måltiderne er i udgangspunktet vegetariske, men der er mulighed for at få friskfanget fisk til middagene.

Du har fri adgang til alle resortets skønne faciliteter, når du rejser med os:

  • Yogasalen med bambustag
  • Liggestole – både ved poolen og ved stranden
  • Den frodige have med palmer og blomster
  • De fælles spiseområder og hyggekroge
  • Massage, snorkling og dykning (tilkøb).

Lad batterierne op, og fordyb dig i en selvkærlig rejse. Det er den smukkeste investering, du kan gøre i DIG.


Lyder det som noget for dig? Tøv ikke! Scroll ned og book din plads nu! Vi har kun få ledige pladser tilbage til vores fantastiske retreat fra 13.-23. september 2024 🧘‍♀️

Tryghedsgaranti

Rejs trygt med Cathrine Yoga Travel 💚 Vi er medlem af Rejsegarantifonden og følger rejsevejledningerne. Med vores tryghedsgaranti får du altid refunderet din rejse, hvis din destination farves orange eller rød af Udenrigsministeriet. Book din yogarejse i dag og se frem til et uforglemmeligt retreat! 🧘‍♀️ Se vores rejsekalender her →

Yogarejse på Zanzibar

Den ultimative yogarejse med Cathrine Yoga Travel

Booking og priser

Din investering – DKK 22.995,-

Ved booking betales et depositum på DKK 6.000,-

Pakkerejsen inkluderer fly, transfer, 8 overnatninger i delt dobbeltværelse, 2 daglige måltider (morgenmad og 3-retters aftenmenu) samt 2 daglige yogaklasser. Enkeltmandsværelse kan tilkøbes for DKK 4.000,-


FÅ PLADSER TILBAGE! Afrejse d. 13. sep. 2024 (Qatar Airways) – Yogalærere: Cathrine Koefoed & Katrine Suhr

På dette retreat vil du få undervisning af to fantastiske yogalærere fra Cathrine Yoga Travel. Glæd dig til Cathrine Koefoeds klasser i første halvdel af retreatet og nyd Katrine Suhrs klasser i den sidste del.


Ønsker du at booke rejsen med CVR-nummer? Har du behov for en skræddersyet flyrejse, eller ønsker du at booke uden flyrejse? Tøv ikke med at kontakte os på [email protected] 🙏

Beskrivelse af yogarejsen - dét kan du glæde dig til

Dag 1 - I dag starter din yogarejse fra Københavns Lufthavn (CPH)

Nu begynder rejsesommerfuglene at baske i maven. I dag flyver du nemlig fra København Lufthavn.

Dag 2 - I dag ankommer du til smukke Zanzibar

Når du er ankommet til lufthavnen på Zanzibar, bliver du transporteret til resortet, hvor du skal bo under vores vidunderlige yoga-retreat. Når hele gruppen er ankommet, afholder din yogalærer et informationsmøde. Nyd efterfølgende de eksotiske omgivelser ved den hvide sandstrand eller hotellets pool. Vi mødes til vores første, afspændende yin yogaklasse kl. 17, hvor vi sætter fokus på at lande i kroppen. Vi runder dagen af med et lækkert aftensmåltid.

Dag 3 - I dag starter din yogarejse officielt!

Dagen starter med styrkende yang yoga for begyndere kl. 07:30. Måske er du helt ny til yoga, eller måske har du bare holdt en pause fra yogamåtten – uanset hvor du er i din yogapraksis, så vil du få en tryg og sikker introduktion til yogaens verden. Nyd efterfølgende et skønt morgenmåltid. Vi mødes til introducerende yin yoga kl. 17, hvor du vil mærke yin yogaens vidunderlige effekter. Vi runder dagen af med et afrikansk måltid kl. 19:30.

Dag 4 - I dag har vi fokus på immunforsvaret

Vi vågner til styrkende yang yoga kl. 07:30, som booster dine lunger og dit immunforsvar. Vi mødes efterfølgende til et lækkert morgenmåltid. Efter morgenmaden kan du nyde din dag i solen – enten ved stranden eller ved hotellets pool, eller du kan booke en skøn massage (tilkøb). Vi mødes igen til yin yoga for lungemeridianen kl. 17 efterfulgt af fælles aftensmad.

Dag 5 - Tag på snorkeltur, og oplev det azurblå hav

Du har mulighed for at tage på en vidunderlig snorkeltur, som foregår lige efter morgenmaden. Oplev det farverige Indiske Ocean, hvor du kommer helt tæt på koraler, fisk og (måske) vilde delfiner. På turen vil der være snorkel-instruktører, som vil give dig grundige instruktioner samt snorkeludstyr. Turen er valgfri, men vi anbefaler alle vores yogarejsende at tage med – dét er bare en oplevelse for livet! Bliver du på resortet, så kan nyde de rolige omgivelser og fordybe dig i en god bog eller tage en dukkert i havet. Der er ingen morgenyoga denne dag. Vi mødes alle igen kl. 17 til twistende yin yoga for blæremeridianen efterfulgt af en fælles middag.

Dag 6 - I dag har vi fokus på udrensning og detox

Vi står op til udrensende yang yoga kl. 07:30 efterfulgt af fælles morgenmad. Brug dagen, som du har lyst til i de eksotiske omgivelser – enten ved hotellets lækre pool eller ved at gå på opdagelse på øen. Vi mødes til detox yin yoga kl. 17, og vi afslutter dagen med en lækker middag.

Dag 7 - I dag har vi fokus på afgiftning

Din dag starter kl. 07:30 i den smukke yogasal. Glæd dig til styrkende yang yoga for lever- og galdeblæremeridianerne. Du kan bruge resten af dagen på at nyde de vidunderlige omgivelser, præcis som du lyster. Der er ingenting, du skal nå – blot nyde og være! Vi mødes alle igen til de-stress yin yoga kl. 17. Dagen afsluttes med endnu et lækkert måltid sammen med resten af yogagruppen.

Dag 8 - I dag har vi fokus på hjertet

Vi vågner til hjerteåbnende yang yoga kl. 07:30. I dag styrker vi nemlig hjertet – vores vigtige livspumpe og blodcirkulationen. Efter morgenmaden kan du nyde resten af dagen, som du ønsker. Vi mødes igen til yin yoga for hjertemeridianen kl. 17 efterfulgt af en lækker middag i den lune aftenbrise.

Dag 9 - I dag har vi fokus på maven

Din yogalærer byder dig velkommen med styrkende yang yoga i yogasalen kl. 07:30, og bagefter mødes vi til et lækkert morgenmåltid. Nyd dagen, og slap af i hotellets luksuriøse omgivelser, inden vi mødes til yin yoga for mavemeridianen kl. 17. Vi nyder en skøn middag sammen kl. 19:30 og skåler efter en skøn yogarejse!

Dag 10 - I dag er det din sidste dag på Zanzibar

Nyd din sidste yang yogaklasse med fokus på styrkende solhilsner. Vi mødes til morgenmad og checker ud af værelserne. Vi spiser en tidlig aftensmad, inden turen går mod Zanzibar Lufthavn (ZNZ), hvor vi krammer hinanden farvel og siger på gensyn. Vi flyver fra Zanzibar Lufthavn og lander i Doha Lufthavn næste dag.

Dag 11 - Hjemkomst

Vi flyver fra Doha Lufthavn og lander i Københavns Lufthavn.

OBS! Vi tager forbehold for ændringer i dagsprogrammet.

Vi glæder os sådan til at have dig med på et magisk og uforglemmeligt yoga-retreat!

 

Vis mere
Vis mindre

Spørgsmål og svar

Du er selvfølgelig altid meget velkommen til at kontakte os på [email protected]

Hvad er inkluderet?

Prisen er inkl. flyrejse, transfer, mad ombord på flyet (ikke vegetarisk), transfer, 8 overnatninger i delt dobbeltværelse eller i enkeltmandsværelse (tilkøbes for + DKK 4.000), 2 daglige måltider på resortet (morgenmad og 3-retters aftenmenu) samt 2 daglige yogaklasser (2 x 75 minutter).

Hvad er ikke inkluderet?

Prisen er ekskl. rejseforsikring, visum ved ankomst, turistskat ved afrejse, frokost, sodavand, øl, vin, drikkepenge, udflugter samt morgenyoga på udflugtsdagen.

Hvad koster snorkelturen?

Snorkelturen er et MUST! Det er simpelthen den smukkeste oplevelse - et minde, som du sent vil glemme. Snorkelturen koster DKK 350,- inkl. frugt.

Kan jeg betale yogarejsen i flere rater?

Ved booking betales et depositum på DKK 6.000, - pr. person. Restbeløbet trækkes automatisk fra din konto 90 dage før afrejse.

Hvem er denne rejse for?

Alle er velkomne på dette retreat – og selvfølgelig er alle aktiviteter valgfri. Vores yogagæster er typisk mellem 30-60 år. Nogen af yogagæsterne er vant til at dyrke yoga, mens andre er helt nye på yogamåtten. Vi stræber efter at skabe den bedste yogaoplevelse for vores gæster. Det er vigtigt at bemærke, at vores yoga-retreats ikke er egnet for gæster med begrænset bevægelighed eller nedsat mobilitet, og at vores retreats forudsætter et godt og normalt helbred. Vi ønsker alle vores gæster at føle sig velkomne og har en god oplevelse med os!

Kan mænd også deltage?

Ja! Yoga er både for mænd og kvinder i alle aldre. Yogarejsen er en god blanding af sund kost, natur, indre ro og styrke. Og dét appellerer til alle køn. En yogarejse er en investering i DIG.

Kan jeg deltage "alene"?

Ja! Mange vælger at rejse "alene" - og altså uden at kende de øvrige på holdet. Rejsen er som udgangspunkt med et delt dobbeltværelse, hvor vi sætter jer sammen efter køn, men du kan tilkøbe et enkeltmandsværelse, hvis du har mere lyst til det. Inden afrejse bliver du en del af vores lukkede Facebookgruppe for yogarejsende, hvor du kan præsentere dig selv kort, lige som du kan få indsigt i, hvem du skal dele yogaoplevelsen med.

Skal jeg selv medbringe eget yogaudstyr?

Der er yogamåtter på resortet, som vi bruger. Er du mest komfortabel med dit eget yogaudstyr, så er du meget velkommen til at medbringe det.

Andet?

Du er altid velkommen til at kontakte os på [email protected].

Cathrine Koefoed

Mød din yogalærer

Cathrine Koefoed

“Min mission er, at det skal føles godt at være dig. Jeg ønsker at hjælpe dig med at finde ro i sindet, selvaccept og kernestyrke.”

Mit navn er Cathrine Koefoed – og jeg er din personlige yogalærer. Jeg er kvinden bag Cathrineyoga.dk – Danmarks største yogaunivers og Cathrine Yoga app’en, som inspirerer over 100.000 månedlige læsere, og så er jeg forfatter til Yin Yogabogen – Stræk dig i balance og Yang Yogabogen – Sund og stærk med yoga.

Sammen med min partner, Tommy driver vi Cathrine Yoga Travel, som arrangerer anmelderroste yoga-retreats til nogen af verdens skønneste lande fra Bali, Zanzibar og Sri Lanka til Spanien, Sverige og skønne Danmark.

Jeg er uddannet inden for yin, yang, gravid, hatha og vinyasa yoga (siden 2013) samt mindfulness og meditation. Oven i dét har jeg en HA(psyk.) fra CBS. Jeg uddanner også nye yogalærere i både yin yoga og yang yoga i Cathrine Yoga Academy.

Mød din yogalærer

Katrine Suhr

“For mig handler yoga om at give slip – give slip på alle de mange tanker, forestillinger og forventninger vi har til os selv – og bare være som vi er. For vi er alle gode nok, PRÆCIS som vi er!”

Katrine Suhr er en hjertevarm, passioneret og dedikeret yogalærer, som har masser af glæde og yogaerfaring at dele ud af. Katrine arbejder til daglig som selvstændig yogalærer og er bl.a. ansat som yogalærer i Nordic Health House i København.

Katrine har +7 års erfaring med yoga samt mange tusinde timers praksis og selvstudie bag sig. Hun er certificeret yogalærer i både hatha og vinyasa yoga fra Simon Krohn og i yin yoga og mindfulness meditation fra Cathrine Koefoed.

Katrine Suhr har et stort kendskab til hele Cathrine Yoga-universet og er selv uddannet via Cathrine Yoga Academy. Katrine har selv deltaget på vores yoga-retreats på Bali, Sri Lanka og Møn samt i Sverige og ved Vesterhavet. Hun har gennemgået vores yogakurser, og så har hun deltaget på flere af vores yogaevents. Hun er desuden yogaelev på en række onlinevideoer i yogabiblioteket og er fast underviser på vores yoga-retreats i ind- og udland. Vores yogagæster er vilde med Katrine – og dét kan vi godt forstå!

Cathrine og Tommy som rejseledere i Cathrine Yoga Travel

Vi er medlem af Rejsegarantifonden

Rejs med Cathrine Yoga Travel

Vores anmelderroste yoga-retreats i både ind- og udland består af styrkende og groundende yoga, mindfulness-meditationer samt nærende måltider og unikke rejseoplevelser 💚

Bag Cathrine Yoga Travel står Cathrine og Tommy. Vi er begge yogaglade, passionerede og eventyrlystne, og så elsker vi at skabe mindeværdige, selvkærlige oplevelser for DIG.

Vores rejsemål er nøje udvalgt med fokus på eksklusivitet, velvære og harmoniske omgivelser – både i og uden for yogasalen. Vi har samlet et hold af dygtige yogalærere, der vil guide dig gennem en magisk yogapraksis.

Har du spørgsmål til vores yogarejser? Du kan altid kontakte os på [email protected].

Vi ser frem til at byde dig varmt velkommen!

Namasté,
Tommy og Cathrine

Se vores store rejsekalender

Drømmer du om at tage på en uforglemmelig yogarejse?

Hør, hvad de tidligere yogarejsende siger

“Jeg har været på yoga-retreat på Zanzibar med Cathrine. Hele konceptet er gennemtænkt ned til mindste detalje. Det er let, at vide præcis, hvad du får med i rejsepakken, og dét skaber tryghed. Det er dejligt, at ekstraoplevelser er frit valg, som du kan tilkøbe efter ønsker og behov. Både yin/yang yogaen og yin yogaen er balsam for krop og sjæl. Timerne er veltilpasset både til tidspunkterne på dagen og til gruppen. Jeg følte mig både inspireret, afspændt dybt ind i cellerne og i trygge hænder. Flere teknikker blev gentaget hen over dagene – både i den klassiske udgave og i forskellige variationer, og jeg føler virkelig, at jeg har rigtig meget med hjem, som jeg kan tilføje til mine daglige åndedræts- og meditationsritualer. Cathrine er både en topprofessionel yogainstruktør og et meget inspirerende, hjertevarmt menneske. Den energi, som Cathrine og Tommy skaber sammen, er et spejl af det stærke fundament – og den grounding – som Cathrine inviterer ind til via yogaen. Tusinde, tusinde tak for en fantastisk rejse. Onlineuniverset er købt, og jeg er med stor taknemmelighed i gang og videre på mit eget, selvkærlige yoga-eventyr. Namasté!”

- Anja Smed

“Jeg havde fornøjelsen af at være med på Yoga Retreat på Zanzibar – det var en fantastisk oplevelse! 10 dage hvor jeg var iblandt meget inspirerende mennesker. Hotellet var så skønt med lækker vegetarisk mad, skøn udsigt og god service ☀️ Cathrine er en rigtig dygtig og nærværende yogalærer, og hun havde øje for os alle. Man kan mærke på krop og sjæl at det er meget givende at dykke ned i yogaen, så med den motivation glæder jeg mig til at fortsætte herhjemme, og jeg ser frem til at komme til mere af din undervisning, Cathrine 🌈🧘‍♀️ Tak!! 🙏”

- Camilla Dethefsen

“Så er jeg landet efter en helt fantastisk yoga rejse til Zanzibar med Cathrine Koefoed. Kæmpe tak og kærlig knus til dig Cathrine, du har VIRKLIG åbnet mine øjne i forhold til yin yogaen. De 10 dage har VIRKLIG sat en masse vidunderlige tanker igang, især i forhold til min intention, og min fremtid. Jeg er så fyldt med glæde, dyb taknemmelighed og en vidunderlig nysgerrighed. Tak kæreste kærlige Cathrine, for at dele din passion og din lidenskab på den mest professionel måde, uden at give slip på dit hjerte. Tak for vores gode og dybe snakke, jeg ville ikke havde undværet et minut. Og til sidst, en kæmpe tak til jer skønne kvinder samt Tommy (Jeg elsker din humor), der var med på rejsen. Sikken en skøn og homogen gruppe, det har være en kæmpe fornøjelse at være en del af, hvor har jeg nydt, alle de gode snakke, og ikke mindst en masse gode grin. Størst af alt er kærligheden Charlotte.”

- Charlotte Godsk

“Det er det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv, aldrig har jeg følt mig så meget i balance og grounded. Cathrines stemme og hendes undervisning i især Yin yoga har fået mig helt ned på jorden og har fået min krop til at slappe af. Grundet sygdom har jeg de sidste par haft svært ved at finde ro i min krop og især ved sengeting, hvorved at sovepiller har været en kærkommen ven…. Men på Zanzibar har jeg ingen piller spist, jeg er bare faldet i søven og sovet som en baby. Det har været fantastisk, jeg har nydt turen i stor stil og det har været tidsløst. Vi har bare været der, uden at tænke tid, dage eller sted, men nydt øjeblikkene. Jeg kan kun anbefale at prøve Cathrines yoga, det vil ændre dit indre og skabe en balance. Cathrines rolige stemme og blide sind er en kæmpe gave.” 

- Janni Dam-Nielsen

“Jeg har lige været på en helt fantastisk yogaferie til Zanzibar sammen med Cathrine og Tommy fra Cathrine Yoga. En totalt gennemført tur som jeg kun kan anbefale til alle andre! 🙏”

- Tina Mønster

“Jeg er netop hjemvendt fra retreat på Zanzibar og det levede fuldstændig op til mine forventninger hvis ikke mere. Cathrine er en virkelig hjertevarm, kærlig og dejlig person, derudover er hun også en fantastisk yoga lærer som formår at tilpasse alle øvelserne til samtlige niveauer. Jeg følte mig tryk i hendes kyndige hænder hele vejen igennem. Det er bestemt ikke sidste gang jeg tilmelder mig et retreat med Cathrine 🏝❤️”

- Katrine Bach

“De mest fantastiske omgivelser på Zanzibar, Cathrines skønne tilgang til os i yogasalen og alle de vidunderlige mennesker jeg var afsted med blev en af de bedste oplevelser jeg har givet mig selv. Det har været en rejse ind i mig selv, og jeg tager så meget med derfra. Jeg har fundet en måde at skabe ro og balance i min hverdag og det er helt sikkert Cathrines fortjeneste. Tak for dig ❤️”

- Lesley Honoré

“Netop hjemvendt fra et fantastisk, og nærmest magisk, retreat på Zanzibar! Det føltes som den vildeste luksus og gave at dyrke yoga to gange om dagen i smukke omgivelser. Alt imens man lyttede til havets brusen samt Cathrines rolige, kærlige og nærværende stemme. Det var virkelig balsam for krop, sind og sjæl. Jeg mærkede, at jeg bare var ægte glad og rolig! Cathrine er en enormt kompetent og åbenhjertet yogalærer, og jeg er dybt imponeret over det rum, hun formår at skabe i yogasalen. Der er plads og tid til alle! Derudover var der virkelig god og positiv energi blandt alle deltagere. Jeg er dybt taknemmelig for denne oplevelse, og har kun positive ord at berette. NAMASTE!”

- Mette Dam Pedersen

“Hjemvendt fra Zanzibar fyldt op af glæde og ro samt en masse spændende oplevelser! Det har været helt unikt at være med på retreat – føler mig så taknemmelig over at have mødt skønne Cathrine og alle de dejlige mennesker der var med! Der har været plads til både ro, stilhed, fordybelse og masser af grin og glæde 🙌🏼 At starte og (næsten) slutte dagen med yin yoga, og yin yang yoga, til Cathrines blide guidende stemme i de mest vidunderlige omgivelser, er noget jeg kommer til at savne, for det har været helt vildt – og kan på det aller varmeste anbefales! Det har været en fantastisk fornøjelse at være med. Tak til dig Cathrine for lige den du er, og for din fine måde at inkludere alle i fællesskabet på ❤️ Jeg glæder mig til at følge med, og til at krydse veje igen ❤️ AF HJERTET TAK 🙏🏼🦁”

- Nanna Maria Fricke

“Så er jeg hjemme i DK igen efter 10 fantastiske dage på Zanzibar! Denne rejse har været helt utrolig lærerig, inspirerende og spændende. Jeg har grinet og grædt. Jeg har mødt de mest fantastiske kvinder og mødt nye sider af mig selv. Jeg er blevet grounded og har fundet et sted hvor jeg hører til. Cathrine er den mest fantastiske og inspirerende yogalærer – som har gjort hver en yogatime til noget helt specielt. Denne rejse vil jeg aldrig glemme! Namasté.”

- Sarah Tvede

Cathrine Yoga Travel
Hejrevej 30, 2400 KBH NV
CVR: 40873546

Kontakt
E-mail: [email protected]

Rejs sikkert og godt
| Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3226