Hov - du skal være logget ind for at se denne side.

Sommer Yogakuren - kom i gang med yoga

Yogaklubben

Dét sker lige nu

Kæreste yogamedlemmer! 🥰 

Giv dig selv et selvkærligt pusterum med Sommer Yogakuren – 6 selvkærlige uger med yoga og meditationer til din ferie. Drag ekstra omsorg for dig selv og lær at elske dig selv, præcis som du er. Yogakuren består af en række yogaklasser, der både strækker kroppens bindevæv (yin yoga), styrker kroppens muskler (yang yoga) og træner sindet (meditationer).

💛 Sommer Yogakuren starter d. 4. juli (uge 27) og slutter d. 14. aug. (uge 32).

💛 6 selvkærlige uger med yoga og meditationer for alle uanset niveau på yogamåtten. Hver dag får du en ny klasse, som du kan nyde og praktisere, når det passer ind for dig! 🥰

💛 6 støttende e-mails i din indbakke. Hver mandag sender jeg dig en motiverende e-mail med ugens tema og klasser.

💛 10 live yogaklasser i en lukket Facebookgruppe. Mærk fællesskabet, når vi dyrker yoga sammen hen over sommeren. Klasserne gemmes, så de kan afspilles senere, hvis du ikke kan være med live ⭐️

💛 Er du medlem af yogaklubben, tilmelder du dig via Cathrine Yoga app’en →

💛 Er du ikke medlem, tilmelder du dig via hjemmesiden her →

Namasté

Cathrine 💕

Online Yoga - Danmarks største yogaunivers med 100.000+ læsere!

Dit selvkærlige pusterum

Yogaklubben

Yogaklubben er dit selvkærlige pusterum. Som yogamedlem får du adgang til et evigt voksende yogabibliotek med 100+ yoga- og meditationsvideoer for alle. Find din perfekte yogavideo med søgefunktionen – varighed, niveau, yogastil, yogatema, kropsdele og yogaudstyr. Du kan også deltage i nye yogakure, live yogaklasser og et støttende yogafælleskab.

Yang Yogakuren - kom i gang med yoga

Din personlige yogalærer

Namasté

Mit navn er Cathrine Koefoed – og jeg er din personlige yogalærer. Jeg er kvinden bag Cathrineyoga.dk – Danmarks største yogaunivers, som inspirerer over 100.000 månedlige læsere. Jeg er uddannet inden for yin, yang, gravid, hatha & vinyasa yoga (siden 2013) samt mindfulness- og meditationslærer. Oven i dét har jeg en HA(psyk.) fra CBS.

Min mission er, at det skal føles godt at være dig. Jeg ønsker at hjælpe dig med at finde ro i sindet, selvaccept og kernestyrke. Derfor er jeg så utrolig glad for, at du har truffet et bevidst og selvkærligt valg om at prioritere dig selv ved at skabe små åndehuller i din hverdag og mærker ind i din kerne. Jeg glæder mig til at møde dig på yogamåtten!

Kærlig hilsen
Cathrine ♥️