Yogaelever hviler i den smukke yogasal på Ayurveda Yoga Retreat på Sri Lanka

Den ultimative sundhedsrejse

Ayurveda yoga-retreat på Sri Lanka

Vi gentager succesen! Vores Ayurveda yoga-retreat på Sri Lanka er nemlig den ultimative sundhedsrejse for krop, sind og sjæl. Rejsen består af to daglige yogaklasser, daglige ayurvediske behandlinger, ayurvediske måltider, solbadning samt velvære, afslapning, nærvær og ro på vores luksuriøse, ayurvediske resort. Ayurvie Weligama er et luksuriøst, ayurvedisk resort med professionelle ayurvediske læger, terapeuter og kokke. Resortet ligger lige ud til det Indiske Ocean i det sydlige Sri Lanka.

Ved ankomsten vil du, som noget af det første på rejsen, få en samtale med din ayurvediske læge, der vil planlægge dine ayurvediske behandlinger og individuelle kost på baggrund af din unikke ayurveda-type. Måltiderne tilberedes af resortets dygtige kokke, og de serveres som buffet, så du nemt kan se, hvilke retter, der hører din ayurveda-type. Du kan nyde alle de forskellige retter – og samtidig blive klogere på, hvad de andre må spise. Det giver nogle herlige samtaler over bordet.

Vil du vide mere om ayurveda? Find inspiration i Cathrines inspirerende blogindlæg om ayurveda og de tre doshaer her →


Scroll ned på siden og book din plads! Spar 1.000 kroner ved booking inden d. 1. juni 2024 🤎

Yoga retreat på Zanzibar

Glæd dig!

Ayurveda yoga-retreat på Sri Lanka

Glæd dig! Du har fri adgang til alle resortets mange faciliteter:

  • Yogasal med havudsigt
  • Infinitypool med liggestole
  • Ayurvedisk restaurant – 3 daglige måltider er inkluderet, og du spiser efter din ayurveda-type
  • Ayurvedisk center med læger og terapeuter. Alle behandlinger er inkluderet i rejsen.

Vores ayurveda yoga-retreat er et luksuriøst, ayurvediske wellnessophold og en sundhedsrejse ud over alle grænser – altid med fokus på det selvkærlige. Du skal være klar på at mærke din krop, dit sind og din sjæl undervejs – og du vil med sikkerhed komme ”udrenset” hjem til Danmark. Der er derfor ingen kaffe eller alkohol under din yogarejse. Til gengæld kan du nyde urtete og kogt vand. Og så kan du se frem til daglige ayurvediske behandlinger – tilpasset præcist til dig. Det er velværebehandlinger, hvor din krop og dit sind heales på alle niveauer efter den ayurvediske doktors anvisninger.

Lad batterierne op, og fordyb dig i en selvkærlig rejse. Det er den smukkeste investering, du kan gøre i DIG.


Scroll ned på siden og book din plads! Spar 1.000 kroner ved booking inden d. 1. juni 2024 🤎

Tryghedsgaranti

Rejs trygt med Cathrine Yoga Travel 💚 Vi er medlem af Rejsegarantifonden og følger rejsevejledningerne. Med vores tryghedsgaranti får du altid refunderet din rejse, hvis din destination farves orange eller rød af Udenrigsministeriet. Book din yogarejse i dag og se frem til et uforglemmeligt retreat! 🧘‍♀️ Se vores rejsekalender her →

Forny sundheden, velværen og energien med Cathrine Yoga Travel

Forny sundheden, velværen og energien med Cathrine Yoga Travel

Booking og priser

Din investering – DKK 25.995,-

Ved booking betales et depositum på DKK 6.000,-

Early bird rabat – Spar 1.000 kroner inden d. 1. juni 2024.

Pakkerejsen inkluderer fly, transfer, 7,5 overnatninger i delt dobbeltværelse (sen udtjekning), 2 daglige yogaklasser, 3 daglige ayurvediske måltider, konsultation med en ayurvedisk læge samt 1-3 daglige, ayurvediske behandlinger. Enkeltmandsværelse kan tilkøbes for DKK 4.000,-


UDSOLGT! Afrejse d. 10. januar 2024 – Yogalærer: Stinna Shaktiva


UDSOLGT! Afrejse d. 19. januar 2024 – Yogalærer: Stinna Shaktiva


3 PLADSER TILBAGE! Afrejse d. 08. januar 2025 (Emirates) – Yogalærer: Stinna Shaktiva


NYHED! Afrejse d. 17. januar 2025 (Emirates) – Yogalærer: Stinna Shaktiva


Ønsker du at booke rejsen med CVR-nummer? Har du behov for en skræddersyet flyrejse, eller ønsker du at booke uden flyrejse? Tøv ikke med at kontakte os på [email protected] 🙏

Beskrivelse af yogarejsen. Dét kan du se frem til

Dag 1 - I dag starter din yogarejse fra Københavns Lufthavn (CPH)

Du flyver med Emirates til Dubai, hvor vi mellemlander for derefter at flyve mod Sri Lanka (Colombo). Flyet afgår fra København og lander på Sri Lanka den næste dag. Mærk rejsesommerfuglene baske i din mave – du er på vej på yoga-eventyr!

Dag 2 - I dag skal du nyde din første dag på Sri Lanka

Når du ankommer til lufthavnen på Sri Lanka, bliver du transporteret til vores resort, Ayurvie Weligama. Når alle er ankommet, holder din yogalærer et informations- og velkomstmøde. Herefter nyder vi det første ayurvediske måltid, som resortets dygtige kokke har forberedt til os. I dag vil du også møde din ayurvediske læge, som vil kortlægge din unikke ayurveda-type og tilrettelægge behandlinger og kostanbefalinger særligt til dig. Senere mødes vi til retreatets første yin yogaklasse.

Dag 3 - I dag starter din yogarejse officielt! Vi har fokus på grounding - Rodchakraet

Dagen starter kl. 7:30 med dejlig yin yang yoga. Fokus er på grounding – på at lande på Sri Lanka i de skønneste omgivelser samt din første ayurvediske behandling. Efter yogaklassen nyder vi et dejligt morgenmåltid. Nyd hotellets lækre faciliteter, inden vi spiser en fælles frokost. Om eftermiddagen mødes vi igen til groundende yin yoga og meditation, hvor du vil mærke en følelse af sindsro, velvære og balance. Vi runder dagen af med et lækkert aftensmåltid, der er tilpasset din ayurveda-type og med udsigt til det smukke Indiske Ocean.

Dag 4 - I dag har vi fokus på velvære og nydelse - Harachakraet

Vi står op til udrensende yin yang yoga kl. 7:30. Fokus er på at mærke ind i vores fysiske krop, så energien atter kan flyde frit, og vi mærker fornyet velvære i krop og sind. Bagefter spiser vi en fælles morgenmad i skyggen. Brug dagen, som du har lyst til, og nyd de eksotiske omgivelser – enten ved hotellets lækre pool eller på stranden. Du vil også blive forkælet med en ayurvedisk behandling. Vi mødes igen til yin yoga kl. 17:00, hvor vi har fokus på Harachakraet, inden vi afslutter dagen med en lækker middag kl. 19:30.

Dag 5 - I dag har vi fokus på at komme helt ned i gear - Solar Plexus Chakraet

Vi vågner til blid yin yang yoga, som styrker, twister og strækker kroppens muskler og bindevæv. Efter morgenmaden kan du nyde resten af dagen, som du lyster og har brug for. Du kan igen nyde en healende, ayurvedisk behandling, som er tilpasset dig og din ayurveda-type. Vi mødes til de-stress yin yoga og meditation om eftermiddagen, som styrker fordøjelsen, men også din viljestyrke og selvsikkerhed. Aftenen rundes af med et lækkert, ayurvedisk aftensmåltid.

Dag 6 - I dag har vi fokus på selvkærlighed og healing - Hjertechakraet

Vi vågner til hjerteåbnende yin yang yoga kl. 7:30, som styrker hjertet og blodcirkulationen. Glæd dig til at hele dit Hjertechakra. Efter morgenmaden kan du tage en tur på den nærliggende strand. Fordyb dig i en god bog, eller bliv på resortet og træk vejret helt ned i maven. Nyd, at du har al tid i verden til DIG. Vi mødes igen til yin yoga og meditation for hjertet kl. 17:00, hvor vi skaber balance og flow i hjerteenergien efterfulgt af en lækker middag i den lune aftenbrise.

Dag 7 - I dag har vi fokus på kommunikation og klarhed - Halschakraet

Vi vågner til powerfuld yin yang yoga kl. 7:30, som styrker dine lunger og dit immunforsvar. Du vil mærke en følelse af både fysisk og mental ro og styrke. Vi mødes efterfølgende til et lækkert morgenmåltid med udsigt til Det Indiske Ocean. Resten af dagen kan du tilbringe i solen – enten ved stranden eller ved hotellets pool. Også i dag kan du nyde en traditionel, ayurvedisk behandling skræddersyet til din ayurveda-type. Vi mødes igen til yin yoga kl. 17:00 – lyt til din indre stemme, der vejleder dig. Sammen nyder vi et fælles aftensmad i restauranten.

Dag 8 - I dag har vi fokus på selvudvikling og visualiseringer - Pandechakraet

Start dagen med styrkende yin yang yoga og åndedrætsøvelser kl. 7:30, der styrker din indre visdom. Efter din ayurvediske morgenmad kan du igen nyde en ayurvedisk behandling, en god bog eller en dukkert i havet. Du kan også fordybe dig i taknemmelighedsskrivning eller de tre dharma-spørgsmål, som din yogalærer vil præsentere dig for i starten af opholdet. Vi mødes alle til de-stress yin yoga kl. 17:00, hvor vi har fokus på mindfulness og meditation.

Dag 9 - I dag er det din sidste dag på Sri Lanka. Vi har fokus på intuition og livsenergi - Kronechakraet

Din yogalærer byder dig velkommen på yogamåtten med chakra yin yang yoga i yogasalen kl. 7.30. Bagefter mødes vi til et lækkert, ayurvedisk morgenmåltid. Nyd din sidste dag på resortet, eller få en time på øjet! Vi mødes til eftermiddagsyoga kl. 17:00, hvor du kan glæde dig til at modtage dit flotte kursusbevis. Om aftenen spiser vi den sidste middag sammen og skåler oven på en fantastisk yogarejse. Vi krammer farvel og på gensyn, og du bliver transporteret til Colombo Lufthavn, hvor vi flyver fra kl. 03.

Dag 10 - Hjemkomst

Vi flyver fra Dubai og lander i Københavns Lufthavn ved middagstid.

OBS! Vi tager forbehold for ændringer i rejseprogrammet. Du vil modtage et detaljeret program ved ankomsten til resortet – særligt i forhold til konsultationerne hos din ayurvediske læge samt dine individuelle behandlinger, som starter på dag 3.

Vis mere
Vis mindre

Mød din yogalærer

Stinna Shaktiva

“Jeg holder sådan af at se mennesker finde hjem til sig selv – både i krop og i sind. Derfor er der altid plads til, at du kan være DIG – med alt du er – i min yogaundervisning.” – Stinna Shaktiva

Stinna er en alsidig og dedikeret yogalærer med +20 års undervisningserfaring – og så er hun Cathrines egen yoga-læremester. Hun er en meget kærlig, passioneret og erfaren yogalærer, der underviser med masser af nærvær og glæde. Til dagligt underviser hun i både Nordic Health House og Rört, lige som Stinna er tilknyttet yoga-undervisningen på flere høj- og efterskoler.

Stinna er uddannet inden for kundalini yoga, hatha, vinyasa, yin yoga og yoga nidra. Hun er tidligere professionel danser og koreograf, og har rejst og turneret verden rundt med DGI’s verdenshold som gymnast og instruktør. Og så har hun en overbygning i Dans og formidling fra Den Danske Scenekunstskole og er certificeret i Rolfing Strukturel Integration. Derfor bærer Stinnas undervisningsstil på skønneste vis præg af hendes sammensatte bevægelsesbaggrund og erfaring.

For Stinna er det vigtigt at skabe et trygt og kærligt rum i yogaundervisningen, hvor der er plads til, at du kan være præcis, som du er. Hun er utrolig dygtig til at tilpasse undervisningen efter elevernes behov, og så har hun en særlig evne til at lytte til kroppen og energien i rummet. Stinna skaber med det samme et trygt og fortroligt yoga-rum, hvori du som yogaelev kan genfinde glæde, balance og fornyet energi.

Vi er så glade for, at Stinna er en del af Cathrine Yoga-familien!

Yoga-retreat på Sri Lanka med to daglige yogaklasser (75-90 minutter pr. klasse) med Stinna som underviser. Glæd dig til at skabe balance i dine chakraer. Vi gennemgår ét chakra hver dag og starter selvfølgelig ved Rodchakraet på vores første dag med yoga. På vores sidste dag sammen får du et flot kursusbevis i chakraerne fra Cathrine Yoga Academy, som du kan tage med dig hjem.

Spørgsmål og svar

Du er altid velkommen til at kontakte os på [email protected]

Hvad er ayurveda?

Ayurveda er Indiens holistiske sundhedssystem, der integrerer krop og sind med naturen. Ayurveda betyder ”livets videnskab” på sanskrit og er baseret på ældgamle, vediske skrifter. Ayurveda er et mere end 5.000 år gammelt system, og det er dermed verdens ældste sundhedsvidenskab, der centrerer sig om et langt, sundt og lykkeligt liv i balance med naturens elementer, årstider og cyklusser.

Hvad er inkluderet?

Prisen er inkl. fly, transfer, 7,5 overnatninger i delt dobbeltværelse eller i enkeltmandsværelse (tilkøbes for + DKK 4.000), 3 daglige ayurvediske måltider, 2 daglige yogaklasser med din personlige yogalærer fra Cathrine Yoga Travel (2 x 75-90 minutter), konsultation med din ayurvediske læge samt 1-3 daglige ayurvediske behandlinger.

Hvad er ikke inkluderet?

Prisen er ekskl. rejseforsikring, visum ved ankomst, turistskat ved afrejse, drikkepenge samt udflugter.

Kan jeg betale i flere rater?

Ved booking betales et depositum på DKK 6.000, - pr. person. Restbeløbet trækkes automatisk fra din konto 90 dage før afrejse.

Hvem er denne rejse for?

Alle er velkomne på dette retreat – og selvfølgelig er alle aktiviteter valgfri. Vores yogagæster er typisk mellem 30-60 år. Nogen af yogagæsterne er vant til at dyrke yoga, mens andre er helt nye på yogamåtten. Vi stræber efter at skabe den bedste yogaoplevelse for vores gæster. Det er vigtigt at bemærke, at vores yoga-retreats ikke er egnet for gæster med begrænset bevægelighed eller nedsat mobilitet, og at vores retreats forudsætter et godt og normalt helbred. Vi ønsker alle vores gæster at føle sig velkomne og har en god oplevelse med os!

Kan mænd deltage?

Ja! Yoga er både for mænd og kvinder i alle aldre. Yogarejsen er en god blanding af sund kost, natur, indre ro og styrke.

Kan jeg tage "alene" afsted på yogarejse?

Ja! Mange vælger at rejse "alene" - og altså uden at kende de øvrige på holdet. Rejsen er som udgangspunkt med et delt dobbeltværelse, hvor vi sætter jer sammen efter køn, men du kan tilkøbe et enkeltmandsværelse, hvis du har mere lyst til det. Inden afrejse bliver du en del af vores lukkede Facebookgruppe for yogarejsende, hvor du kan præsentere dig selv kort, lige som du kan få indsigt i, hvem du skal dele yogaoplevelsen med.

Skal jeg medbringe mit eget yogaudstyr?

Der er yogaudstyr på resortet, som vi bruger, men vi anbefaler, at du medbringer din egen yogamåtte. Er du mest komfortabel med dit eget yogaudstyr, så er du meget velkommen til at medbringe det.

Andet?

Du er altid velkommen til at kontakte os på [email protected].

Cathrine og Tommy som rejseledere i Cathrine Yoga Travel

Vi er medlem af Rejsegarantifonden

Rejs med Cathrine Yoga Travel

Vores anmelderroste yoga-retreats i både ind- og udland består af styrkende og groundende yoga, mindfulness-meditationer samt nærende måltider og unikke rejseoplevelser 💚

Bag Cathrine Yoga Travel står Cathrine og Tommy. Vi er begge yogaglade, passionerede og eventyrlystne, og så elsker vi at skabe mindeværdige, selvkærlige oplevelser for DIG.

Vores rejsemål er nøje udvalgt med fokus på eksklusivitet, velvære og harmoniske omgivelser – både i og uden for yogasalen. Vi har samlet et hold af dygtige yogalærere, der vil guide dig gennem en magisk yogapraksis.

Har du spørgsmål til vores yogarejser? Du kan altid kontakte os på [email protected].

Vi ser frem til at byde dig varmt velkommen!

Namasté,
Tommy og Cathrine

Se vores store rejsekalender

Rejs til Sri Lanka med Stinna Shaktiva

Sådan siger de tidligere yogaelever

“Kæmpe anbefaling af yogarejse! Jeg har været med på Cathrine Yogas ayurvediske yoga-rejse til Sri Lanka 🌴🧘🏻‍♀️ Det var en helt fantastisk oplevelse, hvor alt spillede og dermed gav mulighed for, at man blot kunne læne sig tilbage og suge til sig. Stedet er perfekt placeret og har den smukkeste udsigt fra yogasalen, maden var spændende og lækker, behandlingerne helt i top, og Stinna, som underviste i yoga, skabte et rum med ro, fordybelse, udfordringer og eftertænksomhed. Retreatet kan klart anbefales!”

- Louise Hansen

“Stinna er den dygtigste, mest empatiske og nærværende yogaunderviser, jeg nogensinde har mødt. Hendes yogatimer gav mig altid ro i sjælen og kroppen. Tre timers yoga om dagen med lyden af junglen som baggrundsmusik gør bare oplevelsen helt fantastisk i sig selv. At man så oven i købet deler oplevelsen med en masse andre glade, omsorgsfulde og skønne yogagæster gør bare oplevelsen endnu mere fantastisk. Du vil ikke fortryde at tage afsted med Cathrine Yoga Travel. Det er en oplevelse, jeg aldrig vil glemme, og noget som jeg vil se tilbage på og tage med mig resten af livet 💜”

- Rebekka Marcus

”Stinna er nærværende, hun har en dejlig ro og en meget fin energi. Hun er bare megadygtig både til det teoretiske, det spirituelle og det kropslige.”

- Tania Biil Petersen

”Stinna er utrolig sød, opmærksom og nærværende i hendes tilstedeværelse. Hun har en virkelig dejlig energi.”

- Jeanne Illemann

“Efter en yogaklasse med Stinna er der ro i mit nervesystem, varme i hjertet og sang i sjælen.”

- Marianne Nielsen

”Stinna er en super dygtig og erfaren yogalærer. Hun har en helt igennem fantastisk måde at videreformidle yogaen og yogafilosofien på. Derforuden er hun et nærværende og kærligt menneske, der er dejlig at være sammen med.”

- Sophie Vile Wetke

Cathrine Yoga Travel
Hejrevej 30, 2400 KBH NV
CVR: 40873546

Kontakt
E-mail: [email protected]

Rejs sikkert og godt
| Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3226