Hov - du skal være logget ind for at se denne side.

Yogaklubben

Dét sker lige nu

Kæreste yogamedlemmer 🥰⁠

Jeg har en masse selvkærlige yoganyheder i yogaklubben, som jeg har glædet mig til at dele med jer. WOW! I kan nemlig se frem til helt nye yogavideoer og kommende liveklasser, mens vi er på Zanzibar og Bali. Jeg ser sådan frem til at praktisere en masse omsorgsfuld yoga sammen med de bedste yogavenner. ⁠Og jeg håber sådan, at I vil nyde de nye yogavideoer, der er på vej ind i yogabiblioteket. Og så håber jeg, at vi ses til liveklasserne inde i Facebookgruppen, som kun er for medlemmer. Klasserne er et miks af styrkende yang yoga, groundende yin yoga og mindfulness meditationer (30 minutter). Alle liveklasser kommer selvfølgelig også ind i Cathrine Yoga appen, hvor I kan nyde dem bagefter og gemme som favoritter ✨⁠

Sæt kryds i kalenderen:⁠

💜 Mandag 30. januar 〰️ LIVE 〰️ Fyraftensyoga kl. 17-17:30⁠

💜 Mandag 6. februar 〰️ NY VIDEO 〰️ Styrkende helkropsflow (45 minutter)⁠

💜 Mandag 13. februar 〰️ NY VIDEO 〰️ Forløs nakkespændinger (15 minutter)⁠

💜 Mandag 20. februar 〰️ NY VIDEO 〰️ 5 hjerteåbnende solhilsner (15 minutter)⁠

💜 Mandag 27. februar 〰️ NY VIDEO 〰️ Yin for hofterne

💜 Søndag 5. marts 〰️ LIVE FRA BALI 〰️ Hofteåbnende yoga flow kl. 09-09:30⁠

💜 Søndag 12. marts 〰️ LIVE FRA BALI 〰️ Corepower yoga flow kl. 09-09:30

💜 Søndag 19. marts 〰️ LIVE FRA BALI 〰️ Groundende morgen-yin kl. 09-09:30

💜 Søndag 26. marts 〰️ LIVE FRA BALI 〰️ Twistende yoga flow kl. 09-09:30⁠

Herefter kan du glæde dig til Chakra Yogakuren – 21 energifyldte dage med yoga og meditationer 😍 Vi starter d. 3. april, og du tilmelder dig nemt inde i Cathrine Yoga appen!

Namasté⁠
Cathrine 🥰

Cathrine underviser Online Yoga

Yogaklubben er dit selvkærlige pusterum 💕

Her kan du skabe små åndehuller i din hverdag og tage tid ud til DIG. Som yogamedlem får du adgang til det store yogabibliotek med 150+ yoga- og meditationsvideoer for alle. Alle kan nemlig være med – uanset kropsform, køn, niveau og alder i øvrigt. I yoga er der intet “rigtigt” eller “forkert”. Det handler tværtimod om, at du mærker ind i din krop – dér, hvor det føles rart for dig.

Mærk derfor efter, hvad du har brug for i din yogapraksis i dag. Du kan bruge søgefunktionen og på den måde filtrere på alt fra varighed, niveau og yogastil til yogatema, kropsdele og yogaudstyr. På den måde kan du altid finde frem til din perfekte yogaklasse. Gem dine favoritprogrammer, så du hurtigt kan finde dem frem igen.

Du kan også deltage i nye yogakure, som jeg løbende kører over et særligt yogaemne. Som medlem af yogaklubben deltager du gratis i alle yogakure, og du tilmelder dig nemt via din medlemsside. Som medlem har du desuden, helt eksklusivt, adgang til alle LIVE yogaklasser i vores lukkede Facebookgruppe, hvor vi dyrker yoga sammen, men hver for sig. Glæd dig til at blive en del af et støttende yogafælleskab, hvor vi har glæden for yoga, mindfulness og meditation tilfælles.

Jeg glæder mig til at have dig med på yogamåtten! Bliv medlem af Cathrine Yoga online allerede i dag. Du modtager dit personlige login straks efter, at du har tilmeldt dig 😍

Namasté
Cathrine – din personlige yogalærer i yogaklubben 💕

Yin Yogakursus hos Cathrine Yoga Academy

Din personlige yogalærer

Namasté

Mit navn er Cathrine Koefoed – og jeg er din personlige yogalærer. Jeg er kvinden bag Cathrineyoga.dk – Danmarks største yogaunivers, som inspirerer over 100.000 månedlige læsere. Jeg er uddannet inden for yin, yang, gravid, hatha og vinyasa yoga samt mindfulness og meditation. Og så er jeg forfatter til Yin Yogabogen – Stræk dig i balance. Derudover uddanner jeg kommende yogalærere i Cathrine Yoga Academy. Og sammen med min partner, Tommy arrangerer jeg anmelderroste, mindeværdige yogarejser rundt omkring i hele verden.

Min mission er, at det skal føles godt at være DIG! Jeg ønsker at hjælpe dig med at finde ro i sindet, mere selvaccept og kernestyrke. Dét finder du bl.a. som medlem af min yogaklub, Cathrine Yoga Online.

Hvor er jeg dog glad for, at du har truffet et bevidst og selvkærligt valg om at prioritere dig selv! Jeg glæder mig til at møde dig på yogamåtten!

Kærlig hilsen
Cathrine 💕