Tryghedsgaranti

Vi er medlem af Rejsegarantifonden, og vi følger gældende rejsevejledninger. Du vil altid kunne få refunderet din rejse i situationer, hvor pakkerejsen måtte blive aflyst, fx hvis Udenrigsministeriet farver din destination orange eller rød. Du kan derfor trygt – og med ro i maven – booke din yogarejse hos os! Vi glæder os til at byde dig velkommen på et af vores skønne retreats.

Yogaelever hviler i den smukke yogasal på Ayurveda Yoga Retreat på Sri Lanka

Den ultimative sundhedsrejse

Ayurveda Yoga-retreat på Sri Lanka

Vi gentager succesen! Vores Ayurveda Yoga-retreat på Sri Lanka er nemlig den ultimative sundhedsrejse for krop, sind og sjæl. Rejsen består af daglige yogaklasser, ayurvediske behandlinger, ayurvediske måltider, solbadning samt velvære, afslapning, nærvær og ro på vores luksuriøse, ayurvediske resort.

Ayurvie Weligama er et luksuriøst, ayurvedisk resort med professionelle ayurvediske læger, terapeuter og kokke. Resortet ligger lige ud til det Indiske Ocean i det sydlige Sri Lanka. Ved ankomsten vil du, som noget af det første på rejsen, få en samtale med din læge, der vil planlægge dine ayurvediske behandlinger og individuelle kost på baggrund af din unikke ayurveda-type. Vi mødes til morgen-, middag- og aftensmad, som du kan glæde dig til at nyde med udsigt til havet.

Du har desuden fri adgang til alle resortets mange faciliteter:

  • Yogasal med havudsigt
  • Infinitypool med liggestole
  • Ayurvedisk restaurant – 3 daglige måltider er inkluderet, og du spiser efter din ayurveda-type
  • Ayurvedisk center med læger og terapeuter. Alle behandlinger er inkluderet.
Stranden på Ayurveda Retreat i Sri Lanka med azurblåt hav og palmer

Forny sundheden, velværen og energien med Cathrine Yoga Travel

Booking og priser

Din investering – DKK 24.995,-

Ved booking betales et depositum på DKK 6.000,-

Pakkerejsen inkluderer fly, transfer, 8 overnatninger i delt dobbeltværelse, 2 daglige yogaklasser, 3 daglige ayurvediske måltider, konsultation med en ayurvedisk læge samt 1-3 daglige, ayurvediske behandlinger. Enkeltmandsværelse kan tilkøbes for DKK 4.000,-

Beskrivelse af yogarejsen. Dét kan du se frem til

Dag 1 - I dag starter din yogarejse fra Københavns Lufthavn (CPH)

Du flyver med Qatar Airways til Doha, hvor vi mellemlander for derefter at flyve mod Sri Lanka (Colombo). Flyet afgår fra København og lander på Sri Lanka den næste dag.

Dag 2 - I dag skal du nyde din første dag på Sri Lanka

Når du er ankommet til lufthavnen på Sri Lanka, bliver du transporteret til vores resort, Ayurvie Weligama. Når alle er ankommet, holder vi et informations- og velkomstmøde. Vi nyder det første ayurvediske måltid, som hotellets dygtige kokke har forberedt til os. Herefter kan du tage et bad og falde i søvn til lyden af havet.

Dag 3 - I dag starter din yogarejse for alvor, og vi har fokus på grounding

Start dagen med din første yogaklasse. Cathrine vil introducere dig for yin yang yoga efterfulgt af et skønt morgenmåltid. I dag vil du også møde din ayurvediske læge, som vil kortlægge din unikke ayurveda-type og tilrettelægge behandlinger og kostanbefalinger særligt til dig. Nyd hotellets lækre faciliteter, inden vi spiser en fælles frokost. Om eftermiddagen mødes vi igen til groundende yin yoga og meditation, hvor du vil mærke en følelse af sindsro, velvære og balance. Vi runder dagen af med et lækkert aftensmåltid med udsigt til det smukke Indiske Ocean.

Dag 4 - I dag har vi fokus på udrensning og at give slip

Vi står op til udrensende yin yang yoga efterfulgt af en fælles morgenmad. Brug dagen, som du har lyst til og nyd de eksotiske omgivelser enten ved hotellets lækre pool eller på stranden. Du vil igen blive forkælet med en ayurvedisk behandling. Vi mødes til detox yin yoga og meditation om eftermiddagen, inden vi afslutter dagen med en lækker middag i restauranten.

Dag 5 - I dag har vi fokus på at komme helt ned i gear

Vi vågner til blid yin yang yoga, som styrker og strækker kroppens muskler og bindevæv. Efter morgenmaden kan du nyde resten af dagen, som du lyster og har brug for. Du kan igen nyde en healende, ayurvedisk behandling, som er tilpasset dig. Vi mødes til de-stress yin yoga og meditation om eftermiddagen, og vi slutter dagen af med et lækkert, ayurvedisk aftensmåltid.

Dag 6 - I dag har vi fokus på selvkærlighed

Vi står op til selvkærlig yin yang yoga efterfulgt af en fælles morgenmad. Tag en tur på den nærliggende, fantastiske strand og fordyb dig i en god bog, eller bliv på resortet og træk vejret helt ned i maven. Nyd, at du har tid til DIG. Du vil igen blive forkælet med en ayurvedisk behandling. Vi mødes om eftermiddagen til hjerteåbnende yin yoga og meditation efterfulgt af en lækker middag i den lune aftenbrise.

Dag 7 - I dag har vi fokus på åndedrættet

Vi vågner til powerfuld yin yang yoga, som styrker dine lunger og dit immunforsvar. Du vil starte dagen med en skøn følelse af ro og styrke. Vi mødes bagefter til et lækkert morgenmåltid med udsigt til Det Indiske Ocean, og resten af dagen kan du tilbringe  i solen ved stranden eller hotellets pool. Også i dag kan du nyde en traditionel, ayurvedisk behandling skræddersyet til din ayurveda-type. Vi mødes igen til detox yin yoga og meditation efterfulgt af fælles, veltilberedt aftensmad.

Dag 8 - I dag har vi fokus på twistende yoga

I dag mødes vi til twistende yin yang yoga for alle de indre organer. Efter din ayurvediske morgenmad kan du igen nyde en ayurvedisk behandling, en god bog eller en dukkert i havet. Du kan også fordybe dig i taknemmelighedsskrivning eller de tre dharma-spørgsmål, som Cathrine vil præsentere dig for i starten af opholdet. Om eftermiddagen mødes vi til twistende yin yoga og meditation efterfulgt af et ayurvedisk måltid.

Dag 9 - I dag har vi fokus på livsenergi

Cathrine byder dig velkommen med chakra yin yang yoga i yogasalen, og bagefter mødes vi til et lækkert morgenmåltid. Nyd din sidste dag og din sidste ayurvedisk behandling, og slap af i hotellets luksuriøse omgivelser, inden vi mødes til turens sidste chakra yin yoga. Vi spiser den sidste middag sammen og skåler i et glas juice.

Dag 10 - I dag er det din sidste dag på Sri Lanka, hvor du kan sove længe

Vi mødes til morgenmad og når også at spise en fælles frokost sammen. Herefter går turen mod Colombo Lufthavn om eftermiddagen, hvor vi krammer hinanden farvel og siger på gensyn. Vi flyver fra Colombo Lufthavn om aftenen.

Dag 11 - Hjemkomst

Vi flyver fra Doha Lufthavn og lander i Københavns Lufthavn om morgenen.

OBS! Vi tager forbehold for ændringer. Du vil modtage et detaljeret program ved ankomsten til resortet – særligt i forhold til konsultation hos din ayurvediske læge samt dine individuelle behandlinger, som starter fra dag 3.

Vis mere

Spørgsmål og svar

Du er altid velkommen til at kontakte os på [email protected]

Hvad er ayurveda?

Ayurveda er Indiens holistiske sundhedssystem, der integrerer krop og sind med naturen. Ayurveda betyder ”livets videnskab” på sanskrit og er baseret på ældgamle, vediske skrifter. Ayurveda er et mere end 5.000 år gammelt system, og det er dermed verdens ældste sundhedsvidenskab, der centrerer sig om et langt, sundt og lykkeligt liv i balance med naturens elementer, årstider og cyklusser.

Hvad er inkluderet?

Prisen er inkl. fly, mad ombord på flyet (ikke vegetarisk), transfer, 8 overnatninger i delt dobbeltværelse eller i enkeltmandsværelse (tilkøbes for + DKK 4.000), 3 daglige ayurvediske måltider, 2 daglige yogaklasser med din personlige yogalærer fra Cathrine Yoga Travel (2 x 75 minutter), konsultation med din ayurvediske læge samt 1-3 daglige ayurvediske behandlinger.

Hvad er ikke inkluderet?

Prisen er ekskl. rejseforsikring, visum ved ankomst, turistskat ved afrejse, drikkepenge, udflugter samt yoga på afrejse- og hjemrejsedagene.

Kan jeg betale i flere rater?

Ved booking betales et depositum på DKK 6.000, - pr. person. Restbeløbet trækkes automatisk fra din konto 90 dage før afrejse.

Hvem kan deltage?

Alle kan deltage! Vores yogarejsende er typisk mellem 25-55 år. Yogaklasserne består af styrkende yin yang yoga (morgen), groundende yin yoga (aften) og meditationer for alle. Nogen af yogagæsterne er vant til at dyrke yoga, mens andre er helt nye på yogamåtten.

Kan mænd deltage?

Ja! Yoga er både for mænd og kvinder i alle aldre. Yogarejsen er en god blanding af sund kost, natur, indre ro og styrke.

Kan jeg tage "alene" afsted på yogarejse?

Ja! Mange vælger at rejse "alene" - og altså uden at kende de øvrige på holdet. Rejsen er som udgangspunkt med et delt dobbeltværelse, hvor vi sætter jer sammen efter køn, men du kan tilkøbe et enkeltmandsværelse, hvis du har mere lyst til det. Inden afrejse bliver du en del af vores lukkede Facebookgruppe for yogarejsende, hvor du kan præsentere dig selv kort, lige som du kan få indsigt i, hvem du skal dele yogaoplevelsen med.

Skal jeg medbringe mit eget yogaudstyr?

Der er yogaudstyr på resortet, som vi bruger, men vi anbefaler, at du medbringer din egen yogamåtte. Er du mest komfortabel med dit eget yogaudstyr (så som bolde og blokke), så er du meget velkommen til at medbringe det.

Andet?

Du er altid velkommen til at kontakte os på [email protected]

Cathrine og Tommy som rejseledere i Cathrine Yoga Travel

Mød Cathrine & Tommy

Dine rejseledere på yogarejsen

Cathrine Yoga Travel er et dansk rejsebureau, som er en del af Cathrineyoga.dk – Danmarks største yogaunivers. Vores anmelderroste yoga-retreats består af styrkende og groundende yoga, mindfulness meditationer samt sunde måltider, velvære og eksotiske rejseoplevelser.

Bag Cathrine Yoga Travel står Cathrine Koefoed og Tommy Pedersen. Vi er begge yogaglade, passionerede og eventyrlystne, og så elsker vi at skabe mindeværdige, selvkærlige oplevelser for dig. Cathrine elsker alt, hvad der rimer på yoga, mens Tommy er vild med sport, styrke og power.

Har du nogen spørgsmål til din yogarejse, så kan du skrive til os på [email protected].

Tak, fordi du har booket en yogarejse hos Cathrine Yoga Travel. Vi glæder os til at tage dig på et uforglemmeligt yoga-retreat!

Namasté,

Tommy og Cathrine 🌴

Se alle yogarejser

Drømmer du om at tage på en uforglemmelig yogarejse?

Hvad yogagæsterne siger

“Jeg drømmer mig tilbage til den mest fantastiske yogarejse med Cathrine og de 16 andre skønne yogier på Sri Lanka. Hvis du skal give dig selv den bedste gave, så vil jeg klart anbefale en af Cathrines yogarejser. Det var 10 dage med fantastisk yin og yang yoga – for både krop og sjæl. Jeg formåede at komme helt ned i tempo og finde ro og balance på vejen. Jeg er blevet afhængig af yoga efter rejsen – særligt yin yoga har fået en plads i mit liv. Cathrines undervisning er nærværende og kærlig, og hun formår at skabe den skønneste stemning. Sri Lanka som rejsedestination var også helt fantastisk med den mest frodige natur og et vildt dyreliv, som gav et lydmæssigt baggrundstæppe ud over det sædvanlige. Tak for denne gang og på gensyn.”

- Sissel Hammershøi

“Jeg har i januar været på yoga-retreat på Sri Lanka med Cathrine Yoga Travel, og jeg har stadig svært ved at få armene ned igen. Det var den skønneste oplevelse og jeg fortæller glad og gerne om det til alle og enhver ❤️ Retreatet bød på lækker mad, søde medarbejdere, super udsigt og dejlige, ayurvediske behandlinger. Vi dyrkede yoga 2 gange dagligt i en lækker yogasal med masser af dyrelyde udenfor. Cathrines yogaundervisning er i topklasse, rolig og nærværende, og der er plads til alle uanset skavanker. Hun er god til at komme med forslag til andre måder at lave et stræk på, hvis man ikke lige kan gøre det som vist. Der var hver dag små opgaver med at skrive i sin tranformationsdagbog. En god måde at reflektere på. Jeg fik mod på at gå i gang med yoga igen efter en pause og har nu yogamåtten liggende på stuegulvet, hvor den benyttes hver morgen. Sidst men ikke mindst skal samværet med 16 dejlige medkursister ikke glemmes. Alt i alt en fuldstændig fantastisk tur. Tak for det 🙏”

- Lone Flak

“Er lige landet efter 12 ubeskriveligt, fantastiske dage på Cathrines yoga-retreat. Og hold nu op! Sikke en oplevelse! Hendes hjertevarme, rummelighed, visdom og kærlighed, får en til at føle sig helt tryg! Cathrines undervisning fik mig til at glemme tid og sted, og jeg er nu blevet helt afhængig af hendes yin yang yoga! Jeg giver hende min allervarmeste anbefaling, og jeg skal helt klart på yogaretreat med Cathrine igen – og vil anbefale alle at gøre det samme.

- Josefine Dalsgaard

“Jeg har været på yoga-retreat på Zanzibar med Cathrine. Hele konceptet er gennemtænkt ned til mindste detalje. Det er let, at vide præcis, hvad du får med i rejsepakken, og dét skaber tryghed. Det er dejligt, at ekstraoplevelser er frit valg, som du kan tilkøbe efter ønsker og behov. Både yin/yang yogaen og yin yogaen er balsam for krop og sjæl. Timerne er veltilpasset både til tidspunkterne på dagen og til gruppen. Jeg følte mig både inspireret, afspændt dybt ind i cellerne og i trygge hænder. Flere teknikker blev gentaget hen over dagene – både i den klassiske udgave og i forskellige variationer, og jeg føler virkelig, at jeg har rigtig meget med hjem, som jeg kan tilføje til mine daglige åndedræts- og meditationsritualer. Cathrine er både en topprofessionel yogainstruktør og et meget inspirerende, hjertevarmt menneske. Den energi, som Cathrine og Tommy skaber sammen, er et spejl af det stærke fundament – og den grounding – som Cathrine inviterer ind til via yogaen. Tusinde, tusinde tak for en fantastisk rejse. Onlineuniverset er købt, og jeg er med stor taknemmelighed i gang og videre på mit eget, selvkærlige yoga-eventyr. Namasté!”

- Anja Smed

“Er netop hjemkommet fra et fantastisk yoga-retreat på Bali, hvor jeg for første, men bestemt ikke sidste gang, stiftede bekendtskab med Cathrine. Cathrine formår at sætte nogle uhøjtidelige rammer, men med et højt fagligt niveau, med respekt for de enkelte deltageres formåen. Hendes undervisning er særdeles alsidig, og hun formår at motivere, via hendes dedikerede og smittende tilgang. Hun ramte mig lige dér, hvor jeg ikke havde været i mange mange år. Jeg er dybt taknemmelig for at have lært Cathrine at kende, og jeg skylder hende en stor tak.

- Ole Storgaard

“Jeg er lige kommet hjem fra yogaretreat på Bali med Cathrine Yoga og en masse, søde, nye mennesker, som jeg har mødt og er kommet til at holde af. Turen har virkelig været fantastisk, og Cathrines yoga har bidraget rigtig meget til en indre ro og taknemmelighed i mig. Det har lært mig meget at være med i hendes yogaundervisning, hvor man har skulle tænke over nogle ting efter timerne. Derudover har yogaen virkelig været god og simpel, så alle har kunnet være med. Cathrines yogastemme er simpelthen en dejlig, behagelig en, som gør, at man kan slappe helt af 😍 Jeg kommer helt sikkert på yoga-retreat en anden gang 🧘🏼‍♀️”

- Lærke Møldrup