Yoga-retreat i Skagen

Tag med på vores eksklusive yoga-retreat i Skagen, der tilbyder en selvkærlig kombination af styrkende yin yang yoga, beroligende yin yoga, meditationer, næringsrige gourmetmåltider og en vandretur til Råbjerg Mile.

Retreatet er skabt til at give dig mulighed for at pleje både din krop og dit sind. Vi har valgt den smukke beliggenhed ved Kandestederne i Skagen, hvor det idylliske Hjorths Badehotel danner rammen om vores ophold midt i den uspolerede natur.

Uanset, om du er nybegynder eller erfaren inden for yoga, kan du være med på vores retreat. Du bliver guidet undervejs, så stillingerne føles rare for dig.

Alle aktiviteter under opholdet er frivillige, så du kan skabe netop dén weekend, du ønsker dig og har brug for.

Sæt kryds i kalenderen: 

  • Udsolgt: 03.-05. maj 2024 (Katrine Suhr)
  • Åben: 28.-30. mar. 2025 (Katrine Suhr)
  • Åben: 25.-27. apr. 2025 (Cathrine Koefoed)

Scroll ned for at reservere din plads!

Ved booking betales et lille depositum på 500 kroner, og restbeløbet trækkes først 90 dage før afholdelse 🤎

Beskrivelse af yogaopholdet - dét kan du se frem til

På vores retreat er alle aktiviteter naturligvis valgfrie, så du kan deltage i det, der føles rigtigt for dig. Vores yogagæster inkluderer både erfarne yogier og nybegyndere, og vores undervisning tilpasses et roligt tempo og en funktionel tilgang til yoga – præcis som du kender det fra Cathrine Yoga-universet. Vores yogaundervisning er baseret på indisk og kinesisk medicin, og du vil få en spændende indsigt i dette undervejs ♥

Glæd dig til en forlænget weekend fuld af yoga, som på mange måder er nøglen til din inderste kerne. Og nyd at mærke yogaens gavnlige effekter både fysisk og mentalt. Yin yoga er den groundende og meditative yogapraksis, mens yang yoga er den styrkende og energifyldte!

Vores funktionelle tilgang fokuserer ikke på æstetik, men derimod på at du finder dine unikke måder at udføre stillingerne, så det føles behageligt for dig. Vær opmærksom på, at vores retreats ikke er egnede for gæster med begrænset bevægelighed eller nedsat mobilitet, og de forudsætter et godt og normalt helbred. Vi ønsker, at alle vores gæster føler sig velkomne og får en fantastisk oplevelse sammen med os ♥

Dag 1

14:00-15:00: Ankomst og indtjekning på Hjorths Badehotel

15:00-16:30: Yin yoga for dit immunforsvar

18:00-20:00: 3-retters gourmetmiddag

20:30-21:00: Yoga nidra sovemeditation.

OBS! Hotellet er klar til at modtage dig fra kl. 14, men du er naturligvis velkommen til at ankomme før og nyde en frokost. Din yogalærer byder dig officielt velkommen i yogasalen kl. 15 🧘‍♀️

Dag 2

08:00-09:00: Detox yang yoga

09:00-10:00: Morgenmad

10:30-12:00: Vandretur til Råbjerg Mile

13:00-14:00: Frokost

15:00-16:30: De-stress yin yoga

18:00-20:00: 3-retters gourmetmiddag

20:30-21:00: Chakra nidra sovemeditation.

Dag 3

08:00-09:00: Hjerteåbnende yang yoga

09:00-10:00: Morgenmad

10:00-11:00: Afrejse. Tak for nu og på glædeligt gensyn!

Vis mere
Vis mindre
Cathrine laver yin yoga og mindfulness i klitterne på yogaferie ved Vesterhavet

Booking og priser

Adresse: Hjorths Badehotel, Kandebakkevej 17, 9990 Skagen

Priser:

  • Enkeltværelse: 5.799,- per person
  • Delt værelse: 4.999,- per person

Udsolgt! Forårsretreat fra d. 03.-05. maj 2024 (Yogalærer: Katrine Suhr): 

  • Udsolgt! Book enkeltværelse →
  • Udsolgt! Book delt værelse →

Forårsrabat fra d. 28.-30. marts 2025 (Yogalærer: Katrine Suhr): 


Forårsrabat fra d. 25.-27. april 2025 (Yogalærer: Cathrine Koefoed): 


Alt dét er inkluderet: 

Prisen er inkluderet indkvartering og fuld forplejning under hele opholdet. Du får serveret grønne, sunde måltider – herunder morgenmad, frokost samt 3-retters middage. Og du kan vælge i mellem fisk eller vegetariske måltider. Du får serveret vand med og uden brus til måltiderne. Derudover modtager du daglig yogaundervisning (2 x morgenklasser á 60 minutter & 2 x eftermiddagsklasser á 90 minutter) samt vores populære yogahæfte med billeder af yogastillinger og -programmer. Der er yogamåtter på hotellet, så det skal du ikke medbringe hjemmefra. Der er også toilet og bad på alle værelser.

Du kan vælge at booke et enkeltværelse, eller du kan booke et delt dobbeltværelse – enten med en du kender i forvejen, og ellers sammensætter vi værelserne efter køn. Rejser du sammen med en yogaven eller partner, så orientér os blot herom, så får I selvfølgelig værelse sammen.

Prisen er eksklusiv transport til og fra opholdet, så du skal selv finde din vej til og fra Skagen. Og drikker du andet til måltiderne end det inkluderede, er dette tilkøb.

Tilmeldingen er bindende. Der tages forbehold for ændringer i dagsprogrammet. I tilfælde af aflysning får du alle dine pengene refunderet. Hvis du har yderligere spørgsmål, så skriv til os på [email protected].

Sommer Yogakuren - 6 selvkærlige uger med yoga og meditationer

Mød din yogalærer

Cathrine Koefoed

“Min mission er, at det skal føles godt at være dig. Jeg ønsker at hjælpe dig med at finde ro i sindet, selvaccept og kernestyrke.”

Mit navn er Cathrine Koefoed – og jeg er din personlige yogalærer. Jeg er kvinden bag Cathrineyoga.dk – Danmarks største yogaunivers og Cathrine Yoga app’en, som inspirerer over 100.000 månedlige læsere, og så er jeg forfatter til Yin Yogabogen – Stræk dig i balance og Yang Yogabogen – Sund og stærk med yoga.

Sammen med min partner, Tommy driver vi Cathrine Yoga Travel, som arrangerer anmelderroste yoga-retreats til nogen af verdens skønneste lande fra Bali, Zanzibar og Sri Lanka til Spanien, Sverige og skønne Danmark.

Jeg er uddannet inden for yin, yang, gravid, hatha og vinyasa yoga (siden 2013) samt mindfulness og meditation. Oven i dét har jeg en HA(psyk.) fra CBS. Jeg uddanner også nye yogalærere i både yin yoga og yang yoga i Cathrine Yoga Academy

Katrine Suhr Yoga

Mød din yogalærer

Katrine Suhr

“For mig handler yoga om at give slip – give slip på alle de mange tanker, forestillinger og forventninger vi har til os selv – og bare være som vi er. For vi er alle gode nok, PRÆCIS som vi er!”

Katrine Suhr er en hjertevarm, passioneret og dedikeret yogalærer, som har masser af glæde og yogaerfaring at dele ud af. Katrine arbejder til daglig som selvstændig yogalærer og er bl.a. ansat som yogalærer i Nordic Health House i København.

Katrine har +7 års erfaring med yoga samt mange tusinde timers praksis og selvstudie bag sig. Hun er certificeret yogalærer i både hatha og vinyasa yoga fra Simon Krohn og i yin yoga og mindfulness meditation fra Cathrine Koefoed.

Katrine Suhr har et stort kendskab til hele Cathrine Yoga-universet og er selv uddannet via Cathrine Yoga Academy. Katrine har selv deltaget på vores yoga-retreats på Bali, Sri Lanka og Møn samt i Sverige og ved Vesterhavet. Hun har gennemgået vores yogakurser, og så har hun deltaget på flere af vores yogaevents. Hun er desuden yogaelev på en række onlinevideoer i yogabiblioteket og er fast underviser på vores yoga-retreats i ind- og udland. Vores yogagæster er vilde med Katrine – og dét kan vi godt forstå!

Anmeldelser

Det siger yogagæsterne

“Jeg har fulgt Cathrine i snart et år – og ingen er som Cathrine. Hun passer perfekt til mig og mine ønsker, og jeg føler mig hjemme. Hendes stemme er dejlig blid, hun er meget professionel og hendes materialer er helt unikke. Jeg har lige været på retreat ved Vesterhavet og drømmer mig bare tilbage. Det er HELT sikkert ikke sidste gang, at jeg skal give mig selv det i gave. Tak Cathrine og Tommy og hele teamet bag for nogle dejlige dage ❤️”

- Ane Nielsen (Vesterhavet)

“Jeg er netop kommet hjem fra Yoga Retreat ved Vesterhavet. Cathrine er den eneste yogalærer, som kan få mig til at slappe helt af på måtten. Jeg føler mig fyldt med ny energi! Tusind tak for et skønt yogaophold ved Henne Strand 😍”

- Frederikke Simone (Vesterhavet)

“Jeg har netop været på Yoga Retreat ved Vesterhavet med Cathrine Yoga. Det er Yoga Retreat, man ikke vil hjem fra. Det er forkælelse på højt niveau – både hvad angår Cathrines yogaklasser og den fantastiske mad, der bliver serveret af Lea, som pirrer alle sanser. Omgivelserne ved Henne strand gør det bestemt ikke dårligere. Det var anden gang, jeg har været med Cathrine og bestemt ikke sidste gang. Tak for dig Cathrine.”

- Helle Strunge (Vesterhavet)

“Jeg har været på Yoga Retreat ved Henne Strand over en weekend og kan klart anbefale det. Cathrines yogaundervisning er rolig, nærværende og guidende, så man føler, at man kan være med, som den, man er. Maden og omgivelserne er også nogle dejlige rammer, og jeg kom hjem med god tyngde i kroppen og ro i hovedet, tak.”

- Katrine Fagerli (Vesterhavet)

“Jeg er netop hjemvendt fra et fantastisk Yoga Retreats ved Henne Strand. Det er nogle vidunderlige omgivelser på det gamle badehotel – selv de knirkende gulve blev en charme. Yogaundervisningen var perfekt – og maden bliver svært at undvære i morgen! Der fortjener alt muligt ros.”

- Nanna Krarup (Vesterhavet)

Netop hjemvendt efter det skønneste yogaretreat ved Vesterhavet. Skønt sted, fantastisk mad og en masse vidunderlig yoga formidlet af altid professionelle og nærværende Cathrine 🙏🏼 Vi var en broget forsamling – unge, ældre, mænd, kvinder, øvede og nybegyndere – og Cathrine nåede ud til os alle. Hun er synlig under hele opholdet og får alle til at føle sig trygge og godt tilpas. Variationen af aktiviteter er perfekt afstemt, så man også kan sætte sig med en bog og nyde blot at være på retreat. Jeg skal helt sikkert på yoga-retreat med Cathrine igen ❤️

- Birgitte Tånnquist Eskildsen (Vesterhavet)

Jeg vendte hjem med masser af energi efter at have været med på et fantastisk yoga-retreat ved Vesterhavet 🙏 Cathrine er sød, meget dygtig og imødekommende, og hun har en positiv og nærværende undervisningsstil i et naturligt flow. Alle kunne fint følge med, og vi fik individuel vejledning efter behov. Det var dejligt, at man kunne være i sit eget space og følge sin egen rytme. Efter at have været medlem af Cathrines online yogaklub længe var det så dejligt at opleve hende live. Den vegetariske mad, som Lea og Martin tilberedte til os, var meget lækker og inspirerende. Jeg kommer helt sikkert igen en anden gang ❤️

- Hanne Østerby Knudsen (Vesterhavet)