Yogabøger af Cathrine Yoga 🧘‍♀️ Yin Yogabogen & Yang Yogabogen

Mine anmelderroste yogabøger

Yin Yogabogen & Yang Yogabogen af Cathrine Koefoed

Kære yogavenner 🥰

Kickstart din yogapraksis, og boost din sundhed med mine anmelderroste yogabøger, som både indeholder en hel masse yogateori, yogafilosofi, yogastillinger og skønne, selvkærlige og styrkende yogaklasser. Få fingrene i dit personlige eksemplar af:

Yin Yogabogen – Stræk dig i balance

Yang Yogabogen – Sund og stærk med yoga

Scroll ned og bliv klogere på, hvad mine bøger indeholder af teori, stillinger og programmer. Du kan godt glæde dig – dét er de smukkeste, mest informative og anvendelige yogabøger, hvis jeg selv skal sige det.

Namasté – og rigtig god læselyst,
Cathrine 😘

Yogabøger af Cathrine Yoga 🧘‍♀️ Yin Yogabogen & Yang Yogabogen

Yin Yogabogen

Stræk dig i balance

Drømmer du om mere egenomsorg og tid til DIG? Skab selvkærlige åndehuller i en travl hverdag med Yin Yogabogen (2022). Tag på en indre opdagelsesrejse i krop og sind, og stræk dig glad og i balance. Bogen er et kærligt værktøj til dig, der ønsker at dyrke yoga i dine egne, trygge omgivelser og dit eget tempo. Alle kan være med – uanset om du er ny eller øvet på yogamåtten.

Glæd dig til at mærke de gavnlige effekter af yin yogaens lange, dybe og blide bindevævsstræk. Yin yoga øger smidigheden, sænker stressniveauet, forbedrer kropsholdningen og øger blodcirkulationen. Bliv fri for fysiske og mentale spændinger, rygsmerter, hovedpiner, ubalancer og meget, meget mere.

Bliv klogere på yogateorien, fordyb dig i de 24 yin yogastillinger, og nyd bogens 20+ yin yogaprogrammer. Yogaprogrammerne er visualiseret med billeder af de enkelte yogastillinger, så de er lette at komme i gang med, og så du kan sammensætte sekvenser med dine yndlingsstillinger 💕

Yang Yogabogen

Sund og stærk med yoga

Find din indre og ydre styrke med yoga! Yang Yogabogen inviterer dig til at prioritere flere nydelsesfulde stunder i dit eget selskab. Bogen er et kærligt startskud til dig, der drømmer om en positiv og selvkærlig forandring i dit liv.

Glæd dig til at mærke yang yogaens gavnlige effekter og til at få et kærligere syn på dig selv. Yang yoga træner og styrker muskler, sener og led og skærper din koncentrations- og balanceevne. Du vil øge dit energiniveau og styrke din kropsbevidsthed. Træd op på yogamåtten, og mærk puls, varme og power strømme rundt i kroppen, mens du får sved på panden. Alle kan være med – uanset om du er ny eller øvet på yogamåtten.

I bogen bliver du klogere på yogateorien, når vi dykker ned i både menneske- og energikroppen og i yogafilosofien. Fordyb dig i de 28 yang yogastillinger, som alle er nøje beskrevet og illustreret med billeder. Kickstart din yogapraksis, og nyd de mere end 20 yang yogaprogrammer, som er designet og visualiseret, så du selv nemt kan praktisere dem på yogamåtten.

Anmeldelser

Hør, hvordan min seneste yogabog blev modtaget

Skøn bog, som jeg har foræret min datter – tænker, at du også kan inspirere hende.

- Annie H. (Yin Yogabogen)

”Jeg læser SÅ mange bøger, også om yoga. Din yin yoga bog er til dato, og uden sammenligning, den lækreste jeg har haft i hænderne. Lækre illustrationer, overskuelige skemaer og forklaringer. Wow, hvor er jeg glad for, jeg købte den! Mange tak!”

- Hanne L. (Yin Yogabogen)

Jeg har modtaget mit eksemplar i dag, og den er virkelig lækkert udført. Elsker din signering – har taget ordene til mig og føler, at jeg har fået en superpersonlig bog. Overskueligt supplement til alle videoerne i appen. Med den bliver det virkelig nemt at finde lige de stillinger, jeg behøver til at fikse ditten og datten. Kun ét minus: Den er ikke tyk nok til at fungere som yogablok (det er bare for sjov).

- Helle D. (Yin Yogabogen)

”Har modtaget min. Tak, fordi du har givet dig tid til at skrive en hilsen i den. Wauw, den er SÅ flot og dejligt med mange billeder. Glæder mig til at kigge mere i den her i weekenden.”

- Lene S. (Yin Yogabogen)

Hentede den torsdag, den er virkelig god … Er meget glad for den og tror, jeg kommer til at bruge den meget til min undervisning. Supergode forklaringer. TAK!

- Henriette L. (Yin Yogabogen)

”Det er den fineste bog, jeg nogensinde har købt! Tak for dig!”

- Kamilla J. (Yin Yogabogen)

”Modtog bogen i går og den får absolut fem hjerter. Der er allerede læst godt i den. Er allerede SÅ glad for den og har faktisk den sidste uge brugt de 3 morgen-yogastillinger, da jeg fandt dem i din app. Jeg er blevet SÅ glad for yoga.”

- Karina H. (Yin Yogabogen)

TAK for din smukke bog, som jeg modtog i går. Bogen er velskrevet og med rigtig brugbare øvelser og hjælpsomme strategier. TAK, Cathrine.

- Lone U. (Yin Yogabogen)

”Den er helt igennem fantastisk. Varmeste anbefaling fra mig.”

-

Yang Yogabogen - Sund og stærk med yoga

Hvorfor dyrke yoga?

Jeg giver dig svarene:

👉 6 selvkærlige grunde til at dyrke yang yoga.

Yang yoga hjælper dig med:

 • at træne og tone dine muskler.
 • at give dig et energiboost.
 • at træne din koncentrationsevne.
 • at skabe kontakt til dit åndedræt.
 • at styrke din balanceevne.
 • at øge din kropsbevidsthed – og elske dig selv, præcis som du er 🫶

👉 6 selvkærlige grunde til at dyrke yin yoga.

Yin yoga hjælper dig med:

 • at elske og acceptere din krop, præcis som den er.
 • at give slip på fysiske og mentale spændinger.
 • at være i nuet og sætte tempoet ned.
 • at starte dagen på en groundet måde med morgenyoga.
 • at trække vejret helt ned i maven og komme ned i gear med aftenyoga.
 • at strække dig i balance ✨

Jeg er simpelthen SÅ stolt af mine yogabøger 📚 Så stolt af, at jeg i 2022 også kunne skrive forfatter på cv’et – og til hele to fantastiske bøger. Fordyb dig i al yoganørderi ved køb af Yin Yogabogen og Yang Yogabogen 💥

Yang Yogabogen - Sund og stærk med yoga

Om forfatteren

Cathrine Koefoed

Mit navn er Cathrine Koefoed – og jeg er forfatteren bag Yin Yogabogen og Yang Yogabogen.

Jeg er også kvinden bag Cathrineyoga.dk – Danmarks største yogaunivers og Cathrine Yoga app’en, som inspirerer over 100.000 månedlige læsere. Sammen med min partner, Tommy driver vi Cathrine Yoga Travel, som arrangerer anmelderroste yoga-retreats til nogen af verdens skønneste lande.

Jeg er uddannet inden for yin, yang, gravid, hatha og vinyasa yoga samt mindfulness og meditation. Oven i dét har jeg en HA(psyk.) fra CBS. Jeg uddanner også nye yogalærere i både yin yoga og yang yoga via Cathrine Yoga Academy.

Min mission er, at det skal føles godt at være dig. Jeg ønsker at hjælpe dig med at finde ro i sindet, selvaccept og kernestyrke. Derfor er jeg så utrolig glad for, at du har truffet et bevidst og selvkærligt valg om at prioritere DIG ved at skabe små åndehuller i din hverdag med mine yogabøger.

Namasté
Cathrine 💕