Hov - du skal være logget ind for at se denne side.

Yogaklubben er dit selvkærlige pusterum 💕

Alt det, du får som medlem:

Kom i gang med at dyrke yoga i dine egne, trygge omgivelser, og når det passer dig. Styrk dine muskler, stræk dit bindevæv, og få ro på tankerne. Glæd dig til at blive guidet ind i de forskellige yogagrene, og nyd en skøn stund med dig selv på yogamåtten!

Bliv en del af Danmarks største online yogaklub med et evigt voksende yogabibliotek inden for både yin yoga, yang yoga, yin yang yoga og guidede meditationer.

Glæd dig til:

🌸 Få adgang til +200 yogaklasser og meditationer – og der kommer nye klasser til hver uge!

🌸 Deltag gratis på alle yogakure – også de tidsløse af slagsen. Dem finder du pt. 11 af – lige fra Smidighedskuren til Mindfulnesskuren og Begynder Yogakuren.

🌸 Vær med, når vi dyrker liveyoga sammen i min lukkede Facebook-gruppe – kun for medlemmer. Dét sker oftest om mandagen, og kan du ikke være med live, så kan du nyde klassen senere inde i Yogaklubben.

🌸 Få adgang til alle funktioner i Cathrine Yoga app’en, som lige er blevet endnu bedre.

I Cathrine Yoga app’en kan du som medlem nu:

💫 se et kalenderoverblik over kommende liveklasser i Facebookgruppen.

💫 se nye videobånd, hvor jeg deler mine favorit-yogaklasser til årstiden.

💫 få et indblik i de top-10 mest populære yogaklasser blandt medlemmerne – til inspiration, så du kan prøve de andre medlemmers favoritvideoer.

💫 se et nyt overblik over alle yogakure, så du nemmere kan finde den helt rigtige yogakur til dig!

Sommer Yogakuren

Cathrine Koefoed

Din personlige yogalærer

Mit navn er Cathrine Koefoed – og jeg er din personlige yogalærer. Jeg er kvinden bag Cathrineyoga.dk – Danmarks største yogaunivers og Cathrine Yoga app’en, som inspirerer over 100.000 månedlige læsere, og så er jeg forfatter til Yin Yogabogen – Stræk dig i balance og Yang Yogabogen – Sund og stærk med yoga.

Sammen med min partner, Tommy driver vi Cathrine Yoga Travel, som arrangerer anmelderroste yoga-retreats til nogen af verdens skønneste lande fra Bali, Zanzibar og Sri Lanka til Spanien, Sverige og skønne Danmark.

Jeg er uddannet inden for yin, yang, gravid, hatha og vinyasa yoga (siden 2013) samt mindfulness og meditation. Oven i dét har jeg en HA(psyk.) fra CBS. Jeg uddanner også nye yogalærere i både yin yoga og yang yoga i Cathrine Yoga Academy.

Min mission er, at det skal føles godt at være dig. Jeg ønsker at hjælpe dig med at finde ro i sindet, selvaccept og kernestyrke.

Derfor er jeg så utrolig glad for, at du har truffet et bevidst og selvkærligt valg om at prioritere dig selv ved at skabe små åndehuller i din hverdag og mærke ind i din kerne.

Du kan altid fange mig på [email protected]

Namasté
Cathrine 💜