Cathrine Yoga ApS (CVR-nr.: 37537233)

Yogaprodukter

Alle danske yogaprodukter, -aktiviteter og -abonnementer udbydes af Cathrine Yoga ApS (CVR-nr.: 37537233).

Bemærk: Rejseprodukter udbydes af Cathrine Yoga Travel ApS.

Kontakt

Kontakt os via [email protected]. Vi besvarer alle henvendelser indenfor 48 timer.

Køb af online yogaprodukter

Priserne er i danske kroner eksklusiv moms med mindre andet er angivet. Det fremgår tydeligt, om der er tale om en engangsbetaling, ratebetaling eller et løbende abonnement med løbende betalinger. Du modtager straks efter købet en kvittering via e-mail til den opgivne e-mailadresse. Hvis du mister dine login-oplysninger, kan du benytte hjælpemodulet til at genere en ny adgangskode, som sendes til den e-mailadresse, hvor den oprindelige kode er sendt til i forbindelse med købet. For yogaabonnementer gælder, at du modtager en e-mail med bekræftelse på din tilmelding efter indgåelse af abonnement. Der fremsendes en kvittering for hvert træk, og det vil fremgå tydeligt med dato og beløb, hvornår næste abonnementsperiode starter. Ønsker du at opsige dit abonnement, kan dette gøres via den tilsendte kvittering, hvor der er et link til din profil. Alternativt kan du sende en e-mail til [email protected] senest 3 hverdage før dit næste træk.

Køb af yogabøger

Prisen er i danske kroner og er inklusiv moms. Beløbet vil først blive trukket, når bogen afsendes. Prisen er inklusiv fragtgebyr på 36 kroner til dansk pakkeshop, og vi sender bogen inden for 1-3 hverdage efter udgivelsesdatoen. Bemærk, at bogen bliver personligt signeret af Cathrine Koefoed, hvorfor fortrydelsesretten bortfalder dit køb. Bemærk, at det er dit ansvar at taste korrekte oplysninger ved købet.

Rettigheder

Tilmeldingen er bindende til alle yogaaktiviteter i ind- og udland. Køb af online produkter, abonnementer, events, treats, retreats samt uddannelse hos Cathrine Yoga ApS er ikke omfattet af fortrydelsesretten, ifølge Forbrugeraftaleloven, nærmere betegnet “Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2, jf. § 9 stk. 2 nr. 2a.”

Alle rettigheder til online produkter, abonnementer, events, treats, retreats, uddannelse og blog tilhører Cathrine Yoga ApS.

Ved køb opnås én licens pr. købte produkt. Alle online produkter, abonnementer, events, treats, retreats og uddannelse er personlige og må derfor ikke sælges, udlånes eller på anden måde videregives til tredjepart uden skriftlig samtykke med Cathrine Yoga ApS. Hvis dette skulle ske, vil det medføre et erstatningskrav samt et vederlag.

Vi forbeholder os retten til at ændre dagsprogrammet, såfremt det er nødvendigt eller vil forbedre produktets kvalitet. Yderligere tager vi forbehold for eventuelle støjkilder i de omkringliggende omgivelser. Vi har håndplukket alle vores (rolige) lokationer, men vi kan ikke tage ansvar for eventuelle støjkilde. Vi forbeholder os retten til at erstatte yogalæreren med en anden yogalærer, hvis der mod forventning skulle opstå akut sygdom.

Aflysning

I tilfælde af aflysning på grund af force majeure, myndighedspåbud eller anden international eller national krise, som vi ikke er herre over, er der ikke mulighed for refundering.

Reklamation

Eventuelle fejl, mangler eller udfordringer skal meddeles senest 30 dage efter købet, således at vi kan udbedre.

Vis mere
Vis mindre

Cathrine Yoga Travel ApS (CVR-nr.: 40873546)

Rejseprodukter

Rejseprodukter udbydes af Cathrine Yoga Travel ApS (CVR-nr.: 40873546).

Kontakt

Kontakt os via [email protected]. Vi besvarer alle henvendelser indenfor 48 timer.

Rejsegarantifonden

Vi er medlem af Rejsegarantifonden nr. 3226.

Tryghedsgaranti

Vi følger Udenrigsministeriets rejsevejledninger. Den rejsende vil 14 dage før afrejse blive orienteret, såfremt rejseproduktet måtte blive aflyst (rød eller orange farve). I tilfælde af aflysning vil den rejsende få fuld refusion.

Betaling og bestilling

Køb af rejseprodukt sker ved at udfylde rejseformularen eller kontakte os direkte på [email protected]. Vi gør opmærksom på, at alle priser er vejledende, og vi tager forbehold for ændringer, fejl, prisstigninger samt udsolgte fly og hoteller, hvilket vil fremgå af den rejsendes tilbud. Det er vigtigt, at den rejsendes fornavn og efternavn bestemmer overens med den rejsendes pas (eventuelle mellemnavne må ikke benyttes som efternavn). Ved booking betales et depositum på DKK 6.000,- per person (med mindre andet er anført). Restbeløbet deles automatisk op i to og trækkes efter aftale ved booking. Såfremt restbeløbet ikke betales som aftalt, mister den rejsende depositum og rejseproduktet. Ved køb af rejseprodukt senere end 90 dage inden afrejse, betales rejsens fulde beløb med det samme.

Rejsens pris

Rejsens pris er en totalpris, hvilket betyder, at prisen omfatter alle obligatoriske skatter, afgifter samt alle yderligere gebyrer, omkostninger og eventuelle tillæg relateret til de ydelser, som den rejsende har købt hos Cathrine Yoga Travel ApS. På destinationerne kan der forekomme opkrævninger af lokale gebyrer, entreer og afgifter, som det ikke er muligt at opkræve ved aftalens indgåelse, da disse betalinger relaterer sig direkte til lokale regler eller til forbrug af ekstra ydelser ud over, hvad der fremgår af aftalen. Rejsens samlede pris fremgår ved booking af rejsen. Hvis der sker ændringer i den konkrete rejse eller i forudsætningerne for denne som følge af forhold hos den rejsende, vil det kunne medføre, at prisen ændres, og yderligere betaling vil kunne blive opkrævet.

Inden afrejse

Den rejsende modtager rejsedokumenter senest 10 dage før afrejse, herunder udstedelse af flybillet samt informationer om turen samt pakkeliste. Den rejsende har pligt til at gennemgå de fremsendte rejsedokumenter og straks reagere, såfremt disse ikke er i overensstemmelse med det aftalte. For flyrejsen er det den rejsendes eget ansvar at holde øje med skærmene, hvor fly-informationerne løbende bliver opdateret. Hold øje med din gate, og hvornår du skal boarde. Vi tager forbehold for pludselige ændringer i flytiden, og vi tilbyder ingen kompensation, hvis der mod forventning skulle forekomme forsinkelser. Vi sørger naturligvis for, at flytiden foregår inden for rimelighedens grænser.

Under rejsen

Vi forbeholder os retten til at ændre dagsprogrammet, såfremt det er nødvendigt eller vil forbedre rejsens kvalitet. Yderligere tager vi forbehold for eventuelle støjkilder i de omkringliggende omgivelser. Vi har håndplukket alle vores (rolige) destinationer, men vi kan ikke tage ansvar for eventuelle støjkilde. Vi forbeholder os retten til at erstatte yogalæreren med en anden yogalærer, hvis der mod forventning skulle opstå akut sygdom.

Rejseforsikring

Vi anbefaler, at den rejsende tegner en rejseforsikring, som dækker i tilfælde af sygdom før, under og efter rejsen samt bagage. Yderligere anbefaler vi, at den rejsende tegner en afbestillingsforsikring, såfremt den rejsende finder det nødvendigt.

Pas, visum mv. og vaccinationer

Det er den rejsendes eget ansvar at overholde gældende regler for pas, visum mv. og vaccinationer. Vi henviser til www.um.dk og www.ssi.dk.

Afbestilling

Tilmeldingen er bindende, og det er ikke muligt at få refunderet rejseprodukt helt eller delvist. Køb af rejseprodukt hos Cathrine Yoga Travel ApS er ikke omfattet af fortrydelsesretten, ifølge Forbrugeraftaleloven, nærmere betegnet “Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2, jf. § 9 stk. 2 nr. 2a.

Udeblivelse

Ved udeblivelse af rejseprodukt hos Cathrine Yoga Travel ApS er der ingen økonomisk refusion.

Aflysning

Vi forbeholder os retten til at aflyse rejseprodukter i tilfælde af uforudsete hændelser på destinationen, hvormed det fulde beløb tilbagebetales. Vi forbeholder os retten til at erstatte yogalæreren med en anden yogalærer, hvis der mod forventning skulle opstå akut sygdom. Yderligere forbeholder vi os retten til at aflyse rejseprodukter i tilfælde af 11 eller færre deltagere, hvormed det fulde beløb tilbagebetales (dog senest 60 dage før afrejse).

Rettigheder

Alle rettigheder til rejseprodukt og dertilhørende kursusmateriale tilhører Cathrine Yoga Travel ApS. Ved køb opnås én licens pr. købte produkt. Alle rejseprodukter er personlige og må derfor ikke sælges, udlånes eller på anden måde videregives til tredjepart uden skriftlig samtykke med Cathrine Yoga Travel ApS. Hvis dette skulle ske, vil det medføre et erstatningskrav svarende til tabt produktsalg.

Reklamation

Eventuelle fejl, mangler eller udfordringer skal meddeles omgående til den ansvarlige under rejseproduktet, således at vi kan udbedre. Den rejsende kan desuden kontakte os direkte på [email protected].

Vis mere
Vis mindre