Hov - du skal være logget ind for at se denne side.

Smilende yogalærer fra Cathrine Yoga glæder sig til sommer yogakuren

Yogaklubben

Dét sker lige nu

Kæreste yogamedlemmer! 🥰

Jeg er SÅ glad for at kunne fortælle, at der er nye datoer for liveklasser inde i vores Facebookgruppe – Kun for medlemmer. Klasserne er et miks af styrkende yang yoga, groundende yin yoga og mindfulness meditationer (30 minutter). Alle klasser kommer også ind i Cathrine Yoga app’en, så du kan gense og gemme som favoritter ✨

Sæt kryds i kalenderen: 

💜 Mandag 22. august kl. 08 〰️ GLAD MAVE 〰️ Styrk din fordøjelse

💜 Onsdag 24. august kl. 08 〰️ STÆRKE BEN 〰️ Styrk din balance

💜 Mandag 29. august kl. 17 〰️ GIV SLIP 〰️ Fyraftensyoga

💜 Mandag 31. august kl. 08 〰️ SUND RYG 〰️ Styrk din rygsøjle

Herefter kan du glæde dig til nye 7-dags yogakure inde i Cathrine Yoga app’en fra d. 1. september.

Namasté
Cathrine 🥰

Cathrine underviser Online Yoga

Dit selvkærlige pusterum

Yogaklubben

Yogaklubben er dit selvkærlige pusterum. Som yogamedlem får du adgang til et evigt voksende yogabibliotek med 100+ yoga- og meditationsvideoer for alle. Find din perfekte yogavideo med søgefunktionen – varighed, niveau, yogastil, yogatema, kropsdele og yogaudstyr. Du kan også deltage i nye yogakure, live yogaklasser og et støttende yogafælleskab.

Cathrine laver yang yoga udenfor

Din personlige yogalærer

Namasté

Mit navn er Cathrine Koefoed – og jeg er din personlige yogalærer. Jeg er kvinden bag Cathrineyoga.dk – Danmarks største yogaunivers, som inspirerer over 100.000 månedlige læsere. Jeg er uddannet inden for yin, yang, gravid, hatha & vinyasa yoga (siden 2013) samt mindfulness- og meditationslærer. Oven i dét har jeg en HA(psyk.) fra CBS.

Min mission er, at det skal føles godt at være dig. Jeg ønsker at hjælpe dig med at finde ro i sindet, selvaccept og kernestyrke. Derfor er jeg så utrolig glad for, at du har truffet et bevidst og selvkærligt valg om at prioritere dig selv ved at skabe små åndehuller i din hverdag og mærker ind i din kerne. Jeg glæder mig til at møde dig på yogamåtten!

Kærlig hilsen
Cathrine ♥️