Cathrine Yoga ApS (CVR-nr.: 37537233)

Yogaprodukter

Alle danske yogaprodukter, -aktiviteter og -medlemskaber udbydes af Cathrine Yoga ApS (CVR-nr.: 37537233).

Bemærk: Rejseprodukter udbydes af Cathrine Yoga Travel ApS.

Kontakt

Kontakt os via [email protected]. Vi besvarer alle henvendelser indenfor 48 timer.

Køb af online yogaprodukter

Priserne er angivet i danske kroner inklusive moms, medmindre andet er specificeret. Det er tydeligt markeret, om det drejer sig om en engangsbetaling (yogakure) eller et medlemskab med løbende betalinger. Du har mulighed for at opsige dit medlemskab når som helst. Vær opmærksom på, at hvis du ønsker at opsige dit medlemskab, skal du gøre det inden din næste betaling, og det er ikke muligt at opsige med tilbagevirkende kraft. Opsigelse af medlemskabet kan ske på den platform, hvor medlemskabet er oprettet:

1. Ved oprettelse via vores hjemmeside: Du kan administrere dit medlemskab under “Min side” på www.cathrineyoga.dk. Her kan du ændre dit betalingskort, opgradere eller opsige dit medlemskab. Ved brug af en rabatkode på vores hjemmeside vil rabatten gælde for den første periode. Herefter vil prisen være den normale pris, som er angivet på vores hjemmeside.

2. Ved oprettelse via en Apple-enhed: Du kan administrere dit medlemskab under “Indstillinger” på din iPhone eller iPad. Vælg dit “Apple-id”, siden  “Abonnementer” og derefter “Cathrine Yoga”. Du kan opsige dit abonnement ved at trykke på “Opsig abonnement”.

3. Ved oprettelse via en Android-enhed: Du kan administrere dit medlemskab under “Play Butik” på din telefon eller tablet. Tryk på din bruger i højre hjørne, Vælg “Betalinger og abonnementer”, derefter “Abonnementer” og find så “Cathrine Yoga”. Opsig dit abonnement ved at trykke på appen og dernæst knappen “Opsig abonnement”.

Køb af yogabøger

Prisen er i danske kroner og inkluderer moms. Betalingen trækkes først, når bøgerne afsendes. Fragtgebyret til dansk pakkeshop er inkluderet i prisen, og vi sender bogen inden for 1-3 hverdage efter afslutningen af kampagnen. Vær opmærksom på, at bøgerne vil blive personligt signeret af Cathrine Koefoed, hvilket betyder, at fortrydelsesretten bortfalder ved dit køb. Det er vigtigt at bemærke, at det er dit ansvar at indtaste korrekte oplysninger ved købet.

Rettigheder

Tilmeldingen er bindende til alle yogaaktiviteter i ind- og udland. Køb af online produkter, abonnementer, events, treats, retreats samt uddannelse hos Cathrine Yoga ApS er ikke omfattet af fortrydelsesretten, ifølge Forbrugeraftaleloven, nærmere betegnet “Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2, jf. § 9 stk. 2 nr. 2a.”

Alle rettigheder til online produkter, abonnementer, events, treats, retreats, uddannelse og blog tilhører Cathrine Yoga ApS.

Ved køb opnås én licens pr. købte produkt. Alle online produkter, abonnementer, events, treats, retreats og uddannelse er personlige og må derfor ikke sælges, udlånes eller på anden måde videregives til tredjepart uden skriftlig samtykke med Cathrine Yoga ApS. Hvis dette skulle ske, vil det medføre et erstatningskrav samt et vederlag.

Vi forbeholder os retten til at ændre dagsprogrammet, såfremt det er nødvendigt eller vil forbedre produktets kvalitet. Yderligere tager vi forbehold for eventuelle støjkilder i de omkringliggende omgivelser. Vi har håndplukket alle vores (rolige) lokationer, men vi kan ikke tage ansvar for eventuelle støjkilde. Vi forbeholder os retten til at erstatte yogalæreren med en anden yogalærer, hvis der mod forventning skulle opstå akut sygdom.

Aflysning

Vi forbeholder os retten til at aflyse danske yogaprodukter i tilfælde af uforudsete hændelser på destinationsstedet, hvor det fulde beløb refunderes. Derudover forbeholder vi os retten til at aflyse danske yogaprodukter, hvis der er 11 eller færre deltagere, og i så fald vil det fulde beløb også blive refunderet. Endelig forbeholder vi os retten til at erstatte din personlige yogalærer med en anden yogalærer, hvis der mod forventning skulle opstå sygdom før eller under yogaproduktet.

Særlige behov

Det er vigtigt at bemærke, at vores yogaaktiviteter ikke er egnet for elever med begrænset bevægelighed eller nedsat mobilitet, og at vores yogaaktiviteter forudsætter et godt og normalt helbred.

Reklamation

Enhver fejl, mangel eller udfordring skal straks meddeles os, så vi har mulighed for at rette op på det og sikre, at du får en positiv oplevelse.

Vis mere
Vis mindre

Cathrine Yoga Travel ApS (CVR-nr.: 40873546)

Rejseprodukter

Rejseprodukter udbydes af Cathrine Yoga Travel ApS (CVR-nr.: 40873546).

Kontakt

Kontakt os via [email protected]. Vi besvarer alle henvendelser indenfor 48 timer.

Rejsegarantifonden

Vi er medlem af Rejsegarantifonden nr. 3226.

Tryghedsgaranti

Vi følger Udenrigsministeriets rejsevejledninger. Den rejsende vil 14 dage før afrejse blive orienteret, såfremt rejseproduktet måtte blive aflyst (rød eller orange farve). I tilfælde af aflysning vil den rejsende få fuld refusion.

Betaling og bestilling

Køb af rejseprodukt sker ved at udfylde rejseformularen eller kontakte os direkte på [email protected]. Vi gør opmærksom på, at alle priser er vejledende, og vi tager forbehold for ændringer, fejl, prisstigninger samt udsolgte fly og hoteller, hvilket vil fremgå af den rejsendes tilbud. Det er vigtigt, at den rejsendes fornavn og efternavn bestemmer overens med den rejsendes pas (eventuelle mellemnavne må ikke benyttes som efternavn). Ved booking betales et depositum på DKK 6.000,- per person (med mindre andet er anført). Restbeløbet deles automatisk op i to og trækkes efter aftale ved booking. Såfremt restbeløbet ikke betales som aftalt, mister den rejsende depositum og rejseproduktet. Ved køb af rejseprodukt senere end 90 dage inden afrejse, betales rejsens fulde beløb med det samme.

Rejsens pris

Rejsens pris er en totalpris, hvilket betyder, at prisen omfatter alle obligatoriske skatter, afgifter samt alle yderligere gebyrer, omkostninger og eventuelle tillæg relateret til de ydelser, som den rejsende har købt hos Cathrine Yoga Travel ApS. På destinationerne kan der forekomme opkrævninger af lokale gebyrer, entreer og afgifter, som det ikke er muligt at opkræve ved aftalens indgåelse, da disse betalinger relaterer sig direkte til lokale regler eller til forbrug af ekstra ydelser ud over, hvad der fremgår af aftalen. Rejsens samlede pris fremgår ved booking af rejsen. Hvis der sker ændringer i den konkrete rejse eller i forudsætningerne for denne som følge af forhold hos den rejsende, vil det kunne medføre, at prisen ændres, og yderligere betaling vil kunne blive opkrævet.

Inden afrejse

Den rejsende modtager rejsedokumenter senest 10 dage før afrejse, herunder udstedelse af flybillet samt informationer om turen samt pakkeliste. Den rejsende har pligt til at gennemgå de fremsendte rejsedokumenter og straks reagere, såfremt disse ikke er i overensstemmelse med det aftalte. For flyrejsen er det den rejsendes eget ansvar at holde øje med skærmene, hvor fly-informationerne løbende bliver opdateret. Hold øje med din gate, og hvornår du skal boarde. Vi tager forbehold for pludselige ændringer i flytiden, og vi tilbyder ingen kompensation, hvis der mod forventning skulle forekomme forsinkelser. Vi sørger naturligvis for, at flytiden foregår inden for rimelighedens grænser.

Under rejsen

Vi forbeholder os retten til at ændre dagsprogrammet, såfremt det er nødvendigt eller vil forbedre rejsens kvalitet. Yderligere tager vi forbehold for eventuelle støjkilder i de omkringliggende omgivelser. Vi har håndplukket alle vores (rolige) destinationer, men vi kan ikke tage ansvar for eventuelle støjkilde. Slutteligt forbeholder vi os retten til at erstatte din personlige yogalærer med en anden yogalærer, hvis der mod forventning skulle opstå sygdom før eller under rejsen.

Rejseforsikring

Vi anbefaler, at den rejsende tegner en rejseforsikring, som dækker i tilfælde af sygdom før, under og efter rejsen samt bagage. Yderligere anbefaler vi, at den rejsende tegner en afbestillingsforsikring, såfremt den rejsende finder det nødvendigt.

Pas, visum mv. og vaccinationer

Det er den rejsendes eget ansvar at overholde gældende regler for pas, visum mv. og vaccinationer. Vi henviser til www.um.dk og www.ssi.dk.

Afbestilling

Tilmeldingen er bindende for den fulde pakkerejse fra købsdatoen. Bemærk, at det er ikke muligt at få refunderet rejseprodukt helt eller delvist. Køb af rejseprodukt hos Cathrine Yoga Travel ApS er ikke omfattet af fortrydelsesretten, ifølge Forbrugeraftaleloven, nærmere betegnet “Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2, jf. § 9 stk. 2 nr. 2a.

Udeblivelse

Ved udeblivelse af rejseprodukt hos Cathrine Yoga Travel ApS er der ingen økonomisk refusion.

Aflysning

Vi forbeholder os retten til at aflyse rejseprodukter i tilfælde af uforudsete hændelser på destinationen, hvormed det fulde beløb tilbagebetales. Yderligere forbeholder vi os retten til at aflyse rejseprodukter i tilfælde af 11 eller færre deltagere, hvormed det fulde beløb tilbagebetales (dog senest 60 dage før afrejse). Slutteligt forbeholder vi os retten til at erstatte din personlige yogalærer med en anden yogalærer, hvis der mod forventning skulle opstå sygdom før eller under rejsen.

Rettigheder

Alle rettigheder til rejseprodukt og dertilhørende kursusmateriale tilhører Cathrine Yoga Travel ApS. Ved køb opnås én licens pr. købte produkt. Alle rejseprodukter er personlige og må derfor ikke sælges, udlånes eller på anden måde videregives til tredjepart uden skriftlig samtykke med Cathrine Yoga Travel ApS. Hvis dette skulle ske, vil det medføre et erstatningskrav svarende til tabt produktsalg.

Særlige behov

Det er vigtigt at bemærke, at vores yoga-retreats ikke er egnet for gæster med begrænset bevægelighed eller nedsat mobilitet, og at vores retreats forudsætter et godt og normalt helbred.

Reklamation

Eventuelle fejl, mangler eller udfordringer skal meddeles omgående til den ansvarlige under rejseproduktet, således at vi kan udbedre. Den rejsende kan desuden kontakte os direkte på [email protected].

Vis mere
Vis mindre