Hov - du skal være logget ind for at se denne side.

Smilende yogalærer fra Cathrine Yoga glæder sig til sommer yogakuren

Yogaklubben

Dét sker lige nu

Kæreste yogamedlemmer! 🥰

Jeg er SÅ glad for at kunne fortælle, at der er nye yogavideoer på vej ind i yogabiblioteket samt nye datoer for liveklasser inde i vores Facebookgruppe – Kun for medlemmer. Klasserne er et miks af styrkende yang yoga, groundende yin yoga og mindfulness meditationer (30 minutter). Alle liveklasser kommer også ind i Cathrine Yoga app’en, så du kan gense og gemme som favoritter ✨

Sæt kryds i kalenderen: 

💜 Søn. d. 02. okt. 〰️ NY VIDEO 〰️ Børneyogatema

💜 Søn. d. 09. okt. 〰️ NY VIDEO 〰️ Efterfødselsyogatema

💜 Søn. d. 16. okt. 〰️ NY VIDEO 〰️ Yoga espresso shot

💜 Søn. d. 23. okt. 〰️ NY VIDEO 〰️ Hormonyoga for kvinder

💜 Søn. d. 30. okt. 〰️ NY VIDEO 〰️ Yoga mod iskiassmerter

💜 Søn. d. 06. nov. 〰️ NY VIDEO 〰️ Frikvarter for krop og sind

💜 Søn. d. 13. nov. 〰️ LIVE 〰️ Energifyldte solhilsner (kl. 09-09:45)

💜 Søn. d. 20. nov. 〰️ LIVE 〰️ Styrkende helkropsyoga (kl. 09-09:45)

💜 Søn. d. 27. nov. 〰️ LIVE 〰️ Afspændende helkropsyoga (kl. 09-09:45)

Herefter kan du glæde dig til Jule Yogakuren – 24 selvkærlige låger med yoga og meditationer, som starter d. 1. december 🫶

Namasté
Cathrine 🥰

Cathrine underviser Online Yoga

Yogaklubben er dit selvkærlige pusterum 💕

Her kan du skabe små åndehuller i din hverdag og tage tid ud til DIG. Som yogamedlem får du adgang til det store yogabibliotek med 150+ yoga- og meditationsvideoer for alle. Alle kan nemlig være med – uanset kropsform, køn, niveau og alder i øvrigt. I yoga er der intet “rigtigt” eller “forkert”. Det handler tværtimod om, at du mærker ind i din krop – dér, hvor det føles rart for dig.

Mærk derfor efter, hvad du har brug for i din yogapraksis i dag. Du kan bruge søgefunktionen og på den måde filtrere på alt fra varighed, niveau og yogastil til yogatema, kropsdele og yogaudstyr. På den måde kan du altid finde frem til din perfekte yogaklasse. Gem dine favoritprogrammer, så du hurtigt kan finde dem frem igen.

Du kan også deltage i nye yogakure, som jeg løbende kører over et særligt yogaemne. Som medlem af yogaklubben deltager du gratis i alle yogakure, og du tilmelder dig nemt via din medlemsside. Som medlem har du desuden, helt eksklusivt, adgang til alle LIVE yogaklasser i vores lukkede Facebookgruppe, hvor vi dyrker yoga sammen, men hver for sig. Glæd dig til at blive en del af et støttende yogafælleskab, hvor vi har glæden for yoga, mindfulness og meditation tilfælles.

Jeg glæder mig til at have dig med på yogamåtten! Bliv medlem af Cathrine Yoga online allerede i dag. Du modtager dit personlige login straks efter, at du har tilmeldt dig 😍

Namasté
Cathrine – din personlige yogalærer i yogaklubben 💕

Cathrine laver yang yoga udenfor

Din personlige yogalærer

Namasté

Mit navn er Cathrine Koefoed – og jeg er din personlige yogalærer. Jeg er kvinden bag Cathrineyoga.dk – Danmarks største yogaunivers, som inspirerer over 100.000 månedlige læsere. Jeg er uddannet inden for yin, yang, gravid, hatha og vinyasa yoga samt mindfulness og meditation. Og så er jeg forfatter til Yin Yogabogen – Stræk dig i balance. Derudover uddanner jeg kommende yogalærere i Cathrine Yoga Academy. Og sammen med min partner, Tommy arrangerer jeg anmelderroste, mindeværdige yogarejser rundt omkring i hele verden.

Min mission er, at det skal føles godt at være DIG! Jeg ønsker at hjælpe dig med at finde ro i sindet, mere selvaccept og kernestyrke. Dét finder du bl.a. som medlem af min yogaklub, Cathrine Yoga Online.

Hvor er jeg dog glad for, at du har truffet et bevidst og selvkærligt valg om at prioritere dig selv! Jeg glæder mig til at møde dig på yogamåtten!

Kærlig hilsen
Cathrine 💕